HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Rosas7
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Rosas7 » 25 feb 2012, 22:40

Mandrake je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la: ja neznam koji je taj,znam da se nasoj upravi nudi Renato,sto je u sirokom bio 5 godina sada je u branitelju
E to sam čitao i ja, za Renata i Kerlu... ali ovo danas reče raja, kao došao stoper iz Šibenika da pojača konkurenciju u zadnjem redu :D Ali dobro, ja vjerujem da će već sutra zaigrat pa ćemo znat tko je i šta je... :)
evo ga

http://www.transfermarkt.de/de/anto-rad ... 13718.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 25 feb 2012, 23:05

Rosas7 je napisao/la:
evo ga
http://www.transfermarkt.de/de/anto-rad ... 13718.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Bravo Rosas7, svaka čast! A vidi transfermarkta što je ažuran na Zrinjskom, golemo :D A nije ništa odigrao u Šibeniku za razliku od Krište koji je bio standardan, ali vidit ćemo sutra kakav je... mlad je bar :) Mada sam više bio za opciju da se netko od juniora gurne u vatru, ali dobro...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 feb 2012, 23:21

Da li ce vasi angazovati nekog iz Varazdina? Oni su propali skroz.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 26 feb 2012, 11:44

Dovodjenjem ovoga stopera iz Sibenika mislim da transfera vise nece biti.
Ovo je vjerovatni sastav od 20ak igraca za nastavak prvenstva.

Golmani:

Adnan Hadzic 24.god
Igor Melher 32.god.

Odbrana i bocni igraci:

Popovic(desni bocni) 29.god
Lamesic(desni bocni,vezni) 28god.
Stojkic (lijevi bocni,vezni) 25.god
Zurzinov(lijevi bocni,vezni) 30.god.
Markic(odbran. centralni) 21.god
Anicic(odbrana,centralni,vezni) 22.god
Redaljic(centralni odbran.) 21.god

Vezni igraci:

Marjanovic(lijevi,desni,centralni vezni) 22.god
Arezina(centalni vezni) 19.god
Milicevic(defanzivni vezni) 18god.
Kristo(defanzivni vezni) 22 god.
Muminovic(lijevi,desni,centralni vezni) 28 god.
Ivesic(centralni vezni) 24. god.

Zivko(lijevi vezni) 24. god
Martinovic(vezni centalni,defanzivni) 18. god

Napadaci:

Jackson 27.god
Bekic 19.god
Pehar 21.god

Najstariji igraci iz prve postave: Igor Melher 32.Zurzinov 30god i Popovic 29 god.
Najmladji igraci iz prve postave:Milicevic 18,Bekic 19,Markic 21.

magic
Kontakt:

Post Postao/la magic » 26 feb 2012, 16:27

HŠK Zrinjski Mostar-HNK Branitelj 5-0
Bekic,Stojkic x2,Dreznjak,Radeljic....
dobra igra,Stojkic dobitak priprema ako nastavi ovako mogo mi na ljeto odleprsat,danas se igralo bez par igraca (Hadzic,Kristo lakse ozljede) i Milicevic otiso igrat za Hrvatsku U19 ekipu....

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 26 feb 2012, 18:32

Mandrake je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:
evo ga
Bravo Rosas7, svaka čast! A vidi transfermarkta što je ažuran na Zrinjskom, golemo :D A nije ništa odigrao u Šibeniku za razliku od Krište koji je bio standardan, ali vidit ćemo sutra kakav je... mlad je bar :) Mada sam više bio za opciju da se netko od juniora gurne u vatru, ali dobro...
evo dade ga radeljic,valjda ce biti dobar :D
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 26 feb 2012, 21:44

slika

Neobicno pomocno igraliste vidjeti u ovakvu sjaju!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 27 feb 2012, 17:21

bekicamir je napisao/la:slika

Neobicno pomocno igraliste vidjeti u ovakvu sjaju!
ekstra

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 03 mar 2012, 19:06

HŠK Zrinjski-NK Široki Brijeg 1:0

HŠK Zrinjski i NK Široki odigrali su danas na stadionu pod Bijelim Brijegom generalnu probu pred nastavak prvenstva.
Nakon utakmice kojoj je nazočilo oko 500 gledatelja puno više zadovoljstva može imati struka Zrinjskog koji je utakmicu pobijedio sa 1:0. Ali i bez obzira na rezultat nogometaši Zrinjskog bili su puno opasniji i konkretniji, a gosti mogu biti zadovoljni što su utakmicu izgubili sa minimalnih 1:0.

