prethodna uprava na celu sa tadašnjim predsjednikom je napravila dug i sad ova uprava na celu sa Gredićem to vraca,ne znam šta je cudno u ovome što je Gredić rekao..DenchiNL je napisao/la:pogledaj ti ovo:Željooooo je napisao/la: Pogledaj na ovom istom sajtu intervju sa direktorom odjela za licenciranje..
džaba vas farbaju ko jaja"Ti prihodi nisu dovoljni da bi se podmirile obaveze prema državi, da ne uzimamo obaveze prema igračima. Samo za državu je potrebno oko 1,2 miliona maraka (600.000 eura), a to je bez igrača i priprema. Neki normalan budžet je tri miliona maraka (1,5 miliona eura)", ističe Gredić."
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ma bitno je da smo mi rijesili papire,i da smo prosli za licencu.Mislim da su i navijaci Zelje toga svjesni,ali dobro,to je njihova stvar.
Sad protiv Viteza igramo bez Dupovca,Bilbije,Tadejevica,Puzigace,a po dva zuta ima Cimirot, i trebao bi se paziti da ne daj Boze ne zaradi treci karton,i da preskoci derbi.
Najteza je ona utakmica kad se upisu tri boda,a nije ni pocela.Valjda ce igrace Dzeno razdrmati,i lagano to odraditi,pa na miru docekati derbi na Grbavici.
Sad protiv Viteza igramo bez Dupovca,Bilbije,Tadejevica,Puzigace,a po dva zuta ima Cimirot, i trebao bi se paziti da ne daj Boze ne zaradi treci karton,i da preskoci derbi.
Najteza je ona utakmica kad se upisu tri boda,a nije ni pocela.Valjda ce igrace Dzeno razdrmati,i lagano to odraditi,pa na miru docekati derbi na Grbavici.
to što je to nedostižno za vas(radi se o našem budžetu) ,Željooooo je napisao/la: prethodna uprava na celu sa tadašnjim predsjednikom je napravila dug i sad ova uprava na celu sa Gredićem to vraca,ne znam šta je cudno u ovome što je Gredić rekao..
i one vaše priče kako smo se mi prodali za siću te ćete vi kao za puno više a cilj vam naša realnost

a izjave lokalnih direktora za licenciranje su nebitne jer je probijen UEFA rok

Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 21 apr 2014, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ne znam na šta će to ličiti ta zadnja linija???amypitar je napisao/la:Ma bitno je da smo mi rijesili papire,i da smo prosli za licencu.Mislim da su i navijaci Zelje toga svjesni,ali dobro,to je njihova stvar.
možda Barić lijevo i Vule-Kovačević-Tatko
naprijed vjerovatno Vusljanin na lijevo krilo, Krsto u špic
mada se ja nadam Travančiću...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Buraz jesi li tu pglu ili misliš da se ovo što si gore zalijepio odnosi na licencu?DenchiNL je napisao/la:to što je to nedostižno za vas(radi se o našem budžetu) ,Željooooo je napisao/la: prethodna uprava na celu sa tadašnjim predsjednikom je napravila dug i sad ova uprava na celu sa Gredićem to vraca,ne znam šta je cudno u ovome što je Gredić rekao..
a izjave lokalnih direktora za licenciranje su nebitne jer je probijen UEFA rok

Na tvoju žalost, a i na žalost amya čiraša licenca je završena

DRUG NEBI TI PUNCA
ni u snubagrcavi je napisao/la: Buraz jesi li tu pglu ili misliš da se ovo što si gore zalijepio odnosi na licencu?
Na tvoju žalost, a i na žalost amya čiraša licenca je završena
i ne može bit završena , jer para nema, a neće da vam oprosti...
Re: Odg: FK Sarajevo
Prvo provjeri prije nego sto napises. Puzigaca ce igrati, takodjer i Tadejevic ako je sanirao povredu, a bio je na klupi protiv Travnika. Dva zuta imaju Vule, Cimirot, Radovac, Kovacevic i Osmanagic.amypitar je napisao/la:Ma bitno je da smo mi rijesili papire,i da smo prosli za licencu.Mislim da su i navijaci Zelje toga svjesni,ali dobro,to je njihova stvar.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
buraz sad fakat ne kontam radovac je u juniore vraćen, osmanagić je morao očistiti to jer nije igrao ima bar 5 tekmi,cobefks je napisao/la:Prvo provjeri prije nego sto napises. Puzigaca ce igrati, takodjer i Tadejevic ako je sanirao povredu, a bio je na klupi protiv Travnika. Dva zuta imaju Vule, Cimirot, Radovac, Kovacevic i Osmanagic.amypitar je napisao/la:Ma bitno je da smo mi rijesili papire,i da smo prosli za licencu.Mislim da su i navijaci Zelje toga svjesni,ali dobro,to je njihova stvar.
a mislim da je za odbranu 2 žuta pauza automatska a za vezne možda više
ima li iko da ovo objasni ? ja fakat ne kontam

