FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

bparena
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la bparena » 19 maj 2010, 13:46

cisto sumnjam da je to tacno. A i nebi volio tog zivcanog u redovima harmonicne Barse. Eto real nek ga kupi. Nama netreba 100% jer nebi islo Runi i Mesi sigurno. Nije to tip igraca za Barselonu...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 19 maj 2010, 13:49

bparena je napisao/la:cisto sumnjam da je to tacno. A i nebi volio tog zivcanog u redovima harmonicne Barse. Eto real nek ga kupi. Nama netreba 100% jer nebi islo Runi i Mesi sigurno. Nije to tip igraca za Barselonu...
nisam bas siguran u to zadnje. ali ne treba barci, to je istina.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 maj 2010, 13:50

Ronaldo u Barceloni

Kako tvrde pojedini mediji, Cristiano Ronaldo bi, nakon završetka svjetskog prvenstva zamijenio bijeli dres sa, ni manje ni više, negoli crveno-plavim. Sam Ronaldo je izjavio da mu je san igrati rame uz rame sa Messijem, te da ne bi odbio prelazak ukoliko bi se uprave dvaju timova dogovorile. Real je za Ronalda platio 94 miliona Eura, a ponuda Barcelone od 112 miliona će sasvim sigurno ovog brzonogog Portugalca dovesti u Barcelonu.

Lloris na meti Blaugrane

Sjajni francuski golman Hugo Lloris bi karijeru trebao nastaviti u Barceloni, barem po pisanju francuskih medija. Iako je bio stavljan u kontekst prelaska u Arsenal i Manchester, vrlo je vjerovatno da će preći u španskog giganta. "Imponuje mi interes velikana kakav je Barca, u Lyonu sam sretan i zadovoljan, ali Barca je moj san još od djetinjstva". Kako saznajemo, novi predsjednik Barcelone će, po svemu sudeći, dovesti sjajnog golmana nakon završetka svjetskog prvenstva, u kome Francuska brani drugo mjesto osvojeno prije četiri godine u Njemačkoj.

Nije teško glupirati se, zar ne?

Ne moram ni naglašavati da su ova 2 teksta izmišljena, te da su nastala u roku od 3 minute nakon što sam pročitao ono s*anje sa Rooneyem.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 maj 2010, 13:59

MARADONA U BARCELONI

Nekada velika zvijezda fudbala a danas trener Argentine Diego Maradona, želio bi nastaviti svoju profesionalnu karijeru i to nigdje drugdje nego u Barceloni kako javlja Argentinski časopis "Studia Croatica"

-"Želim igrati pored Messija i dokazati ljudima da čak i u četrdesetoj godini igram bolji nogomet od njega. Mnogi ga upoređuju samnom ali o tome ne želim diskutovati, samo zaigrati i pokazati najbolje što znam. Rame uz rame !"
- izjavio je čupoglavi Argentinac koji bi odmah nakon završetka SP trebao potpisati četverogodišnji ugovor sa Barcelonom iz prkosa prema njegovom nasljedniku

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 19 maj 2010, 14:00

OTNYS_YNWA je napisao/la:MARADONA U BARCELONI

Nekada velika zvijezda fudbala a danas trener Argentine Diego Maradona, želio bi nastaviti svoju profesionalnu karijeru i to nigdje drugdje nego u Barceloni kako javlja Argentinski časopis "Studia Croatica"

-"Želim igrati pored Messija i dokazati ljudima da čak i u četrdesetoj godini igram bolji nogomet od njega. Mnogi ga upoređuju samnom ali o tome ne želim diskutovati, samo zaigrati i pokazati najbolje što znam. Rame uz rame !"
- izjavio je čupoglavi Argentinac koji bi odmah nakon završetka SP trebao potpisati četverogodišnji ugovor sa Barcelonom iz prkosa prema njegovom nasljedniku
pedesetoj ;)

nego, koliko bi trebo kostat?

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 maj 2010, 14:04

^ Nove informacije sa najpoznatijeg časopisa za kojes te vi svi sigurno čuli "Studia Croatica" !!!

25m + Busquets koji će potipsati za Argentinu

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 19 maj 2010, 14:07

ma nebrinite se za formaciju zna pep šta radi. barcca igra na tri fronta i sigurno bi svi igrači imali sansu da pokazu u kakvoj su formi a normalno oni koji vise pokazu bice standardni dok ce ostali dobivati priliku sa klupe. Moramo vijerovati guardioli.
.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 19 maj 2010, 14:13

OTNYS_YNWA je napisao/la:^ Nove informacije sa najpoznatijeg časopisa za kojes te vi svi sigurno čuli "Studia Croatica" !!!