Strijelac za pobjedu Zrinjskog bio je Stojkić, a nogmetaši Zrinjskog imali su još nekoliko odličnih prigoda.

HŠK Zrinjski: Melher, Popović, Markić, Aničić, Stojkić, Marjanović, Ivešić, Miličević, Žuržinov, Pehar, Bekić (Još su igrali: Muminović, Arežina, Lamešić, Jackson).

NK Široki Brijeg: Bilobrk, Šilić, Ješe, Džidić, Jurčević, Kožul, Ivanković, Serdarušić, Zakarić, Wagner (Još su igrali: Ljubić, Bertoša, Brekalo, Jefton, Kvesić).

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 03 mar 2012, 21:23

Pero najbolji strijelac priprema, čestitke majstore 8-) . Mlada i jako dobra ekipa, još da malo Lazar i Bekić vrate staru formu, bit će ovo proljeće u znaku mlade mostarske ekipe Zrinjskog 8-). E sad osokoljeni čekamo više taj nastavak prvenstva... 8-)

Usput: Radeljić i Bibić novi članovi Plemića

Oba nogometaša su zadovoljila struku, te su Radeljić i Bibić novi članovi HŠK Zrinsjki. Bibić je već i potpisao ugovor, dok će to Radeljić učiniti ovih dana.
Radeljić igra na poziciji stopera i do sada je nastupao za NK Šibenik, dok je Bibić nastupao za Bosnu iz Visokog.

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 03 mar 2012, 21:40

U 'generalci' Zrinjski nadigrao Široki Brijeg

U posljednjoj pripremnoj utakmici, pred nastavak prvenstva idućeg vikenda, nogometaši Zrinjskog porazili su danas na stadionu Pod Bijelim brijegom Široki Brijeg s 1:0. Strijelac jedinog gola na susretu bio je Stojkić u 20. minuti.

Zrinjski: Melher, Popović, Markić, Aničić, Stojkić, Marjanović, Ivešić, Miličević, Žuržinov, Pehar, Bekić (Još su igrali: Muminović, Arežina, Lamešić, Jackson).

Š. Brijeg: Bilobrk, Šilić, Ješe, Džidić, Jurčević, Kožul, Ivanković, Serdarušić, Zakarić, Ćorić, Wagner (Još su igrali: Ljubić, Bertoša, Brekalo, Jefton, Kvesić).

Slaven Musa opet se odlučio na igru s četvoricom u vezi te s dva napadača, što je djelovalo dosta dobro. Osim jalove terenske inicijative, gosti s Pecare nisu ostavili dojam momčadi koja bi se na proljeće trebala boriti za dvostruku krunu.
Pobjednika susreta odlučila je greška Mladena Jurčevića, kiks desnog bočnog igrača Širokog spremno je u 20. minuti dočekao Pero Stojkić i matirao Luku Bilobrka. Lijevi bočni nogometaš Zrinjskog nastavlja s izvrsnim partijama u 2012. godini.

I u nastavku susreta 'Plemići' su djelovali zrelije, vrijedi spomenuti atraktivan pokušaj Bekića u završnici poluvremena kad je lopta završila iznad gola. Domaći navijači mogu biti zadovoljni igrom većine prvotimaca, posebno inspiriran danas je bio i Lazar Marjanović koji je zadavao puno problema Šiliću. Najbolji 'Plemić' jeseni vraća se u punu formu.

Unatoč promjenama u sastavima Zrinjski je i u drugom poluvremenu bio bolji, najveću prigodu dvije minute prije kraja upropasitili su Jackson i Žuržinov, spetljali su se iako su, nakon dobre okomite lopte, bili pred vratima Širokog u izglednoj, dva na jedan, situaciji.

Slaven Musa bio je zadovoljan nakon današnje pobjede.

- Ovom utakmicom zaključili smo pripremno razdoblje, ostaje još tjedan za pripremu utakmice s Travnikom. Igra s dva napadača dobro je funkcionirala, a ako je tako bilo protiv Širokog Brijega, ne znam zašto ne bi i protiv Travnika. Pokazuje se da stanka od 15 dana zbog vremenskih neprilika nije ostavila dublji trag na momčadi, kazao je trener Zrinjskog, koji je optimističan pred nastavak natjecanja u prvenstvu, i u osvrtu na prijateljske utakmice s konkurentima za Europu procjenjuje da Zrinjski može do primarnog cilja - plasmana u Europu:

- Pokazali smo da možemo s izravnim konurentom - Borcem i Širokim, koji je malo odmaknuo na tablici, ravnopravno igrati, vjerujem da ćemo uspjeti, ističe Musa koji lakše ozlijeđenog Krištu očekuje u punom treningu već početkom idućeg tjedna.

