FK Radnički Lukavac

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la PitarBordo » 16 nov 2015, 11:34

SiouxLukavac je napisao/la:
zmaj348 je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Hvala Banovicima.
Pamti-pa vrati kada njima bude trebalo..
Spasili smo mi njih jednom kad smo pobjedili Iskru iz Bugojnog u gostima kako me sjećanje dobro služi. Nemamo im šta vraćat al naravno, fino je pomagati jedni drugome, svaka čast Banovićima, želim im sreću u nastavku i da pokušaju dobacit do prvog mjesta do kraja.
Ovo nije istina, pošto mi je žena iz Bugojna pa igrom slučaja znam da su Bugojanci (jer su već rasformirali klub za niži rang) pustili Radničkom zato što je sezonu prije toga Radnički pobjedio u Cazinu a nije mu trebalo i time ostavio Bugojno, a ispala Krajina.
Samo Saraj'vo.

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 16 nov 2015, 11:52

Banovici 100% najkorektnija ekipa sa TK, uvjek se sa njima moglo dogovorit, nikada nisu zatezali ni sa jednom ekipom sa TK, nikome nisu ucherali i pomogli ispostovali su kad su god mogli al i njima se pomagalo i u PL i u federalnoj.....za svaku pihvalu i ovo bi trebalo postati normalno i kod nas kao sto je to i u ostalim kantonima, zupanijama i manjem entitetu....

nacelnik
Kontakt:

Post Postao/la nacelnik » 16 nov 2015, 13:07

hulehule je napisao/la:Banovici 100% najkorektnija ekipa sa TK, uvjek se sa njima moglo dogovorit, nikada nisu zatezali ni sa jednom ekipom sa TK, nikome nisu ucherali i pomogli ispostovali su kad su god mogli al i njima se pomagalo i u PL i u federalnoj.....za svaku pihvalu i ovo bi trebalo postati normalno i kod nas kao sto je to i u ostalim kantonima, zupanijama i manjem entitetu....
Bratstvu su zabili noz u leđa,trazili 30000 km za 3 boda,,njima utakmica ni zašta nije bila,,,Pošto Bratstvo nije imalo tih novaca,,,te sezone je ispalo iz lige,,, ;) ;)

forumasmahalas
Kontakt:

Post Postao/la forumasmahalas » 16 nov 2015, 17:57

nacelnik je napisao/la:
hulehule je napisao/la:Banovici 100% najkorektnija ekipa sa TK, uvjek se sa njima moglo dogovorit, nikada nisu zatezali ni sa jednom ekipom sa TK, nikome nisu ucherali i pomogli ispostovali su kad su god mogli al i njima se pomagalo i u PL i u federalnoj.....za svaku pihvalu i ovo bi trebalo postati normalno i kod nas kao sto je to i u ostalim kantonima, zupanijama i manjem entitetu....
Bratstvu su zabili noz u leđa,trazili 30000 km za 3 boda,,njima utakmica ni zašta nije bila,,,Pošto Bratstvo nije imalo tih novaca,,,te sezone je ispalo iz lige,,, ;) ;)
Bratstvu je te sezone nudjena ranije jeftinija opcija da ostanu obje ekipe sa TK koje su tada bile glavni kandidati za ispadanje. Medjutim, zbog prepotentnosti jednog pojedinca koji je bio ubijedjen da lako ostaje Bratstvo je ispalo iz lige. Kasnije je ta osoba svim silama pokusala. Ganjane su sudije po citavoj BiH. Pred derbi susret koji je direktno odlucivao tko ispada na jednoj benzinskoj crpki ponudjena je zavidna cifra sluzbenim licima, ulazilo se bilo i u ekipu protvnika ali na kraju je Bratstvo zasluzeno ispalo.

nacelnik
Kontakt:

Post Postao/la nacelnik » 18 nov 2015, 18:00

Načelnik Daso nije prepotentan on je skroman,čovjek iz naroda i kao takav je prepoznatljiv u svom gradu ,državi a bogami i u Evropi,,,on je Bosansko-hercegovačka nogometna legenda i kao takav je mogao bit prepotentan,,,ali bas suprotno..takav je naš Daso..

