FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
50
20%
2. Borbu za Evropu
117
46%
3. Sredinu tabele
48
19%
4. Borbu za opstanak
41
16%

Ukupno glasova: 256

Levin
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Levin » 25 avg 2025, 23:26

Orvel je napisao/la:
25 avg 2025, 23:13
Ja sam pametnjakovic uz jos 50 forumasa koji je to napisao. I napisao sam to kad je narusena atmosfera bila. Isto tako sam napisao da se nadam da je ono pored Mostara uticala da se ekipa ujedini. I sta je pogresno receno tu? Sinoc Adzemova pobjeda, uz odlicnu nasu igru i bas mlitav Zrinjski sa Stimcem koji je podcijenio nasu ligu.

Al da cu pricati top o igri i govoriti da nam je problem u napadu poslije tekmi gdje nista nije funkcionisalo, toliki pametnjakovic nisam. Uz to po ovom vadjenju statistike vidim da jesi Zeljovac al mi smrdis malo sa ovom pricom oko investitora pa me ne bi cudilo da si jedan od ovih sa spiska.
Morat ću te razočarati ali nisam ni blizu ovih sa spiska. Zamolio bih te samo da ne tipiziraš ljude ako ti se ne sviđa ono što napišu isto kao što ja ne tipiziram tebe. Pogledaj malo imena ljudi u Skupštini i vidjet ćeš da tu ima i onih koji bi život dali za klub i koji su jako dugo tu tako da ne treba generalizovati i proglašavati ih neprijateljima zato što tu ima struja koja slijedi nečiji interes a ja još čekam da vidim koja su to imena prije nekom je*em mater. Ozbiljan se pitarluk uvukao. Ovdje ne mislim na tebe ali izgleda većina ralje puca pa se pita u koga je pucalo.

Edit : Osim utakmice sa Veležom djeluje mi da je odstranjivanje Krpića i Radovca prilično pozitivno djelovalo na ekipu.
Zadnja izmjena: Levin, dana/u 25 avg 2025, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 25 avg 2025, 23:27

mamonelafo je napisao/la:
25 avg 2025, 23:15
Evo, na primjeru djevojke koja trpi torturu od našeg nekadašnjeg alfe sa Grbavice, vidimo kakav je. I njegovi saradnici su još kod nas. Daleko od kluba bili.
sad zamisli kakav je to karakter i na sta su sve oni spremni.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 25 avg 2025, 23:28

Ma los Zrinski.
Prije toga ga dobili u pripremnoj prije par mjeseci, od toga onda cetri godine Edis dobio Zrinski sa Jakirom isto Zrinski slab, a prije toga sa Amarom..

Bgm Zrinski bas dobar protiv holandjana izgubise slucajno utakmicu na nekakav divlji penal koji je okrenuo stvari.

Sto nije slab kad nas vodi Basic, Coric?
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 25 avg 2025, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 25 avg 2025, 23:29

I ne otima se niko da bude clan skupstine. Kad su god izbori, bukvalno se moli raja da bude clan i na tim izborima obicno i nemas izbora nekog..

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 25 avg 2025, 23:44

svemalim1 je napisao/la:
25 avg 2025, 23:27
mamonelafo je napisao/la:
25 avg 2025, 23:15
Evo, na primjeru djevojke koja trpi torturu od našeg nekadašnjeg alfe sa Grbavice, vidimo kakav je. I njegovi saradnici su još kod nas. Daleko od kluba bili.
sad zamisli kakav je to karakter i na sta su sve oni spremni.
Nema slučajnosti. Zapamti. Smetljari su to, svim srcem. Puna podrška hrabroj ženi i svim onim koji izađu protiv ljudskog monstruma. Najveće zlo, što našeg kluba, a očigledno i nevinih života.

