Admin jel kupio onu duxericuLudLo 4 je napisao/la:Jesam ja sve iz ponude,sto ?anonimni je napisao/la:je li neko od vas kupio šta u udruženju večeras?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Admin jel kupio onu duxericuLudLo 4 je napisao/la:Jesam ja sve iz ponude,sto ?anonimni je napisao/la:je li neko od vas kupio šta u udruženju večeras?
Ma kaki onlegenda reala je napisao/la:Admin jel kupio onu duxericuLudLo 4 je napisao/la:Jesam ja sve iz ponude,sto ?anonimni je napisao/la:je li neko od vas kupio šta u udruženju večeras?
Za Bekrića već svi znaju, on je našzeljo1 je napisao/la:evo to vezano za Bekrica samo mogu reci da je sef rijesio da uradi i po planu evrope jer zeli da prodje dalje nego prosla dva putaChWilla je napisao/la:bekrić je neuporedivo jači igrač od nyeme, na nyeminoj strani su jedino mišići. on i zeba bi se upravo savršeno dopunjavali, jer iako je nosio desetku on je ipak zadnji vezni koji zna igrati lopte, a ne onaj odmah iza špica. a kad bi i nyema ostao (on je opet treći tip igrača, dragocjen jer fizički može stići i uzeti lopte koje ne može niko u ligi), možda čak da bi mogli razmišljati i o nekom pravom evropskom uspjehu.
Ja kako sam cuo da je Bekric na probi u Turskoj u slucaju da nepotpise vraca se u Zelju takao je dogovorio sa brkom.mavi je napisao/la:Za Bekrića već svi znaju, on je našzeljo1 je napisao/la:evo to vezano za Bekrica samo mogu reci da je sef rijesio da uradi i po planu evrope jer zeli da prodje dalje nego prosla dva putaChWilla je napisao/la:bekrić je neuporedivo jači igrač od nyeme, na nyeminoj strani su jedino mišići. on i zeba bi se upravo savršeno dopunjavali, jer iako je nosio desetku on je ipak zadnji vezni koji zna igrati lopte, a ne onaj odmah iza špica. a kad bi i nyema ostao (on je opet treći tip igrača, dragocjen jer fizički može stići i uzeti lopte koje ne može niko u ligi), možda čak da bi mogli razmišljati i o nekom pravom evropskom uspjehu.
Hvalanime_tm87 je napisao/la:
Evo momci nesto od mene za Vas desk.
Komitet jos nije odlucio,ali 3 mart 99%...LudLo 4 je napisao/la:znal neko kad tacno pocinje liga,kad se igra 16 kolo ?
Nemoj ga je.bavatThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:opet si fulio wallpaper, fali ti tacka iznad j![]()
Hvala druže...dado55 je napisao/la:Za sve koji nemozete da procitate tekst jer su sitna slova, uradite slijedece kao ja:
1- deski klik misem i odete na save as
2-nadjete sliku gdje je spasena
3- zumirate sliku i vidjet ce te da se moze procitati, tako sam ja uradio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.