Banjalučka regija broji 600 hiljada stanovnikaFoSte95 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 21:20Dobro brate znam da generalno se raja po srpskoj loži na BG blizance. Ako u BLu nije tako svaka čast, poštujem.letsgofighter je napisao/la: ↑18 jul 2023, 21:10Lešinari kada su postojali nije bilo ni delija ni grobara, i vi to dobro znate, posebno Horde koje su zajedno sa Vulturesima išli na tribinu, al hajd, vi znate stanje u gradu na Vrbasu bolje od stanovnika tog grada izgledadođeš u BL i vidiš najljepše ukrašen grad grafitima lokalnog kluba i niti jedan grafit beogradskih cigana, kao što je primjer sa Bijeljinom, Trebinjem itd...tako da psssss
Uglavnom 70 naoružanih RS cigana napadnuto od 20 do 25 Lešinara, marisana prava ali par cigana je definitivno izvuklo deblji kraj....
Mada samo onda nzm odakle onoliko navijača kada CZV ili Partizan dođu u Laktaše![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
letsgofighter
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šta si računao pod tu regiju, komplet Krajinu?letsgofighter je napisao/la: ↑18 jul 2023, 21:21Banjalučka regija broji 600 hiljada stanovnikaFoSte95 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 21:20Dobro brate znam da generalno se raja po srpskoj loži na BG blizance. Ako u BLu nije tako svaka čast, poštujem.letsgofighter je napisao/la: ↑18 jul 2023, 21:10
Lešinari kada su postojali nije bilo ni delija ni grobara, i vi to dobro znate, posebno Horde koje su zajedno sa Vulturesima išli na tribinu, al hajd, vi znate stanje u gradu na Vrbasu bolje od stanovnika tog grada izgledadođeš u BL i vidiš najljepše ukrašen grad grafitima lokalnog kluba i niti jedan grafit beogradskih cigana, kao što je primjer sa Bijeljinom, Trebinjem itd...tako da psssss
Uglavnom 70 naoružanih RS cigana napadnuto od 20 do 25 Lešinara, marisana prava ali par cigana je definitivno izvuklo deblji kraj....
Mada samo onda nzm odakle onoliko navijača kada CZV ili Partizan dođu u Laktaše![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
letsgofighter
- Kontakt:
Ako misliš samo na RS dio onda mi je fasinantno da u srpskoj od 800-900 hiljada ljudi koliko ima u banjalučkoj regiji živi njih 600 000letsgofighter je napisao/la: ↑18 jul 2023, 21:21Banjalučka regija broji 600 hiljada stanovnikaFoSte95 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 21:20Dobro brate znam da generalno se raja po srpskoj loži na BG blizance. Ako u BLu nije tako svaka čast, poštujem.letsgofighter je napisao/la: ↑18 jul 2023, 21:10
Lešinari kada su postojali nije bilo ni delija ni grobara, i vi to dobro znate, posebno Horde koje su zajedno sa Vulturesima išli na tribinu, al hajd, vi znate stanje u gradu na Vrbasu bolje od stanovnika tog grada izgledadođeš u BL i vidiš najljepše ukrašen grad grafitima lokalnog kluba i niti jedan grafit beogradskih cigana, kao što je primjer sa Bijeljinom, Trebinjem itd...tako da psssss
![]()
-
letsgofighter
- Kontakt:
Još jedan dokaz da nisi nikada bio u BL, i okoliniFoSte95 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 21:25Ako misliš samo na RS dio onda mi je fasinantno da u srpskoj od 800-900 hiljada ljudi koliko ima u banjalučkoj regiji živi njih 600 000![]()
-
Amidzatvojnajdrazi
- Kontakt:
1921
Cigani i grobari su manjina u BL, i kao miševi sakriveni u rupama.FoSte95 je napisao/la: ↑18 jul 2023, 21:20Dobro brate znam da generalno se raja po srpskoj loži na BG blizance. Ako u BLu nije tako svaka čast, poštujem.letsgofighter je napisao/la: ↑18 jul 2023, 21:10Lešinari kada su postojali nije bilo ni delija ni grobara, i vi to dobro znate, posebno Horde koje su zajedno sa Vulturesima išli na tribinu, al hajd, vi znate stanje u gradu na Vrbasu bolje od stanovnika tog grada izgledadođeš u BL i vidiš najljepše ukrašen grad grafitima lokalnog kluba i niti jedan grafit beogradskih cigana, kao što je primjer sa Bijeljinom, Trebinjem itd...tako da psssss
Kada BG blizanci igraju u Laktašima, tu najmanje ekipe iz BL ima. Modriča, Šamac, Brčko, Bijeljina, Teslić, Doboj, Prijedor, itd čine većinu. A i da se razumijemo, nije to neki preveliki broj "navijača", 300-400 ljudi plafon.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
rudar i njihovi navijači su ozbiljnija priča od ovih šabana iz okolnih sela oko bl
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
Milorad fanatik Partizana.
Telgetija fanatik Zvezde.
I kao niko tu za Zvezdu i Partizan ne navija.
Ma hajte molim vas.
Telgetija fanatik Zvezde.
I kao niko tu za Zvezdu i Partizan ne navija.
Ma hajte molim vas.
- FKS -
To je tačno, generalno krajina gore mi je totalno strana hahahletsgofighter je napisao/la: ↑18 jul 2023, 21:28Još jedan dokaz da nisi nikada bio u BL, i okolini![]()
- BosniaBoston
- Kontakt:
Komplet sjeverni RS ima 600 k ljudi
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Bravo Zrinjski, čestitke na prolazu!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma Borac im je igracka,preko njega ostre tuki.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 18 jul 2023, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
- BiHSportman
- Kontakt:
Želji porezna oduzima stadion?
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Nadmašivanje samih sebe i dizanje ljestvice na još viši nivo... Prava evropska atmosfera.
Daleko ispred svih navijackih grupa u Premijer ligi BiH u svakom segmentu.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Nista posebno. Bilo je dosta utakmica nasih klubova u Evropi sa daleko boljom atmosferom, prva koja mi pada na pamet Sarajevo-Levski, nevjerovatna ludnica. Nema potrebe za koristenjem tih otrcanih i izlizanih fraza koje ne stoje: "Daleko iznad svih", "Dizemo standarde i ljestvice" itd.
Sarajevo levski i Sarajevo gladbah
Nenadjebivo narednih 70 godina za područje BiH.
Nenadjebivo narednih 70 godina za područje BiH.
NEMA NAZAD
Invazija južnoamerikanaca na našu ligu
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 26 gostiju.