KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
-
- Kontakt:
Re: KK Bosna
Hajric U Zrinjskom....
I to na tri mjeseca...playerbobo je napisao/la:Hajric U Zrinjskom....
Sejo je imao jednu tragediju.....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
[quote="frenki"]vratija se šime - dženan rahimić
ne znam šta da kažem, u svojim najboljim godinama je bio solidan centar, a sad...mislio sam da je u penziji.
da mi je sad darena fena, mada nije čista petica...[/quote]
darren igra u njemackoj i kosta skoro kao cio tim bosne sada

da mi je sad darena fena, mada nije čista petica...[/quote]
darren igra u njemackoj i kosta skoro kao cio tim bosne sada
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Relativno solidno rješenje,jako star igrač koji ne traži puno para,netraži puno minuta,ima kakvu takvu leđnu tehniku kakvu nijedan igrač na centarskim pozicijama prošle sezone nije imao.(bajić,hajrić,rakočević).
Ovog radića i amera oćerat i dovest jednog pleja da išta valja i po mogućnosti da je mlad.
diskon---hodžić
batina----zimić-----rahimić
pa onda praviti kombinacije visočije ili snažnije postave,brže ili sporije.
hodžić----batina
--đuro-----zima------rahimić
itd itd ali sve ovo oko mdalih pada u vodu kad su oped kratki ugovori najboljim igračima.
Ovog radića i amera oćerat i dovest jednog pleja da išta valja i po mogućnosti da je mlad.
diskon---hodžić
hodžić----batina
itd itd ali sve ovo oko mdalih pada u vodu kad su oped kratki ugovori najboljim igračima.
Muha ce biti prvi play......Genije je napisao/la:Relativno solidno rješenje,jako star igrač koji ne traži puno para,netraži puno minuta,ima kakvu takvu leđnu tehniku kakvu nijedan igrač na centarskim pozicijama prošle sezone nije imao.(bajić,hajrić,rakočević).
diskon---hodžić
hodžić----batina
Ako se uspije napraviti 3 - 4 igraca koji ce iduce godine moci da budu nosioci to ce tek ona biti nesto....
Buza, Demic, Camac plus Hodzic i Kruslin....
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
malo ti je losa postava sa 1 plejom, dva beka i dva centra, dok ni u jednoj postavi nemas cistu 3 (demic) i cistu 4 (buza)Genije je napisao/la:Relativno solidno rješenje,jako star igrač koji ne traži puno para,netraži puno minuta,ima kakvu takvu leđnu tehniku kakvu nijedan igrač na centarskim pozicijama prošle sezone nije imao.(bajić,hajrić,rakočević).
diskon---hodžić
hodžić----batina
neno ja bi tom broju, za koji se slazem, dodao veoma bitne mujica koji bi mogao sljedece sezone biti solidan back-up
a inace danas me je jedan naslov nevjerovatno iznenadio, a to je da je filip petrovic presao u zrinski!!!
pa rijec je o momku koji je pored bulica i djordje micica (koji je trebao pslje U16 BiH zaigrati U18 Srbije, mada ce iszgleda na kraju zaigrati za sloveniju) najperspektivniji BiH igrac, pa zar bukve (imenom i trenutnim ponasanjem) nisu mogli dovesti takvog talenta kod nas?!!!
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Jel ti ova konstatacija ozbiljna il se šališ????Ako misliš buzu i demića staviti u prvu postavu onda razmišljaš da se pridružimo vogošći u A1 ligi.nerminh74 je napisao/la:malo ti je losa postava sa 1 plejom, dva beka i dva centra, dok ni u jednoj postavi nemas cistu 3 (demic) i cistu 4 (buza)Genije je napisao/la:Relativno solidno rješenje,jako star igrač koji ne traži puno para,netraži puno minuta,ima kakvu takvu leđnu tehniku kakvu nijedan igrač na centarskim pozicijama prošle sezone nije imao.(bajić,hajrić,rakočević).
diskon---hodžić
hodžić----batina
neno ja bi tom broju, za koji se slazem, dodao veoma bitne mujica koji bi mogao sljedece sezone biti solidan back-up
a inace danas me je jedan naslov nevjerovatno iznenadio, a to je da je filip petrovic presao u zrinski!!!
pa rijec je o momku koji je pored bulica i djordje micica (koji je trebao pslje U16 BiH zaigrati U18 Srbije, mada ce iszgleda na kraju zaigrati za sloveniju) najperspektivniji BiH igrac, pa zar bukve (imenom i trenutnim ponasanjem) nisu mogli dovesti takvog talenta kod nas?!!!
Prva po redu postava koju sam postavio je brža i tu su dva beka sa jednim plejom i zimićem kao pravim centrom i rahitićem kao visokim krilom što će kod nas i igrati jer na toj poziciji nemamo nikoga osim đure donekle.
Uglavnom Rahimić će igrati i centra i krilnog centra,batina će igrati beka i nisko krilo što je počesto i igrao u bivšem klubu.
Neznam dali postoji kakva mogućnost angažmana kikanovića jer on ima pravo nastupa na proljeće a valjalo bi vezati ga kakvim ugovorom jer se trenutno ne jagme baš za njega.
Dzenan Rahimic je iskljucivo pojacanje na centarskoj poziciji...
Nikada u zivotu nije igrao nista osim petice, iako je on undersized petica, ali bez suta....
Na krilnom centru ce igrati Bozo i Buza...
Ja prizeljkujem da otjeramo ili Diksona ili Radica da se otvori prostor Aliju i Camcu....
Ne postoji nikakav mogucnost angazovanja Kikija jer ce igrati za Ditu sigurno...
Nikada u zivotu nije igrao nista osim petice, iako je on undersized petica, ali bez suta....
Ja prizeljkujem da otjeramo ili Diksona ili Radica da se otvori prostor Aliju i Camcu....
Ne postoji nikakav mogucnost angazovanja Kikija jer ce igrati za Ditu sigurno...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Znači daješ mi garancije da neće u istom timu igrati zimić i rahitić?????neno#4 je napisao/la:Dzenan Rahimic je iskljucivo pojacanje na centarskoj poziciji...
Ja mislim suprotno.
I ja priželjkujem tjeranje radića i diksona i ne dovođenje nikoga do nove godine.
Od evropske Bosne koja je imala pravi put i koja je ubrzo mogla igrati EL u Kosarci sada je postala kanta za nabijanje i Dno Dna !

