pitic je napisao/la:1) Dabogda Travnik kurcono..mska ekipa ispala iz lige i nikada se više ne vratili u PLBiH - stoka mesarska.
2) Dabogda sva naša djeca igrala i borila se za Sarajevo kao Velkoski, Bilbija, Stojčev, Cimirot.
3) Momci danas ste pokazali da ste dostojni dresa Sarajeva i ako su danas svi bili protiv vas.
4) I najvažnije. Danas su LOPOVSKO - KRIMINALNI savez u talu sa sudijama i Travnikom pokušali definitivno da Sarajevo isključe iz borbe za titulu, ali evo im ona stvar. Džubrad lopovska daju crveni Sarajevu na početku drugog poluvremena, ne sviraju penal za Sarajevo, priznaju Travniku gol iz ofsajda, fuj bagro lopovska dabogda vam za lijeka trebalo.
5) Dino kreni više u borbu protiv ovih lopova i bagre pa iz daleka se vidi šta pokušavaju da od Sarajeva urade.
6) Dušmani iz grada Sarajeva koji su danas navijali za Travnik, nek znaju da titulu očima ni oni neće vidjeti pa da daju i milion eura za 3 boda kada protiv Sarajeva budu igrali.
7) Dženo majstore hvala za sve što si uradio za ove 3 utakmice koje si Sarajevo vodio, a uradio si i previše za samo 3 utakmice.

Kad nabrajas da i ja...
1. Ne znam sto prozivas navijače zelje, pa neće navijat za Sarajevo kao ni vi večeras za Zelju, a ni jedni ni drugi za zrinjski i široki
Pa ni realovi ne navijaju za atletiko i obrnuto, glupost si izvalio po meni
2. Pa kod Travnika ni real, Bayern i ostali nebi lahko dobili, neznam sto praviš da je to tako samo za sarajevo, ko et maksuz sve protiv vas, okani se urota, Pirota je uvijek **** za svaku ekipu pa bila ona Sarajevo, Željo, široki, Zrinjski, Velež itd....
Tekmu necu komentarisat jer nisam gledo, čestitke na pobjedi na **** gostovanju
I **** vas vise prepucavanja, sa obje strane, uživajte u igrama ekipa za koje navijate, nemojte se brinut za druge toliko, nije zdravo