FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

velezdogroba789
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la velezdogroba789 » 20 apr 2014, 14:58

Jos vi imate sanse . I ja se nadam da ce i Velez i Olimpik slaviti sad u ovom kolu sto bi vas ukljucilo u borbu u zadnja dva kola . Samo kakav vam je medjusobni susret sa zrinjskim ?
Pozdrav iz Mostara ! :salut: :salut:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 apr 2014, 14:59

velezdogroba789 je napisao/la:Jos vi imate sanse . I ja se nadam da ce i Velez i Olimpik slaviti sad u ovom kolu sto bi vas ukljucilo u borbu u zadnja dva kola . Samo kakav vam je medjusobni susret sa zrinjskim ?
U prednosti smo u odnosu na Zrinjski.
1946

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 20 apr 2014, 15:04

Kako samo ofirni golovi u Travniku.Kod prvog gola lik se skloni stojcevu,kod treceg bilbija sam u 16 a igraci Travnika 5m odmaknuti od njega.Nit ko skace nit ista.Dino provjeri ovu tekmu,jer se ti jedini boris u nasoj ligi protiv namjestanja
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

cobefks
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la cobefks » 20 apr 2014, 15:05

Schwarz je napisao/la:Kako samo ofirni golovi u Travniku.Kod prvog gola lik se skloni stojcevu,kod treceg bilbija sam u 16 a igraci Travnika 5m odmaknuti od njega.Nit ko skace nit ista.Dino provjeri ovu tekmu,jer se ti jedini boris u nasoj ligi protiv namjestanja
Idi pisi negdje drugo. Nisi zanimljiv.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 apr 2014, 15:09

velezdogroba789 je napisao/la:Jos vi imate sanse . I ja se nadam da ce i Velez i Olimpik slaviti sad u ovom kolu sto bi vas ukljucilo u borbu u zadnja dva kola . Samo kakav vam je medjusobni susret sa zrinjskim ?

Sanse su vise nego male. :hmmmmm:
Da bi stigli malene i zrinjavce,mi treba da sve do kraja pobjedimo (sto i nije ne moguce),ali ove dvije kipe imaju 4 boda prednosti, i trebali bi kiksati 2 puta do kraja prvenstva,sto je u ovoj ligi jako,jako tesko.
Mi smo svoje sanse prokockali u Prijedoru, i na Kosevu protiv Olimpica.Svi ove ekipe dobijaju ,osim Sarajeva.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 20 apr 2014, 15:18

Schwarz je napisao/la:Kako samo ofirni golovi u Travniku.Kod prvog gola lik se skloni stojcevu,kod treceg bilbija sam u 16 a igraci Travnika 5m odmaknuti od njega.Nit ko skace nit ista.Dino provjeri ovu tekmu,jer se ti jedini boris u nasoj ligi protiv namjestanja
Može nam se, čekaj tek iduću sezonu, haj sad voljno :salut:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 apr 2014, 15:22

Boze sacuvaj,sta sve neces procitati.! :damn:

Sta je dobilo Sarajevo pobjedom u Travniku.Nista :?: , samo je nastavilo niz,jer realno tesko cemo preteci Sirokog koji ima 1 bod vise od nas,a ima dobar raspored, te ce sve dobiti do kraja.Da bi stigli vas i Zrinjskog ,treba sve da dobijemo,a vi i Zrinjski da kiksate u dvije tekme.Znaci realno Sarajevo ce tesko u Evropu osim preko kup-a.

Travnik je porazom izgubio mnogo.
Ide sad u goste Rudaru,koji ako ga pobjedi ima ce isto bodova kao Travnik,te onda u Travniku docekuje Zvijezdu, kojoj isto tako gori.Znaci Travnik je porazom od Sarajeva sebe doveo u sitaciju, da se trese do zadnjeg kola.

