Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Joj ne mogu ove ponude igrac + pare i te zajebancije neka posudjicanja sa odkupim itd itd. 160mil i nosite ga isto i za Lukakua i zdravo a mi cemo za te pare kupit Younga novog
Zeljeznicar! 1921 !
Kako ce debeli da promijeni pricu kada mu ona budala lupi 500k sedmicno.
A realno nije ni Pero lud, zna da Pogba ne vrijedi 150 mil. Zato i ne nudi ni blizu toliko.
Doduse pitanje je i koliko su ovi navodi tacni. Mediji svaki dan pisu druge stvari. Kao da iz Madrida stizu dvije ponude dnevno. Niko ne pregovara tako.
A realno nije ni Pero lud, zna da Pogba ne vrijedi 150 mil. Zato i ne nudi ni blizu toliko.
Doduse pitanje je i koliko su ovi navodi tacni. Mediji svaki dan pisu druge stvari. Kao da iz Madrida stizu dvije ponude dnevno. Niko ne pregovara tako.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Ma nikad nisam volio Pogbu bas jer je ovakav i jedva cekam da ide zbog njegovog karaktera . Isco i 70 mil moze . Imas pare i za krilo a dovest Tielemensa za 40 jos recimo i strasan sastav po meni
Zeljeznicar! 1921 !
Labile nije taj kalibar da uveze redove kada se gubi igra vec, na njemu svojstven nacin, izbije top potez da bi zatim, u nizu, imao nekoliko amaterskih fora.
Vise bi ga opisao kao kreatora ekscentrika, slobodnog da radi sto zeli, tu negdje tik ispod napada.
Ipak, steta sto je ta njegova uloga itekako dublja i kompleksnija, pa nekima ne moze zamazati oci ovom il' onom asistencijom.
Ne tražimo cuda vec kontinuitet.
Vise bi ga opisao kao kreatora ekscentrika, slobodnog da radi sto zeli, tu negdje tik ispod napada.
Ipak, steta sto je ta njegova uloga itekako dublja i kompleksnija, pa nekima ne moze zamazati oci ovom il' onom asistencijom.
Ne tražimo cuda vec kontinuitet.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 06 jul 2019, 12:10, ukupno mijenjano 2 puta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- Sarrifufna
Cuj? Jel jos uvijek na forumu onaj Gejfufna, cije misljenje danas dijelite? 

pocasni precjednik @ FK Formula
Gefufna se i prestao javljati kada je vidio u sta se Pogba pretvorio.
Ono, bolje da sutim za slucaj da se vrati u Juve.

Ono, bolje da sutim za slucaj da se vrati u Juve.

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ukoliko uzmemo recimo samo pare tj 150miliona,Bruno bi bio ok zamjena za nekim 60mil recimo,opet nam ostaje 90 da kupimo stopera i recimo zadnjeg veznog solidnog.
Zeljeznicar! 1921 !
Jose Mourinho
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Za Lukakua uzeti oko 100m i za pogbu 170m..
Mozemo se dobro pojacati..
Moze, ako nadjes budalu koja ce toliko ponuditi.Anoniman je napisao/la:Za Lukakua uzeti oko 100m i za pogbu 170m..

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Real ima love,dobra stvar je oko pogbe sto I juve ceka svoju sansu a to znaci da odma cijena moze ici gore..
Lukakua hoce juve,inter isto je...
Mada,u najgorem slucaju ce iduce sezone Pogba otici za mnogo manje love(radi ugovora)...
Lukakua hoce juve,inter isto je...
Mada,u najgorem slucaju ce iduce sezone Pogba otici za mnogo manje love(radi ugovora)...
Ma ide Pogba 100% a ako mu zamjena bude SMS onda smo najebali.
Zeljeznicar! 1921 !
SMS za Pogbu nije nikakav upgrade, isto sranje.
Tako da vjerujem da tu nema nicega.
Daj boze da neko ponudi 170 milki, po prikazanom vrijedi mozda pola toga.
Tako da vjerujem da tu nema nicega.
Daj boze da neko ponudi 170 milki, po prikazanom vrijedi mozda pola toga.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- tutankamon1905
- Kontakt:
Anoniman je napisao/la:Za Lukakua uzeti oko 100m

