FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TzXHc
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzXHc » 10 apr 2016, 13:44

Joj al serete o posjeti, a većina vas je gledala tekmu iz topline svojih domova ;) posjeta je sasvim korektna s obzirom na vrijeme i protivnika. A još smiješniji su mi ovi što kao pricaju o mentalitetu grupe, a nisu na gostovanje nikad išli. Ne pišem već neko vrijeme ovdje, ali sad sam morao. Malo više ozbiljnosti nismo borusia pa da punimo stadion svaku utakmicu, protiv širokog ce sigurno biti pun, a dosta toga zavisi i od uprave i vodstva fukara, znaju oni da ne treba puno da se ljudi nafuraju. Koji plakat malo po fb napisat nesto, dic euforiju i eto punog stadiona :D
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

vedoz
Kontakt:

Post Postao/la vedoz » 10 apr 2016, 13:45

TzXHc je napisao/la:Joj al serete o posjeti, a većina vas je gledala tekmu iz topline svojih domova ;) posjeta je sasvim korektna s obzirom na vrijeme i protivnika. A još smiješniji su mi ovi što kao pricaju o mentalitetu grupe, a nisu na gostovanje nikad išli. Ne pišem već neko vrijeme ovdje, ali sad sam morao. Malo više ozbiljnosti nismo borusia pa da punimo stadion svaku utakmicu, protiv širokog ce sigurno biti pun, a dosta toga zavisi i od uprave i vodstva fukara, znaju oni da ne treba puno da se ljudi nafuraju. Koji plakat malo po fb napisat nesto, dic euforiju i eto punog stadiona :D
Kakve veze ima vrijeme (sjever natkriven) i protivnik u našoj ligi kad je domaća utakmica i kad imamo ovakav rezultat? Definitivno treba dolazit više ljudi, ali sve u svemu ubo si target :)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 apr 2016, 13:50

vedoz je napisao/la:
TzXHc je napisao/la:Joj al serete o posjeti, a većina vas je gledala tekmu iz topline svojih domova ;) posjeta je sasvim korektna s obzirom na vrijeme i protivnika. A još smiješniji su mi ovi što kao pricaju o mentalitetu grupe, a nisu na gostovanje nikad išli. Ne pišem već neko vrijeme ovdje, ali sad sam morao. Malo više ozbiljnosti nismo borusia pa da punimo stadion svaku utakmicu, protiv širokog ce sigurno biti pun, a dosta toga zavisi i od uprave i vodstva fukara, znaju oni da ne treba puno da se ljudi nafuraju. Koji plakat malo po fb napisat nesto, dic euforiju i eto punog stadiona :D
Kakve veze ima vrijeme (sjever natkriven) i protivnik u našoj ligi kad je domaća utakmica i kad imamo ovakav rezultat? Definitivno treba dolazit više ljudi, ali sve u svemu ubo si target :)
A ja vidim nema @Targeta vec neko vrijeme, a ono ga ovaj gore huligan ubo. :urnebes:

Solinas - valjda na ljeto budes u Tz, pa da promuhabetimo uz tursku kaHvu na trgu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 10 apr 2016, 14:02

slooooooooo.......booooooooooooooo......daaaaaaaaaaaaaaaa321sloboda :clap: sloboda :clap: ooooooooooooooooo volim te slobodooooooooooo na na na na na na ti si nasa svetinjaaaaa

kako je meni gotivno ovako nestoo :tokralju:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 10 apr 2016, 14:54

pinoglavi je napisao/la:Koje godine smo ono igrali 3 zaredom protiv Želje? Vezale se dvije kupa i ligaška, osim ako nisam pomiješao šta.
To je jedino moglo biti u sezoni 2007/2008, kada smo ih izbacili u polufinalu Kupa BiH. Međutim, mislim da nismo igrali bukvalno tri susreta zaredom s njima, jer su oni ipak 15-20 dana prije polufinalnog susreta gostovali na Tušnju, gdje su poraženi 2-1. U međuvremenu smo odigrali ligaške utakmice s nekim drugim timovima. :mrgreen:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 apr 2016, 14:56

vedoz je napisao/la:
Čuj kakve veze ima vrijeme i protivnik...Stari,vas par ovdje nikako da svari da je riječ o PREMIJER LIGI BOSNE I HERCEGOVINE... Znaci,100 I NEKA LIGA NA SVIJETU.... Mi imamo sasvim dobru posjetu...Idi na temu Zrinjskog pa priupitaj za posjetu juče protiv Borca... 1500 ljudi bilo...a ljudi DECENIJAMA u vrhu PL, osvajaju trofeje i igraju evropu... Pogledaj posjetu Sarajeva danas protiv Radnika... Aktuelni prvaci,nedjelja,borba za titulu,grad od pola miliona stanovnika pa ćemo se cut opet...ne budite smiješni više sa posjetom.... OVO JE BOSNA I HERCEGOVINA.... Mi ako jos 2 puta napunimo Tusanj ja bi bio prezadovoljan a vi nastavite sanjat da ce vam protiv mrtve mladosti iz nekog mjesta pored Kaknja doći 6,7 milja ljudi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 10 apr 2016, 14:57