Branko Karačić nije mogao biti zadovoljan viđenim, ali nije iskazao ni pretjeranu zabrinutost.

- Sigurno da smo malo zabrinuti, no prijateljske utakmice su jedno, a prvenstveno nešto sasvim drugo. Uočili smo svoje greške i imamo sedam dana do utakmice sa Željezničarom da ih probamo ispraviti. Kiksevi poput Jurčevićevog ne smiju se ponavljati. Vjerujem da derbi na Grbavici, bez obzira na ishod, neće odlučiti prvaka.

Nakon propuštene četiri utakmice za Široki je zaigrao Wagner, dok se velikim hendikepom pokazuje ozlijeda Marciana.

- Najbitnije je da je Wagner izdržao utakmicu u punom ritmu. Marciano je jedan od naših glavnih igrača, igrač bez kojeg nam u sredini nedostaje agresivnosti i bez kojeg se teško nositi s kvalitetenijim protivnicima. Moramo učiniti sve da ga probamo osposobiti, zaključio je strateg Širokog.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 03 mar 2012, 22:41

Mandrake je napisao/la:Zrinjski: Melher, Popović, Markić, Aničić, Stojkić, Marjanović, Ivešić, Miličević, Žuržinov, Pehar, Bekić (Još su igrali: Muminović, Arežina, Lamešić, Jackson).

I kako ovo sad izgleda na sredini terena, Žuržinov zadnji vezni? :?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 03 mar 2012, 23:05

gollum je napisao/la: I kako ovo sad izgleda na sredini terena, Žuržinov zadnji vezni? :?
Nije brate, Žuržinov lijevo krilo, a Lazar igra desno krilo - izbacuje se na lijevu nogu - pravo mu dobro odgovara pozicija iako je ljevak, a formacija je klasična 4-4-2 i vjerojatno će ova postava biti protiv Travnika, po Musinim riječima, jedino možda ovaj Krišto kad se oporavi bi mogao zaigrati prije Ivešića :D

slika

Baloteli
Kontakt:

Post Postao/la Baloteli » 04 mar 2012, 16:12

Jucer je Zrinja razbila nemocni i nikada jaloviji Siroki.
Sa onakvim pristupom Zelju docekujemo sa max 9 bodova

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 04 mar 2012, 16:35

Baloteli je napisao/la:Jucer je Zrinja razbila nemocni i nikada jaloviji Siroki.
Sa onakvim pristupom Zelju docekujemo sa max 9 bodova
Mislis razbio :)

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 05 mar 2012, 23:23

Čovjek sve pametno rekao, sve potpisujem... ekipa je jača nego prvi dio sezone, igraju mlađi, igra je brža, igra se napadački i ove godine nam Europa neće pobjeći, vraćamo se starim navikama 8-)

MUSA NE TRAŽI ALIBIJE: Plasman u Europu jedini cilj

Slaven Musa može biti zadovoljan kako izgleda njegov Zrinjski uoči posljednjeg tjedna priprema za proljetni dio sezone, u kojoj će mostarski klub, nakon sezone posta, opet juriti plasman na međunarodnu scenu.

