FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hadziahmetovic navodno potpisao za Hull City
Hoce li nama sta para pripasti?
Hoce li nama sta para pripasti?
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
pohvale za ekipu, strucni stab, navijace, sve.
necu nikoga da izdvajam osim osmanovica. proglasen je prevarom i talom na osnovu onog kiksa, a momak odigrao bez greske. puno iskusniji igraci bo potonuli nakon one greske i izmjene. bravo.
necu nikoga da izdvajam osim osmanovica. proglasen je prevarom i talom na osnovu onog kiksa, a momak odigrao bez greske. puno iskusniji igraci bo potonuli nakon one greske i izmjene. bravo.
Poznato mi ovo oko mejlova,ko da sam nedje vidio ovo ranije.Ja,slali se Serbi,u vezi citiram SabanadjOvica. 

Rodjeni su pitarske picke!
-
- Kontakt:
Ma dajte ljudi vise kakav Miske kakvi bakraci, sto dalje od bilo kakvih funkcija u klubu i on i Amar. Amara samo treba pokusati pomiriti s klubom na neki nacin. Suludo je da je on neka 'persona non grata' na Grbavici. Lijepo bi bilo da se covjeka slavi kao najuspjesnijeg naseg trenera, pocevsi od banalnih stvari i cestitke za rodjendan do toga da covjek ima svoje mjesto u VIPu da moze doci gledati svog Zelju.
E sto se Miske ofira, lik od haman 7 banki influenserki pise da mu je u srcu bahah… O njegovom karakteru se realno moglo nagovijestiti tokom njegovog mandata, ego triper teski.
Helem nejse, ova likusa je aplicirala za podsticaj kad je Kanton davao kes za mlade pri kupovini PRVOG stana, dok je istovremeno imala svoju agenciju nekretnina. Sto je najgore dobila je ja mislim 12 hiljada maraka da sebi kupi stancic jer je eto sirota sva.
Helem nejse, ova likusa je aplicirala za podsticaj kad je Kanton davao kes za mlade pri kupovini PRVOG stana, dok je istovremeno imala svoju agenciju nekretnina. Sto je najgore dobila je ja mislim 12 hiljada maraka da sebi kupi stancic jer je eto sirota sva.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
- WeekendOffender
- Kontakt:
Opisao si utakmicu prije utakmiceAnpa je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:02Jedino na kontre vidim nash sansu, zato je i stavio ova dva krila. Sto se tice sastava, odbrana je takva kakva jest, krila su najbrza koja imamo, jedino me brine odluka da stavi Pejica na desetku jer momak apsolutno nista nije pokazao u ovih 6/7 utakmica koje je odigrao.

European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Imal neko da ce ic u Doboj a da nije sa grupom gdje cete se smjestit na domacoj tribini ?
- jointunija
- Kontakt:
Dan danas određene firme koje posluju sa njegovom,ne mogu biti spozori kluba,zbog njegovog uticaja.Orvel je napisao/la: ↑25 avg 2025, 15:31Pa sta ce sad ovi Misketovci kad neko sa strane progovori o stvarima koje nemaju veze za klub i Osima.
Ide sad masina lobiranja da se ovo prikrije. E vjerujem da se ovako isto sabotiralo i Osima i ostale samo sto je ostao gospodin pa nije iznio sva nedjela. Preslikana prica samo u sportskom dijelu i ovo ne pisem zbog Osima nego zato sto nam je ostavio najvecu podjelu u klubu nakon toga i dan danas sabotira rad kluba preko svojih satelita.
Eto poslusajte.
Frajer isti onaj iz Bakinaca,kad ne mogu ja neće niko

Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Kakva bruka
Sto dalje od Željezničara
Klub neka uspostavi sa zenom kontakt i da se ogradimo od ovoga
Sto dalje od Željezničara
Klub neka uspostavi sa zenom kontakt i da se ogradimo od ovoga
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 25 avg 2025, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ovako je i Zeljo popusio jer je majmun mislio da ce nekim ucjenama, prijetnjama i forama preveslati Slavka pa da se ne uplate pare.
Ma nadam se nekoj zabrani Misketu i ako dobijemo tog investitora da mu se i ovi sateliti nabiju nogom pa nek velica svoj ego negdje drugo. Nerealno koliko stete je naneseno klubu sa tim egoizmom evo i sad se najezim kad gledam ovo sta se kod nas desavalo.
Sto se tice influenserice, nije ni ona neka svetica al realno MODUS OPERANDI je isti kao sto je radio i sa Zeljom i nasim legendama kojih smo se "odrekli" zbog budsle i njegovog nacinja huskanja unatoc svim odbijenim sudskim oresudama koje je taj dizao protiv nasih legendi.
Sto se tice influenserice, nije ni ona neka svetica al realno MODUS OPERANDI je isti kao sto je radio i sa Zeljom i nasim legendama kojih smo se "odrekli" zbog budsle i njegovog nacinja huskanja unatoc svim odbijenim sudskim oresudama koje je taj dizao protiv nasih legendi.
Hvala skupstini sto je jos jednog investitora uspjela otjerati
Bravo veliki zeljovci
Bravo veliki zeljovci

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Skupstina napolje
U statutu staviti 15 ljudi u skupstini
Pet legendi Zelje, pet biznismena i pet gradjana, navijaca koji su pametni i nesto bitno u nekoj ozbiljnoj firmi, kompaniji…
Trebamo svi izaci i protest napraviti protiv skupstine ukoliko ozbiljan investitor ne udje u klub
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 25 avg 2025, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Proglasiti Misimovica personom non grata na Bulevaru Ivice Osima.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ako je istina, zapaliti sve članove Skupštine u prostorijama kluba
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: