Valjda se klub oglasi, zvanicno
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Imamo mi problema koliko hoćeš. Sad mene zanima na šta ti misliš?zeljovolimte je napisao/la: ↑25 avg 2025, 21:36Ma ljudi ne znaju ni ulogu skupstine.Levin je napisao/la: ↑25 avg 2025, 21:32Hajde malo da se uozbiljimo. Čovjek prekopirao imena svih Skupštinara i objavio. Kad je Skupština zasjedala zadnji put zasjedala?! Da vam kažem... 21/03/2025. godine. Kako Skupština od 54 čovjeka može aktivno učestvovati u pregovorima?! Morali bi bar sedmično se sastajati. Da nemaju kakve viber grupe ili Zoom sastanke.
Edit : Dajte imena i prezimena ljudi koji vuku na drugu stranu. Vrlo jednostavno. Nema ih 54.
Bukvalno je njih 54 zato sto je to neko nekad odlucio da je tako.
Mislim da mi imamo drugi problem
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
- Kontakt:
Ako su i ovo usrali, nayebem im se svima kompletne porodice i svega najmilijeg sto imaju.Brkooo je napisao/la: ↑25 avg 2025, 20:39Članovi Skupštine i neprijatelji kluba, imenom i prezimenom:
Admir Lisica
Adnan Habibija
Adnan Halilović
Aldin Kolubara
Amar Čelik
Amar Haskić
Amer Duvnjak
Anel Maksumić
Budislav Vojinović
Boris Pavlović
Dalibor Parać
Damir Hajdarbašić
Damir Marković
Denis Podžić
Dino Halilović
Dino Ramić
Dženan Mulić
Edin Cernica
Edin Ridžal
Elvedin Kovačević
Emir Muhamedagić
Faruk Bilalagić
Haris Topalović
Ismar Tukić
Ismet Kolar
Kemal Imamović
Kemal Ridžal
Kenan Hukić
Mak Džonlagić
Mirza Hukeljić
Mirza Trhulj
Nedim Sijerčić
Nedim Hasanbegović
Nermin Bojčić
Nedžad Isaković
Nihad Harbaš
Nihad Odobašić
Nihad Laković
Oro Ibrišimović
Riad Selimbegović
Sanin Omerović
Sanjin Dohranović
Sanjin Sijamija
Sanjin Špago
Tahir Herenda
Vedad Sokolović
Zlatan Hamza
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
Ko je bio za, a ko protiv. Nemoguce da su svi bili protiv?!Brkooo je napisao/la: ↑25 avg 2025, 20:39Članovi Skupštine i neprijatelji kluba, imenom i prezimenom:
Admir Lisica
Adnan Habibija
Adnan Halilović
Aldin Kolubara
Amar Čelik
Amar Haskić
Amer Duvnjak
Anel Maksumić
Budislav Vojinović
Boris Pavlović
Dalibor Parać
Damir Hajdarbašić
Damir Marković
Denis Podžić
Dino Halilović
Dino Ramić
Dženan Mulić
Edin Cernica
Edin Ridžal
Elvedin Kovačević
Emir Muhamedagić
Faruk Bilalagić
Haris Topalović
Ismar Tukić
Ismet Kolar
Kemal Imamović
Kemal Ridžal
Kenan Hukić
Mak Džonlagić
Mirza Hukeljić
Mirza Trhulj
Nedim Sijerčić
Nedim Hasanbegović
Nermin Bojčić
Nedžad Isaković
Nihad Harbaš
Nihad Odobašić
Nihad Laković
Oro Ibrišimović
Riad Selimbegović
Sanin Omerović
Sanjin Dohranović
Sanjin Sijamija
Sanjin Špago
Tahir Herenda
Vedad Sokolović
Zlatan Hamza
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Znam ja nas,**** ti nas.Zvanicno je propalo.Mirvic je poslo meil da je odusto i da vise nije zainteresovan za ulaganje nakon promjena pocetnog dogovora.
Cestitam svima.Sve vam **** mrtvo i zivo.
Sve isto ko prosli put,sjebi ga sto vise moze da sam odustane i da on bude kriv.
Cestitam svima.Sve vam **** mrtvo i zivo.
Sve isto ko prosli put,sjebi ga sto vise moze da sam odustane i da on bude kriv.
Rodjeni su pitarske picke!
-
- Kontakt:
i sta ce sad biti, malo cemo im majke preko tastature i sve po starom. Ovo treba vec jednom presjec i rastjerat iz kluba!!!
ovo MORA bit kap koja je prelila casu.
ovo MORA bit kap koja je prelila casu.
Niko nije bio ni za ni protiv, skupština nije ni zasijedala. Ne pecajte se.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Meni se cini da je do radne grupe. Sad ko cini to neka napise neko, jer su valjda morali pristati na uvjet logicno.
Fk Željezničar.
