FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Satrat će nas Drljo i Santos.
Daj Javier brate, ohladio sam. Bježi.
Daj Javier brate, ohladio sam. Bježi.
Zadnja izmjena: Benkara21, dana/u 08 mar 2023, 11:51, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
ako je ovo sastav, najebali smo i to dobroJavierBosnia je napisao/la: ↑08 mar 2023, 11:47Sahinovic, Tomasevic, Trako, Martinovic, Vrsajevic, Balta, Vrancic, Varesanovic, Ziljkic, Guliashvili, Catakovic
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Nadam se da je ovo neka neslana salaJavierBosnia je napisao/la: ↑08 mar 2023, 11:47Sahinovic, Tomasevic, Trako, Martinovic, Vrsajevic, Balta, Vrancic, Varesanovic, Ziljkic, Guliashvili, Catakovic
-
- Kontakt:
Gulas se mora upariti sa Zilkicem na krilu. Bekovi su im ziva katastrofa. A ni nama nece biti kao na treningu upravo preko njihovih krila,vise zbog nasih bekova. Oba tima cini mi se imaju najvise sansi u tim prodorima odnosno puno zavisi od toga kako ce reagovati bekovi. Gore obavezno Avaramovski za taj posljednji pas,ili cak Vrancic ako onaj mali ne bude u rosteru naravno.
Dole bih stavio Baltu i Cirjaka sto bi mislim bilo beton ispred nase zadnje linije.
Renan ipak mozda da starta upravo zbog tih lopti s krila koje moze svojom brzinom ispratiti brze i bolje od Hamze.
Odigrati angazivano na svaku loptu i bukvalno prenijeti igru iz Listice. Zilkic je bio bas motivisan i radio je strasan posao i pozadi bilo ga je i kod nase korner zastavice.
Ko god bude na desnom krilu mora pomagati malom Mulalicu ako ovaj ne bude eksperimentisao sa Avdijom satro na iskustvo. Mada mislim da se nece upustiti u tako nesto.
Neko je dobro opisao Baltu,takav igrac nam treba dobar je u destrukciji,nije tehnicar i ne treba biti ako ima pored sebe nekoga kao sto je Vrancic. Treba samo svesti neke greske na minimum u predaji lopte,poprecnim pasovima,itd…
Sahinovic,Serbecic,Martinovic,Mulalic,Radovic?,
Vrancic,Balta,Gulas,Zilkic,Avramovski,Renan
Sto se tice stadiona mislim da ce se zavrsavati i ono ruglo od atletske,ne mozes onako pustiti stadion ne mozes izaci iz tunela,postaviti reklame..
2:0
2:1
Dole bih stavio Baltu i Cirjaka sto bi mislim bilo beton ispred nase zadnje linije.
Renan ipak mozda da starta upravo zbog tih lopti s krila koje moze svojom brzinom ispratiti brze i bolje od Hamze.
Odigrati angazivano na svaku loptu i bukvalno prenijeti igru iz Listice. Zilkic je bio bas motivisan i radio je strasan posao i pozadi bilo ga je i kod nase korner zastavice.
Ko god bude na desnom krilu mora pomagati malom Mulalicu ako ovaj ne bude eksperimentisao sa Avdijom satro na iskustvo. Mada mislim da se nece upustiti u tako nesto.
Neko je dobro opisao Baltu,takav igrac nam treba dobar je u destrukciji,nije tehnicar i ne treba biti ako ima pored sebe nekoga kao sto je Vrancic. Treba samo svesti neke greske na minimum u predaji lopte,poprecnim pasovima,itd…
Sahinovic,Serbecic,Martinovic,Mulalic,Radovic?,
Vrancic,Balta,Gulas,Zilkic,Avramovski,Renan
Sto se tice stadiona mislim da ce se zavrsavati i ono ruglo od atletske,ne mozes onako pustiti stadion ne mozes izaci iz tunela,postaviti reklame..
2:0
2:1
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
E zato nam SDA i vlada 30 godina,zato raja samo naslove cita i komentariše vijest 
Kako se svi ufate na prvu

Kako se svi ufate na prvu

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Morteme banaj ga sa teme, živ bio. Yebo vas otac nenormalni 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- JavierBosnia
- Kontakt:
2 minute sam vas furaoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 mar 2023, 11:53Morteme banaj ga sa teme, živ bio. Yebo vas otac nenormalni![]()

Zahvalite mi jer sad sta god da izbaci, nece biti gore od ovoga

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Nesto sam i mislio da ce Avdiju radi iskustva.. ali je tanak bio malo je reci protiv zrinjskog.. Nije valjda da Besima nema, ali svakako sastav imamo za 6 minuta
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Jedina izmjena ce biti Šerba inFCUM je napisao/la: ↑08 mar 2023, 11:51ako je ovo sastav, najebali smo i to dobroJavierBosnia je napisao/la: ↑08 mar 2023, 11:47Sahinovic, Tomasevic, Trako, Martinovic, Vrsajevic, Balta, Vrancic, Varesanovic, Ziljkic, Guliashvili, Catakovic

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Javier je banovan
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Avdiju od 38 godina da cuva Santosa, pisi propalo pasa.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑08 mar 2023, 11:54Nesto sam i mislio da ce Avdiju radi iskustva.. ali je tanak bio malo je reci protiv zrinjskog.. Nije valjda da Besima nema, ali svakako sastav imamo za 6 minuta
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Ako citajuci zadnje 2 stranice nisam dobio srcani necu nikad.Prvo Ziljkic onda ovaj sastav
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Dušmane dušmanski
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Muftić, Jašarević, Kosorić, Cocalić, Galić, Mekić, Hodžić, Santos, Beganović, Drljo, Krpić
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 08 mar 2023, 11:58, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
+1NajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 mar 2023, 11:56Ako citajuci zadnje 2 stranice nisam dobio srcani necu nikad.Prvo Ziljkic onda ovaj sastav
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- JavierBosnia
- Kontakt:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Poluvrijeme 2:0
Trenutno korisnika/ca: alacious, bosnas_, MaroonBjelave, ronaldo99 i 35 gostiju.