FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 20 apr 2014, 19:31

Sarajlijc@ je napisao/la:Samo se direktni crveni prenose sa lige na kup.
Hvala, obradovao si me
E to već umnogome mjenja situaciju, ali mišljenja sam da u narednom kolu treba neke i malo poštediti, mada ove Vitežane treba ozbiljno shvatiti...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 apr 2014, 19:37

Cimija svakako treba postediti, malo da se odmori jer ove sezone je cini mi se odigrao oko 40ak utakmica. Takodjer, lose bi bilo bez najboljeg igraca uci u derbi.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 20 apr 2014, 20:34

amypitar je napisao/la:
Schwarz je napisao/la:Kako samo ofirni golovi u Travniku.Kod prvog gola lik se skloni stojcevu,kod treceg bilbija sam u 16 a igraci Travnika 5m odmaknuti od njega.Nit ko skace nit ista.Dino provjeri ovu tekmu,jer se ti jedini boris u nasoj ligi protiv namjestanja
Boze sacuvaj,sta sve neces procitati.! :damn:

Sta je dobilo Sarajevo pobjedom u Travniku.Nista :?: , samo je nastavilo niz,jer realno tesko cemo preteci Sirokog koji ima 1 bod vise od nas,a ima dobar raspored, te ce sve dobiti do kraja.Da bi stigli vas i Zrinjskog ,treba sve da dobijemo,a vi i Zrinjski da kiksate u dvije tekme.Znaci realno Sarajevo ce tesko u Evropu osim preko kup-a.

Travnik je porazom izgubio mnogo.
Ide sad u goste Rudaru,koji ako ga pobjedi ima ce isto bodova kao Travnik,te onda u Travniku docekuje Zvijezdu, kojoj isto tako gori.Znaci Travnik je porazom od Sarajeva sebe doveo u sitaciju, da se trese do zadnjeg kola.

Evo tebi pitanje,koja je logika da Travnik pusti Sarajevo,i sta time dobija. :?: Drugo sto bi Sarajevo davalo pare Travniku,prvo je kvalitetnija ekipa od Travnika,i ko moze garantovati Sarajevu da ce na kraju biti 3,2,1 na tabeli da bi kupovali pobjedu :idea:
Mene interesuje kakav bi vas bio komentar da mi dobijemo Veleza na ovaj nacin? Jer su nekidan bile price kako se Torlak sklanjao da nasi zabiju golove.Kad mi dobijemo to je namjestaljka, a kad vi dobijete ovakve meceve to je zato sto ste bolji i kvalitetniji. Lijep pozdrav svima
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 apr 2014, 20:39

Pa i dobit ce te Veleza.

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 20 apr 2014, 20:45

Schwarz je napisao/la:
amypitar je napisao/la:
Schwarz je napisao/la:Kako samo ofirni golovi u Travniku.Kod prvog gola lik se skloni stojcevu,kod treceg bilbija sam u 16 a igraci Travnika 5m odmaknuti od njega.Nit ko skace nit ista.Dino provjeri ovu tekmu,jer se ti jedini boris u nasoj ligi protiv namjestanja
Boze sacuvaj,sta sve neces procitati.! :damn:

Sta je dobilo Sarajevo pobjedom u Travniku.Nista :?: , samo je nastavilo niz,jer realno tesko cemo preteci Sirokog koji ima 1 bod vise od nas,a ima dobar raspored, te ce sve dobiti do kraja.Da bi stigli vas i Zrinjskog ,treba sve da dobijemo,a vi i Zrinjski da kiksate u dvije tekme.Znaci realno Sarajevo ce tesko u Evropu osim preko kup-a.

Travnik je porazom izgubio mnogo.
Ide sad u goste Rudaru,koji ako ga pobjedi ima ce isto bodova kao Travnik,te onda u Travniku docekuje Zvijezdu, kojoj isto tako gori.Znaci Travnik je porazom od Sarajeva sebe doveo u sitaciju, da se trese do zadnjeg kola.

Evo tebi pitanje,koja je logika da Travnik pusti Sarajevo,i sta time dobija. :?: Drugo sto bi Sarajevo davalo pare Travniku,prvo je kvalitetnija ekipa od Travnika,i ko moze garantovati Sarajevu da ce na kraju biti 3,2,1 na tabeli da bi kupovali pobjedu :idea:
Mene interesuje kakav bi vas bio komentar da mi dobijemo Veleza na ovaj nacin? Jer su nekidan bile price kako se Torlak sklanjao da nasi zabiju golove.Kad mi dobijemo to je namjestaljka, a kad vi dobijete ovakve meceve to je zato sto ste bolji i kvalitetniji. Lijep pozdrav svima
Amipitaru stari, upravo je to i poenta. Ne treba Sarajevu ni za sta, kao ni Travniku i onda tako namjesti prelaz za Aziju, jer je gazda tako rekao.
To je isto ako Zeljo uzme Velez, onda je Osim sredio sve, sjedio je kod Maksumica na mesu i zavrsio utakmicu ...

