Malo i smijeha na napacenom nam dijelu foruma zvanom Milan

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Head je napisao/la:Zabija ga Benko, osjecam u stomaku.
joker90 je napisao/la:
Perverzno ti ovo zvuci totalno..![]()
Ja bih bio zadovoljan i sa remijem danas.
Postao/la GoonerGirl dana 08 feb 2015, 00:04
rope11 je napisao/la:Ma sve ok, nije problem kada se diskutuje o Milanu, al' ne moram slusati epl/serie a i totenhem/arsenal price, samo nam bezveze zacatavaju temu.
I cuj, spominjati Totenhem na Milanovoj temi, pa bic pliz, grijeh je stavljati to dvoje u istu recenicu.
Taj Tottenham je izbacio Milana iz Lige prvaka. Sjeti se kako je Bale izvozao Zanettija i zabio vam 3 gola.
Hahahaa Head on the road hahaTracy3McGrady je napisao/la:Head je napisao/la:Zabija ga Benko, osjecam u stomaku.joker90 je napisao/la:
Perverzno ti ovo zvuci totalno..![]()
Ja bih bio zadovoljan i sa remijem danas.
Gojko Cimirot
Svakako, od kulinarstva zna samo ringlu uključit'.NeverGiveUp je napisao/la:Rekao bi joj, idi oklagiju u ruke, kani se nogometa, ali s obzirom da žene danas ne kuhaju..
Ma bilo je to na San Siru,pa pomijesala malo.milanist je napisao/la:Postao/la GoonerGirl dana 08 feb 2015, 00:04
rope11 je napisao/la:Ma sve ok, nije problem kada se diskutuje o Milanu, al' ne moram slusati epl/serie a i totenhem/arsenal price, samo nam bezveze zacatavaju temu.
I cuj, spominjati Totenhem na Milanovoj temi, pa bic pliz, grijeh je stavljati to dvoje u istu recenicu.
Taj Tottenham je izbacio Milana iz Lige prvaka. Sjeti se kako je Bale izvozao Zanettija i zabio vam 3 gola.
GoonerGirl je napisao/la:Arsenal je za razliku od Milana učesnik Lige prvaka i po meni, možete me nazvati i ludom, pretendent na naslov prvaka Evrope. Ništa nismo lošiji od Reala, Bayerna ili Chelseaja. Vrijeme će pokazati.
Ako i to..Centre forward je napisao/la:Svakako, od kulinarstva zna samo ringlu uključit'.NeverGiveUp je napisao/la:Rekao bi joj, idi oklagiju u ruke, kani se nogometa, ali s obzirom da žene danas ne kuhaju..
Ma neće ni ovo proćimessilla je napisao/la:Vidi ti Gunnersa, konačno dobili nešto povoljniji žrijeb i priliku da prođu prvu rundu nokaut faze nakon 5 godina, i odmah se smatraju jednim od glavnih favorita za naslov. Nema labavo.
Ma girl moj q, muškadija sve.viKK je napisao/la:meni je najinteresantnije da svi "ženski" članovi foruma koji su se registrirali u zadnjih pola godine su staviti "girl" u nick..![]()
Keenan.- je napisao/la:Ma girl moj q, muškadija sve.viKK je napisao/la:meni je najinteresantnije da svi "ženski" članovi foruma koji su se registrirali u zadnjih pola godine su staviti "girl" u nick..![]()
To u qrac te ljubim tražio sam ovu sliku brukuDonnie Darko je napisao/la:
Jedan od vrhunaca foruma iz prošle godine