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 18 nov 2015, 18:10

Ovaj nacelnik jedini na forumu zarađuje pisanjem postova i veličanjem dase :lol: Svaki post koji se svidi brki ovaj ima petaka.

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 18 nov 2015, 18:14

dobra baterija na kameri iz gorazda svako kolo slika kao da je magla u lukavcu.svaki izvjestaj osam bonova.dobar je i izvjesatj iz lukavca

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 18 nov 2015, 18:16

nacelnik je napisao/la:Načelnik Daso nije prepotentan on je skroman,čovjek iz naroda i kao takav je prepoznatljiv u svom gradu ,državi a bogami i u Evropi,,,on je Bosansko-hercegovačka nogometna legenda i kao takav je mogao bit prepotentan,,,ali bas suprotno..takav je naš Daso..
Yeben ga skromna...

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 18 nov 2015, 20:45

hulehule je napisao/la:
nacelnik je napisao/la:Načelnik Daso nije prepotentan on je skroman,čovjek iz naroda i kao takav je prepoznatljiv u svom gradu ,državi a bogami i u Evropi,,,on je Bosansko-hercegovačka nogometna legenda i kao takav je mogao bit prepotentan,,,ali bas suprotno..takav je naš Daso..
Yeben ga skromna...
Gde prdi :guz:

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 21 nov 2015, 15:38

Eto Migi napustio Bratstvo.. Jel ko upućen gdje bi mogao dalje, jel ide za bratom il' bi ga mi kako mogli vratit'.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 21 nov 2015, 23:52

Prilika da vratite Migija,za njim svim silama pokusati Trumu,Jaranovica.. ih kakvi bi bili onda .. al doci ce nama neki kinez da uzme pare,ne brinemo

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 22 nov 2015, 13:21

mirhad ide u dijasporu izmedju alpi i svarcvalda.mi ne ispadamo svakako.pod "mi mislim na banovice,lukavac,gracanicu,orasje,gradacac.orasje ako zeli moze pregovarati s ovim talom,a i ne mora.svakako je podvgnuto jacim.da je neki cilj da se pravi ekipa,nije sigurno.bilo je i bice sastanaka,ali ne na temu fudbala i sporta vec drugog formata.uglavnom banovici ce kumovati proklamovanju i fenjerasu.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 01 dec 2015, 10:10

Brigada89 je napisao/la:Prilika da vratite Migija,za njim svim silama pokusati Trumu,Jaranovica.. ih kakvi bi bili onda .. al doci ce nama neki kinez da uzme pare,ne brinemo
Trumic je mogao u Slobodu da ide ali nije htio.Je li to pokazatelj da mu je dobro kod nas ili sta vec?!
Trenutno je povrijedjen i nije igrao vise od prve polusezone.
1947!

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 02 dec 2015, 16:26

Ljumani_Banovici je napisao/la:
Brigada89 je napisao/la:Prilika da vratite Migija,za njim svim silama pokusati Trumu,Jaranovica.. ih kakvi bi bili onda .. al doci ce nama neki kinez da uzme pare,ne brinemo
Trumic je mogao u Slobodu da ide ali nije htio.Je li to pokazatelj da mu je dobro kod nas ili sta vec?!
Trenutno je povrijedjen i nije igrao vise od prve polusezone.
Sigurno mu je lose kada zeli ostane kod vas :D...Igracina jeste , dobar tehnicar ali po meni nije za Slobode jer realno Sloboda ako ce traziti trazit ce kakvog kapitalca a on to definitivno nije kapitalac za PL ...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 dec 2015, 08:27

