FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ultrahell24
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ultrahell24 » 19 apr 2014, 19:12

pitic je napisao/la:1) Dabogda Travnik kurcono..mska ekipa ispala iz lige i nikada se više ne vratili u PLBiH - stoka mesarska.

2) Dabogda sva naša djeca igrala i borila se za Sarajevo kao Velkoski, Bilbija, Stojčev, Cimirot.

3) Momci danas ste pokazali da ste dostojni dresa Sarajeva i ako su danas svi bili protiv vas.

4) I najvažnije. Danas su LOPOVSKO - KRIMINALNI savez u talu sa sudijama i Travnikom pokušali definitivno da Sarajevo isključe iz borbe za titulu, ali evo im ona stvar. Džubrad lopovska daju crveni Sarajevu na početku drugog poluvremena, ne sviraju penal za Sarajevo, priznaju Travniku gol iz ofsajda, fuj bagro lopovska dabogda vam za lijeka trebalo.

5) Dino kreni više u borbu protiv ovih lopova i bagre pa iz daleka se vidi šta pokušavaju da od Sarajeva urade.

6) Dušmani iz grada Sarajeva koji su danas navijali za Travnik, nek znaju da titulu očima ni oni neće vidjeti pa da daju i milion eura za 3 boda kada protiv Sarajeva budu igrali.

7) Dženo majstore hvala za sve što si uradio za ove 3 utakmice koje si Sarajevo vodio, a uradio si i previše za samo 3 utakmice. :tokralju:
ma jok stele nama sudije :lol: sudjenje kriminalno,udarali su nas gdje su stigli,sa ledja za iskljucenja jedno 3 starta.odsajd nije svirao penal takodje i jos nam iskljuci igraca smijesno,i sve to na onom nakaradnom terenu,pa ondje se pas odigrat nemoze,i nek nas posteni savez zabrani igranje na onakvim stadionima,i nek cijela liga igra na 4 stadiona koja ispunjavaju uslove tj barem imaju donekle normalan teren

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 apr 2014, 19:18

ultrahell24 je napisao/la:Ibrakovic nastavio da daje premije drugim ekipama,danas ponudio 500 milja Celiku da izvuku remi,a Obarskoj je ponudio milion za nerijeseno! Danas smo namjestili tekmu,sudiju potkupili da nam zada crveni karton,da ne svirne penal na Bilbijom,i da sudi na strani Travnika 90 minuta,plus Travnik je lako pristao na namjestanje jer su obezbjedili opstanak :lol:
Ti sad pametan, saljivđija ?

A dva sata pred ovu utakmicu si pisao kako je golman Veleza dobio zuti da ne igra protiv Zelje, a da je to Zeljino maslo, opasno si se zadeverao oko toga. Sto sad okreces plocu ? Da je ostalo 1:1 ne smijem zamisliti sta bi Dino S. zajedno sa Ibrakovicem radio. A sta bi tek vi navijaci pisali, vjerovatno bi i to bilo Zeljino maslo ?

Preokrenuli ste utakmiu u zadnjih 20. minuta svaka cast na tome, a do tada ste muku mucili. Zato se poklopi i uzivaj u pobjedi, i spremaj se za finale kupa i derbi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 19 apr 2014, 19:19

Dupovac je opravdano dobio crveni karton.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la JoseMourinho » 19 apr 2014, 19:24

pitic je napisao/la:1) Dabogda Travnik kurcono..mska ekipa ispala iz lige i nikada se više ne vratili u PLBiH - stoka mesarska.

2) Dabogda sva naša djeca igrala i borila se za Sarajevo kao Velkoski, Bilbija, Stojčev, Cimirot.

3) Momci danas ste pokazali da ste dostojni dresa Sarajeva i ako su danas svi bili protiv vas.

4) I najvažnije. Danas su LOPOVSKO - KRIMINALNI savez u talu sa sudijama i Travnikom pokušali definitivno da Sarajevo isključe iz borbe za titulu, ali evo im ona stvar. Džubrad lopovska daju crveni Sarajevu na početku drugog poluvremena, ne sviraju penal za Sarajevo, priznaju Travniku gol iz ofsajda, fuj bagro lopovska dabogda vam za lijeka trebalo.

5) Dino kreni više u borbu protiv ovih lopova i bagre pa iz daleka se vidi šta pokušavaju da od Sarajeva urade.

6) Dušmani iz grada Sarajeva koji su danas navijali za Travnik, nek znaju da titulu očima ni oni neće vidjeti pa da daju i milion eura za 3 boda kada protiv Sarajeva budu igrali.

7) Dženo majstore hvala za sve što si uradio za ove 3 utakmice koje si Sarajevo vodio, a uradio si i previše za samo 3 utakmice. :tokralju:
Kad nabrajas da i ja...

1. Ne znam sto prozivas navijače zelje, pa neće navijat za Sarajevo kao ni vi večeras za Zelju, a ni jedni ni drugi za zrinjski i široki
Pa ni realovi ne navijaju za atletiko i obrnuto, glupost si izvalio po meni

2. Pa kod Travnika ni real, Bayern i ostali nebi lahko dobili, neznam sto praviš da je to tako samo za sarajevo, ko et maksuz sve protiv vas, okani se urota, Pirota je uvijek **** za svaku ekipu pa bila ona Sarajevo, Željo, široki, Zrinjski, Velež itd....

