Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Andrej
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Andrej » 15 jun 2017, 16:20

Steven N'Zonzi has told Sevilla that he wants to join Juventus. Negotiations are ongoing, Juve offered Lemina in exchange. [Romeo Agresti]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 15 jun 2017, 16:29

Znam da je nevezano za vašu temu ali vidim da kukate što se cilja na D. Costu s 40mil. pa samo da vam kažem da Liverpool daje za Salaha isto toliko ili 2-3 manje. Nadam se da vam je sad lakše.. :mrgreen:

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 15 jun 2017, 16:36

Ma ne kuka niko realan, cijene su svakako otisle u vraziju mater. Salah je odigrao brutalnu proslu sezonu i moze biti odlicno pojacanje za Liverpool. Costa da je imao Salahovu sezonu vrijedio bi 100 miliona s onakvim skill setom.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 15 jun 2017, 16:44

BuffonGigi je napisao/la:Ma ne kuka niko realan, cijene su svakako otisle u vraziju mater. Salah je odigrao brutalnu proslu sezonu i moze biti odlicno pojacanje za Liverpool. Costa da je imao Salahovu sezonu vrijedio bi 100 miliona s onakvim skill setom.
Salah brutalnu sezonu ? haha, Boze? covjek osim par sprinteva nije nista odigrao! :puke:
Max Allegri

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 15 jun 2017, 16:56

Dobro ako ćemo biti realni Salah je imao double-double učinak ove sezone, dobar je Salah ali nije 40mil nikad u životu. Vidjet ćemo kako će se snaći u Liverpoolu.

Što se tiče D. Coste u svako doba dana bi dao 40mil za takvog igrača (uzimajući u obzir kakve su cijene danas). Skill set kako i sam kažeš je ubitačan, brzina također, više mi se sviđa način igre nego kod Salaha i smatram da može više ponuditi.

To je ipak samo moje mišljenje i viđenje, možda Salah demantuje i pokaže još više kod Kloppa. Za Costu sam siguran da bi pokazao sve svoje vještine u Juveu i da bi došao do izražaja max.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 jun 2017, 16:58

40 miliona za Kostu puno ? a 22 za Pjacu nije ili 30 za Sika?

nemojte zajebavat.

Kosta za 40 miliona je kradja kakve su sad cijene igraca.
Vise se trazi za apsolutno nedokazanog Bernardeskija, malo manje za isto tako nedokazanog Keitu.

Kosta moze biti promasaj, nikad se ne zna, ali za ovoliko para TRENUTNO je kradja
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 15 jun 2017, 18:26

A sad po donnarumu jos ovo ljeto... ne cekati nista... bolje da presjedi godinu uz gigia nego uz plizzaria, storaria i sl... od njih nema sta nauciti...
Jednostavno savrseno se sve poklopilo da jedan gianluigi zamijeni drugog... i to da se uradi uz minimalna ulaganja... kakac sczesny... ovako dobivas golmana za narednih ako nista 15 godina....koji istina i nije bas prirodno refleksno talentovan kao pravi gigi ali opet svejedno da se na glavu okrenu ne postoji bolja i mladja opcija...

Iskoristiti raiolu koji je uvijek u juventus dovodio sve mlado sta valja... pogba, kean, bouy... (istina ovaj flopno ali je sam kriv, bio je ponajbolji mladi igrac u ajaxu)... nekad prije zlatana kad je bio zakljucan za sve klubove osim juventusa... itd...

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 15 jun 2017, 18:48

Raiola upravo na sastanku s Marottom oko Keana, ovaj potpisuje ugovor. E sad, naivan je ko misli da ce samo i Keanu pricati. Dovesti Donnarumu bi bilo fantasticno vec sad.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 15 jun 2017, 19:24

zar vi stvarno mislite da juventus ima promil šansi za dovesti donarumu? :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

bianconeros
Kontakt:

Post Postao/la bianconeros » 15 jun 2017, 19:25

rope11 je napisao/la:zar vi stvarno mislite da juventus ima promil šansi za dovesti donarumu? :mrgreen:
Nada zadnja umire :mrgreen:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Forza Juventus ohhhhh..

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 15 jun 2017, 19:29

BuffonGigi je napisao/la:Raiola upravo na sastanku s Marottom oko Keana, ovaj potpisuje ugovor. E sad, naivan je ko misli da ce samo i Keanu pricati. Dovesti Donnarumu bi bilo fantasticno vec sad.
Budite malo realni.Okej se nadati ali zar mislite da je Gigio toliko glup da grije klupu jednu godinu pa makar i Buffonu? i druga stvar zar stvarno mislite da će mu Juventus ponuditi platu kao Milan, a to je 5M po sezoni, ono što ni Buffon nema. Lijepo se zaista zanositi ali taj mali prgavac ide u PSG ili Real krajnjem slučaju. Uostalom Milan neće tražiti ni cent manje od 40-50M.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 15 jun 2017, 19:57