25m + Busquets koji će potipsati za Argentinu
haj valjda ce bus biti bolji selektor od diega.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 19 maj 2010, 14:23

Monolog je napisao/la:Ronaldo u Barceloni

Kako tvrde pojedini mediji, Cristiano Ronaldo bi, nakon završetka svjetskog prvenstva zamijenio bijeli dres sa, ni manje ni više, negoli crveno-plavim. Sam Ronaldo je izjavio da mu je san igrati rame uz rame sa Messijem, te da ne bi odbio prelazak ukoliko bi se uprave dvaju timova dogovorile. Real je za Ronalda platio 94 miliona Eura, a ponuda Barcelone od 112 miliona će sasvim sigurno ovog brzonogog Portugalca dovesti u Barcelonu.

Lloris na meti Blaugrane

Sjajni francuski golman Hugo Lloris bi karijeru trebao nastaviti u Barceloni, barem po pisanju francuskih medija. Iako je bio stavljan u kontekst prelaska u Arsenal i Manchester, vrlo je vjerovatno da će preći u španskog giganta. "Imponuje mi interes velikana kakav je Barca, u Lyonu sam sretan i zadovoljan, ali Barca je moj san još od djetinjstva". Kako saznajemo, novi predsjednik Barcelone će, po svemu sudeći, dovesti sjajnog golmana nakon završetka svjetskog prvenstva, u kome Francuska brani drugo mjesto osvojeno prije četiri godine u Njemačkoj.

Nije teško glupirati se, zar ne?

Ne moram ni naglašavati da su ova 2 teksta izmišljena, te da su nastala u roku od 3 minute nakon što sam pročitao ono s*anje sa Rooneyem.

Citam ovo, i vec me muka neka uhvatila. :evil:

A, onda zadnja recenica rijesava situaciju.
Ma, pravo mi vise idu na zivce ove price oko dolazaka igraca za neke 100 miliona i sl. Sta ce nama Rooney, o Ronaldu da ne pricam. Super nam je i ovako. Sad jos sa Villicom, moguce i Cescom, i vrh! ;)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 19 maj 2010, 14:27

Upravo procitao da je Barca spremna prodati Ibru za 50ak miliona i kupiti Torresa za 70 ...
Cisto sumnjam u ovo , jer otkad je zavrsila sezona svi pisu o transferima u Barcu , vec je 100 igraca potpisao za Barcu , pocevsi od Ville , Cesca pa do Torresa i Rooneya.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 19 maj 2010, 14:36

Svaka čast na sjajnom transferu Ville.
FK Pjetlovi

Barcelona_1899
Kontakt:

Post Postao/la Barcelona_1899 » 19 maj 2010, 14:36

Evo jedan video clip svih golova u primeri ove sezone:

[youtube][/youtube]
2:6 prepoznatljiv rezultat :)
0:2 još uvijek frišak rezultat ;)
David Villa #7

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 maj 2010, 15:06

Formacija ce biti 4-3-1-2...sa Ibrom i Villom u spicu i sa Messijem koji ima potpunu slobodnu na terenu,eventualnim dolaskom Fabregasa bi bile neke rokade ali definitivno nebi se svi moglu ugurati u prvih 11 mora uvijek biti taj zadnji vezni razbijac na terenu bez sumlje

Inace prezadovoljan sam transferom 40 mil za Villu je ok cjena,potpisao je ugovor na 4 godine plus 1 godina moguceg produzenja, primat ce 7 mil po sezone...taman cini mi se nije previse za jednog ovakvog igraca...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 19 maj 2010, 15:11

Furymaker je napisao/la:Upravo procitao da je Barca spremna prodati Ibru za 50ak miliona i kupiti Torresa za 70 ...
Cisto sumnjam u ovo , jer otkad je zavrsila sezona svi pisu o transferima u Barcu , vec je 100 igraca potpisao za Barcu , pocevsi od Ville , Cesca pa do Torresa i Rooneya.

Ja sam upravo procitala izjavu Txiki Begiristaina koja je zabiljezena danas poslije podne. Rece covjek da je Ibra obavio sjajan posao, s obzirom da mu je bila prva sezona, i kako moramo biti optimsiti za dalje, u vezi njega.
Dalje, za Bojana isto covjek kaze da ce ostati 'medju nama'.
Za Cesca kaze da osjeti da ce se on uskoro vratiti kuci, ne zna kao kad, ali uskoro.. Pa vjerujmo covjeku.
Rece on i za Villu da je prilagodljiv igrac, moze na vise pozicija, i da je pravi Barcelonista.
Rooney-a niko ne spominje, ni ti koga jos. Pa su mi te price malo bez veze.
Anyway, http://www.lavanguardia.es/deportes/not ... bojan.html ko ne vjeruje, eto linka. Citajte spanski, valjda nije problem. ;)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 19 maj 2010, 15:16

Evo čujem Barca zainteresovana za Džemu Berberovića koji je slobodan igrač.Navodno je Džemo prva opcija za zamjenu Alvesa na desnoj strani!!!Kakav sad Rooney,lažni Ronaldo i sl.njima...Novinari fakat svakakve budalaštine pišu.Dosta nam evo Villa,Fabregas i jedan desni bek-nadam se onaj momak iz Osasune.Prodamo ove neke sa posudba zajedno sa Henryemi Marquezom...Njih sto prodamo zaradit cemo nekih 40-50 milki i tako odmah poništimo transfer Ville...Praktički samo platimo Fabregasa i tog bočnog igrača...Dakle Barca nije frankovski klub koji kešira mnogo novca.Barca svake godine ima taj neki budžet oko 60 milki koji ne prelazi.Tako će i ovaj put biti.Sad porediti 60 milki sa 250 milki je smiješno.Druga je sad stvar što mnogi igrači žele u Barcu.Svi žele da onako igraju jer se fudbal radi takve igre i gleda.Nažalost mnogih igrača samo rijetki imaju tu privilegiju zaigrati za ponos Katalonije.Već je sad i pticama na grani jasno da će Barca i naredne godine uz ova tri pojačanja harati planetom,a mi Barcelosniti naravno jedva čekamo početak te nove fantazije!!! ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 19 maj 2010, 16:34

Jos da Fabregasa da dovedemo i elhamdulila, i uprava radi na tome, svi ostali veliki transferi su samo spekulacije. Moze se desiti i jos jedan veliki transfer, ali samo u slucaju da Ibru prodamo ovog ljeta, pa tako da trazima isto nekog vrhunskog napadaca kao sto je Tores prije svih, a Rooney ne vjerujem da ikakve sanse ima, niti ga trazimo, niti bi on dosao, jedino sto ga vezuje za Barcu je to sto na Play stationu igra s Barcom kako je rekao
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 19 maj 2010, 16:43

Nemojte nas uvlaciti u te glupe price o tim velikim prelascima tipa - Messi u Realu i Ronaldo u Barsi, Runi i ostali. Ako se nema sta pisati - nemojte nas uvlaciti u ta sr.nja i nemojte o tome pisati. To mi lici na Real i njihove pompezne budalascine. Mi smo ozbiljna ekipa i takvi tifozi. Dosta nam ovo sto imamo + ta dvojica i ova nasa fantazija... ;)

pozdrav Barcelonistima
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

solidus
Kontakt:

Post Postao/la solidus » 19 maj 2010, 16:48

bparena je napisao/la:Dosta nam ovo sto imamo + ta dvojica
nažalost , ti se ništa ne pitaš ;)

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 19 maj 2010, 17:32

Prodal Barca Ibru pusi foru !!!! Ibro je najbolji napadac danasnjice , i igrac koji moze uvalit svakom !
On ako ostane explodirat ce sljedece godine , ova mu je bila dosta dobra godina , zabijo je , asistirao , vracao se , nije lako iz italije gdje je sve usporeno i cekanje lopte doci u Barcu gdje nema pozicioniranja nego samo trka !
Do godine insala ako ostane bice hebena zvjerka !
Po meni cesc nije potreban ali dobro ako dodje ! JEr imamo i suvise kvaliteta ! dovodjenje ville ostavlja opciju da Messi moze zamjeniti u vezi Iniestu ili Xavija u slucaju povrede !
Yaya je previse mocan igrac da bi se prodao za male pare , on vriejdi nehig 35 mil ! Covjek je kompletan a igra DM !
Nadam se ostajanju Zlatana a ostali mogu ici :D

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 19 maj 2010, 18:03

Andres je napisao/la:Ibro je najbolji napadac danasnjice
:roll:
FK Pjetlovi

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.