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Ne da ti dajem garancije nego ti je to sto posto vjeruj mi.....Genije je napisao/la:Znači daješ mi garancije da neće u istom timu igrati zimić i rahitić?????neno#4 je napisao/la:Dzenan Rahimic je iskljucivo pojacanje na centarskoj poziciji...
Ja mislim suprotno.
I ja priželjkujem tjeranje radića i diksona i ne dovođenje nikoga do nove godine.
Provjereno to znam....
I Dzeno nije rahitic, on je covjek koji u prvoj sezoni kada je dosao bio je medju pet najkorisnijih igraca lige, a u drugoj sezoni igrao odlicno u ULEBU kupu, i svaki pfening koji je dobio je apsolutno zasluzio...
Na stranu sto nikada nije bio igrac koji je bio drag navijacima....
Ali je Dzeno puno vise dao za ovaj klub od recimo Pasalica, Zimica i ostalih....
Da one proslogodisnje ne spominjem...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
bosna je postala prijatelj sa mnomneno#4 je napisao/la:Postanite prijatelj sa KK Bosna...
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001581801464

ma ne znam sta se zali iko za rahimica jest da igra "ružno" ali nikad nije bio loš kod nas. nego hoce li biti prenos neki bilo gdje ?
You are someone else I am still right here
zna li neko hoce li biti tekstualni prenos ako nista drugo

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
http://live.fibaeurope.com/netcasting/d ... =undefinedMelo15 je napisao/la:zna li neko hoce li biti tekstualni prenos ako nista drugo![]()
![]()
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ovo je odlično...evo Zima ima več jednu blokaduneno#4 je napisao/la:http://live.fibaeurope.com/netcasting/d ... =undefinedMelo15 je napisao/la:zna li neko hoce li biti tekstualni prenos ako nista drugo![]()
![]()

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Sve ispod 30 razlike je veliki uspjeh...
Tuzno, ali je tako...
Tuzno, ali je tako...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Zar jos ima ljudi koji prate Kriminalni Klub Bosna ASA BH Telecom ?

"My Favorite Ring is Always the Next One"
popravi utisak ova serija od 5:0 na kraju...Dixon uzeo 5 lopti pogodio samo 1..Hodžic pogodio oba šuta(4poena) mada je izgubio 2 lopte...dobro je za sad 

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
na tvoju zalost??? imaamerosm je napisao/la:Zar jos ima ljudi koji prate Kriminalni Klub Bosna ASA BH Telecom ?![]()

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.