Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bagrcavi
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la bagrcavi » 18 apr 2013, 20:30

ekskluzivno :mrgreen:
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 apr 2013, 20:33

Fotomontaža :?:

Ako nije da idem sutra kupiti Sport(iako im ja ne vjerujem):P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 apr 2013, 20:35

Da je fotomontaža, napiso bih dole gdje je Amarova slika "Mlatnućemo smogovce 5:0", a ovo što se tiče Sarajeva ne bih ni ja bolje napiso :mrgreen: Za Kolašinca je istina, majstor davo intervju preko foruma :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 apr 2013, 20:38

bagrcavi je napisao/la:Da je fotomontaža, napiso bih dole gdje je Amarova slika "Mlatnućemo smogovce 5:0", a ovo što se tiče Sarajeva ne bih ni ja bolje napiso :mrgreen: Za Kolašinca je istina, majstor davo intervju preko foruma :lol:
A gdje si ovo našao??
A biće to bombastičan naslov, a u tekstu nema ama baš ništa, kao i nedavno ono kad im se zakleo igraću za BIH :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 apr 2013, 20:40

Sport Avaz
U NOVOM BROJU "SPORTA" PROČITAJTE:

~ Ekskluzivni intervju za naš list Seada Kolašinca, koji je najavio dolazak u BiH kako bi izvadio bh. pasoš. Pričao je o strasti prema lovu, zbog čega se raduje dolasku u Čapljinu, odakle su njegovi. Sead je otkrio da je u vezi sa Bosankom. Na kraju intervjua o bh. zmajevima Kolašinac je rekao: "U Brazilu ćemo biti iznenađenje"!
DRUG NEBI TI PUNCA

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 18 apr 2013, 20:44

bagrcavi je napisao/la:Sport Avaz
U NOVOM BROJU "SPORTA" PROČITAJTE:

~ Ekskluzivni intervju za naš list Seada Kolašinca, koji je najavio dolazak u BiH kako bi izvadio bh. pasoš. Pričao je o strasti prema lovu, zbog čega se raduje dolasku u Čapljinu, odakle su njegovi. Sead je otkrio da je u vezi sa Bosankom. Na kraju intervjua o bh. zmajevima Kolašinac je rekao: "U Brazilu ćemo biti iznenađenje"!
slika :mrgreen: :mrgreen:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 18 apr 2013, 20:47

ja mislim da sad Majstor skace po sobi :D

a mozda ga je on nagovorio, ili bosanski blowjobovi njegove cure :D jedna od te dvije :mrgreen:

ako je istina, ovo je najbolja vijest godine

evo jedna dvije i od mene

slika

slika

barsa77
Kontakt:

Post Postao/la barsa77 » 18 apr 2013, 21:06

KOLASINAC je napisao/la:Jedan dan ce te ga bodriti kao ja i pamptit ce te ko mu je bio prvi navijac

samo nastavi na rusenje seo ti si majstorcina
A ti bi majstore trebao prvo naučiti da ako je momku ime Sead,onda tvoja rečenica ide:
"samo nastavi sa rušenjem Seada...",a od milja mu nadimak može biti samo Sejo,a Seo ili Sea nikako,bar po našoj gramatici,možda ti koristiš neku sandžaklijsku!!!
vamossssss Barsa,naprijed Bosna

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 18 apr 2013, 21:11

Možda guta slova :mrgreen:
A i u brzini čovjek piše, nemoj tako :mrgreen:
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

barsa77
Kontakt:

Post Postao/la barsa77 » 18 apr 2013, 21:15

dubrava je napisao/la:Možda guta slova :mrgreen:
Može ga "progutat" jednom,ali u svakom postu,ma jok... ;)

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 18 apr 2013, 21:33

Sakuragi je napisao/la:ja mislim da sad Majstor skace po sobi :D
nema potrebe momcino ja sam za sve ovo znao i prije samo me vi niste vjerovali konacno doso dokaz ima jos da dokazuje ono sto mu jos nevjerujete

jedan dan ce te znati zasto ja ovako momka obozavam to je jednostavno ljudina nepokvaren tip koji ce bit nas novi emir spahic i heroj buduci i trener reprezentacije mozda cete ga voljeti vise nego i ja a ti barsa ako si faca reci pola toga sto govoris o njemu u njegovo lice pa da vidimo kako ce to izaci i jest seo to mu je zvanican nadimak

bruslee
Kontakt:

Post Postao/la bruslee » 18 apr 2013, 21:36

majstore samo nemoj da je ko spahić dosta nam je kiksera
FKS,senijad ibrićić i brus lee...