To vi pricate jedno sedam godina...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 apr 2014, 20:47

Prelaz? Ma da, sigurno je namjerno Puzigaca pogodio stativu u prvom poluvremenu :thumbdown:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 apr 2014, 20:49

Travnik je porazom sebi zakomplicirao opstanak.Ako zijane slijedecu u Prijedoru imace isto bodova kao i Rudar.Onda im u Travnik dolazi Zvijezda, i tu ce biti borba za opstanak.Rudar u tom kolu ide Vitezu, i moze se u potpunosti iscupati.Sto se tice gazde i Azije, o tome pojma nemam,a sto se vas tice ne brinite nece vas niko optuzivati ,jer ce te zijaniti od Veleza. ;)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 apr 2014, 20:52

Sarajlijc@ je napisao/la:Prelaz? Ma da, sigurno je namjerno Puzigaca pogodio stativu u prvom poluvremenu :thumbdown:
A tek kako je Stojčev ono dobro šutao kad se golman ispružio koliko je dug....Da je ušla bio bi naš najbolji gol sezone.. ;)

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 20 apr 2014, 20:56

Ok, ako ti tako mislis.A ako pobijedimo nemoj da bude sijelo na nasoj temi,kako nam je Velez pustio il' da nam je Osim sredio.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 20 apr 2014, 21:03

hilmo je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Prelaz? Ma da, sigurno je namjerno Puzigaca pogodio stativu u prvom poluvremenu :thumbdown:
A tek kako je Stojčev ono dobro šutao kad se golman ispružio koliko je dug....Da je ušla bio bi naš najbolji gol sezone.. ;)
Hilmo cijenim tvoje postove, a posebno ne bi da pričam o namještanju, jer ima elemenata za bilo kakvu priču u vašoj utakmici protiv Travnika, tako da mislim da je glupo pričati o tome. Na kraju krajeva niko nas ništa i ne pita. Mislim da je vaša pobjeda zaslužena.

Samo je meni pravo šuhveli onaj prvi gol Travnika. Em je sudija pogriješio, em je pogriješila i odbrana i golman, em je Trivunović ono hladno mogao stići. Previše koincidencija.

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 20 apr 2014, 21:04

amypitar je napisao/la:Travnik je porazom sebi zakomplicirao opstanak.Ako zijane slijedecu u Prijedoru imace isto bodova kao i Rudar.Onda im u Travnik dolazi Zvijezda, i tu ce biti borba za opstanak.Rudar u tom kolu ide Vitezu, i moze se u potpunosti iscupati.Sto se tice gazde i Azije, o tome pojma nemam,a sto se vas tice ne brinite nece vas niko optuzivati ,jer ce te zijaniti od Veleza. ;)
Vi optuzujete ima jedno sedam godina. Nastavili ste to i ove sezone takoder. To sto ti mislis da ce Velez uzeti je dobro :nene: samo sto ces poslije tog kola, kao sto si pisao da nas je Olimpik pustio, onaj nije htio igrati i tako ta sranja.

Ovdje i budala zna da ce Rudar letiti iz lige, a Travnik je poznata ekipa po stimanju pogotovo prelaza...

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 20 apr 2014, 21:08

stannis je napisao/la:
Amipitaru stari, upravo je to i poenta. Ne treba Sarajevu ni za sta, kao ni Travniku i onda tako namjesti prelaz za Aziju, jer je gazda tako rekao.
To je isto ako Zeljo uzme Velez, onda je Osim sredio sve, sjedio je kod Maksumica na mesu i zavrsio utakmicu ...

Na Grbavici isto bilo,samo iz X u dvicu,sto o tome ne pricas?Pustila Obarska,sto ce im kad su osigurali opstanak...

