FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ako imaš provjerene i tačne informacije objavi, ako su samo glasine, nemoj da dižemo paniku
Ako su i ovog potencijalnog investitora otjerali ublehe iz skupstine **** im najmilije najvece zlo ovog kluba su te ojebine kvazi legende.
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Fuj majmuna, još lik HadžijaOrvel je napisao/la: ↑25 avg 2025, 15:31Pa sta ce sad ovi Misketovci kad neko sa strane progovori o stvarima koje nemaju veze za klub i Osima.
Ide sad masina lobiranja da se ovo prikrije. E vjerujem da se ovako isto sabotiralo i Osima i ostale samo sto je ostao gospodin pa nije iznio sva nedjela. Preslikana prica samo u sportskom dijelu i ovo ne pisem zbog Osima nego zato sto nam je ostavio najvecu podjelu u klubu nakon toga i dan danas sabotira rad kluba preko svojih satelita.
Eto poslusajte.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
- Kontakt:
Ako je tako i zna se ko je onda dajte sve informacije a ne ovako neki insajder
-
- Kontakt:
nek crknu dusmani, najjaci smo
Evo ima ovaj skupstinar sto je mene napo neki dan kad sam reko da kanton jos nije uplatio pare. Nek vam on objasni, a zna se dobro cija je to struja zbog koga propada investitor. Maltretiranje i kluba i influensera
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Tacno. Daj odma sve info... uvijek pricekajte par dana sve ce se na kraju saznati i na kraju se sve zaboravi i nista ne sazna.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 18:47Ako je tako i zna se ko je onda dajte sve informacije a ne ovako neki insajder
-
- Kontakt:
Ma yebo te i ovo u siframa se prica i mi navijaci samo nagadjamo. Ja da imam provjerene info napisao bih od A do Z tako vam je i do toga vam je. Ako me strah nekoga, hladno VPN upalim, napravim novi mail i napisem vam. Prejednostavno.
-
- Kontakt:
Bujrum unesite sad 20 miliona u klub pametnjakovici. Ako ne unesete, noga svima. Bude li opet doslo do trazenja pomoci od navijaca, skupljanjem donacije uz pomoc broja i strpljenja zbog dugova yebem vam svima pomrle za ovo sto odbijaju pare u klub. Picka vam materina
Dva najveca kancera Zelje su: 1. Skupstina kluba(volio bih da hoce svi al' bas svi poginuti u najgorim mogucim mukama). Ovi debili su najgori sastav skupstine u povijesti kluba, sto puta veci neprijatelji kluba nego sto su pitari.
2. Navijacka grupa= nijemi gledaoci, svrha sami sebi i saucesnici u unistavanju kluba jer je njima bitnije na ulici prebiti neku navijacku grupu nego se boriti i izboriti za bolje sutra "svog" kluba za koji navodno navijaju..
-
- Kontakt:
Brate imaju imenom i prezimenom svi clanovi skupstine.
Ako se zeli,moze napraviti strasan pritisak na njih. Pa da se vidi ko koga je be vise. Da nije malo previse od njih,malo su presli sve granice. Ima vanredna skupstina,zabraniti im daljni rad. Pa imaju i oni odgovornost. Dosta vise skrivanja njihove odgovornosti. Do sada je najavljivano 10 spektakularnih stvari i svaka se sjebala a sve bilo zavrseno. Mislim da je krajnje vrijeme da se gospoda iz skupstine,malo pozove na odgovornost i da se izvrsi strasan pritisak na njih.
-
- Kontakt:
pozrdavljam jednog covjek sve mu najbolje zelim, naravno ovo je sarkazam.
al ako sam pozitivan bio uvijek bit cu i sad, iznjedrit ce ovo na dobro, a do tad maksuz selam penzioneru
al ako sam pozitivan bio uvijek bit cu i sad, iznjedrit ce ovo na dobro, a do tad maksuz selam penzioneru
Kod nas sve naki insajderi na forumu, a niko nista ne zna. Dezinfirmacije sire bezveze i nepotrebno unose nemir.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Treba sv raspustiti samo Tunovica i da on poslozi
On je jedini covjek kojem vjerujem
Ovi Tanovici i tako ti nista
On je jedini covjek kojem vjerujem
Ovi Tanovici i tako ti nista
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
ja tuni vjerujem, al tuna nema snage da to sam sve izvuče
Svi ga podrzat i bice snageKajkutenjoyer je napisao/la: ↑25 avg 2025, 19:07ja tuni vjerujem, al tuna nema snage da to sam sve izvuče
Ove dugodisnje šanere sve otjerati jednom za sva vremena
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ako je ovo istina i da ta struja opstruira ulazak investitora zbog Misketa onda je jasno koliki je lik egoist da ne moze preci preko toga da je izbacen iz kluba nego mora klub stalno shebavati da nikad ne bude kako treba jer eto KO CE TO NJEGA OTJERATI. Ozbiljna bolest ali nevjerovatno da ljudi i dalje puse to i opstruiraju napredak kluba. Kazem ako je istina posto si znao fuliti dosta stvari insajderskih.
I kad ce ta skupstina? Vakat je da se javno obznani misljenje navijaca na nacin da clanovi imaju anketu gdje ce se izjasniti sa DA ili NE za investitora. S tim se pobijaju i te struje i lobi sa juga i svi talovi namjesteni u nasem klubu. I onda kad bi se znalo misljenje navijaca ne znam kako neko ima myda da glasa protiv investitora.
-
- Kontakt:
Ima Zeljo jos jedan problem, a nije skupstina, Amar ili Miske.
Nije da se ne pitaju, pitaju se itekako..
Nije da se ne pitaju, pitaju se itekako..
Hoće li Sanjinov prijedlog doći pred Skupštinu na glasanje?
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Trenutno korisnika/ca: Brkooo, Napaceni87, ristagrad, zeljooo13 i 89 gostiju.