AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

A_d_0
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la A_d_0 » 24 nov 2011, 17:16

Polahko ljudi sta vam je? Penal nije bio 100%. Medjutim, u drugom poluvremenu cist penal nad Messijem nije sviran tako da je kompenzacija uradjena. Ono nad Robinhom nije vidjelo penala covjek ocistio loptu ocito. Treba gledati realno.

Sto se tice igre Milana ja sam prezadovoljan. Igrali smo protiv najboljih i sto mi je najvaznije NISMO SE BRANILI. Usli smo otvoreno, muski pa ko koga dobije. Nismo kao 90% ekipa koji pocinju sa 3 destruktivna vezna recimo. Ibra,Abate i Boateng najbolji kod nas. Ibra pokazao klasu, Boateng iznenadjuje sve vise i vise a Abate najpozitivnije iznenadjenje ove sezone za mene. U buducnosti prvi bek Italije sigurno. Prosli smo dalje i treba se sad okrenuti predstojecoj utakmici u Seriji A.

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 24 nov 2011, 17:17

baresi#6 je napisao/la:opet elaborat. daj podatke ili nemoj trollat džabe.
Ovdje si jedini ti troll koji pokusava dokazati nesto sto je nemoguce.
ja ti trazim jedan jedini snimak ili da mi opises situaciju u kojoj su glumili ili se valjutali igraci Barcelone ;)
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 24 nov 2011, 17:18

Moj Reufe djeca vam se smiju :lol:

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 24 nov 2011, 17:19

daj penal kontra barse iole sličan onom teatralnom padu od sinoć??
da li tako nešto postojina na internetu, da li je nešto slično ikad desilo???
ja se nemogu sjetiti a gledam masu utakmica, između ostalih i barse, unaprijed hvala na odgovoru ako ga neko uopšte i da 8-)
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 24 nov 2011, 17:28

dovoljno vidjeti da Mascherano cijeli zivot dobija crvene a otkako je dosao u Barcellonu jedva zuti dobije,mozda 2-3 do sad,,, :geek: previse previse pomazu Barci a ne treba im,,,sjecam se samo onog crvenog Motte,izbijena 2 zuba Maiconu od namjernog udaranja Messija ramenom,pa kad Messi u povratnoj baci Maicona od reklamu namjerno,,al jbga "ne mogu" sudije sve da vide,,nigdje ni zutih ni crvenih,nedaj Boze,,, :?
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 24 nov 2011, 17:30

adointer je napisao/la:dovoljno vidjeti da Mascherano cijeli zivot dobija crvene a otkako je dosao u Barcellonu jedva zuti dobije,mozda 2-3 do sad,,, :geek: previse previse pomazu Barci a ne treba im,,,sjecam se samo onog crvenog Motte,izbijena 2 zuba Maiconu od namjernog udaranja Messija ramenom,pa kad Messi u povratnoj baci Maicona od reklamu namjerno,,al jbga "ne mogu" sudije sve da vide,,nigdje ni zutih ni crvenih,nedaj Boze,,, :?
nije tako bilo daj dokaz

:lol: :roll:

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 24 nov 2011, 17:34

Masherana je smirio Pep a ujedno i promjenio mu poziciju u kojoj nema potrebe divljati.

Kad se samo sjetim onog high-kicka od sinoc Ibrahimovica , no dobro Milan je pokraden bio je bolji i morao je pobjediti ;)

Adios

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 24 nov 2011, 17:39

Nije sad da im ne treba uvjek pomoc sudija. Protiv milana 2006 dobro je legla, ali tu barsu sam volio. 2009 je legla ko budali samar u revansu protiv Celzija, 2010 opet polufinale protiv Intera, revans, pomoc nije pomogla. 2011 protiv Arsenala u 1/8 nije bila za bacit, a u 1/2 protiv Reala nije trebala, ali eto nije na odmet. Tako da Barsa igra naj fudbal, al da ne bijase tu i tamo sudija imali bi manjak trofeja!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 24 nov 2011, 17:40

tony-mortale je napisao/la:
adointer je napisao/la:dovoljno vidjeti da Mascherano cijeli zivot dobija crvene a otkako je dosao u Barcellonu jedva zuti dobije,mozda 2-3 do sad,,, :geek: previse previse pomazu Barci a ne treba im,,,sjecam se samo onog crvenog Motte,izbijena 2 zuba Maiconu od namjernog udaranja Messija ramenom,pa kad Messi u povratnoj baci Maicona od reklamu namjerno,,al jbga "ne mogu" sudije sve da vide,,nigdje ni zutih ni crvenih,nedaj Boze,,, :?
nije tako bilo daj dokaz

