Ok hvala druze, pa to nam je odprilike i prva postava, samo fali Senad Mujic ne znam sta je sa njim... sad ne znam ko je ovaj Curic mozda je neko novo lice na probi ili je stamparska greska...magic je napisao/la:Zrinjski: Melher, Popović, Markić, Aničić, Stojkić, Krišto, Miličević, Marjanović, Ivešić, Žuržinov, Bekić (Još su igrali: Pehar, Muminović, Lamešić, Drežnjak, Jackson, Arežina, Sesar, Zeko, Martinović, Bibić).Avalanche je napisao/la:Uff niste nas toliko trebali...magic je napisao/la:Zrinjski-Kozara 4-0
Žuržinov,Krišto,Stojkić,Pehar,neznam na kakvoj je razini Kozara al mi smo pravo dobro odigrali pogotovo prvo poluvrijeme....jel znas mozda koji su sastavi igrali?
Kozara: B. Petrović, Bajić, Maletić, Gigović, Kovačević, Pejić, Stjepanović, Studen, Kojić, Ujić, Spasojević (Kozić, Damjanović, O. Petrović, Hodžić, Majdanac, Jandrić, Letić, Malbašić, Ćurić, Staničić).
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Ma moguće da je greška, isto ko što je ovaj Bibić kod nas - izmišljena osobaAvalanche je napisao/la: Ok hvala druze, pa to nam je odprilike i prva postava, samo fali Senad Mujic ne znam sta je sa njim... sad ne znam ko je ovaj Curic mozda je neko novo lice na probi ili je stamparska greska...

Inače zadovoljan sam utakmicom protiv Kozare, sutra u 14h treba pokazat dobru igru protiv Borca i nastavit ovako, ekipa je mlada, ali mi se sviđa pravo

bola Bibić nije izmisljen momak na probi broj 23 nosio igro desno krilo,ne mantaj ako nisi bio na utakmici.....Mandrake je napisao/la:Ma moguće da je greška, isto ko što je ovaj Bibić kod nas - izmišljena osobaAvalanche je napisao/la: Ok hvala druze, pa to nam je odprilike i prva postava, samo fali Senad Mujic ne znam sta je sa njim... sad ne znam ko je ovaj Curic mozda je neko novo lice na probi ili je stamparska greska...
Inače zadovoljan sam utakmicom protiv Kozare, sutra u 14h treba pokazat dobru igru protiv Borca i nastavit ovako, ekipa je mlada, ali mi se sviđa pravoTko nije bio na utakmici protiv Kozare, ima ZRINJSKI MOSTAR grupa na facebooku i tamo imate video golova sa utakmice
... valja vidjet onu golčinu od Mile
Moja greška, malo kosato nešto, mislio sam da je onaj Živkomagic je napisao/la: bola Bibić nije izmisljen momak na probi broj 23 nosio igro desno krilo,ne mantaj ako nisi bio na utakmici.....

dobra igra zrinje,kristo i ivesic ce biti pojacanje to se vidi,stojkic je najvise dobio u ovom razdoblju,igra odlicno,sta je rec pa mile dao gol???
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- diplomatija
- Kontakt:
zan li neko do kada lazar ima ugovor sa vama, da ga klepimo za evrope 

kad je doso potpiso je na 3 ili 3,5 godine nisam siguran....diplomatija je napisao/la:zan li neko do kada lazar ima ugovor sa vama, da ga klepimo za evrope
500 000eura i klepajdiplomatija je napisao/la:zan li neko do kada lazar ima ugovor sa vama, da ga klepimo za evrope

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
- diplomatija
- Kontakt:
masno brate, masno hahRosas7 je napisao/la:500 000eura i klepajdiplomatija je napisao/la:zan li neko do kada lazar ima ugovor sa vama, da ga klepimo za evrope![]()
decko je igracina,ako na njemu i milicevicu ne zaradimo,necemo na nijednom
Jel znate mozda jel Kozara i Iskra igraju na vasem pomocnom prijateljsku i koji je rezultat
hvala unapred 

