Sezone koje treba potisnuti iz sjećanja treba preskočiti. Rečenica je neispravna, ali nebitno.Italia je napisao/la:Bojkotovo sezonu 2016/2017

Potisnuto iz sjećanja, izbrisano. A bila je dejavu sezona.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Sezone koje treba potisnuti iz sjećanja treba preskočiti. Rečenica je neispravna, ali nebitno.Italia je napisao/la:Bojkotovo sezonu 2016/2017
Ma i ne registrujem toramiral je napisao/la:Ostaje nam kao navijačima da se pretvorimo u Trappov zmajski Juve kojem uvijek naraste neka nova glava željna bitki, navijanja i bodrenja.
Ne znam kako ću pratiti narednu sezonu, ako se kojim slučajem opet plasiramo u finale ja ne bih imao snage da ga gledam, iz ove perspektive sam prazan k'o gatling na kraju u Wild Bunch.
Gdje su nam Advokat i Gefufna...![]()
I brate Duffy mijenjaj broj na potpisu nemoj nam bar ti ova dva oduzimati.
Ako Dybala zeli da napreduje treba da napusti Juvedinoo je napisao/la:Što nam Daniel Alves šuknu lagano u vezi Dybale
Čisto sumnjam da je ovo Alves izjavio, nije valjda toliko glup. A što se tiče Donnarumme izgleda se oglasio i novi predsjednik Milana sa kratkom izjavom u kojoj kaže:" Potrošio sam preko 800M za kupovinu Milana, zar mislite da ću bankrotirati ako izgubim 40M? Donnarumma ostaje u Milanu do kraja ugovora i to na tribinama." Eh sad ova izjava je tek možda malo vjerodostojnija od ove Danijeve.musla je napisao/la:Ako Dybala zeli da napreduje treba da napusti Juvedinoo je napisao/la:Što nam Daniel Alves šuknu lagano u vezi Dybale
Nisam siguran da li je to stvarno izjavio ali evo i ja sam na to naletio...da je Dani upravo napustio Juve pa da tako prica pa hajde ali je jos uvijek clan Juventusa i cudna je takva izjava.
Sto se tice mladog Gigija, ukoliko igdje isao to bi mogao biti Real, vec dugo se natezu sa Man.Utd.za De Geu a ovdje im se otvara prilika da ga laganu uzmu(ukoliko ga zele).
IQ manji od broja kopački koje nosi.
Lemar is one of the priorities for Juventus [L'Equipe]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.