:lol: :roll:
nije mogla kamera da uhvati :mrgreen:
@reuf:moguce je da ga je smirio,trebali su i Materazzi,Samuel,Gattuso,Van Bommel,Chiellini,Totti ici kod Guardiole,kod Barcellone se svasta desava,ljudi osvajaju i zlatnu loptu a ne mrdnu dupet*m,,, 8-)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 24 nov 2011, 17:49

ma daj ba da je protiv nekog drugog reko bi ajde desi se al ba protiv barce jbt. protiv fiorentine čist gol poništen i 2 penala čista nisam riječ rekao al protiv farce :roll:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

MaGiCa
Kontakt:

Re: SRAMOTA

Post Postao/la MaGiCa » 24 nov 2011, 17:53

baresi#6 je napisao/la: Magica ne rise!! 8-)
pa daj ba niđe veze penal, bilo kontakta onaj upao ko da ga je mevlid rafalom sasjekao :lol:
kakav ba žuti za aquilanija jbt naslonio alo NASLONIO ruku na rame, NEMA POVLAČENJA!!!
ali rekao bih očekivano od barcelone i sudija koje ih guraju! sjetimo se samo poništenog gola ševčenka na nou campu

[youtube][/youtube]
nije se moglo protiv ovako jake barce i njenih 12 igrača! barca ima zaista strašan tim i ovakav im ciganluk ne treba. ovako navlačenje nema ni u našoj ligi. ljudi upadju na svaki kontakt jbt. imaš brate balet za p.e.d.e.r.e nema puno kontakta i udri! :roll:

milanu fali što kaže savičević vrhunski stoper jer nesta nažalost sve lošiji i lošiji i jedan dobar vezni. vezni dolazi najvjerovatnije u januaru, možda i tevez iako je odbrana ta koja škripi. ja od lige prvaka ne očekujem puno, scudetto prioritet ostalo manje više jer za ostalo treba i sreće.

btw busquets dabogda imo pa nemo!

btw2 Bianconeri1988 safatao ban radi milana, izdrži 7 dana! :mrgreen:
slika

ili ti:

NE
slika

Penal je bio zahvaljujuci Mister Xu. Niko mu nije objasnio da ruke nemaju sta da traze oko glave igraca, te da se i za najsitniji takav kontakt svira prekrsaj. Jos jedan penal vam nije sviran. Onaj nad Fabregasom.

Situacija iz 2006e je sasvim irelevantna za jucerasnji mec.

BTW Bianconeri nije dobio ban zbog Milana, vec zbog svog primitivizma. Ne zamenjuj teze.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 24 nov 2011, 17:56

ajde uredu je. ako tvoj napoli naleti na baletane nemoj samo pizditi.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 24 nov 2011, 18:02

baresi#6 je napisao/la:ajde uredu je. ako tvoj napoli naleti na baletane nemoj samo pizditi.
Napoli nema igrace/pare da bi ugrozio Barcu. Milan ih ima. Ali treba gledati da se otklone mane ekipe, a ne praviti teorije zavere, gde ih nema.
Juce ste izasli sa Zambrottom, Seedorfom, Nestom i Bommelom i hteli ste da uzmete Barcu. Ne ide to tako. Da su istroseni igraci odraz moci jednog kluba, onda bi ih Barca i Real imali po 10ak, a oni nemaju niti jednog u rosteru.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 24 nov 2011, 18:06

daj ba kad moja mati gledala sa ocem zadnju utakmicu barce sad u ligi sto su 4:0 dobili kaze da je sramota kolko padaju onda stvarno ne znam. sta reci