Znam da djevojka sigurno ne čita forum, ali puna podrška od srca, nisi i nećeš biti sama u borbi protiv korova društva, protiv zlikovaca.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

F1921B
Kontakt:

Post Postao/la F1921B » 25 avg 2025, 23:51

Gledaj imena u skupstini yebem li ti Alija tabut i nisane. A i jesmo za kite

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 25 avg 2025, 23:53

Etiketirate ljude iz skupstine a do njih nije doslo nista. Nemaju nikakvu info sta se desava oko investitora niti sta nudi a ni sta trazi od kluba. Mislim da u gradu nema vise 10 ljudi koji imaju tacne info. Ako je istina da su pregovori zavrseni klub ce se sigurno oglasiti
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 25 avg 2025, 23:55

Ovo nije 5% njegove torture. Nek ispricaju Gavran i ostali kakve su to metode.

Umobolestan covjek, poremecene licnosti..

Anpa
Kontakt:

Post Postao/la Anpa » 25 avg 2025, 23:57

Levin je napisao/la:
25 avg 2025, 23:26
Orvel je napisao/la:
25 avg 2025, 23:13
Ja sam pametnjakovic uz jos 50 forumasa koji je to napisao. I napisao sam to kad je narusena atmosfera bila. Isto tako sam napisao da se nadam da je ono pored Mostara uticala da se ekipa ujedini. I sta je pogresno receno tu? Sinoc Adzemova pobjeda, uz odlicnu nasu igru i bas mlitav Zrinjski sa Stimcem koji je podcijenio nasu ligu.

Al da cu pricati top o igri i govoriti da nam je problem u napadu poslije tekmi gdje nista nije funkcionisalo, toliki pametnjakovic nisam. Uz to po ovom vadjenju statistike vidim da jesi Zeljovac al mi smrdis malo sa ovom pricom oko investitora pa me ne bi cudilo da si jedan od ovih sa spiska.
Morat ću te razočarati ali nisam ni blizu ovih sa spiska. Zamolio bih te samo da ne tipiziraš ljude ako ti se ne sviđa ono što napišu isto kao što ja ne tipiziram tebe. Pogledaj malo imena ljudi u Skupštini i vidjet ćeš da tu ima i onih koji bi život dali za klub i koji su jako dugo tu tako da ne treba generalizovati i proglašavati ih neprijateljima zato što tu ima struja koja slijedi nečiji interes a ja još čekam da vidim koja su to imena prije nekom je*em mater. Ozbiljan se pitarluk uvukao. Ovdje ne mislim na tebe ali izgleda većina ralje puca pa se pita u koga je pucalo.

Edit : Osim utakmice sa Veležom djeluje mi da je odstranjivanje Krpića i Radovca prilično pozitivno djelovalo na ekipu.
Neka od ovih imena su se provlacila po forumu da su misimoviceve pudlice, tipa ovaj duvnjak.

Ejnur
Kontakt:

Post Postao/la Ejnur » 25 avg 2025, 23:59

zeljovolimte je napisao/la:
25 avg 2025, 23:28
Ma los Zrinski.
Prije toga ga dobili u pripremnoj prije par mjeseci, od toga onda cetri godine Edis dobio Zrinski sa Jakirom isto Zrinski slab, a prije toga sa Amarom..

Bgm Zrinski bas dobar protiv holandjana izgubise slucajno utakmicu na nekakav divlji penal koji je okrenuo stvari.

Zato sto njima treba pruziti podrsku a ove nase trenere na noz docekati.
Znas ti nas,**** ti nas....

JuzniVjetar1979
Kontakt:

Post Postao/la JuzniVjetar1979 » 26 avg 2025, 00:24

Vi se dobro najebaste majke skupštinarima, a ljudi ni luk jeli, ni luk mirisali. Ništa na Skupštinu nije došlo, niti se skupština izjasnila o bilo kakvom investitoru.
Pregovore o ulasku investitora vodi grupa na celu sa Gredićem.
Mogući scenariji su:
1. Da je neko iz radne grupe nešto poslao što se Saninu nije svidjelo pa je on odustao od Želje.
2. Da se sinoć očekivao poraz pa da se poseglo za ovim skijama.

I da cuo sam se sa 10 delegata iz Skupštine, ljudi pizde jer im se psuje, napada ih bez razloga, ono što oni traže je samo istina, da se jasno kaže ko je taj, ako jeste, što je poslao nešto što nije Skupština odobrila.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 26 avg 2025, 00:24

25 avg 2025, 23:28
Ma los Zrinski.

