Jedino sto cete morat zapjevat Marš na Drinu na kraju ako vase kobaje budu popusile ko i Scouseri

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
The fixtures are out:proFCB je napisao/la:Ima li raspored utakmica u lp?
Ne mogu da vjerujem da je neko napravio dobar meme na ovoj temisljivo je napisao/la:
Jedna meni rodjak. Hajmo na tekmu, nije zezancija.coelho41 je napisao/la:Ja mislim da ću probat online kupit paket ulaznica sebi ću uzet Bayern, a ove dvije ću prodat svom društvu u BG, nije ni to loše.
Paket ulaznica podrazumijeva Tot, Oly i Bay u Beogradu i košta između 60-70€ za "najslabiju" tribinu, al meni Tot i Oly ne znače ništa, da mi je samo slobodno dobit na poslu za Bayern, a ove dvije prodat nekom Deliji.Centre forward je napisao/la:Jedna meni rodjak. Hajmo na tekmu, nije zezancija.coelho41 je napisao/la:Ja mislim da ću probat online kupit paket ulaznica sebi ću uzet Bayern, a ove dvije ću prodat svom društvu u BG, nije ni to loše.
pokloni preostale 2 karte kolegi @marconatu kako bi on rasteretio budget za odlazak u Minhencoelho41 je napisao/la:Paket ulaznica podrazumijeva Tot, Oly i Bay u Beogradu i košta između 60-70€ za "najslabiju" tribinu, al meni Tot i Oly ne znače ništa, da mi je samo slobodno dobit na poslu za Bayern, a ove dvije prodat nekom Deliji.Centre forward je napisao/la:Jedna meni rodjak. Hajmo na tekmu, nije zezancija.coelho41 je napisao/la:Ja mislim da ću probat online kupit paket ulaznica sebi ću uzet Bayern, a ove dvije ću prodat svom društvu u BG, nije ni to loše.
A ono, okej je skandirati u domaćoj ligi jelmarconato je napisao/la:Kad je na LŠ bilo takvo skandiranje i kad je bilo ko imao kakvih problema ko sjedi neutralan u masi?! Cak nije bilo nikakvih problema sa gostujucim navijacima koji su bili sa obiljezjima u svom sektoru..
Prosle godine vs Liverpoola i PSG-a sam vidio xy auta sa tablicama Zg, Os, Vu itd. i nijednog jedinog incidenta nije bilo, ali eto bitno je palamoodit preko tastature...
To bi bilo fer i postenoSarrifufna je napisao/la:pokloni preostale 2 karte kolegi @marconatu kako bi on rasteretio budget za odlazak u Minhencoelho41 je napisao/la:
Paket ulaznica podrazumijeva Tot, Oly i Bay u Beogradu i košta između 60-70€ za "najslabiju" tribinu, al meni Tot i Oly ne znače ništa, da mi je samo slobodno dobit na poslu za Bayern, a ove dvije prodat nekom Deliji.
Naravno da nije, mada su i u domacem prvenstvu ista svedena na minimum! Poenta je u tome sto je on napisao kako bi neko mogao imati problema u Bgu, samo sto je druge nacije...Pa prijatelju, ne ides u seosku kafanu, nego u grad od skoro 2 mil. i na medjunarodni dogadjaj sa 50 000 ljudi...Derdiyok je napisao/la:A ono, okej je skandirati u domaćoj ligi jelmarconato je napisao/la:Kad je na LŠ bilo takvo skandiranje i kad je bilo ko imao kakvih problema ko sjedi neutralan u masi?! Cak nije bilo nikakvih problema sa gostujucim navijacima koji su bili sa obiljezjima u svom sektoru..
Prosle godine vs Liverpoola i PSG-a sam vidio xy auta sa tablicama Zg, Os, Vu itd. i nijednog jedinog incidenta nije bilo, ali eto bitno je palamoodit preko tastature...
Dovoljno da zaboraviš wernera.Bundesliga je napisao/la:Koliko će trpač danas zabiti Majncu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.