Ma bezzekadtrebaglasan je napisao/la:Sloboda Truck and Shiping co.
Ako se bude tako zvao onda ce se navijaci zvati Star Fuckeri
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ma bezzekadtrebaglasan je napisao/la:Sloboda Truck and Shiping co.
zlajci je napisao/la:Prvo, splav jeSlobodaTuzla1919 je napisao/la:zlajci je napisao/la: Predlazem Sloboda Solana u cast naselja iz kojeg dolazi legenda navijaca Sulejman Djoric![]()
![]()
![]()
![]()
kapetan broda Sulejman Dorić
Drugo, Djoric je
Pa da.SRSlavinovici je napisao/la:Sve inteligentni odgovori. Bravo. Imamo sto zaslužujemo
Sada ja razmisljam jesi li glup ili neduhovit. A mrsko mi. Vidjecemo za par sedmica, a meni je zao da nema normalnih ljudi ovdje koji bi znali razviti diskusiju. Do tada mir i dobro, lijep pozdravzlajci je napisao/la:Pa da.SRSlavinovici je napisao/la:Sve inteligentni odgovori. Bravo. Imamo sto zaslužujemo
Treba se zvati Sloboda VW pa da ljudi razbijaju mozak jel Venus uzela prezime od Wozniacki ili Carolina predila ime u Venus
Izvini molim te, moj prijedlog u vezi Djorica nije bilo nikakvo ismijavanje.SRSlavinovici je napisao/la:Fakat ste priglupi. Prizivate sponzore koji bi pokrili milionske dugove, napravili stadion, kupovali igrace, a onda da ih ismijavate? Bravo, svrstali ste se sa pitarima po inteligenciji, vas nekoliko strucnjaka
A Kareli?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:zlajci je napisao/la:Predlazem Sloboda Solana u cast naselja iz kojeg dolazi legenda navijaca Sulejman DjoricSRSlavinovici je napisao/la:I jis nesto da razmisljamo... Kako zvuci FK Sloboda VW? Nemate nista protiv dodavanja imena sponzora? Ja nemam problema s tim, samo da je Sloboda u imenu.![]()
![]()
![]()
![]()
kapetan broda Sulejman Dorić
Ja svoju bolje da ne postavljam. Mi 71, Zrinjski 65, pa Željezničar i Široki. Punac peti.NYKnicks Fan je napisao/la:Ovako ce biti na kraju.
Pa naravno da nismo mi dorasli vec skupstina Kluba.SRSlavinovici je napisao/la:Ne zasluzujete sve ovo. niti da vas pitaju o dodatku imenu
FK Sloboda Poljine HillsSRSlavinovici je napisao/la:Samo cekam Solinasa da izvali svoju glupostA nista, vidjecemo se na kraju, ako izborimo evropu
Koji ste vi idioti, tek sam veceras shvatio, taman za glupane iz drugih klubova
odustajem od ove septicke jame od foruma