Evo tebi pitanje,koja je logika da Travnik pusti Sarajevo,i sta time dobija. :?: Drugo sto bi Sarajevo davalo pare Travniku,prvo je kvalitetnija ekipa od Travnika,i ko moze garantovati Sarajevu da ce na kraju biti 3,2,1 na tabeli da bi kupovali pobjedu :idea:
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 20 apr 2014, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.

saaudin
Kontakt:

Post Postao/la saaudin » 20 apr 2014, 15:31

realno ako olimpik odigra za vas vi ste sampioni

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 apr 2014, 15:36

Ja svakvih psiho bolesnika. :D
Mora da tipka sa Jagomira.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 apr 2014, 15:38

saaudin je napisao/la:realno ako olimpik odigra za vas vi ste sampioni
Da i ako Olimpic uzme Zrinjskog ,opet imaju 1 bod prednosti,samo sto bi u tom slucaju pretekli Sirokog.

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 20 apr 2014, 16:39

Pa mogu ti reci da si na finom putu i u pravu. Posto najvise teorija od svih navijaca u BIH imaju pitari, onda bi se ova utakmica mogla ogledati kao fino nastimana utakmica za Azije ili Malezije.
Dvije razlicite ekipe Travnika u prvom i drugom poluvremenu. Neki prelaz iz 1/2, to igracima Travnika je specijalnost. Inace ekipa koja je optuzena da je u Austriji na pripremama sve nastimala, to nastavljaju i u PL-BIH, samo s Tanom.

Blizu si ..

Sad bas gledam te golove, smijesno ...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 apr 2014, 16:54

Da dugo im je trebalo...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 20 apr 2014, 17:07

stannis je napisao/la:
Pa mogu ti reci da si na finom putu i u pravu. Posto najvise teorija od svih navijaca u BIH imaju pitari, onda bi se ova utakmica mogla ogledati kao fino nastimana utakmica za Azije ili Malezije.
Dvije razlicite ekipe Travnika u prvom i drugom poluvremenu. Neki prelaz iz 1/2, to igracima Travnika je specijalnost. Inace ekipa koja je optuzena da je u Austriji na pripremama sve nastimala, to nastavljaju i u PL-BIH, samo s Tanom.

Blizu si ..

stalno namjestamo, a selju u "regularnim " utakmicama, sa sudijom na njihovoj strani, isprdimo u 2 utakmice :D odlicno
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 apr 2014, 17:13

stannis je napisao/la:

Blizu si ..

slika

:plac: :tralala: :wave:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 20 apr 2014, 17:30

@Bosniacum Lilium

Mene bi bilo stid objaviti ovu sliku. Dok drugi beru pare na tvom klubu, ti sanjas da osvojis neki trofej, da se malo radujes ? :o

A sad malo skontaj o tome kako je nama bilo, kad ste vi evo vec sest godina samo trubili o nekim namjestanjima i gluparijama...

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 20 apr 2014, 17:35

Torlak je krivac zasto smo daleko od titule.Proslo kolo sa dvije "slucajne" greske pogura selju do pobjede.

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 20 apr 2014, 17:37

HzSM je napisao/la:Torlak je krivac zasto smo daleko od titule.Proslo kolo sa dvije "slucajne" greske pogura selju do pobjede.
A vi mu dali Ismir Pintol nagradu. Kakva ste vi smijurija od kluba. Sad vam je ikona Bilbija. :roll:

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 20 apr 2014, 17:46

Mozete svi samo da nam ga duvate...hahaha...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

goingblue
Kontakt:

Post Postao/la goingblue » 20 apr 2014, 17:48

stannis je napisao/la:
HzSM je napisao/la:Torlak je krivac zasto smo daleko od titule.Proslo kolo sa dvije "slucajne" greske pogura selju do pobjede.
A vi mu dali Ismir Pintol nagradu. Kakva ste vi smijurija od kluba. Sad vam je ikona Bilbija. :roll:
U Bilbije dedo bio na osnivačkoj skupštini kluba, stara pitarska porodica :D zato im je idol

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 apr 2014, 17:54

stannis je napisao/la:@Bosniacum Lilium

Mene bi bilo stid objaviti ovu sliku. Dok drugi beru pare na tvom klubu, ti sanjas da osvojis neki trofej, da se malo radujes ? :o

A sad malo skontaj o tome kako je nama bilo, kad ste vi evo vec sest godina samo trubili o nekim namjestanjima i gluparijama...
sta, ja trebam da navijam za svoj klub samo zbog trofeja? Fala Bogu pa nisam manijak, gdje ste bili kad nije bilo ni trofeja ni Europe :rol:

Navijaci na baterije i gloryhunter :salut:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.