Trener Plemića smatra da je taj cilj ostvariv, iako je svjestan da će za ostvarenje istog Zrinjski morati preskočiti minimalno jedan, a možda i dva kluba, ovisno od raspleta u Kupu.
- Čeka nas zahtjevan posao, ali vjerujem da smo spremni i dovoljno kvalitetni za ostvarenje zacrtanog cilja, a on je poznat od prvog dana ljetnih priprema. Želimo izboriti plasman u Europu i to nismo nikad skrivali, govori Musa. Dok se prethodnih sezona, s obzirom na ulaganja u momčad i snagu konkurenata, Europa karakterizirala imperativom, danas je odnos snaga ipak nešto drugačiji. Primjerice, Željezničar i Široki Brijeg zadržali su sve ključne igrače iz prvog dijela sezone te se dodatno pojačali na pozicijama koje su smatrali deficitarnim, dok se aktualni Borac također pojačao u zimskom prijelaznom roku. S druge strane, Zrinjski je, barem na papiru, izgubio na kvaliteti, ali Musa svejedno ne bježi od priče da je plasman u Europu glavni i jedini cilj.
- Eventualni neizlazak u Europu za mene bi predstavljao neuspjeh, iako je činjenica da je, kada je financijska moć u pitanju, danas nekoliko klubova ispred Zrinjskog. Zbog toga se naš put prema Europi čini težim, ali ja opet ponavljam da smo dovoljno kvalitetni za ostvarenje zacrtanog cilja, dodao je Musa.
Iako će devet od deset ljudi reći da je Zrinjski slabiji nego jesenas, Musa je ipak onaj “deseti” koji tvrdi da je Zrinjski – bolji.
- Mogu razumjeti zašto većina ljudi smatra da smo slabiji. Donekle smo izgubili na širini, ostali smo bez nekih važnih igrača, ali ja sam i dalje mišljenja da smo jači. Primjerice, mi u napadu imamo iste igrače kao u prvom dijelu sezone, ali Mile Pehar i Amer Bekić danas su ipak kvalitetniji igrači nego jesenas, pola godine su iskusniji, baš kao i svi ostali igrači naši mladi igrači. Osim toga, danas smo sigurno brži, pokretljiviji, motoričniji, sve ono zbog čega meni izgledamo puno kompaktinije i, kako sam već rekao, jače nego u prvom dijelu sezone. Naravno, odgovore će dati teren, utakmice, rezultati…, ali ako me pitate jesmo li slabili ili jači nego jesenas, moj je odgovor da smo jači.
Iako je više nego realno da će i ove sezone četvrto mjesto voditi u Europu, Musa je ipak, što je i logično, letvici postavio malo više.
- Hoće li četvrto mjesto voditi u Europu, to tek moramo vidjeti pa je zbog toga logično da kao cilj zacrtamo treće mjesto. Pogled na ljestvicu otkriva da bismo za to morali preskočiti dva kluba, najvjerojatnije Borac i Sarajevo, tako da je treće mjesto cilj koji moramo postaviti.
Iako ima puno argumenata za traženje alibija – od igračke križaljke koja se nije pravila prema njegovim željama do priprema koje su definitivno bile slabije od onih konkurenata, Musa ipak alibije ne želi tražiti. Nije ih tražio ni ljetos, iako Zrinjski ni tada nije izgledao kao ozbiljan kandidat za Europu.
- Zrinjski je sigurno legitiman kandidat za Europu, kako zbog učinka u prvom dijelu sezone, tako i zbog toga kako izgleda danas. U pripremama smo igrali protiv Željezničara (0:1), Borca (2:2) i Širokog Brijega (1:0), a protiv nijednog od tih protivnika nismo bili u podređenoj ulozi. Naravno, ulogu legitimnog pretendenta za Europu trebat će potvrditi kada krenu službene utakmice, a vjerujem i da hoćemo, zaključio je Musa.

Pogodili s pojačanjima

Slaven Musa smatra da je Zrinjski napravio dobar posao dovođenjem Kristijana Ivešića, Milana Muminovića i Darija Krište.
- Vjerujem da će se sva trojica pokazati kao pojačanja. Spletom okolnosti sada je najbliži sastavu Ivešić, Krištu je ozljeda poremetila u nezgodno vrijeme, dok se Muminović diže svakim treningom. Ukratko, sva trojica će imati važnu ulogu u momčadi, izjavio je Musa.

Za nas je Džidićev povratak dobar

Slaven Musa ne zna razloge zbog čega je propao transfer Damira Džidića u kineski Qingdao Joonon, ali njegov povratak ipak karakterizira dobrim za Zrinjski.
- Za nas je Džidićev povratak definitivno dobar, jer je on bio jedan od naših najvažnijih igrača u prvom dijelu sezone. On je, pak, sigurno razočaran ovakvim epilogom, ali radi se o karakternom igraču koji će to, uvjeren sam, znati ostaviti iza sebe, kazao je Musa.