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 18 apr 2013, 21:37

barsa77 je napisao/la:
dubrava je napisao/la:Možda guta slova :mrgreen:
Može ga "progutat" jednom,ali u svakom postu,ma jok... ;)
ma Seo kao i većina dijasporaca ima slab maternji jezik .. tipa Pjanić, Begović, Salihović :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 apr 2013, 21:38

KOLASINAC je napisao/la:
nema potrebe momcino ja sam za sve ovo znao i prije samo me vi niste vjerovali konacno doso dokaz ima jos da dokazuje ono sto mu jos nevjerujete

jedan dan ce te znati zasto ja ovako momka obozavam to je jednostavno ljudina nepokvaren tip koji ce bit nas novi emir spahic i heroj buduci i trener reprezentacije mozda cete ga voljeti vise nego i ja a ti barsa ako si faca reci pola toga sto govoris o njemu u njegovo lice pa da vidimo kako ce to izaci i jest seo to mu je zvanican nadimak
polahko, nek on prvo odigra koju utakmicu ovako kao igrač, pa ćemo vidjeti kasnije to za trenera :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 18 apr 2013, 21:40

bagrcavi je napisao/la:
KOLASINAC je napisao/la:

polahko, nek on prvo odigra koju utakmicu ovako kao igrač, pa ćemo vidjeti kasnije to za trenera :mrgreen:
ja apelujem da bude seo trener-igrac reprezentacije momak zna mnogo o fudbalu bio je kapiten u hofenhajmu, stuttgartu, u19 njemacke, schalkeu..

barsa77
Kontakt:

Post Postao/la barsa77 » 18 apr 2013, 21:45

A šta ja to govorim o njemu što bi dovelo do nekog sukoba!Ako realno kažem kako je igrao,kad je loš,loš je brate.Zar trebam da lažem?Ja gledam svaku njegovu utakmicu,i da ti pravo kažem još me nije oduševio svojom igrom.Mlad jeste,budučnost je pred njim,al zar treba da ga dižem u zvijezde kad to još nije ni blizu!Igra poziciju koja ni u ludilu nije za njega,spor,nema probijanja po strani,loš u postavljanju,vidi se da nije njegova prirodna pozicija!Na poziciji zadnjeg veznog igrao par puta i to je bilo bolje,al ni to nije u reprezentativnoj formi!Ostaje da ga vidimo na mjestu štopera,gdje je po mom mišljenju njegovo najbolje mjesto,po konstituciji,borbenosti...Ja bih neizmjerno volio da ovaj momak zaigra za nas,TREBA NAM, ali treba biti i realan u izvještavanju sa njegovih utakmica,a tebi je svaka
"rušilac",kao da je sam dobio utakmicu.JOŠ JE ON DALEKO OD TOGA,kamo sreće da dobije svu rutinu do SP2014!

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 18 apr 2013, 22:07

barsa77 je napisao/la:A šta ja to govorim o njemu što bi dovelo do nekog sukoba!Ako realno kažem kako je igrao,kad je loš,loš je brate.Zar trebam da lažem?Ja gledam svaku njegovu utakmicu,i da ti pravo kažem još me nije oduševio svojom igrom.Mlad jeste,budučnost je pred njim,al zar treba da ga dižem u zvijezde kad to još nije ni blizu!Igra poziciju koja ni u ludilu nije za njega,spor,nema probijanja po strani,loš u postavljanju,vidi se da nije njegova prirodna pozicija!Na poziciji zadnjeg veznog igrao par puta i to je bilo bolje,al ni to nije u reprezentativnoj formi!Ostaje da ga vidimo na mjestu štopera,gdje je po mom mišljenju njegovo najbolje mjesto,po konstituciji,borbenosti...Ja bih neizmjerno volio da ovaj momak zaigra za nas,TREBA NAM, ali treba biti i realan u izvještavanju sa njegovih utakmica,a tebi je svaka
"rušilac",kao da je sam dobio utakmicu.JOŠ JE ON DALEKO OD TOGA,kamo sreće da dobije svu rutinu do SP2014!
tempo igre u bundesligi bi ti reklo da je momak spor a ustvari on bi vjerovatno bio jedan od najbrzih u repci nije ista stvar igrati u bjelorusiji i igrati za treceg najskupljeg kluba njemacke a to sto ti vidis su sitne greske sto mozes vidjeti u svakog igraca u njegove godine samo me cudi zasto nema rijec od tebe kad momak rastura kao naprimjer protiv werdera i dortmunda samo kad igra lose ti se pojavis da ga pljujes

bruslee
Kontakt:

Post Postao/la bruslee » 18 apr 2013, 22:13

po ocjenama je najgori igrač šalkea u zadnji 4 utakmice
FKS,senijad ibrićić i brus lee...

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 18 apr 2013, 22:17

bruslee je napisao/la:po ocjenama je najgori igrač šalkea u zadnji 4 utakmice
jedini je howedes bio bolji u zadnja 4 utakmica prije toga je cak najbolji bio seo

19 godina ima da vas podsjetim

barsa77
Kontakt:

Post Postao/la barsa77 » 18 apr 2013, 22:17

Eto vidiš,ne govorim samo ja tako,nego i STRUČNJACI!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Homelander i 26 gostiju.