Gledaj ti imena skupstinara majku im j svima odredom. Nekakve Lisice, Trhulji, Dohranovici. Sve pametnjakovici, a analiticari. Sve ih treba pljuvati kad se vide, mater vam j bjednu
Puno razlicitih verzija ima, nije ni bitno vise
Propalo je i necemo nikad na zelene grane, previse je interesa u i oko kluba
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
necu puno o utakmici, sve je vec napisano. samo, niko da pomene cvetanovskog i njegovu ulogu u defanzivi. sinoc je daleko lakse bilo odinaki odigrati onakvu utakmicu, jer mu je svo vrijeme cvetanovski pomagao u zatvaranju strane. slicno sam, nedavno, pisao i za s. stevanovica, da je licio na solidnog beka, kad je m. stevanovic igrao na njegovoj strani. **** tesko je odigrati solidnu utakmicu na beku, ako su ti krila na tvojoj strani zakaric, boljevic i slicni njima.
samo dokaz da su tim i maksimalno zalaganje svih na terenu bitni. individualni kvalitet moze pomoci, ali nece donijeti dugotrajni uspjeh.
samo dokaz da su tim i maksimalno zalaganje svih na terenu bitni. individualni kvalitet moze pomoci, ali nece donijeti dugotrajni uspjeh.
Zadnja izmjena: ristagrad, dana/u 25 avg 2025, 22:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Pa ako je jedan covjek jaci od citave skupstine jednostavno trebamo se ugasit, ko god on bio. Nesto slicno sto se zamalo desilo nakon "dana pobjede".
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Da se mi vatimo utakmici...
Koji ono pametnjaković napisa da je narušena atmosfera u slačionici?!
Koji ono pametnjaković napisa da je narušena atmosfera u slačionici?!
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Ništa nije propalo, ali svim SPASIOCIMA se javno naje*em majke koji se maksimalnu trude da upletu prste, pregovori su i dalje u toku, nadajmo se najboljem.
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
-
- Kontakt:
Ako je istina da jos nije propalo i na kraju bude hairli imas bocu Jacka od mene ili nesto drugo ako ne cugas
-
- Kontakt:
Pola ih ovdje nemA 500KM u dzepu a oni bi da odlucuju o sudbini kluba, pa kuci se ne pitaju smetljari.Brkooo je napisao/la: ↑25 avg 2025, 20:39Članovi Skupštine i neprijatelji kluba, imenom i prezimenom:
Admir Lisica
Adnan Habibija
Adnan Halilović
Aldin Kolubara
Amar Čelik
Amar Haskić
Amer Duvnjak
Anel Maksumić
Budislav Vojinović
Boris Pavlović
Dalibor Parać
Damir Hajdarbašić
Damir Marković
Denis Podžić
Dino Halilović
Dino Ramić
Dženan Mulić
Edin Cernica
Edin Ridžal
Elvedin Kovačević
Emir Muhamedagić
Faruk Bilalagić
Haris Topalović
Ismar Tukić
Ismet Kolar
Kemal Imamović
Kemal Ridžal
Kenan Hukić
Mak Džonlagić
Mirza Hukeljić
Mirza Trhulj
Nedim Sijerčić
Nedim Hasanbegović
Nermin Bojčić
Nedžad Isaković
Nihad Harbaš
Nihad Odobašić
Nihad Laković
Oro Ibrišimović
Riad Selimbegović
Sanin Omerović
Sanjin Dohranović
Sanjin Sijamija
Sanjin Špago
Tahir Herenda
Vedad Sokolović
Zlatan Hamza
- mamonelafo
- Kontakt:
Kakvo diletanti pišu i šire dezinformacije već danima. Katastrofa.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Ja sam pametnjakovic uz jos 50 forumasa koji je to napisao. I napisao sam to kad je narusena atmosfera bila. Isto tako sam napisao da se nadam da je ono pored Mostara uticala da se ekipa ujedini. I sta je pogresno receno tu? Sinoc Adzemova pobjeda, uz odlicnu nasu igru i bas mlitav Zrinjski sa Stimcem koji je podcijenio nasu ligu.
Al da cu pricati top o igri i govoriti da nam je problem u napadu poslije tekmi gdje nista nije funkcionisalo, toliki pametnjakovic nisam. Uz to po ovom vadjenju statistike vidim da jesi Zeljovac al mi smrdis malo sa ovom pricom oko investitora pa me ne bi cudilo da si jedan od ovih sa spiska.
- mamonelafo
- Kontakt:
Evo, na primjeru djevojke koja trpi torturu od našeg nekadašnjeg alfe sa Grbavice, vidimo kakav je. I njegovi saradnici su još kod nas. Daleko od kluba bili.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
- Lokomotifa
- Kontakt:
Nemam pojma šta se dešava oko investitora, nisam nikakav insajder, ali ono šta znam provjereno je da pola ovih članova Skupštine sa spiska ne bi mogli ni granap da vode, a kamoli najveći klub u državi.
I to vam je između ostalog jedan od razloga zašto nam treba investitor, ko god da je, samo da se pita manji broj ljudi a ne 50 mediokriteta.
Što se tiče opstrukcija i smicalica polako, saznat će se sve, vrijeme je najbolji sudija, i onda ćemo od tih imena i prezimena tražiti da otplaćuju dugove i da nas spase od gašenja za par godina kad ne budemo mogli licencu za takmičenje dobiti. Imenom i prezimenom. Nije to lako, nositi taj teret na leđima.
I to vam je između ostalog jedan od razloga zašto nam treba investitor, ko god da je, samo da se pita manji broj ljudi a ne 50 mediokriteta.
Što se tiče opstrukcija i smicalica polako, saznat će se sve, vrijeme je najbolji sudija, i onda ćemo od tih imena i prezimena tražiti da otplaćuju dugove i da nas spase od gašenja za par godina kad ne budemo mogli licencu za takmičenje dobiti. Imenom i prezimenom. Nije to lako, nositi taj teret na leđima.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.