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 24 nov 2011, 18:07

al koje teorije zavjere-deseti put barsa je bolja i zasluženo pobjedila, nema nikakvih teorija, ali da sudije sve 50-50 situacije sude u korist barse već godinama stoji.
nije svaki kontakt u 16 m penal, otkad je to???
čovjek ga jedva i dotakao a on se srušio isto da mu je neko noge otkinuo, e ako ono nije bila gluma za oskara ja neznam šta jest, pa nije odbojka, ovo je sport gdje kontakta i ima i mora ga biti, a to se u igri sa barsom ne dozvoljava, čim ga dotakneš pada, još dižu svi ruku odma, skaču prema sudiji i sl. djeluje stvarno glupo takvi igračči a takvo ponašanje :roll:
Zadnja izmjena: tony-mortale, dana/u 24 nov 2011, 18:09, ukupno mijenjano 1 put.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 24 nov 2011, 18:09

ja odustajem, očito da moram očnom ljekaru.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 24 nov 2011, 18:12

tony-mortale je napisao/la:al koje teorije zavjere-deseti put barsa je bolja i zasluženo pobjedila, nema nikakvih teorija, ali da sudije sve 50-50 situacije sude u korist barse već godinama stoji.
nije svaki kontakt u 16 m penal, otkad je to???
čovjek ga jedva i dotakao a on se sružio isto da mi je neko noge otkinuo, e ako ono nije bila gluma za oskara ja neznam šta jest, pa nije odbojka, ovo je sport gdje kontakta i ima i mora ga biti, a to se u igri sa barsom ne dozvoljava, čim ga dotakneš pada, još dižu svi ruku odma, skaču prema sudiji i sl. djeluje stvarno glupo takvi igračči a takvo ponašanje :roll:
Evo reci cemo da po tebi nije bio ono penal.
Sta je bio start nad Fabregasom ? Aquillani morao dobiti crveni karton , nakon povlacenja Thiago i zaustavljanja kontre.
Potom istu stvar radi Nocerino.
Sta je sa onim High-kickom Ibrahimovica?
Nisu kartona dobili.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 24 nov 2011, 18:16

dokaz

tako ti razgovaraš, otkud ti ideja da zaslužuješ da se prema tebi neko odnosi bolje?
n pitanje o takvom penalu kontra barse ni nakon petog pitanja odgovora nema, nije da nisam to očekivao :o

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 24 nov 2011, 18:29

tony-mortale je napisao/la:dokaz

tako ti razgovaraš, otkud ti ideja da zaslužuješ da se prema tebi neko odnosi bolje?
n pitanje o takvom penalu kontra barse ni nakon petog pitanja odgovora nema, nije da nisam to očekivao :o
Paša ne pratim Barcelonu toliko da svaki detalj znam.Takve stvari me uistinu ne zanimaju jer su mi krajnje nebitne za moj zivot.Ako je tebi bitno ja cu tebi odgovoriti i reci da ne znam da li je ikada sviran ovakav isti penal , jer bas mi i nije prioritet pamtite raznovrsnost penala.

Puno srece u daljnjem dokazivanju i zavjeri UEFE protiv Milana.
Sam si rekao da su ljudi bili bolji i zasluzeno slavili ne znam zasto uopste diskutujes.
Sudija je bio los ali koliko za vas toliko i za Barcelonu ;)

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 24 nov 2011, 18:40

ko je spomenuo zavjeru, ovo je već postalo normalno da se barsa malo gura(ili u milka stilu-gurka)
jbg u čelziju su ludi što su tražili one penale-nije ih ni bilo :roll:
mourinjo je lud kad kaže da su crveni za real i penali za barsu greške,
čak i trener porta je lud kad kaže ovako nešto http://www.goal.com/en-gb/news/2885/eur ... ona-portos" onclick="window.open(this.href);return false;
sinoć penal čist kao suza, nisam nikad vidio teži start od onog-očekujem kaznu doživotnog isključenja iz fudbala za igrača milana, još su bila i 3 crvena i 4 penala za barsu koja nisu svirana, barsa drastično pokradena kao i uvijek što je sudije kradu-eto jel sad ok, možemo li sad nastaviti o milanu :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.