Claus je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Koje godine smo ono igrali 3 zaredom protiv Želje? Vezale se dvije kupa i ligaška, osim ako nisam pomiješao šta.
To je jedino moglo biti u sezoni 2007/2008, kada smo ih izbacili u polufinalu Kupa BiH. Međutim, mislim da nismo igrali bukvalno tri susreta zaredom s njima, jer su oni ipak 15-20 dana prije polufinalnog susreta gostovali na Tušnju, gdje su poraženi 2-1. U međuvremenu smo odigrali ligaške utakmice s nekim drugim timovima. :mrgreen:
Onda je to to, znam da su se zaredale s njima utakmice :D
Ja sam optimista u vezi kupa, na Tušnju nas nisu nadigrali a nismo imali Sarića, Kostića, Merzića, i igrači bili umorni. Mislim da će se igrači još više zainatiti da prodju dalje kako bi pokazali da je poraz na Tušnju samo slučajnost :D
Ako nas prodju, svaka čast, samo nek pošteno bude, i okrenemo se prvenstvu.
Što se posjete tiče glavi problem je što nisu ljudi navikli ići na Tušanj da gledaju Slobodu nego navikli ići da gledaju Slobodu protiv Želje, Sarajeva, Borca, Veleža, Zrinjskog itd. To je posljedica dugogodišnjeg srozavanja Slobode pa tako su srozali i mentalitet, nadoći će i to u godinama koje slijede.
Nad tobom sunce najljepše sja

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 10 apr 2016, 15:15

Da ne bi gubili vrijeme u dokazivanjima i bespotrebnim raspravljanjima s egocentricnim odnosno narcisoidnim ljudima iz grada ispod Trebevica, evo upute u kratkim crtama, da bi znali sa kim se raspravljate i kakav je mentalni sklop tih ljudi.
Nama je ipak Sloboda najbitnija. Sve sto trebamo da dokazemo je na tribini i na terenu. Ovdje na forumu preporucujem za vase zdravlje i za vase dragocjeno vrijeme sljedece upute:

Sujeta: lažna predstava o sopstvenoj veličini, narcisiodno doživljavanje sebe kao važnog u društvu i kao nekoga ko je iznad drugih u društvenom položaju.
Sujetna osoba je uvredljiva jer u mnogo čemu vidi napade na sebe i na svoju ličnost. Takva osoba takođe stalno „gura nos u tuđa posla“ jer joj je bitno da raspolaže informacijama šta drugi rade.
Sujeta je veliko zlo jer je sujeta izvor stalnih konflikata i problema.
Sujetnoj osobi prija vjerovanje da je drugi napadaju jer joj to signalizira da je ona važan činilac u društvu čim se oko nje diže larma i galama. Vjerujući da je drugi napadaju sujetna osoba doživljava sebe kao pravednu jer „drugi napadaju“ a ona „se brani“.
Bitna karakterna crta sujete jeste da je osoba s ovim kompleksom vrlo, vrlo podložna laskanju usled svog narcisizma. Sujetna osoba je nevjerovatno slaba na laskanje jer u laskanju vidi društvenu potvrdu svoje veličine, pameti, stila, ljepote...
Najgori nacini su oni gdje sujeta zahtjeva kreiranje iluzija jako udaljenih od realnosti da bi se prikrio jaz izmedju stvarnosti gdje se zbog necega osjeca niza vrednost, i potrebe da se osjeca visa vrijednost po svaku cenu.

Da ne bi neko i od nas zaglibio i tama mu progutala mozak: Poenta odricanja od sujete nije ubijanje ambicije i zelje za uspehom, poenta je ne raditi nesto da bi se covjek dokazivao pred drugima, nego da bi zivio bolje i sebe ostvario.

Sloboda do groba :salut: :salut:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 10 apr 2016, 15:24

I da, oni su uvijek favoriti. Uvijek i to apsolutni. To je win-win situacija. Pobjede li, to se i ocekivalo. Pobjedimo ih, dusu im uzimamo :D
Laskanje i ironija.

Idemo jako :D Jedva cekam da gledam utakmicu u srijedu :opaopa:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 apr 2016, 15:28

Cime li smo te zasluzili Franto, hhh.

