Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
i švabo je i sandžaklija prije nego naš,zapravo samo je tu njegov babo živio koju godinu zbog posla,a naprimjer jedan pjanić odbije francusku ili ibričić argentinu brez da jih molimo,e to su ljudi i spaha da je imo mjesta igrao bi za hrvatsku jer sanama nema nike veze.
FKS,senijad ibrićić i brus lee...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
To se ibricic rodio u buenos aires-u ? 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Goalgetter
- Kontakt:
Senijad Kun Ibricic

nije se rodio on već njegov pra dedo i došao u evropu raditi u njemačku i došo u bosnu i ostao.malo se informišite a nemo da prićate bezveze.
FKS,senijad ibrićić i brus lee...
Yebote ja mislio Hare poludio, kad ono Nedimko u novim akcijama, i to sa novim avatarom. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Dedo mu bidnijo otamo i doso u bosnu i radijo i tako su nastali virtuozovi korjenovi 
Joj nedime

Joj nedime

- Goalgetter
- Kontakt:
Odatle je onda Ibri ta virtuoznost u njegovoj igri, to se vidja inace samo kod ovih Gauchosa 

ne dirajte mi glavonju,,,, razbice vas rusilac
on te ****KOLASINAC je napisao/la:ne dirajte mi glavonju,,,, razbice vas rusilac

Jedan dan ce te ga bodriti kao ja i pamptit ce te ko mu je bio prvi navijac
samo nastavi na rusenje seo ti si majstorcina
samo nastavi na rusenje seo ti si majstorcina
Izdajica zabio hattrick 

evo i ja upravo hocu to da napisem.Neutral je napisao/la:Izdajica zabio hattrick
dabogda mu mandingo crnci guzili onu kurvu almedinu dok on igra

-
- Kontakt:
A i vojnik zabio za Grashoppers u produžecima 

-
- Kontakt:
Ja mislim da malo smanjimo komentarsiti o Seo dok tip ne pocne da igra za nas... jer ovako se nadamo a ne zelim da ispadane kao sa Seferovicem... ono sve nadas se ovo ono boom nista na kraju..
Ja sam već siguran da on neće igrat za nas tako da i ne pišem ništa o njemu a i čudi me što većina uopšte piše izgleda da nisu naučeni na slučaju Hajrović i co, btw ko je zabio het trik ?
- Papastathopoulos
- Kontakt:
SeferovicZekoo je napisao/la:Ja sam već siguran da on neće igrat za nas tako da i ne pišem ništa o njemu a i čudi me što većina uopšte piše izgleda da nisu naučeni na slučaju Hajrović i co, btw ko je zabio het trik ?
Grijesis druze u 2 stvari.Zekoo je napisao/la:Ja sam već siguran da on neće igrat za nas tako da i ne pišem ništa o njemu a i čudi me što većina uopšte piše izgleda da nisu naučeni na slučaju Hajrović i co, btw ko je zabio het trik ?
1. niti su svi igraci Hajrovici,niti su svi Pjanici.Svakom igracu se treba individualno pristupiti.Pa onda ili hadzija ili bos.Mada mislim da se moglo pamtnije odigrati i sa Seferovicem i Hajrovicem,ali necemo o tome.
2.Stvar je sto Njemacka nije Svicarska.Njemacka haman svaki dan izbace novog talenta.Nijemci nece nikada pozvati igraca samo da ga kaparisu.Kao sto to rade Svicarci.Koji da nemaju ovih stranaca koji igraju za njih bili bi na nivou neke Albanije.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- Principatus
- Kontakt:
Ma Seferovic kloc. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Kome ba da si mi prilagodjavamo...TMovac je napisao/la:Grijesis druze u 2 stvari.Zekoo je napisao/la:Ja sam već siguran da on neće igrat za nas tako da i ne pišem ništa o njemu a i čudi me što većina uopšte piše izgleda da nisu naučeni na slučaju Hajrović i co, btw ko je zabio het trik ?
1. niti su svi igraci Hajrovici,niti su svi Pjanici.Svakom igracu se treba individualno pristupiti.Pa onda ili hadzija ili bos.Mada mislim da se moglo pamtnije odigrati i sa Seferovicem i Hajrovicem,ali necemo o tome.
2.Stvar je sto Njemacka nije Svicarska.Njemacka haman svaki dan izbace novog talenta.Nijemci nece nikada pozvati igraca samo da ga kaparisu.Kao sto to rade Svicarci.Koji da nemaju ovih stranaca koji igraju za njih bili bi na nivou neke Albanije.

**bem ti nase znanje i pamet...

Pravda za Papeta!
Principatus je napisao/la:Ma Seferovic kloc.
Ma kakav Seferovic, mi imamo Fajica u Sloveniji, Zeca u Turskoj, a za svaki slucaj Ibricic je tu...

Pusti ove dvolicne izdajice, koji samo iskoristavaju BiH, da budu pozvani u reprezentacije u kojima su trenutno zavedeni i da sebi podignu cijenu na trzistu...

Bosno moja po(h/k)arana...

Pravda za Papeta!