FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Slatinash_7
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Kakav Frenkie,Hamza i reperi da smisljaju pjesme za tribinu,to se ne radi,isto kao sto IDK ekipa ili tako neko ne crta koreografije,grafite i sve ostalo,osim naravno ako nije clan grupe,sto ovi nasi rajteri i reperi nisu..imamo mi pjesama,samo sto je sad sezona takva i ljudi koji dolaze na tribinu to trenutno ne mogu a vecina i ne zeli iznjeti,teret je to sad kad se borimo sa titulu uciti ljude od 35+ godina koji su jos uvijek jaki na tribni nove pjesme i ritmove..gostovanja smo prekucali i organizaciju istih,tako da bit ce sve jos bolje sljedece sezone!
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
-
- Kontakt:
Je li bio ko na druzenju sa igracima poslije utakmice ? I da li je stvarno ono sve besplatno u kasinu haha 

-
- Kontakt:
Formaciju mjenjate tako sto zamijenite igrace ( ako hoces 4 3 3 formaciju) samo mjesto jednog veznjaka ubaci spica i samo se prebacuje u 4 3 3 .
A Najgora Bagra, u Admiralu je uvjek cuga besplatna za "igrace"(tako da se sa cvajom, posteno moze poderat a i mozda se sta i dobije).
A Najgora Bagra, u Admiralu je uvjek cuga besplatna za "igrace"(tako da se sa cvajom, posteno moze poderat a i mozda se sta i dobije).
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
nemam pojmaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:@NYKnicks Fan kako ba da promijenim igraca na onom Fantasy, i sta mi znace oni poeni? Nikad nisam bio jak u ovakvim aplikacijama

đe se gledaju bodovi, sta je ovo ba

-
- Kontakt:
NYKnicks Fan je napisao/la:nemam pojmaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:@NYKnicks Fan kako ba da promijenim igraca na onom Fantasy, i sta mi znace oni poeni? Nikad nisam bio jak u ovakvim aplikacijama![]()
đe se gledaju bodovi, sta je ovo ba

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
47 bodova imam od ovog kolaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la:nemam pojmaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:@NYKnicks Fan kako ba da promijenim igraca na onom Fantasy, i sta mi znace oni poeni? Nikad nisam bio jak u ovakvim aplikacijama![]()
đe se gledaju bodovi, sta je ovo ba![]()
otis'o si ti

-
- Kontakt:
Problem sto mi ne znamo promijenit igrace, ili nam jednostavno necefukara1919 je napisao/la:Formaciju mjenjate tako sto zamijenite igrace ( ako hoces 4 3 3 formaciju) samo mjesto jednog veznjaka ubaci spica i samo se prebacuje u 4 3 3 .

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bude nekad besplatno, odes jedes pijes koliko hocesNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Je li bio ko na druzenju sa igracima poslije utakmice ? I da li je stvarno ono sve besplatno u kasinu haha

Koja gospoda, tacno cu prestati igrati kladionicu, skupit pare, i sve kod njih prokockati kad su tako finituzlak1987 je napisao/la:Bude nekad besplatno, odes jedes pijes koliko hocesNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Je li bio ko na druzenju sa igracima poslije utakmice ? I da li je stvarno ono sve besplatno u kasinu haha

Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Ja 31 bodNYKnicks Fan je napisao/la:47 bodova imam od ovog kolaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la: nemam pojma![]()
đe se gledaju bodovi, sta je ovo ba![]()
otis'o si ti
![]()

-
- Kontakt:
Kolko su nam svi pljeskali kao osvježenju , jesenjem prvaku i ugodnom iznenađenju , tolko će sad gledat da nam utjeraju .TaRgEt_ je napisao/la:[youtube][/youtube]
Punac je ipak bio na utakmici
Al ako mi nastavimo pobjeđivat, sigurno nećemo izgubit . Kako god drugi budu igrali . Na zapadu ništa novo, (samo je prohibicija ukinuta).
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Danas isao u Kladanj, a ostavio Slobodinu zastavicu na autu. Raja redom pozdravlja, dize palac gore
Ima ljudi van Tuzle koji cijene momke i njihovu igru.

FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
I jis nesto da razmisljamo... Kako zvuci FK Sloboda VW? Nemate nista protiv dodavanja imena sponzora? Ja nemam problema s tim, samo da je Sloboda u imenu.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
de baSRSlavinovici je napisao/la:I jis nesto da razmisljamo... Kako zvuci FK Sloboda VW? Nemate nista protiv dodavanja imena sponzora? Ja nemam problema s tim, samo da je Sloboda u imenu.

pa nije ovo kosarka gdje se svake godine mijenja ime sa novim sponzorom

- SRSlavinovici
- Kontakt:
Fejspalmaj se ti koliko hoces, ali pitanje je na mjestu. Sponzor trazi evropu i dodatak imenu kluba. Meni je to OK. 30 golfova 7 ceka igrace i strucni stab. Uz par kombija. Da im se zahvalimo i kazemo da idu BerbicuNYKnicks Fan je napisao/la:de baSRSlavinovici je napisao/la:I jis nesto da razmisljamo... Kako zvuci FK Sloboda VW? Nemate nista protiv dodavanja imena sponzora? Ja nemam problema s tim, samo da je Sloboda u imenu.![]()
![]()
![]()
![]()
pa nije ovo kosarka gdje se svake godine mijenja ime sa novim sponzorom

Predlazem Sloboda Solana u cast naselja iz kojeg dolazi legenda navijaca Sulejman DjoricSRSlavinovici je napisao/la:I jis nesto da razmisljamo... Kako zvuci FK Sloboda VW? Nemate nista protiv dodavanja imena sponzora? Ja nemam problema s tim, samo da je Sloboda u imenu.
tuzlanska Sloboda
- SRSlavinovici
- Kontakt:
A gdje je lova i pecat???zlajci je napisao/la:Predlazem Sloboda Solana u cast naselja iz kojeg dolazi legenda navijaca Sulejman DjoricSRSlavinovici je napisao/la:I jis nesto da razmisljamo... Kako zvuci FK Sloboda VW? Nemate nista protiv dodavanja imena sponzora? Ja nemam problema s tim, samo da je Sloboda u imenu.

-
- Kontakt:
Sloboda Truck and Shiping co.
-
- Kontakt:
zlajci je napisao/la:Predlazem Sloboda Solana u cast naselja iz kojeg dolazi legenda navijaca Sulejman DjoricSRSlavinovici je napisao/la:I jis nesto da razmisljamo... Kako zvuci FK Sloboda VW? Nemate nista protiv dodavanja imena sponzora? Ja nemam problema s tim, samo da je Sloboda u imenu.

Prvo, splav jeSlobodaTuzla1919 je napisao/la:zlajci je napisao/la:Predlazem Sloboda Solana u cast naselja iz kojeg dolazi legenda navijaca Sulejman DjoricSRSlavinovici je napisao/la:I jis nesto da razmisljamo... Kako zvuci FK Sloboda VW? Nemate nista protiv dodavanja imena sponzora? Ja nemam problema s tim, samo da je Sloboda u imenu.![]()
![]()
![]()
![]()
kapetan broda Sulejman Dorić
Drugo, Djoric je

tuzlanska Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.