Sta bolan ne kontas? Nabrojani imaju po dva zuta i ako budu igrali sad protiv Viteza i dobiju zuti, propustaju derbi.DenchiNL je napisao/la:buraz sad fakat ne kontam radovac je u juniore vraćen, osmanagić je morao očistiti to jer nije igrao ima bar 5 tekmi,cobefks je napisao/la:Prvo provjeri prije nego sto napises. Puzigaca ce igrati, takodjer i Tadejevic ako je sanirao povredu, a bio je na klupi protiv Travnika. Dva zuta imaju Vule, Cimirot, Radovac, Kovacevic i Osmanagic.amypitar je napisao/la:Ma bitno je da smo mi rijesili papire,i da smo prosli za licencu.Mislim da su i navijaci Zelje toga svjesni,ali dobro,to je njihova stvar.
ima li iko da ovo objasni ? ja fakat ne kontamsreća imamo kadra
- RobertoBaggio
- Kontakt:
@Bagrcavi:DenchiNL je napisao/la:buraz sad fakat ne kontam radovac je u juniore vraćen, osmanagić je morao očistiti to jer nije igrao ima bar 5 tekmi,cobefks je napisao/la:Prvo provjeri prije nego sto napises. Puzigaca ce igrati, takodjer i Tadejevic ako je sanirao povredu, a bio je na klupi protiv Travnika. Dva zuta imaju Vule, Cimirot, Radovac, Kovacevic i Osmanagic.amypitar je napisao/la:Ma bitno je da smo mi rijesili papire,i da smo prosli za licencu.Mislim da su i navijaci Zelje toga svjesni,ali dobro,to je njihova stvar.
Vidiš sad, Bagrcavi, s kim se natežeš i kome pokušavaš nešto objasniti.

Zadnja izmjena: RobertoBaggio, dana/u 21 apr 2014, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar 1921
Cimorot i Vule su nam jako bitni igraci,i treba ih onda drzati na klupi.Da nam se ne desi nesto slicno Velezu, da se sudija razmase kartonima.Narocito sad kad nema ni Dupovca, moraju biti jako oprezni.
jesi siguran da nije 2 žuta za odbrambene automatski meč pauze???cobefks je napisao/la: Sta bolan ne kontas? Nabrojani imaju po dva zuta i ako budu igrali sad protiv Viteza i dobiju zuti, propustaju derbi.
ako nije super , svakako bi ostavio Vuleta na klupi
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ja ovih insajdera hoce nece dobit licencu...
[quote="cobefks"]
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk[/quote]
De malo smiri strasti,mozes lijepo piskarati.Covjeku nije jasno,mozes lijepo odgovoriti.
Sta bolan ne kontas? Nabrojani imaju po dva zuta i ako budu igrali sad protiv Viteza i dobiju zuti, propustaju derbi.DenchiNL je napisao/la:buraz sad fakat ne kontam radovac je u juniore vraćen, osmanagić je morao očistiti to jer nije igrao ima bar 5 tekmi,cobefks je napisao/la:Prvo provjeri prije nego sto napises. Puzigaca ce igrati, takodjer i Tadejevic ako je sanirao povredu, a bio je na klupi protiv Travnika. Dva zuta imaju Vule, Cimirot, Radovac, Kovacevic i Osmanagic.amypitar je napisao/la:Ma bitno je da smo mi rijesili papire,i da smo prosli za licencu.Mislim da su i navijaci Zelje toga svjesni,ali dobro,to je njihova stvar.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk[/quote]
De malo smiri strasti,mozes lijepo piskarati.Covjeku nije jasno,mozes lijepo odgovoriti.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 21 apr 2014, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
Elementarne stvari ne poznajes. Informisi se malo.DenchiNL je napisao/la:jesi siguran da nije 2 žuta za odbrambene automatski meč pauze???cobefks je napisao/la: Sta bolan ne kontas? Nabrojani imaju po dva zuta i ako budu igrali sad protiv Viteza i dobiju zuti, propustaju derbi.
ako nije super , svakako bi ostavio Vuleta na klupi
- Burberry46
- Kontakt:
Najvaznije je da cemo mi bez problema dobiti licencu! Nema vise patnje ko proslih godina

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
nije svugdje isto očigledno, ovo(ispod) je u Premiershipucobefks je napisao/la: Elementarne stvari ne poznajes. Informisi se malo.

dakle kod njih veznjak nakupi 5!!! žutih pa služi automatsku suspenziju od 1 mečaJOHN Eustace’s booking in Derby County’s victory over Brighton & Hove Albion on Saturday took him to eight yellow cards for the season.
He is now only two short of a two-match ban.
A player who collects 10 yellows between the opening day of the season and the second Sunday in April is automatically suspended.
Eustace served a one-match ban when he reached five yellow cards
zbog toga i pitam...
Umjesto Vuleta ubaciti Kovacevica,a umjesto Cimorota nek igra Radovac.
Puzi-Kovacevic-Tatko-Baric
Radovac-Jajalo
Puzi-Kovacevic-Tatko-Baric
Radovac-Jajalo
- JoseMourinho
- Kontakt:
kod njih ko god bio veznjak ili golman nakon 5 žutih odmara utakmicu...DenchiNL je napisao/la:nije svugdje isto očigledno, ovo(ispod) je u Premiershipucobefks je napisao/la: Elementarne stvari ne poznajes. Informisi se malo.![]()
dakle kod njih veznjak nakupi 5!!! žutih pa služi automatsku suspenziju od 1 mečaJOHN Eustace’s booking in Derby County’s victory over Brighton & Hove Albion on Saturday took him to eight yellow cards for the season.
He is now only two short of a two-match ban.
A player who collects 10 yellows between the opening day of the season and the second Sunday in April is automatically suspended.
Eustace served a one-match ban when he reached five yellow cards
zbog toga i pitam...
Kod nas nakon 3 žuta odmara utakmicu, znaci kad dobiješ treći žuti iduću tekmu ne igraš i nevažno je koja si pozicija, za sve igrače vaze ista pravila kod nas a i u cijelom svijetu

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Keln usao u Bundesligu, vece sanse da Dzadzalo ostane 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!