Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Kakve veze ima vrijeme (sjever natkriven) i protivnik u našoj ligi kad je domaća utakmica i kad imamo ovakav rezultat? Definitivno treba dolazit više ljudi, ali sve u svemu ubo si targetTzXHc je napisao/la:Joj al serete o posjeti, a većina vas je gledala tekmu iz topline svojih domovaposjeta je sasvim korektna s obzirom na vrijeme i protivnika. A još smiješniji su mi ovi što kao pricaju o mentalitetu grupe, a nisu na gostovanje nikad išli. Ne pišem već neko vrijeme ovdje, ali sad sam morao. Malo više ozbiljnosti nismo borusia pa da punimo stadion svaku utakmicu, protiv širokog ce sigurno biti pun, a dosta toga zavisi i od uprave i vodstva fukara, znaju oni da ne treba puno da se ljudi nafuraju. Koji plakat malo po fb napisat nesto, dic euforiju i eto punog stadiona
A ja vidim nema @Targeta vec neko vrijeme, a ono ga ovaj gore huligan ubo.vedoz je napisao/la:Kakve veze ima vrijeme (sjever natkriven) i protivnik u našoj ligi kad je domaća utakmica i kad imamo ovakav rezultat? Definitivno treba dolazit više ljudi, ali sve u svemu ubo si targetTzXHc je napisao/la:Joj al serete o posjeti, a većina vas je gledala tekmu iz topline svojih domovaposjeta je sasvim korektna s obzirom na vrijeme i protivnika. A još smiješniji su mi ovi što kao pricaju o mentalitetu grupe, a nisu na gostovanje nikad išli. Ne pišem već neko vrijeme ovdje, ali sad sam morao. Malo više ozbiljnosti nismo borusia pa da punimo stadion svaku utakmicu, protiv širokog ce sigurno biti pun, a dosta toga zavisi i od uprave i vodstva fukara, znaju oni da ne treba puno da se ljudi nafuraju. Koji plakat malo po fb napisat nesto, dic euforiju i eto punog stadiona
To je jedino moglo biti u sezoni 2007/2008, kada smo ih izbacili u polufinalu Kupa BiH. Međutim, mislim da nismo igrali bukvalno tri susreta zaredom s njima, jer su oni ipak 15-20 dana prije polufinalnog susreta gostovali na Tušnju, gdje su poraženi 2-1. U međuvremenu smo odigrali ligaške utakmice s nekim drugim timovima.pinoglavi je napisao/la:Koje godine smo ono igrali 3 zaredom protiv Želje? Vezale se dvije kupa i ligaška, osim ako nisam pomiješao šta.
Čuj kakve veze ima vrijeme i protivnik...Stari,vas par ovdje nikako da svari da je riječ o PREMIJER LIGI BOSNE I HERCEGOVINE... Znaci,100 I NEKA LIGA NA SVIJETU.... Mi imamo sasvim dobru posjetu...Idi na temu Zrinjskog pa priupitaj za posjetu juče protiv Borca... 1500 ljudi bilo...a ljudi DECENIJAMA u vrhu PL, osvajaju trofeje i igraju evropu... Pogledaj posjetu Sarajeva danas protiv Radnika... Aktuelni prvaci,nedjelja,borba za titulu,grad od pola miliona stanovnika pa ćemo se cut opet...ne budite smiješni više sa posjetom.... OVO JE BOSNA I HERCEGOVINA.... Mi ako jos 2 puta napunimo Tusanj ja bi bio prezadovoljan a vi nastavite sanjat da ce vam protiv mrtve mladosti iz nekog mjesta pored Kaknja doći 6,7 milja ljudivedoz je napisao/la:Kakve veze ima vrijeme (sjever natkriven) i protivnik u našoj ligi kad je domaća utakmica i kad imamo ovakav rezultat? Definitivno treba dolazit više ljudi, ali sve u svemu ubo si targetTzXHc je napisao/la:Joj al serete o posjeti, a većina vas je gledala tekmu iz topline svojih domovaposjeta je sasvim korektna s obzirom na vrijeme i protivnika. A još smiješniji su mi ovi što kao pricaju o mentalitetu grupe, a nisu na gostovanje nikad išli. Ne pišem već neko vrijeme ovdje, ali sad sam morao. Malo više ozbiljnosti nismo borusia pa da punimo stadion svaku utakmicu, protiv širokog ce sigurno biti pun, a dosta toga zavisi i od uprave i vodstva fukara, znaju oni da ne treba puno da se ljudi nafuraju. Koji plakat malo po fb napisat nesto, dic euforiju i eto punog stadiona
Onda je to to, znam da su se zaredale s njima utakmiceClaus je napisao/la:To je jedino moglo biti u sezoni 2007/2008, kada smo ih izbacili u polufinalu Kupa BiH. Međutim, mislim da nismo igrali bukvalno tri susreta zaredom s njima, jer su oni ipak 15-20 dana prije polufinalnog susreta gostovali na Tušnju, gdje su poraženi 2-1. U međuvremenu smo odigrali ligaške utakmice s nekim drugim timovima.pinoglavi je napisao/la:Koje godine smo ono igrali 3 zaredom protiv Želje? Vezale se dvije kupa i ligaška, osim ako nisam pomiješao šta.
Nedjelja, 16:30?Beduin je napisao/la: Protiv Sirokog ipak ne igramo pod reflektorima jer Savez ne zeli promijeniti termin odigravanja utakmice??
znamo svi kakva trenutno vlada atmosfera u i oko Sarajeva,dok se vi borite za prvu titulu u istoriji takoda ti usloredba ne stojiwobly92 je napisao/la:Tačno vidi pitara protiv Radnika, nigdje ih, a znaju nama srat. Očekivao sam više jučer i ja lično, al kad vidim ovo, mi smo dobro napunili stadion.
Još jedna novost.
Odlukom rukovodstva FK Sloboda odlučeno je da do kraja sezone najmlađi navijači imaju besplatan ulaz na sve utakmice Crveno – crnih. Besplatan ulaz na tušanjske mečeve odnosi se na djecu starosti do sedam godina (u pratnji roditelja).
Imate skoro pa 500,000 stanovnika i kako znam i vi ste u borbi za titulugramparada je napisao/la:znamo svi kakva trenutno vlada atmosfera u i oko Sarajeva,dok se vi borite za prvu titulu u istoriji takoda ti usloredba ne stojiwobly92 je napisao/la:Tačno vidi pitara protiv Radnika, nigdje ih, a znaju nama srat. Očekivao sam više jučer i ja lično, al kad vidim ovo, mi smo dobro napunili stadion.
Još jedna novost.
Odlukom rukovodstva FK Sloboda odlučeno je da do kraja sezone najmlađi navijači imaju besplatan ulaz na sve utakmice Crveno – crnih. Besplatan ulaz na tušanjske mečeve odnosi se na djecu starosti do sedam godina (u pratnji roditelja).
Imate skoro pa 500,000 stanovnika i kako znam i vi ste u borbi za tituluSlobodaTuzla1919 je napisao/la:znamo svi kakva trenutno vlada atmosfera u i oko Sarajeva,dok se vi borite za prvu titulu u istoriji takoda ti usloredba ne stojigramparada je napisao/la:Tačno vidi pitara protiv Radnika, nigdje ih, a znaju nama srat. Očekivao sam više jučer i ja lično, al kad vidim ovo, mi smo dobro napunili stadion.
Još jedna novost.
Trenutno korisnika/ca: Beledija, Direktorcic, tutankamon1905 i 14 gostiju.