Lukaku ce svakako biti najbolji strijelac Serie A .tutankamon1905 je napisao/la:Anoniman je napisao/la:Za Lukakua uzeti oko 100m
Mozemo se dobro pojacati..pa ako su zalevatili Mancester s Lukakuom, ne mora znacit da ce i oni nekog. Najvise sto se za krampu moze dobit je od mazlumskog Intera ovo na 2 godine posudba i otkup za 50..i to je previse
Zeljeznicar! 1921 !
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Kad već pričamo o Pogbi opet, neka neko od pobornika njegove prodaje napiše koga bi to doveli u zamjenu, kako bi iskoristili te pare? Evo, konkretno ime (ili dva) kojim bi unaprijedili vezni red, koji, btw, izgleda jako siromašno sad bez Herrere. Ukloni Pogbu sa liste i to ti je totalni prosjek od veznog reda.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Pa glupost bi i bila prodati Pogbu a ne dovesti nikog. Ne vidim da to iko priziva?
Ima opcija na AMFu da se ne lazemo. Eriksen, Kross (Real zeli Pogbu) li Fekir od ovih zvucnijih imena. Ili Maddison, Tielemans od manje zvucnih.
Bruno Fernandes sigurno moze raditi ono sto smo zamislili Pogba da bude.
Sada da cujem sta smo to dobili od Pogbe da je vrijedno borbe za ostanak? Pa Ronalda smo lakse pustili da ide a dao je mnogo. Sta dobijemo sustinski Pogbinim ostankom je kljucno pitanje? Igraca koji ne moze ocito odigrati cak ni veci kontinuitet utakmica na pristojnom nivou. To je po meni kljuc cijele rasprave.
Prodajom Pogbe mozemo dobiti mnogo sa novim kreativcem koji ce biti pun zelje i motiva uz posvecenost fudbalu, ili mozemo ga zamijeniti nekim ko ce se pokazati kao promasaj (kao i sam Pogba) ali njegovim ostankom sigurno necemo dobiti nista novo nego vise dosadasnjeg.
Ima opcija na AMFu da se ne lazemo. Eriksen, Kross (Real zeli Pogbu) li Fekir od ovih zvucnijih imena. Ili Maddison, Tielemans od manje zvucnih.
Bruno Fernandes sigurno moze raditi ono sto smo zamislili Pogba da bude.
Sada da cujem sta smo to dobili od Pogbe da je vrijedno borbe za ostanak? Pa Ronalda smo lakse pustili da ide a dao je mnogo. Sta dobijemo sustinski Pogbinim ostankom je kljucno pitanje? Igraca koji ne moze ocito odigrati cak ni veci kontinuitet utakmica na pristojnom nivou. To je po meni kljuc cijele rasprave.
Prodajom Pogbe mozemo dobiti mnogo sa novim kreativcem koji ce biti pun zelje i motiva uz posvecenost fudbalu, ili mozemo ga zamijeniti nekim ko ce se pokazati kao promasaj (kao i sam Pogba) ali njegovim ostankom sigurno necemo dobiti nista novo nego vise dosadasnjeg.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ček, a zašto ne bi nekog od tih imena doveli i uparili sa Pogbom? Valjda se tako ekipa unaprijeđuje. Uradi zamjenu i ne dobijaš ništa novo, opet ćeš tog novog, za kojeg ionako nemaš garanciju da će uspjeti, uparit sa McTominayem, Pereirom i sl., i opet nisi ništa dobio.
Herrera je sam po sebi gubitak već, još ako i Pogba ode, neka nam je Bog na pomoći što se veznog reda tiče, samo ću to reći. Nema potrebe za daljom raspravom, gotivio neko ovdje Pogbu ili ne.
Edit: Da me ne shvate doslovno neki oko uparivanja, to se odnosi i na širinu u ekipi, da se to iskombinovati. Imali smo već situaciju, Pogba se povrijedi i imaš 0 kreacije u ekipi.
Herrera je sam po sebi gubitak već, još ako i Pogba ode, neka nam je Bog na pomoći što se veznog reda tiče, samo ću to reći. Nema potrebe za daljom raspravom, gotivio neko ovdje Pogbu ili ne.
Edit: Da me ne shvate doslovno neki oko uparivanja, to se odnosi i na širinu u ekipi, da se to iskombinovati. Imali smo već situaciju, Pogba se povrijedi i imaš 0 kreacije u ekipi.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
Pa vjerujem da se zato i dovodi Fernandes, da on i Pogba rade u paru. Ali necemo, opet secu vracamo na to, dobiti mnogo sa ovakvim Pogbom kojem fudbal nije u prvom planu. Nadam se da grijesim...
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ima li stopera jbo vam Pogba majku upravo,pa hoces opet pustat onog Smolinga,Jonesa,staklenog Baija da grese iz utakmice u utakmicu,jel moguće da ljudi stopera nisu doveli u prvim danima prelaznog,u sta se pretvara ovaj klub
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.