Evo vjerojatno si vidio, ali ima vijest na stranici ovdje 0-0Avalanche je napisao/la:Jel znate mozda jel Kozara i Iskra igraju na vasem pomocnom prijateljsku i koji je rezultathvala unapred

A inače...
HŠK Zrinjski-FK Borac 2:2
U pripremnoj utakmici odigranoj u Međugorju Zrinjski i Borac odigrali su neodlučeno 2:2.
Zrinjski je istrčao u istom sastavu kao i u utakmici sa Kozarom, samo je Pehar zamijenio Bekića.
Borac je na odmor otišao sa vodstvom 0:1, a u drugom dijelu su Plemići okrenuli na 2;1 pogocima Stojkića sa 11 metara i Arežine velemajstorskim udarcem sa dvadesetak metara. Borac je do kraja ipak uspio poravnati na 2:2. Crvene kartone dobili su Bilbija i Lamešić.
Uskoro iscrpnije...
Ok hvala druze ako moze molba, cini mi se da u cetvrtak opet tu kod vas igramo sa Braniteljom pa ako mozes da mi opet javis rezultatMandrake je napisao/la:Evo vjerojatno si vidio, ali ima vijest na stranici ovdje 0-0Avalanche je napisao/la:Jel znate mozda jel Kozara i Iskra igraju na vasem pomocnom prijateljsku i koji je rezultathvala unapred
A inače...
U pripremnoj utakmici odigranoj u Međugorju Zrinjski i Borac odigrali su neodlučeno 2:2.
Zrinjski je istrčao u istom sastavu kao i u utakmici sa Kozarom, samo je Pehar zamijenio Bekića.
Borac je na odmor otišao sa vodstvom 0:1, a u drugom dijelu su Plemići okrenuli na 2;1 pogocima Stojkića sa 11 metara i Arežine velemajstorskim udarcem sa dvadesetak metara. Borac je do kraja ipak uspio poravnati na 2:2. Crvene kartone dobili su Bilbija i Lamešić.
Uskoro iscrpnije...