Tekmu necu komentarisat jer nisam gledo, čestitke na pobjedi na **** gostovanju ;)

I **** vas vise prepucavanja, sa obje strane, uživajte u igrama ekipa za koje navijate, nemojte se brinut za druge toliko, nije zdravo ;)

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 19 apr 2014, 19:24

pitic je napisao/la:5) Dino kreni više u borbu protiv ovih lopova i bagre pa iz daleka se vidi šta pokušavaju da od Sarajeva urade.
:rol:
FK Željezničar 1921

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 19 apr 2014, 19:25

Ide Sarajevo na titulu :thumbup:
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 19 apr 2014, 19:26

Bravo za momke tako se igra za SARAJEVO! :clap: :cool:
Idemo dalje!

Dzenan Usuplic :njanjanja:

Dusmani :tralala:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 19 apr 2014, 19:34

szlaja je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:

Ma jasta cist ofsajd :crazy: :crazy:
slika
To tope...

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 19 apr 2014, 19:50

Hoce li Uscuplic ostati trener Sarajeva i naredne sezone? Cini mi se da radi fin posao.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 19 apr 2014, 20:15

Šta ostati trener, Dženu za predsjednika !!! :salut:
U novi boj ...

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 19 apr 2014, 20:27

hz033 je napisao/la:Šta ostati trener, Dženu za predsjednika !!! :salut:
Samo da ne bude kontra poslije prvog kiksa.
#divovi

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 19 apr 2014, 20:45

Dženo Ušćuplić :tokralju: . Onoliko radovanje sa njim stvarno nisam odavno vidio . Stojčev , Velkoski i Bilbija :clap: Kad krene Bilbiju onda nema stajanja . 9 golova 3 utakmice sjajno , još jako dobra igra .
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 19 apr 2014, 21:09

imali snimak cijele danasnje utakmice d aje pogledam na miru pred spavanje
Samo Sarajevo

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 apr 2014, 21:23

Slijedece kolo na Kosevu protiv Viteza bez Bilbije,Dupovca.
Treba ih ozbiljno svatiti,te uci kao protiv Travnika, i pobjeda nece doci u pitanje.Onda cekati rasplat iz Mostara i Otoke.

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 19 apr 2014, 21:26

Suki46 je napisao/la:Dženo Ušćuplić :tokralju: . Onoliko radovanje sa njim stvarno nisam odavno vidio . Stojčev , Velkoski i Bilbija :clap: Kad krene Bilbiju onda nema stajanja . 9 golova 3 utakmice sjajno , još jako dobra igra .
Protiv Zvijezde strijelci Velkoski,Puric,Bilbija,protiv Zrinjskog Velkoski,Stojcev,Bilbija i protiv Travnika opet ista trojka.Puric kvari ovaj fantasticni trio,ali Stojcev je pored golova upisao i dvije asistencije.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 19 apr 2014, 21:27

HzSM je napisao/la:
Suki46 je napisao/la:Dženo Ušćuplić :tokralju: . Onoliko radovanje sa njim stvarno nisam odavno vidio . Stojčev , Velkoski i Bilbija :clap: Kad krene Bilbiju onda nema stajanja . 9 golova 3 utakmice sjajno , još jako dobra igra .
Protiv Zvijezde strijelci Velkoski,Puric,Bilbija,protiv Zrinjskog Velkoski,Stojcev,Bilbija i protiv Travnika opet ista trojka.Puric kvari ovaj fantasticni trio,ali Stojcev je pored golova upisao i dvije asistencije.
Kako ih Puric kvari?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 19 apr 2014, 21:28

HzSM je napisao/la:
Kako ih Puric kvari?
Pa sto se protiv Zvijezde ubaci na listu strijelaca umjesto Stojceva. :mrgreen:
Zadnja izmjena: HzSM, dana/u 19 apr 2014, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 19 apr 2014, 21:29

Jel to Bilbija ima 3 žuta ?
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 19 apr 2014, 21:30

stannis je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Sto nam ne daju. :clap:
Pa još smo matematicki u igri.Cak sam ubjeđen, da cemo slijedece kolo biti bara-bara na tabeli .Nista nije gotovo, u igri smo jos, za obje titule,a vi.. :D
Da ne izbrises post, da te mogu citirati oko pola sedam. :lolno:
Eto ne moraš ga ti citirati, ja ću. :wave: :wave: :wave: I ako nisam toliki optimista kao on. :)

Šta reći o današnoj pobjedi. Nažalost sam propusto najbolje, gledao samo do 50 min :plac: :plac:
Kao nikad do sad sam imao neki pozitvan osjećaj glede ove utakmice. I kad smo napravili onaj kiks i primili gol bio sam potpuno miran kao da sam znao da će se desiti preokret.
Imali smo igru i trku, sve... Odigrali smo utakmicu na zavidnom nivou.
Ono što sam ja gledao, zaista ne zna čovjek koga bi izdvojio, svi su bili na nivou a mogu misliti šta se kasnije dešavalo.
Bravo za Dženu bravo za cijelu ekipu.
Sad imaju sedam dana da se odmore i da potope Vitežane. ;) ;)

begipasha
Kontakt:

Post Postao/la begipasha » 19 apr 2014, 21:33

szlaja je napisao/la:

Ma jasta cist ofsajd :crazy: :crazy:
slika

Imaš snimak i vidi ko je gol zabio, STOJČEV IGRAČ SA BROJEM 7 MOZGU i onda vidi svoju sliku.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, riki46, sekac i 43 gosta.