FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Trebamo se zvati FK Sloboda Prva, pa i da zadnji budemo opet smo prvi
Nad tobom sunce najljepše sja
jeb'o vas bog, ala trolujete, da li ja pisem ova sranja, vec bih bio banovan
staragarda, prijavi im postove, cisto da ostanes u formi ..
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
imas tamo na pl opcenito, neko je postavio, pa pogledajs4mke1987 je napisao/la:Jel to ima neka aplikacija gdje mozes predvidjati rezultate do kraja pa ono samo doda bodovove ili ?NYKnicks Fan je napisao/la:Ovako ce biti na kraju.
Ako ima de posalji
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
EVO GA HAHAChinaglia je napisao/la:jeb'o vas bog, ala trolujete, da li ja pisem ova sranja, vec bih bio banovan
Pa jasno.kadtrebaglasan je napisao/la:Pa po nekima , pare su sve, bezuslovno ,jer smo siroti i jadni i daj nam šta daš ,daćemo ti šta god hoćeš , samo da predeveramo. Ako je tako mogli smo već do sad biti SlobodaOlimpic . Iz Tuzlajeva.zlajci je napisao/la:I pored najbolje zelje, nista te nisam shvatiokadtrebaglasan je napisao/la:Stadion ako naprave , nek se zove po kompaniji, to svi rade to je ok , ali mišljenje većine "delegata" u svijetu je da je ime kluba ime kluba, i nije podložno promjenama. Vincent Tan je tako po Engleskoj (Velsu , pardon ) počeo mijenjat grb i boje ( ime nije smio) pa se njesra napravilo ,"delegati" odustali od kluba i navijanja, elem, hoćemol mi to bit "poduzetni" i vremenom postat navijači zeleno -bijelih ,u bojama sponzora ?
Neke stvari se ne kupuju novcem. To se valjda podrazumijeva pa mi samo podsjecanje na to vec cudno
tuzlanska Sloboda
Neko gore napisa da ima ovdje par delegata... ja mislim da smo ovdje svi delegati 
Nad tobom sunce najljepše sja
Jedan od boljih prijedlogapinoglavi je napisao/la:Trebamo se zvati FK Sloboda Prva, pa i da zadnji budemo opet smo prvi
tuzlanska Sloboda
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
FK Sloboda Kod Jele
Mijenjaj sta oces, ali grb, boje i ime ne diraj.
Mijenjaj sta oces, ali grb, boje i ime ne diraj.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Kako se kurcite i ismijavate sa sponzorima koje Azmir trazi , a prije 3 mjeseca ste molili da se Azmir vrati. Koji ste licemjeri:)
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
licno bi mi se svidjalo da se stavi 1919 uz sloboda, cisto da ojropejci vide da je klub stariji od vecine bundesligasa i sl 
Zarathustra
nešto kao 1. FC Köln?zlajci je napisao/la:Jedan od boljih prijedlogapinoglavi je napisao/la:Trebamo se zvati FK Sloboda Prva, pa i da zadnji budemo opet smo prvi
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Stari da bi promijenili ime klubu, ugovor treba da bude baš baš debel ko krme.SRSlavinovici je napisao/la:Kako se kurcite i ismijavate sa sponzorima koje Azmir trazi , a prije 3 mjeseca ste molili da se Azmir vrati. Koji ste licemjeri:)
A mi trenutno nemamo čime privući tako dobar ugovor. Tako da ni promjena imena kluba u narednih par godina sigurno nije opcija.
Opusti se šta si tako ozbiljan
zlajci, mog'o bi te Djoric poslat' u carstvo snova, just sayin'
Ja ba, lik nas podsjeti na te dane, nedo Bog nikom.NYKnicks Fan je napisao/la:Kad se sjetim price od prije par godina, fuzija, Olimpic, Sloboda 1919wobly92 je napisao/la:Nešto mi to glupo skrozNYKnicks Fan je napisao/la:FK Sloboda 1919
Može i Sloboda iPhone
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Obecao me vodit na pivo kada dodje u Tz, ako ne izlevatiChinaglia je napisao/la:zlajci, mog'o bi te Djoric poslat' u carstvo snova, just sayin'
tuzlanska Sloboda
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Nisam uopste ozbiljan, ljudi su ponudili sponzorstvo, ali vama forumasima ne odgovara, fino se izjasnite na zvanicnoj straniciCoraco je napisao/la:Stari da bi promijenili ime klubu, ugovor treba da bude baš baš debel ko krme.SRSlavinovici je napisao/la:Kako se kurcite i ismijavate sa sponzorima koje Azmir trazi , a prije 3 mjeseca ste molili da se Azmir vrati. Koji ste licemjeri:)
A mi trenutno nemamo čime privući tako dobar ugovor. Tako da ni promjena imena kluba u narednih par godina sigurno nije opcija.
Opusti se šta si tako ozbiljan
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Slavinovici bil ti dao da te guze svi zaposlenici VW za 30 Golfova?
This time next year we'll be millionaires.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.