bravo nasi,s obzirom da nismo imali prave pripreme ovo je izvrsno
bravo nasi,s obzirom da nismo imali prave pripreme ovo je izvrsno
HŠK Zrinjski: Marjanović će biti pravi do početka prvenstva
Pet pripremnih utakmica odigrao je Zrinjski, a posebno zanimljiva bila je posljednja protiv Borca (2:2), budući da je s druge strane bio aktualni prvak, ali i uz Sarajevo glavni konkurent mostarskom klubu u borbi za Europu.
Završilo je bez pobjednika, a prikazanom igrom Slaven Musa nije bio zadovoljan.
- Malo opravdanje može biti što se igralo na umjetnom travnjaku koji je znatno drukčiji od ovog našeg, tako da se igračima bilo jako teško priviknuti, ali najviše sam nezadovoljan što smo "prespavali" prvih trideset minuta. U nastavku smo proigrali, pogotovo nakon ulaska nekoliko novih igrača, ali pobjedu, do koje smo vrlo lako mogli doći, ipak nismo zaslužili, najviše iz razloga jer smo loše ušli u utakmicu, izjavio je Musa. Puno više od igre protiv Borca nas je zanimalo Musino mišljenje gdje je ovaj redizajnirani Zrinjski u odnosu na Banjolučane.
Iako zimska igračka križaljaka sugerira da je Musina momčad slabija nego jesenas, trener Plemića ipak je mišljenja da Borac nije kvalitetniji, iako u redovima aktualnog prvaka tvrde da imaju još jaču momčad nego u prvom dijelu sezone.
- I dalje stoji da nam treba defanzivac koji će u zadnjoj liniji osnažiti konkurenciju oslabljenu odlascima Tonija Šunjića i Damira Džidića, ali utakmica u utorak dala mi je za pravo misliti kako Borac nije kvalitetniji od nas. Koliko Banjolučani mogu bolje nego u ovoj utakmici, ne znam, ali sam uvjeren da mi možemo puno više, dodao je Musa.
Jedan od igrača koji definitivno može puno više nego što pruža u pripremama je Lazar Marjanović, 22-godišnji veznjak koji je u prvom dijelu sezone bio ključni igrač Musine momčadi, a koji u kontrolnim utakmicama igra daleko ispod razine na kojoj je bio u većini utakmica jesenas.
- To je istina, ali nisam zabrinut zbog toga. Neki igrači jednostavno sporije ulaze u formu, tako da ne sumnjam da će Marjanović biti na željenoj razini kada krene borba za bodove. Slično je bilo i u ljetnom pripremama, tako da tome ne treba davati preveliku pozornost. Jedino je važno da Marjanović kvalitetno trenira.
Milan Muminović ponovno je, kao i protiv Željezničara i Kozare, priliku dobio u nastavku utakmice, no ovog puta je odigrao znatno kvalitetnije.
- On je provjeren igrač i logično je da se diže svakim novim treningom. Pred nama je još petnaestak dana priprema, tako da će se svi igrači dignuti, zaključio je Musa.
Arežina se mora nametnuti i trkom
Imalo se što vidjeti u utakmici između Zrinjskog i Borca, a najviše će se pamtiti prekrasan pogodak 19-godišnjeg Filipa Arežine.
- Radi se o talentiranom igraču na kojeg se najozbiljnije računa. Tim pogotkom je samo potvrdio svoj potencijal, no osim znanjem Arežina se, ako želi imati ozbiljnu ulogu u momčadi, mora nametnuti i trkom, izjavio je Musa.
Arežina je u Zrinjski došao prije godinu dana iz Sloge, a službeni debi za prvu momčad je upisao u 30. kolu prošle sezone protiv Drine (3:0). U svojoj službeno prvoj seniorskoj sezoni zasad je upisao dva nastupa.
Pet pripremnih utakmica odigrao je Zrinjski, a posebno zanimljiva bila je posljednja protiv Borca (2:2), budući da je s druge strane bio aktualni prvak, ali i uz Sarajevo glavni konkurent mostarskom klubu u borbi za Europu.
Završilo je bez pobjednika, a prikazanom igrom Slaven Musa nije bio zadovoljan.
- Malo opravdanje može biti što se igralo na umjetnom travnjaku koji je znatno drukčiji od ovog našeg, tako da se igračima bilo jako teško priviknuti, ali najviše sam nezadovoljan što smo "prespavali" prvih trideset minuta. U nastavku smo proigrali, pogotovo nakon ulaska nekoliko novih igrača, ali pobjedu, do koje smo vrlo lako mogli doći, ipak nismo zaslužili, najviše iz razloga jer smo loše ušli u utakmicu, izjavio je Musa. Puno više od igre protiv Borca nas je zanimalo Musino mišljenje gdje je ovaj redizajnirani Zrinjski u odnosu na Banjolučane.