Protiv Travnika sve će biti do nas

Proljetni dio sezone Zrinjski će otvoriti s dvije domaće utakmice, a prva od njih je u nedjelju protiv Travnika. Bit će to peta, ujedno i posljednja, utakmica u kojoj će Zrinjski biti bez potpore navijača, ali Musa ne sumnja u pobjedu.
- Svakoj utakmici i svakom protivniku prilazim s respektom, ali svjestan sam da će protiv Travnika sve biti do nas. Nisam mogao pratiti utakmice Travnika ove zime, ali ne sumnjam da smo kvalitetniji, tako da je jasno kako očekujem pobjedu, izjavio je Musa.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 08 mar 2012, 16:50

Mandrake je napisao/la:Čovjek sve pametno rekao, sve potpisujem... ekipa je jača nego prvi dio sezone, igraju mlađi, igra je brža, igra se napadački i ove godine nam Europa neće pobjeći, vraćamo se starim navikama 8-)

MUSA NE TRAŽI ALIBIJE: Plasman u Europu jedini cilj

Slaven Musa može biti zadovoljan kako izgleda njegov Zrinjski uoči posljednjeg tjedna priprema za proljetni dio sezone, u kojoj će mostarski klub, nakon sezone posta, opet juriti plasman na međunarodnu scenu.

Trener Plemića smatra da je taj cilj ostvariv, iako je svjestan da će za ostvarenje istog Zrinjski morati preskočiti minimalno jedan, a možda i dva kluba, ovisno od raspleta u Kupu.
- Čeka nas zahtjevan posao, ali vjerujem da smo spremni i dovoljno kvalitetni za ostvarenje zacrtanog cilja, a on je poznat od prvog dana ljetnih priprema. Želimo izboriti plasman u Europu i to nismo nikad skrivali, govori Musa. Dok se prethodnih sezona, s obzirom na ulaganja u momčad i snagu konkurenata, Europa karakterizirala imperativom, danas je odnos snaga ipak nešto drugačiji. Primjerice, Željezničar i Široki Brijeg zadržali su sve ključne igrače iz prvog dijela sezone te se dodatno pojačali na pozicijama koje su smatrali deficitarnim, dok se aktualni Borac također pojačao u zimskom prijelaznom roku. S druge strane, Zrinjski je, barem na papiru, izgubio na kvaliteti, ali Musa svejedno ne bježi od priče da je plasman u Europu glavni i jedini cilj.
- Eventualni neizlazak u Europu za mene bi predstavljao neuspjeh, iako je činjenica da je, kada je financijska moć u pitanju, danas nekoliko klubova ispred Zrinjskog. Zbog toga se naš put prema Europi čini težim, ali ja opet ponavljam da smo dovoljno kvalitetni za ostvarenje zacrtanog cilja, dodao je Musa.
Iako će devet od deset ljudi reći da je Zrinjski slabiji nego jesenas, Musa je ipak onaj “deseti” koji tvrdi da je Zrinjski – bolji.
- Mogu razumjeti zašto većina ljudi smatra da smo slabiji. Donekle smo izgubili na širini, ostali smo bez nekih važnih igrača, ali ja sam i dalje mišljenja da smo jači. Primjerice, mi u napadu imamo iste igrače kao u prvom dijelu sezone, ali Mile Pehar i Amer Bekić danas su ipak kvalitetniji igrači nego jesenas, pola godine su iskusniji, baš kao i svi ostali igrači naši mladi igrači. Osim toga, danas smo sigurno brži, pokretljiviji, motoričniji, sve ono zbog čega meni izgledamo puno kompaktinije i, kako sam već rekao, jače nego u prvom dijelu sezone. Naravno, odgovore će dati teren, utakmice, rezultati…, ali ako me pitate jesmo li slabili ili jači nego jesenas, moj je odgovor da smo jači.
Iako je više nego realno da će i ove sezone četvrto mjesto voditi u Europu, Musa je ipak, što je i logično, letvici postavio malo više.
- Hoće li četvrto mjesto voditi u Europu, to tek moramo vidjeti pa je zbog toga logično da kao cilj zacrtamo treće mjesto. Pogled na ljestvicu otkriva da bismo za to morali preskočiti dva kluba, najvjerojatnije Borac i Sarajevo, tako da je treće mjesto cilj koji moramo postaviti.
Iako ima puno argumenata za traženje alibija – od igračke križaljke koja se nije pravila prema njegovim željama do priprema koje su definitivno bile slabije od onih konkurenata, Musa ipak alibije ne želi tražiti. Nije ih tražio ni ljetos, iako Zrinjski ni tada nije izgledao kao ozbiljan kandidat za Europu.
- Zrinjski je sigurno legitiman kandidat za Europu, kako zbog učinka u prvom dijelu sezone, tako i zbog toga kako izgleda danas. U pripremama smo igrali protiv Željezničara (0:1), Borca (2:2) i Širokog Brijega (1:0), a protiv nijednog od tih protivnika nismo bili u podređenoj ulozi. Naravno, ulogu legitimnog pretendenta za Europu trebat će potvrditi kada krenu službene utakmice, a vjerujem i da hoćemo, zaključio je Musa.