Budite vi realni pa shvatite da je najrealniji ishod ove sage Gigio kao nasljednik Gigija, jer realno mi mozemo platiti koliko god vi trazite. To sto vi realno prizeljkujete da on realno predje u PSG ili Real umjesto Juve, to je vec druga stvar. Ali Donnaruma je jedini prirodni nasljednik Buffona, a Juve je trenutno za Milan ono sto je bio za Parmu prije 16 godina, gigant. Iako iskreno zelim da se vratite gdje vam je mjesto, mislim da bi za sve strane najbolji ishod bio Gigio u Juventusu, da godinu dana brani kup i grupe u LP, te da uci od najboljeg svih vremena.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 15 jun 2017, 20:02

BuffonGigi je napisao/la:Budite vi realni pa shvatite da je najrealniji ishod ove sage Gigio kao nasljednik Gigija, jer realno mi mozemo platiti koliko god vi trazite. To sto vi realno prizeljkujete da on realno predje u PSG ili Real umjesto Juve, to je vec druga stvar. Ali Donnaruma je jedini prirodni nasljednik Buffona, a Juve je trenutno za Milan ono sto je bio za Parmu prije 16 godina, gigant. Iako iskreno zelim da se vratite gdje vam je mjesto, mislim da bi za sve strane najbolji ishod bio Gigio u Juventusu, da godinu dana brani kup i grupe u LP, te da uci od najboljeg svih vremena.
Juventus nikad neće platiti taj novac i nikad neće dati jednom balavcu 5M+ po sezoni.To bi bilo apsolutno nepoštivanje instutucije kao što je Buffon.Znam ja da vi doživljavate orgazam na spomen prelaska Donnarumme u Juventus.Ali taj ide tamo gdje će dobiti veću platu nego što mu je nudio Milan. Te priče o prirodnom nasljedniku su utopija.Ovo je vrijeme kad je novac najvažniji.Od dolaska Kineza Milan je prestao biti klub kojem Juventus ili neko drugi može uzeti igrača tek tako. Novac više nije problem i to je valjda svima jasno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

bianconeros
Kontakt:

Post Postao/la bianconeros » 15 jun 2017, 20:03

Ma nemamo sta traziti od Gigia broj 2.. mislim da on ide van Italije.
Vidim danas ae nepiae niata uvezi Coste ,Berne i tako dalje...

Forza Juventus ohhhhh..

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 15 jun 2017, 20:04

Je l' istina da je N'Zozi plaćen 40M? Jer to bi bio odličan posao, u današnje vrijeme.Doduše oni koji malo površnije prate fudbal to smatraju glupšću vjerovatno.

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 15 jun 2017, 20:05

Nakon 94 miliona za Higuaina od 29 godina, 50 je sitnica za potencijalno najboljeg golmana svijeta, a tek plata 5M koliko ima jedan Khedira recimo... Nista ti burazeru ne brini, Kinezi ili ne Kinezi, ako debeli odluci da ovaj ide u Juve, Kinezi mogu samo klimnuti glavom.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 15 jun 2017, 20:10

rope11 je napisao/la:zar vi stvarno mislite da juventus ima promil šansi za dovesti donarumu? :mrgreen:
Sve dok je Raiole koji sa njim zeli sigurno 2-3transfera i svoj bonus, to je vrlo moguce. Ne znam od kud prica za Nzonzija i 40mil, a klauzula mu je 30.
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 15 jun 2017, 20:12, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 15 jun 2017, 20:11

BuffonGigi je napisao/la:Nakon 94 miliona za Higuaina od 29 godina, 50 je sitnica za potencijalno najboljeg golmana svijeta, a tek plata 5M koliko ima jedan Khedira recimo... Nista ti burazeru ne brini, Kinezi ili ne Kinezi, ako debeli odluci da ovaj ide u Juve, Kinezi mogu samo klimnuti glavom.
Higuain je plaćen na rate, znači tih 94M su samo obična fraza. I Pogba je žrtvovan zbog toga. To znaju i ptice na grani, i taj broj 94 se izgovara samo da bi zvučalo strašno.Isto kao što bi Milan kao platio Belottija 80M a ustvari to nije tako. Gigio je vjerovatno već izabrao Real ili PSG svi ostali nemaju niti promil šanse.

bianconeros
Kontakt:

Post Postao/la bianconeros » 15 jun 2017, 20:11

Romagnoli13 je napisao/la:Je l' istina da je N'Zozi plaćen 40M? Jer to bi bio odličan posao, u današnje vrijeme.Doduše oni koji malo površnije prate fudbal to smatraju glupšću vjerovatno.
Mislim.da je.to.sve nagadjanje...

Forza Juventus ohhhhh..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 15 jun 2017, 20:13

pa dobro, imate se pravo nadati yebemu :mrgreen:

čak ako bi juventus ispao toliko glup da dadne balavcu 6+ miliona platu (odbio je 5 od milana) i ispoštuje raiolu kao što je to bilo u slučaju pogbe, sve bi te pare bile bačene u vodu jer je tip potrčko za parama koji bi zatražio transfer čim bi se stvorio neko sa boljim uslovima.
nemojte se zavaravati u priče da bi on bio nasljednik gigija, taj bi odlepršao čim on i raiola namirišu veću lovu od onoga što juventus nudi.

fazon je što njemu puca qurac za juventusom i generalno klupskom reputacijom jer bi inače ostao u milanu, njemu je bitna lova.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.