Kako si napao po tim citabima, jos malo ti fali da prestignes onog @High-a. :D

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 apr 2016, 15:41

Gledam malo statistiku Zebe ove sezone i prethodnih, ovo mu je jedna od najefikasnijih sezona u karijeri po postignutim pogotcima, ali ujedno i sljaka sa asistencijama. Samo 3 asistencije za igraca njegovog kalibra i pozicije koju igra je malo, dok npr. Ahmetovic ima 7 asistencija i 9 pogodaka, koliko i Zeba.
Tih par asistencija da je dodao Zeba i sigurno bismo bili par bodova ispred Zrinjskog, sbb kbb. Al i kao ovakav je nas najbolji igrac i direktno nam donjeo masu bodova.

Protiv Sirokog ipak ne igramo pod reflektorima jer Savez ne zeli promijeniti termin odigravanja utakmice??

075 ❤

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 apr 2016, 15:50

mi bez doktora nismo ni ekipa za top 5- kratko i jasno..njegov uticaj na ekipu i igru nisu samo golovi, asistencije- mnogo toga vise on donosi

a sto se tice posjete- mozemo mi nalaziti kakve hocemo "izgovore", ali lose je ono...da ne upotrijebim teze rijeci
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 10 apr 2016, 15:51

serete o posjeti kod nas, evo vidim na kosevu se trazila karta vise :urnebes: :kafa: fukara1919 sta ti mislis o ovome iz inostranstva :?: reci nam koju pametnu :yawn:
Sloboda Tuzla

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 10 apr 2016, 16:00

Tačno vidi pitara protiv Radnika, nigdje ih, a znaju nama srat. Očekivao sam više jučer i ja lično, al kad vidim ovo, mi smo dobro napunili stadion.

Još jedna novost.
Odlukom rukovodstva FK Sloboda odlučeno je da do kraja sezone najmlađi navijači imaju besplatan ulaz na sve utakmice Crveno – crnih. Besplatan ulaz na tušanjske mečeve odnosi se na djecu starosti do sedam godina (u pratnji roditelja).
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 10 apr 2016, 16:03

Pa to su davno trebali uvesti :thumbup:
Nek' barem djeca džaba ulaze.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 10 apr 2016, 16:05

Beduin je napisao/la: Protiv Sirokog ipak ne igramo pod reflektorima jer Savez ne zeli promijeniti termin odigravanja utakmice??
Nedjelja, 16:30? :kafa:

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 10 apr 2016, 16:05

wobly92 je napisao/la:Tačno vidi pitara protiv Radnika, nigdje ih, a znaju nama srat. Očekivao sam više jučer i ja lično, al kad vidim ovo, mi smo dobro napunili stadion.

Još jedna novost.
Odlukom rukovodstva FK Sloboda odlučeno je da do kraja sezone najmlađi navijači imaju besplatan ulaz na sve utakmice Crveno – crnih. Besplatan ulaz na tušanjske mečeve odnosi se na djecu starosti do sedam godina (u pratnji roditelja).
znamo svi kakva trenutno vlada atmosfera u i oko Sarajeva,dok se vi borite za prvu titulu u istoriji takoda ti usloredba ne stoji

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 10 apr 2016, 16:10

gramparada je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Tačno vidi pitara protiv Radnika, nigdje ih, a znaju nama srat. Očekivao sam više jučer i ja lično, al kad vidim ovo, mi smo dobro napunili stadion.

Još jedna novost.
znamo svi kakva trenutno vlada atmosfera u i oko Sarajeva,dok se vi borite za prvu titulu u istoriji takoda ti usloredba ne stoji
Imate skoro pa 500,000 stanovnika i kako znam i vi ste u borbi za titulu :kafa:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 10 apr 2016, 16:15

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
gramparada je napisao/la:Tačno vidi pitara protiv Radnika, nigdje ih, a znaju nama srat. Očekivao sam više jučer i ja lično, al kad vidim ovo, mi smo dobro napunili stadion.

Još jedna novost.
Imate skoro pa 500,000 stanovnika i kako znam i vi ste u borbi za titulu :kafa:[/quote]
Nisam simpatizer Sarajeva,Imamo i 2 kluba u gradu,a sto se tice Sarajeva i borbe za titulu mislim da se to granici sa naucnom fantastikom.Nisam dosao provocirati mislim da i ti sam smatras da je posjeta na Tusnji premala s obzirom na situaciju.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 apr 2016, 16:16

nas navodno trese euforija, oni su konstatno tu

koliko god paradoksalno zvucalo ali i to kod nas ima veze..uzmes za primjer zadnji mandata Amara Osima u Zelji i kako posjeta ni blizu nije bila ista prve godine i zadnje godine iako su bili konstanta u vrhu-jbg ljudima dotuzilo, prosla euforija

zato je meni cudno da je nas ovako malo u momentu kad se prvi put borimo za trofej, kako ce tek bit ako 3-4 godine budemo u vrhu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Beledija, Direktorcic, tutankamon1905 i 14 gostiju.