Hvala, obradovao si meSarajlijc@ je napisao/la:Samo se direktni crveni prenose sa lige na kup.
E to već umnogome mjenja situaciju, ali mišljenja sam da u narednom kolu treba neke i malo poštediti, mada ove Vitežane treba ozbiljno shvatiti...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hvala, obradovao si meSarajlijc@ je napisao/la:Samo se direktni crveni prenose sa lige na kup.
Mene interesuje kakav bi vas bio komentar da mi dobijemo Veleza na ovaj nacin? Jer su nekidan bile price kako se Torlak sklanjao da nasi zabiju golove.Kad mi dobijemo to je namjestaljka, a kad vi dobijete ovakve meceve to je zato sto ste bolji i kvalitetniji. Lijep pozdrav svimaamypitar je napisao/la:Boze sacuvaj,sta sve neces procitati.!Schwarz je napisao/la:Kako samo ofirni golovi u Travniku.Kod prvog gola lik se skloni stojcevu,kod treceg bilbija sam u 16 a igraci Travnika 5m odmaknuti od njega.Nit ko skace nit ista.Dino provjeri ovu tekmu,jer se ti jedini boris u nasoj ligi protiv namjestanja![]()
Sta je dobilo Sarajevo pobjedom u Travniku.Nista, samo je nastavilo niz,jer realno tesko cemo preteci Sirokog koji ima 1 bod vise od nas,a ima dobar raspored, te ce sve dobiti do kraja.Da bi stigli vas i Zrinjskog ,treba sve da dobijemo,a vi i Zrinjski da kiksate u dvije tekme.Znaci realno Sarajevo ce tesko u Evropu osim preko kup-a.
Travnik je porazom izgubio mnogo.
Ide sad u goste Rudaru,koji ako ga pobjedi ima ce isto bodova kao Travnik,te onda u Travniku docekuje Zvijezdu, kojoj isto tako gori.Znaci Travnik je porazom od Sarajeva sebe doveo u sitaciju, da se trese do zadnjeg kola.
Evo tebi pitanje,koja je logika da Travnik pusti Sarajevo,i sta time dobija.Drugo sto bi Sarajevo davalo pare Travniku,prvo je kvalitetnija ekipa od Travnika,i ko moze garantovati Sarajevu da ce na kraju biti 3,2,1 na tabeli da bi kupovali pobjedu
Amipitaru stari, upravo je to i poenta. Ne treba Sarajevu ni za sta, kao ni Travniku i onda tako namjesti prelaz za Aziju, jer je gazda tako rekao.Schwarz je napisao/la:Mene interesuje kakav bi vas bio komentar da mi dobijemo Veleza na ovaj nacin? Jer su nekidan bile price kako se Torlak sklanjao da nasi zabiju golove.Kad mi dobijemo to je namjestaljka, a kad vi dobijete ovakve meceve to je zato sto ste bolji i kvalitetniji. Lijep pozdrav svimaamypitar je napisao/la:Boze sacuvaj,sta sve neces procitati.!Schwarz je napisao/la:Kako samo ofirni golovi u Travniku.Kod prvog gola lik se skloni stojcevu,kod treceg bilbija sam u 16 a igraci Travnika 5m odmaknuti od njega.Nit ko skace nit ista.Dino provjeri ovu tekmu,jer se ti jedini boris u nasoj ligi protiv namjestanja![]()
Sta je dobilo Sarajevo pobjedom u Travniku.Nista, samo je nastavilo niz,jer realno tesko cemo preteci Sirokog koji ima 1 bod vise od nas,a ima dobar raspored, te ce sve dobiti do kraja.Da bi stigli vas i Zrinjskog ,treba sve da dobijemo,a vi i Zrinjski da kiksate u dvije tekme.Znaci realno Sarajevo ce tesko u Evropu osim preko kup-a.
Travnik je porazom izgubio mnogo.
Ide sad u goste Rudaru,koji ako ga pobjedi ima ce isto bodova kao Travnik,te onda u Travniku docekuje Zvijezdu, kojoj isto tako gori.Znaci Travnik je porazom od Sarajeva sebe doveo u sitaciju, da se trese do zadnjeg kola.
Evo tebi pitanje,koja je logika da Travnik pusti Sarajevo,i sta time dobija.Drugo sto bi Sarajevo davalo pare Travniku,prvo je kvalitetnija ekipa od Travnika,i ko moze garantovati Sarajevu da ce na kraju biti 3,2,1 na tabeli da bi kupovali pobjedu
A tek kako je Stojčev ono dobro šutao kad se golman ispružio koliko je dug....Da je ušla bio bi naš najbolji gol sezone..Sarajlijc@ je napisao/la:Prelaz? Ma da, sigurno je namjerno Puzigaca pogodio stativu u prvom poluvremenu
Hilmo cijenim tvoje postove, a posebno ne bi da pričam o namještanju, jer ima elemenata za bilo kakvu priču u vašoj utakmici protiv Travnika, tako da mislim da je glupo pričati o tome. Na kraju krajeva niko nas ništa i ne pita. Mislim da je vaša pobjeda zaslužena.hilmo je napisao/la:A tek kako je Stojčev ono dobro šutao kad se golman ispružio koliko je dug....Da je ušla bio bi naš najbolji gol sezone..Sarajlijc@ je napisao/la:Prelaz? Ma da, sigurno je namjerno Puzigaca pogodio stativu u prvom poluvremenu
Vi optuzujete ima jedno sedam godina. Nastavili ste to i ove sezone takoder. To sto ti mislis da ce Velez uzeti je dobroamypitar je napisao/la:Travnik je porazom sebi zakomplicirao opstanak.Ako zijane slijedecu u Prijedoru imace isto bodova kao i Rudar.Onda im u Travnik dolazi Zvijezda, i tu ce biti borba za opstanak.Rudar u tom kolu ide Vitezu, i moze se u potpunosti iscupati.Sto se tice gazde i Azije, o tome pojma nemam,a sto se vas tice ne brinite nece vas niko optuzivati ,jer ce te zijaniti od Veleza.