Iako zimska igračka križaljaka sugerira da je Musina momčad slabija nego jesenas, trener Plemića ipak je mišljenja da Borac nije kvalitetniji, iako u redovima aktualnog prvaka tvrde da imaju još jaču momčad nego u prvom dijelu sezone.
- I dalje stoji da nam treba defanzivac koji će u zadnjoj liniji osnažiti konkurenciju oslabljenu odlascima Tonija Šunjića i Damira Džidića, ali utakmica u utorak dala mi je za pravo misliti kako Borac nije kvalitetniji od nas. Koliko Banjolučani mogu bolje nego u ovoj utakmici, ne znam, ali sam uvjeren da mi možemo puno više, dodao je Musa.
Jedan od igrača koji definitivno može puno više nego što pruža u pripremama je Lazar Marjanović, 22-godišnji veznjak koji je u prvom dijelu sezone bio ključni igrač Musine momčadi, a koji u kontrolnim utakmicama igra daleko ispod razine na kojoj je bio u većini utakmica jesenas.
- To je istina, ali nisam zabrinut zbog toga. Neki igrači jednostavno sporije ulaze u formu, tako da ne sumnjam da će Marjanović biti na željenoj razini kada krene borba za bodove. Slično je bilo i u ljetnom pripremama, tako da tome ne treba davati preveliku pozornost. Jedino je važno da Marjanović kvalitetno trenira.
Milan Muminović ponovno je, kao i protiv Željezničara i Kozare, priliku dobio u nastavku utakmice, no ovog puta je odigrao znatno kvalitetnije.
- On je provjeren igrač i logično je da se diže svakim novim treningom. Pred nama je još petnaestak dana priprema, tako da će se svi igrači dignuti, zaključio je Musa.
Arežina se mora nametnuti i trkom
Imalo se što vidjeti u utakmici između Zrinjskog i Borca, a najviše će se pamtiti prekrasan pogodak 19-godišnjeg Filipa Arežine.
- Radi se o talentiranom igraču na kojeg se najozbiljnije računa. Tim pogotkom je samo potvrdio svoj potencijal, no osim znanjem Arežina se, ako želi imati ozbiljnu ulogu u momčadi, mora nametnuti i trkom, izjavio je Musa.
Arežina je u Zrinjski došao prije godinu dana iz Sloge, a službeni debi za prvu momčad je upisao u 30. kolu prošle sezone protiv Drine (3:0). U svojoj službeno prvoj seniorskoj sezoni zasad je upisao dva nastupa.
Sutra utakmica HNK Branitelj-HŠK Zrinjski
Nogometaši HŠK Zrinjski nastavljaju sa pripremama u sklopu kojih će sutra odigrati utakmicu sa HNK Braniteljom u Rodoču.
Sutrašnja utakmica bit će prigoda stručnom stožeru HŠK Zrinjski da provjeri u kakvoj su formi nogometaši dva tjedna pred nastavak prvenstva. Kako nam je upravo rekao Slaven Musa Zrinjski će sutra nastupiti bez povrijeđenih Hadžića, Krište (lakša povreda) i Miličevića koji je odsutan zbog nastupa za reprezentaciju Hrvatske.
Utakmica HNK Branitelj-HŠK Zrinjski igra se sutra sa početkom u 13. sati u Rodoč
Nogometaši HŠK Zrinjski nastavljaju sa pripremama u sklopu kojih će sutra odigrati utakmicu sa HNK Braniteljom u Rodoču.
Sutrašnja utakmica bit će prigoda stručnom stožeru HŠK Zrinjski da provjeri u kakvoj su formi nogometaši dva tjedna pred nastavak prvenstva. Kako nam je upravo rekao Slaven Musa Zrinjski će sutra nastupiti bez povrijeđenih Hadžića, Krište (lakša povreda) i Miličevića koji je odsutan zbog nastupa za reprezentaciju Hrvatske.
Utakmica HNK Branitelj-HŠK Zrinjski igra se sutra sa početkom u 13. sati u Rodoč
Sutra taman vidjet kakve su alternative jer nema oba centralna vezna i Miličevića i Krište, pa da vidimo kako i to izgleda... ne znam hoću li moći otići na utakmicu, ali valjalo bi ako netko od vas raje bude išao, da napiše ovdje kakve su nam te alternative...Rosas7 je napisao/la:Sutra utakmica HNK Branitelj-HŠK Zrinjski

Zna li itko kako se zove taj neki stoper što je došao iz Šibenika? Ili moramo čekat sutra da saznamo 

ja neznam koji je taj,znam da se nasoj upravi nudi Renato,sto je u sirokom bio 5 godina sada je u braniteljuMandrake je napisao/la:Zna li itko kako se zove taj neki stoper što je došao iz Šibenika? Ili moramo čekat sutra da saznamo
E to sam čitao i ja, za Renata i Kerlu... ali ovo danas reče raja, kao došao stoper iz Šibenika da pojača konkurenciju u zadnjem reduRosas7 je napisao/la: ja neznam koji je taj,znam da se nasoj upravi nudi Renato,sto je u sirokom bio 5 godina sada je u branitelju

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.