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 20 apr 2014, 21:11

Manite se kladionice ljudi dragi .. :crazy: :lol:

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 20 apr 2014, 21:11

ljudi stvarno je glupost raspravljati sa manijacima o jucerasnoj utakmici umjesto da nase momke hvalimo kako su srce ostavili na jucerasnjom onakom terenu protiv onih mesara i sa 10 igraca 3 gola dali...ali manijaci se drze one napani dok te nisu napali jer ko god je gledao jucer zelju vidio je da je nariktana utakmica a oni su toga svjesni ali reci cu iskreno sad sam gledao raspored do kraja sezone i recicumi smo izgubili titulu protiv olimpikaa isto cu reci da ni zeljo nema nista vece sanse da osvoje titulu od nas jer ako bude sve regularno do kraja oni nemogu vise od 2 boda uzet do kraja sezone ako bude regularno rekao sam
Zadnja izmjena: kanarinac, dana/u 20 apr 2014, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Sarajevo

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 apr 2014, 21:11

HzSM je napisao/la:
stannis je napisao/la:

Na Grbavici isto bilo,samo iz X u dvicu,sto o tome ne pricas?Pustila Obarska,sto ce im kad su osigurali opstanak...
Ja koliko znam, Mladost sinoć nije pobjedila. Možda kod vas 2 pobjeda domaćina :wtf:
DRUG NEBI TI PUNCA

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 apr 2014, 21:13

stannis je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Travnik je porazom sebi zakomplicirao opstanak.Ako zijane slijedecu u Prijedoru imace isto bodova kao i Rudar.Onda im u Travnik dolazi Zvijezda, i tu ce biti borba za opstanak.Rudar u tom kolu ide Vitezu, i moze se u potpunosti iscupati.Sto se tice gazde i Azije, o tome pojma nemam,a sto se vas tice ne brinite nece vas niko optuzivati ,jer ce te zijaniti od Veleza. ;)
Vi optuzujete ima jedno sedam godina. Nastavili ste to i ove sezone takoder. To sto ti mislis da ce Velez uzeti je dobro :nene: samo sto ces poslije tog kola, kao sto si pisao da nas je Olimpik pustio, onaj nije htio igrati i tako ta sranja.

Ovdje i budala zna da ce Rudar letiti iz lige, a Travnik je poznata ekipa po stimanju pogotovo prelaza...

Haj nađi da sam ja to napisao da vas je Olimpic pustio,evo javno molim da me odmah trajno banuju.
Mene to uopste ne zanima,jer su to sve rekla-kazala stvari,i to me uopste nije briga jel ko koga pustio.Ja samo gledam tabelu.Volio bi da mi neko objasni, po kojoj logici sad kupujemo utakmice,kad su nam šanse za titulu 10-20 %.

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 20 apr 2014, 21:13

HzSM je napisao/la:
stannis je napisao/la:

Joj, ti nemas blage sta pises. iz x u 2 :lol:

Edit: amipitar, nisam se fino izrazio. Nisam mislio ti licno, nego vi, navijaci Sarajeva..
Zadnja izmjena: stannis, dana/u 20 apr 2014, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 apr 2014, 21:15

amypitar je napisao/la:
stannis je napisao/la:

Haj nađi da sam ja to napisao da vas je Olimpic pustio,evo javno molim da me odmah trajno banuju.
Mene to uopste ne zanima,jer su to sve rekla-kazala stvari,i za to me uopste nije briga jel ko koga pustio.Ja samo gledam tabelu.Volio bi da mi neko objasni, po kojoj logici sad kupujemo utakmice,kad su nam šanse za titulu 10-20 %.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 apr 2014, 21:26

fczeljo je napisao/la:
Samo je meni pravo šuhveli onaj prvi gol Travnika. Em je sudija pogriješio, em je pogriješila i odbrana i golman, em je Trivunović ono hladno mogao stići. Previše koincidencija.
Možda gledamo iz različitih uglova ali meni uopće nije šuhveli, nego je taj gol samo jedna lekcija iz koje mi treba da naučimo da loptu izbacujemo iz 16-terca bez rizika.
Gledaj ovako...
Oni nakon što su se oslobodili našeg početnog pritiska krenuli malo više naprijed i njihov navalni red je konstantno pritiskao naše stopere i čekao greške. Onda Bandović je golaman koji je imao neodlučnih akcija, ni sam nekad ne zna kada će krenuti na loptu a kada ne, a Puzigaća u tom trenutku nije znao šta će sa loptom, znači klasični nesporazum golmana i igrača. Onda on pokušava izbaciti loptu, ali kasno, i ona dolazi (odbija se) do protivničkog igrača.... To jes ofsajd nije ofsajd, to ne komentarišem, jer se stvari brzo odigraju tako moraš biti baš dobar sudija da sve registruješ a ova ekipa sudija baš nije neke kvalitete. Trivunović je poznat kao malo sporiji stoper.... Ne znam da li si gledao utakmicu do kraja, ali nakon primljenog gola Puzigaća, kao glavni krivac za gol, je jeo i kopao teren.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 20 apr 2014, 21:31

imali gdje snimak jucerasnje utakmice momica da pogledam
Samo Sarajevo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, mnon46, nedimmmm1337, Proximic i 61 gost.