Na Grbavici isto bilo,samo iz X u dvicu,sto o tome ne pricas?Pustila Obarska,sto ce im kad su osigurali opstanak...stannis je napisao/la:
Amipitaru stari, upravo je to i poenta. Ne treba Sarajevu ni za sta, kao ni Travniku i onda tako namjesti prelaz za Aziju, jer je gazda tako rekao.
To je isto ako Zeljo uzme Velez, onda je Osim sredio sve, sjedio je kod Maksumica na mesu i zavrsio utakmicu ...
To vi pricate jedno sedam godina...
Ja koliko znam, Mladost sinoć nije pobjedila. Možda kod vas 2 pobjeda domaćinaHzSM je napisao/la:Na Grbavici isto bilo,samo iz X u dvicu,sto o tome ne pricas?Pustila Obarska,sto ce im kad su osigurali opstanak...stannis je napisao/la:
Amipitaru stari, upravo je to i poenta. Ne treba Sarajevu ni za sta, kao ni Travniku i onda tako namjesti prelaz za Aziju, jer je gazda tako rekao.
To je isto ako Zeljo uzme Velez, onda je Osim sredio sve, sjedio je kod Maksumica na mesu i zavrsio utakmicu ...
stannis je napisao/la:Vi optuzujete ima jedno sedam godina. Nastavili ste to i ove sezone takoder. To sto ti mislis da ce Velez uzeti je dobroamypitar je napisao/la:Travnik je porazom sebi zakomplicirao opstanak.Ako zijane slijedecu u Prijedoru imace isto bodova kao i Rudar.Onda im u Travnik dolazi Zvijezda, i tu ce biti borba za opstanak.Rudar u tom kolu ide Vitezu, i moze se u potpunosti iscupati.Sto se tice gazde i Azije, o tome pojma nemam,a sto se vas tice ne brinite nece vas niko optuzivati ,jer ce te zijaniti od Veleza.samo sto ces poslije tog kola, kao sto si pisao da nas je Olimpik pustio, onaj nije htio igrati i tako ta sranja.
Ovdje i budala zna da ce Rudar letiti iz lige, a Travnik je poznata ekipa po stimanju pogotovo prelaza...
HzSM je napisao/la:Na Grbavici isto bilo,samo iz X u dvicu,sto o tome ne pricas?Pustila Obarska,sto ce im kad su osigurali opstanak...stannis je napisao/la:
amypitar je napisao/la:stannis je napisao/la:Vi optuzujete ima jedno sedam godina. Nastavili ste to i ove sezone takoder. To sto ti mislis da ce Velez uzeti je dobroamypitar je napisao/la:Travnik je porazom sebi zakomplicirao opstanak.Ako zijane slijedecu u Prijedoru imace isto bodova kao i Rudar.Onda im u Travnik dolazi Zvijezda, i tu ce biti borba za opstanak.Rudar u tom kolu ide Vitezu, i moze se u potpunosti iscupati.Sto se tice gazde i Azije, o tome pojma nemam,a sto se vas tice ne brinite nece vas niko optuzivati ,jer ce te zijaniti od Veleza.samo sto ces poslije tog kola, kao sto si pisao da nas je Olimpik pustio, onaj nije htio igrati i tako ta sranja.
Ovdje i budala zna da ce Rudar letiti iz lige, a Travnik je poznata ekipa po stimanju pogotovo prelaza...
Haj nađi da sam ja to napisao da vas je Olimpic pustio,evo javno molim da me odmah trajno banuju.
Mene to uopste ne zanima,jer su to sve rekla-kazala stvari,i za to me uopste nije briga jel ko koga pustio.Ja samo gledam tabelu.Volio bi da mi neko objasni, po kojoj logici sad kupujemo utakmice,kad su nam šanse za titulu 10-20 %.
Možda gledamo iz različitih uglova ali meni uopće nije šuhveli, nego je taj gol samo jedna lekcija iz koje mi treba da naučimo da loptu izbacujemo iz 16-terca bez rizika.fczeljo je napisao/la:
Samo je meni pravo šuhveli onaj prvi gol Travnika. Em je sudija pogriješio, em je pogriješila i odbrana i golman, em je Trivunović ono hladno mogao stići. Previše koincidencija.
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, mnon46, nedimmmm1337, Proximic i 61 gost.