Pogodili s pojačanjima

Slaven Musa smatra da je Zrinjski napravio dobar posao dovođenjem Kristijana Ivešića, Milana Muminovića i Darija Krište.
- Vjerujem da će se sva trojica pokazati kao pojačanja. Spletom okolnosti sada je najbliži sastavu Ivešić, Krištu je ozljeda poremetila u nezgodno vrijeme, dok se Muminović diže svakim treningom. Ukratko, sva trojica će imati važnu ulogu u momčadi, izjavio je Musa.

Za nas je Džidićev povratak dobar

Slaven Musa ne zna razloge zbog čega je propao transfer Damira Džidića u kineski Qingdao Joonon, ali njegov povratak ipak karakterizira dobrim za Zrinjski.
- Za nas je Džidićev povratak definitivno dobar, jer je on bio jedan od naših najvažnijih igrača u prvom dijelu sezone. On je, pak, sigurno razočaran ovakvim epilogom, ali radi se o karakternom igraču koji će to, uvjeren sam, znati ostaviti iza sebe, kazao je Musa.

Protiv Travnika sve će biti do nas

Proljetni dio sezone Zrinjski će otvoriti s dvije domaće utakmice, a prva od njih je u nedjelju protiv Travnika. Bit će to peta, ujedno i posljednja, utakmica u kojoj će Zrinjski biti bez potpore navijača, ali Musa ne sumnja u pobjedu.
- Svakoj utakmici i svakom protivniku prilazim s respektom, ali svjestan sam da će protiv Travnika sve biti do nas. Nisam mogao pratiti utakmice Travnika ove zime, ali ne sumnjam da smo kvalitetniji, tako da je jasno kako očekujem pobjedu, izjavio je Musa.
samo hrabro :)

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 09 mar 2012, 10:47

HŠK Zrinjski: Plemići spremni za nastavak prvenstva

Cilj i ambicije kluba su već odavno jasne, a da bi se sve to ostvarilo nužnu su dobre igre i naravno pobjede. Momčad Slavena Muse danas izgleda dobro, čak i bolje od one u prvom dijelu prvenstva koja je bila puno iskusnija.
Nakon serije odlazaka iskusnih nogometaša klub se pojačao nekolicinom mladih igrača za koje se već sada može reći da su pojačanja, a pred sam start natjecanja vratio se i Damir Džidić, te će struka Zrinjskog imati slatkih briga kako posložiti momčad.

Razloga za optimizam ima, i osim dobre igre Zrinjskog u posljednjim pripremnim utakmicama valja spomenuti i dobar proljetni raspored koji imaju Plemići. Prva prepreka ka konačnom cilju je momčad NK Travnik koja ne bi trebala biti prijetnja ambicijama momčadi Slavena Muse. Nažalost po navijače i ova utakmica će se odigrati pred praznim tribinama, a već u slijedećem kolu u kome je Zrinjski također domaćin kapije stadiona pod Bijelim Brijegom bit će konačno otvorene.

Prvo bez opustanja protiv Travnika, a onda protiv Celika svi pod BB (napokon) !
Naprijed Zrinjski !

osmo
Kontakt:

Post Postao/la osmo » 09 mar 2012, 14:13

Pozdrav za sve navijače Zrinjskog !
Ja sam iz Brčkog i odnedavno sam počeo da skupljam ulaznice sa fudbalskih utakmica.
Nemam niti jednu sa neke od utakmica Zrinjskog igranih u Mostaru.
Ako neko ima ulaznicu sam bilo koje utakmice bio bih mu zahvalan da mi je pošalje.
Možete mi se javiti na mail [email protected]

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 09 mar 2012, 19:08

osmo je napisao/la:Pozdrav za sve navijače Zrinjskog !
Ja sam iz Brčkog i odnedavno sam počeo da skupljam ulaznice sa fudbalskih utakmica.
Nemam niti jednu sa neke od utakmica Zrinjskog igranih u Mostaru.
Ako neko ima ulaznicu sam bilo koje utakmice bio bih mu zahvalan da mi je pošalje.
Možete mi se javiti na mail [email protected]
Evo ja ti obećavam dobit ćeš od ove godine, kad se budu igrale Europske utakmice pod BB ;)

starmo94 i Rosas7 tko će više dočekat taj Čelik, ide mi se sad u nedjelju :) Bit će pune mansarde gore na Bijelom :D

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.