Adzemova najveca prednost gledano sa moje strane ce sigurno biti jace tekme jer ima to nesto i za pohvaliti je jucerasnji sastav i spremljenu taktiku. Ne treba uopste umanjivati pobjedu ni 1%, ali da je Zrinjski slabiji nego zadnjih 7/8 godina itekako jeste ,jer je i kod njih haos u klubu. Uopste me ne bi cudilo da zavrsimo ispred njih ove sezone, uz to igraju Evropu.
Fk Željezničar.

F1921B
Kontakt:

Post Postao/la F1921B » 26 avg 2025, 00:31

JuzniVjetar1979 je napisao/la:
26 avg 2025, 00:24
Vi se dobro najebaste majke skupštinarima, a ljudi ni luk jeli, ni luk mirisali. Ništa na Skupštinu nije došlo, niti se skupština izjasnila o bilo kakvom investitoru.
Mogući scenariji su:
1. Da je neko iz radne grupe nešto poslao što se Saninu nije svidjelo pa je on odustao od Želje.

I da cuo sam se sa 10 delegata iz Skupštine, ljudi pizde jer im se psuje, napada ih bez razloga, ono što oni traže je samo istina, da se jasno kaže ko je taj, ako jeste, što je poslao nešto što nije Skupština odobrila.
Majke im se i treba najebat, kako njima tako i svim ostalima koji su razzguzili fudbalski klub Zeljeznicar i doveli ga do tog da moramo mjaukat da nas uzme neko posto po to. Samo jos na autopijaci da probamo.

Al haj sve, al niko nista. Meni je to najjace, kakav je to mentalitet ovce to nmg nikako objasnit, a tako nam je od lige do drzave

JuzniVjetar1979
Kontakt:

Post Postao/la JuzniVjetar1979 » 26 avg 2025, 00:34

F1921B je napisao/la:
26 avg 2025, 00:31
Mogući scenariji su:

Majke im se i treba najebat, kako njima tako i svim ostalima koji su razzguzili fudbalski klub Zeljeznicar i doveli ga do tog da moramo mjaukat da nas uzme neko posto po to. Samo jos na autopijaci da probamo.

Al haj sve, al niko nista. Meni je to najjace, kakav je to mentalitet ovce to nmg nikako objasnit, a tako nam je od lige do drzave
Znaš li ti koja je nadležnost Skupštine?

19fkz21
Kontakt:

Post Postao/la 19fkz21 » 26 avg 2025, 00:49

eh eto dobijemo utakmicu protiv aktuelnog prvaka kojeg uz to svedemo na jedan sut u okvir i svi igraci odigraju haman bez greske...
a ovdje vec dan nakon niko ne pise o tekmi

da se razumijemo apsolutno sam za ivestitora i na skupstini ce se nesto sigurno desiti jer svakako isticu mandati pa eto sacekajmo...

Odinaka, Pejic i Osmanovic beton, da mi je neko reko prije tekme da ce onako odigrat ne bih mu vjerovao.

Anpa
Kontakt:

Post Postao/la Anpa » 26 avg 2025, 00:50

Mogući scenariji su:

Kako se radi o skijama kad je vise ljudi sa vise strana reklo da je lik odusto.
U svakom slucaju bi trebalo da skupstina nadgleda rad ove “radne grupe”, jer su ih oni i imenovali, kako je moguce da od tih tvojih deset ljudi niko ne zna ko je kriv?

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 26 avg 2025, 00:50

25 avg 2025, 23:29
I ne otima se niko da bude clan skupstine. Kad su god izbori, bukvalno se moli raja da bude clan i na tim izborima obicno i nemas izbora nekog..
Ne znam da je negdje objavljeno kako se moze uci u skupstinu uopste. Il je to ona znam ja ovog, dobar je mali

Anpa
Kontakt:

Post Postao/la Anpa » 26 avg 2025, 00:59

Orvel je napisao/la:
26 avg 2025, 00:50
25 avg 2025, 23:29
Ne znam da je negdje objavljeno kako se moze uci u skupstinu uopste. Il je to ona znam ja ovog, dobar je mali

slika

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Bing [Bot], F1921B i 34 gosta.