Pa cijeli forum, potpuno opravdano, pljuje i vrijeđa Sabrinu, a o tome šta joj pišu na fb stranici i na Instagramu, ne treba ni spominjati.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Može mi neko postaviti video opreme Errea za download da pošaljem prijatelju?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Mi igramo na Kosevu tek 15.07, oni sedmicu ranije igraju u BiH, opusteno 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- robertkosar
- Kontakt:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Ševelj je u Hajduku igrao desnog beka i stopera, kod nas ce igrati zadnjeg veznog
Doduše, samo ce nastaviti tradiciju koja traje od negdje 2014-2015, još jedan u nizu igraca koji u Sarajevu uci igrati na poziciji, koju nikad prije nije igrao.

Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 02 jul 2021, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
- NisamInSajder
- Kontakt:
@Aduka87 Jel ti mislis da Susic moze izdrzat u ovom timu?
Odlicne postave za stanje u klubu. Mnogo bolje nego npr Cetkovic, Balic itd.. Jedina promjena, dovesti novog spica. I onda rotacije novi spic u prvu umjesto Ahmetovica, Ahmetovic u drugu postavu, Dervisagic na krilo. I Hebibovic
. Jos od igracka u kadru imas Sabljicu, Resica, Ramica, Islamovica, Traku i Cmiljanic Borisa.

Odlicne postave za stanje u klubu. Mnogo bolje nego npr Cetkovic, Balic itd.. Jedina promjena, dovesti novog spica. I onda rotacije novi spic u prvu umjesto Ahmetovica, Ahmetovic u drugu postavu, Dervisagic na krilo. I Hebibovic

Zadnja izmjena: NisamInSajder, dana/u 02 jul 2021, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znači za cenera na Koševo ako budu fer prema nama
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ali kako sabra dolazi sa lijepim vijestima. Sva bitna 
-
- Kontakt:
Tako nekako. Otplatio je OGROMNA dugovanja, 2014. uzeo kup i 2015. već uzeo titulu. Nadam se da će aBd pristati da uđe i ponovo bude glavni investitor. Mada realno, biće dobro ako uopšte prihvati da uđe u klub, a kamoli da ulaže kao prije. Raja će pisati kako pere pare, kako nismo osvojili mnogo trofeja za vrijeme njegovog perioda, ali realno bez njega bi završili kao Čelik. I sada situacija ima obrise toga, ali ako bi "Amidža" došao s nekim sredstvima vjerujem da bi se to spriječilo...feniksptica je napisao/la: ↑02 jul 2021, 21:21Tan nas je postavio na zdrave noge i mnoge pare dao a da se napredak nije mogao vidjeti. Sad ako nemamo ni priblizno toliko dugovanja a da iste pare bit ce 3x bolje
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ma Tinki je masina, explodirat ce slj sezone hahahNisamInSajder je napisao/la: ↑02 jul 2021, 22:33@Aduka87 Jel ti mislis da Susic moze izdrzat u oba tima?![]()
Odlicne postave za stanje u klubu. Mnogo bolje nego npr Cetkovic, Balic itd.. Jedina promjena, dovesti novog spica. I onda rotacije novi spic u prvu umjesto Ahmetovica, Ahmetovic u drugu postavu, Dervisagic na krilo. I Hebibovic. Jos od igracka u kadru imas Sabljicu, Resica, Ramica, Islamovica, Traku i Cmiljanic Borisa.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
robertkosar je napisao/la: ↑02 jul 2021, 22:31Ako ti je drago sto smo u ovakvim ****,i ako ti nije bitan napredak kluba,onda je podrzavaj i dalje i imat ces mozda i vece rasulo,al nije da je branis jel de,onako to kazes
Sto ti.je Kasum ubeha?
Ovo drugo znam da trolas,pa nema razloga koment.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Eto sad se igra pravi oko njega. Ima kvaliteta, samo da Sablic iskoristi to, a iskoristit ce ako ga stavi na pravu poziciju. Samo da vise ne bude odlazaka.Aduka87 je napisao/la: ↑02 jul 2021, 22:40Ma Tinki je masina, explodirat ce slj sezone hahahNisamInSajder je napisao/la: ↑02 jul 2021, 22:33@Aduka87 Jel ti mislis da Susic moze izdrzat u oba tima?![]()
Odlicne postave za stanje u klubu. Mnogo bolje nego npr Cetkovic, Balic itd.. Jedina promjena, dovesti novog spica. I onda rotacije novi spic u prvu umjesto Ahmetovica, Ahmetovic u drugu postavu, Dervisagic na krilo. I Hebibovic. Jos od igracka u kadru imas Sabljicu, Resica, Ramica, Islamovica, Traku i Cmiljanic Borisa.

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemaju ali sljedeće sedmice bi trebale leći neke pare na račun i sa tim bi se odmah porez platio da možemo to izganjati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Hocemo li igrati u mojoj drzavi u errei ili u nike...?
Koliko nas obavijesti osmica nije carina placena, pa kontam hocemo li u novoj opremi ili sta vec?
Koliko nas obavijesti osmica nije carina placena, pa kontam hocemo li u novoj opremi ili sta vec?
Sta se smijes,provjereno znam da Sabrinin babo nema brace,tako da joj Tan sigurno nije amidza.

Mozda tetak...

Mozda tetak...
FK SARAJEVO.
Da joj nije brat kojim slučajem
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], Imamkarbarum, Proximic, UltraNorth i 22 gosta.