cisto sumnjam da Trumic sad ima mjesta u Slobodi ..kad smo ulazili u PL i kad smo se borili za isto u prvoj ligi federacije da svakako ...nama Ordagic igra nazad i Stjepanpvic... onda tu su jos Saric i Kiso koji igraju na tim pozicijama ..jedino mozda kad je Kiso bio se udaljio od fudbala zbog porodicnih problema pa se poslije nekad vratio mozda tad je i mogao ... ovako ne znam bas prvenstveno jer Kiso moze igrat i beka po potrebi..ma da ja mislim da to moze i Trumic igradi takodjer ,

sad me zanima da li on igra povucenije ili nesto kao Zeba kod nas ?... kod nas je Ordagic iza i osigurac je Stjepanovic ..naprijed je Zeba i gdje sad tu pripada Trumic vi koji ga pratite bolje ?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 07 dec 2015, 04:59

SaltCityAttack je napisao/la:cisto sumnjam da Trumic sad ima mjesta u Slobodi ..kad smo ulazili u PL i kad smo se borili za isto u prvoj ligi federacije da svakako ...nama Ordagic igra nazad i Stjepanpvic... onda tu su jos Saric i Kiso koji igraju na tim pozicijama ..jedino mozda kad je Kiso bio se udaljio od fudbala zbog porodicnih problema pa se poslije nekad vratio mozda tad je i mogao ... ovako ne znam bas prvenstveno jer Kiso moze igrat i beka po potrebi..ma da ja mislim da to moze i Trumic igradi takodjer ,

sad me zanima da li on igra povucenije ili nesto kao Zeba kod nas ?... kod nas je Ordagic iza i osigurac je Stjepanovic ..naprijed je Zeba i gdje sad tu pripada Trumic vi koji ga pratite bolje ?
dado uozbilji se, kakav crni Trumic :facepalm: decko je prije dvije godine dosao u Slobodu s malim Migijem i radi dvjesto maraka vise otisao u Banovice :D dobar igrac al za prve federalne. da ga je Azmir zvao nacrto bi se on na Tusnju za minut :kafa:
Sloboda Tuzla

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 07 dec 2015, 14:57

prvo vase pojacanje maletic.drugo po svemu sudeci medjunjanin

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 dec 2015, 21:56

agalo je napisao/la:prvo vase pojacanje maletic.drugo po svemu sudeci medjunjanin
mnogo se sikiras oko nasih pojacanja :) ...maletic dolazi al cemo ga proslijedit vama jer kod nas mjesta nema...mogoao bi vam valjat a i komsije smo..ima se ,moze se-nema se,kuka se..stara tibetanska poslovica tako kaze :D ... a za medunjanina je vec duga prica..al i ako ne dodze stici ce svakako neko od reprezentativaca...aminaj da nas izvucete u kupu..bit ce para da se izgura do kraja sezone i to samo od jedne tekme :D ;)
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 08 dec 2015, 19:53

staragarda je napisao/la:
agalo je napisao/la:prvo vase pojacanje maletic.drugo po svemu sudeci medjunjanin
mnogo se sikiras oko nasih pojacanja :) ...maletic dolazi al cemo ga proslijedit vama jer kod nas mjesta nema...mogoao bi vam valjat a i komsije smo..ima se ,moze se-nema se,kuka se..stara tibetanska poslovica tako kaze :D ... a za medunjanina je vec duga prica..al i ako ne dodze stici ce svakako neko od reprezentativaca...aminaj da nas izvucete u kupu..bit ce para da se izgura do kraja sezone i to samo od jedne tekme :D ;)
Da su nasi pametni i da iskoriste vasu pozitivu u vasem klubu , pa da naprave dobre uslove za treniranje, vjerujem da bi i bilo tako gdje bi mnogi vasi igraci dolazili kod nas na posudbu ali mi u zadnjih 15 godina nemamo "pravog" covjeka u klubu tako da nam se lose pise. BTW cestitke na jesenjoj tituli , po meni ste zasluzili titulu ako nista onda zbog Husica,,,

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 19 dec 2015, 11:56

Kako cujem Kuduz vam je dobio noz sinoc u nekoj tuci u gradu? Jel istina to?
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.