De drzi se tog raspalog kluba boga ti.
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Argument ti je nonsens.
Miran.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 07 sep 2025, 13:05, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Da se moglo dobiti, definitivno jeste. Ali opet hvala momcima za prolaz grupe jbg.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
9 slobodnih bacanja smo promasili, trice nismo ubacili skoro citavo drugo poluvrijeme.
Veliki kukavicluk Kamenjasa i Lazica dosao do izrazaja kad je bilo najpotrebnije
povreda Robersona je takođe bila veliki faktor poraza.
Al bez obzira na sve, svaka cast momcima na ovom Eurobasketu

Veliki kukavicluk Kamenjasa i Lazica dosao do izrazaja kad je bilo najpotrebnije

Al bez obzira na sve, svaka cast momcima na ovom Eurobasketu

Zadnja izmjena: let3, dana/u 07 sep 2025, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
Za svaku njihovu gresku su nas kaznili,i onda jos povreda RobertsonaLegendKiller je napisao/la: ↑07 sep 2025, 13:02Kamenjas, Alibegovic, Vrabac, previše igrača se usralo na tekmi, još ti treba trica a Lazic ide u reket na polaganje.
Mejdutim,ja sam vidio da nismo nista na terenu napravili kada je Loyd odmarao i znao sam kada se vrati da tekmu necemo dobiti..
Ma dobro realno, sa ovim rosterom da nas je neko prije početka turnira pitao da li da potpišemo osminu finala u kojem nas neće zgaziti, većina bi sigurno pristala.
Ostaje malo žal jer je izgledalo da možemo, ali možda realno i nismo mogli ni u jednom momentu, napravila se razlika jer su Poljaci malo nerealno fulali na otvorenju. Sve vrijeme su nas stiskali i kontrolisali tekmu.
Ostaje malo žal jer je izgledalo da možemo, ali možda realno i nismo mogli ni u jednom momentu, napravila se razlika jer su Poljaci malo nerealno fulali na otvorenju. Sve vrijeme su nas stiskali i kontrolisali tekmu.
Zadnja izmjena: AmirBvB, dana/u 07 sep 2025, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Ma sirina samo falila, igras cijelo prvenstvo sa 3-4 igraca ostalo su tu radi broja
OVu utakmicu smo izgubili u skoku.Jedna srbija sinoc nije sebi mogla dozvolit da im protivnik ima 17 ofanzivnih skokova kamol mi
Prolaz grupe je veliki uspjeh za ovu ekipu. Jednostavno nema kvaliteta. 

Atić se ugasio u drugom, žali Bože talenta, glavom on ne može biti lider,.Od ovih ostalih osim od Nurkića i Robersona se i ne očekuje puno, tako da je ovo negdje realno stanje i neki maksimum, svakako mislim da ni Poljaci nemaju šta tražiti protiv Turske.
- VensanKasel
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: VensanKasel, dana/u 07 sep 2025, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
- Kontakt:
Tebi je argument nazivati karinašima momke koji su bili outsideri u 5 od 6 utakmica? Dozovi se.Pogba je napisao/la: ↑07 sep 2025, 13:05Argument ti je nonsens.
Miran.
Zadnja izmjena: TripleThreat, dana/u 07 sep 2025, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
- Quartararo
- Kontakt:
Na.bijemo ga na qrac krasni bosanski. Da je ispucavač bio ovdje ne bi dobili ni Grke ni Gruzijce.marlostanf1eld je napisao/la: ↑07 sep 2025, 13:03Musa priprema veceras slavlje u Dubai-ju. Mogu misliti kako mu je krivo bilo kad smo prosli dalje, a da on nije junak i prva violina.
Hvala vam momci! Ispunili ste sva očekivanja i premašili ste ih. Ponos države.

Nemamo se sta trzati oko ovoga...ja mislim da smo pogodili jos 5-6 slobodnih, ne vjerujem da bi ovo okrenuli...mi nismo imali napad organizovan zadnju cetvrtinu, pogotovo nakon povrede Robersona...
Ovo je nas maksimum u ovom saatavu...
Sudije ciganija prava...
Poljaci su mi postali ogavni, Ponitka posebno...
Momci hvala vam za ovo prvenstvo...
Vratiti se nazad u Sarajevo, odmoriti malo i Adis da pocne pripreme za QWB...
Ovo je nas maksimum u ovom saatavu...
Sudije ciganija prava...
Poljaci su mi postali ogavni, Ponitka posebno...
Momci hvala vam za ovo prvenstvo...
Vratiti se nazad u Sarajevo, odmoriti malo i Adis da pocne pripreme za QWB...
Zasto se ismijavas s vjerom i vrijedjas one kojima je to bitno? Mozes li nize od toga?VensanKasel je napisao/la: ↑07 sep 2025, 13:00Hvala našem dragom Allahu što je omogućio da se Roberson povrijedi , najveći si Gospodaru svih svjetova !!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
grob te yebo samo 28 koseva dali u drugom poluvremenu, ovaj poraz ide na dusu bekira ispravnu rotaciju je imao 7 od 40 minuta utakmice sve ostalo je fulio
Sto neko sinoc napisa moze se desiti i da izadjemo i ne mozemo bazen pogoditi, nazalost pokazao se sav ofanzivni limit vecine igraca ove ekipe. Tu je i Adis pucao sebi u stopalo sa 3 igraca koja su dosla turisticki na prvenstvo i uz ovu danasnju povreda Johna dodje kraj.
Hvala momcima na borbi i svemu sto su pokazali na ovom prvenstvu
Hvala momcima na borbi i svemu sto su pokazali na ovom prvenstvu

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Selektoru Poljske sve najgore u zivotu prava ona namazana latinska lisica. Svaki prekid je isao u konverzaciju sa sudijama pravio pritisak.
Sljam jedan obični i njemu i Poljacima sve najgore a mi smo danas ispali zbog nas, loseg selektora i kratkog rostera.
Penave nigdje, isforsiraao povredu Johna jer ga drzi 32/35 minuta u igri, Halilović ni minuta iako je zdrav.
Kamenjas, Alibegovic van svake forme, Vrabac izuzetno loš danas. Aticu nije dao da igra.
Šteta ove generacije sto nije imala boljeg trenera realno.
Sljam jedan obični i njemu i Poljacima sve najgore a mi smo danas ispali zbog nas, loseg selektora i kratkog rostera.
Penave nigdje, isforsiraao povredu Johna jer ga drzi 32/35 minuta u igri, Halilović ni minuta iako je zdrav.
Kamenjas, Alibegovic van svake forme, Vrabac izuzetno loš danas. Aticu nije dao da igra.
Šteta ove generacije sto nije imala boljeg trenera realno.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
.....
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 07 sep 2025, 13:22, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.