Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

cala
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la cala » 01 jan 2011, 18:50

ko ga je suknuo?

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 01 jan 2011, 19:00

cala je napisao/la:ko ga je suknuo?
RVP ! :D
TM87

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 01 jan 2011, 19:01

e2_ze je napisao/la:cuj nismo glavni konkurenti, pa sta onda radimo na ovom mjestu na kojem smo sad???? manchester jos nije usao u svoju krizu, a bice je kao i za city, niko nece odigrati savrseno sve, osim naravno jedne ekipe, a manchester nije toliko sposoban dobro da odigra..
Ne smiješ to izjavljivat , jednostavno ne . United je svakako imao svoju krizu koju ne smijem ni pomenuti jer bi najvjerovatnije svukao i posljednju flašu vina . Sad ako ti krizu gledaš kroz prizmu Chelsea , dođemo do zaključka kako ni jedan tim top10 na svijetu nije imao krizu .
Što se tiče donjeg dijela posta , pa meni je ridukolozno uopšte ulaziti u neku nazovi diskusiju . Arsenal i savršenstvo , eh to je već epic .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 01 jan 2011, 19:50

Nasri majstore :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 01 jan 2011, 19:57

jjjooj sta ima rade :D
Rođen s tobom da budem

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 01 jan 2011, 19:57

ahahaha evo kako pravi klubovi igraju.. bravo ljudi, a bowyer kad nije poceo plakati, i vrijeme da dobije crveni..

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 01 jan 2011, 20:27

Seljacki birmingham je dobro razorio teren prije meca ali ni to im ne pomaze protiv dominacije. Realan rezultat bi trebao biti 7-0 ali eto i ovo je dobro 3 boda sa gostovanja, odlican rezultat!

Dominacija je neminovnost!
Dio Arsenala

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 01 jan 2011, 20:31

i sto je bitnije clean sheet... odbrana dobra, iako je tesko bilo igrati protiv zigica dobro su odigrali(mislim da je tesko u smislu visokih lopti) eto njih je golman spasio vece sramote, samo jos na tome poraditi i sve super, mislim da se ne bi trebali zafrkavati pred golom ali eto..

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 01 jan 2011, 20:32

Odlična pobjeda protiv protivnika koji nam nikad nije dozvolio da ih pobijedimo na St.Andrewsu. A taj njihov niz protiv nas krenuo je od Eduardove ozlede, sad smo ih napokon maznuli. Sve super, još samo da Yoonited krene malo lošije igrat. (zapravo lošije ne mogu :mrgreen: , mislio sam više na rezultate )

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 01 jan 2011, 20:34

Bosco je napisao/la:(zapravo lošije ne mogu :mrgreen: , mislio sam više na rezultate )
ahahaha slazem se... odlicno napisano... dobra pobjeda, da je bolja ne bi valjalo, opustili bi se previse :D

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 01 jan 2011, 20:36

topdzije cestitam na pobjedi :)
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 01 jan 2011, 21:05

manchester ima srece, samo je pitanje vremena kad ce ih sreca napustit

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 01 jan 2011, 22:55

Wenger 90% siguran u ostanak Rice-a
Mnogo ljudi je proslo kroz ovaj klub, ali izgleda samo je jedan covjek tu bio i ostao, pa cini se vjecnost... Dosao u klub 1964 godine, kao mladic, i 46 godina nakon toga i dalje je u klubu... Svaka cast Wengeru sta je uradio, ali za mene je Pat Rice apsolutno veca, ako ne i najveca legenda kluba... Nema sumnje da je bilo i boljih igraca, i boljih bekova, ali sta je Rice uradio za klub, to tesko neko moze dostici, posebno u ovim sad vremenima, mozda Henry kada preuzme tim kao trener, ili Viera, ili mozda Dennis kada postane clan osoblja, jer je rekao da nece biti nikad glavni, nego samo da hoce biti trener...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 02 jan 2011, 00:46

Neznam, al ja sam bio siguran u pobjedu ovdje 100%, ne govorim to sada kada je završilo nego sam stvarno bio takav. Danas jaran hoče više love da uplati i ja njemu govorim, Arsenal 100% siguran, jer znam da će Wenger sve moguće snage ubacit i doći do ove pobjede, a velika je razlika u kvaliteti između nas i njih ;) Svaka čast momci i nadam se da je ovo samo početak dobrog puta ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Highbury square
Kontakt:

Post Postao/la Highbury square » 02 jan 2011, 08:54

http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... d-focused-
Wengerova izjava poslije meca

PS sretna i uspjesna nova godina svim topnicima,mnogo zdravlja i veselja i da mi se ne nervirate zbog arsenala :D

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 02 jan 2011, 13:12

ako dzeko ode u city plakace adebayor za arsenalom

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 jan 2011, 13:15

cala je napisao/la:manchester ima srece, samo je pitanje vremena kad ce ih sreca napustit
Pa covjece dragi, kakva sreca? Jesi li gledao utakmice protiv Birminghama, Fulhama i Evertona? Protiv Birminghama neregularan gol primljen u 90. minuti, protiv Evertona 2 u 90. minuti, protiv Fulhama Nani promasi penal na rezultatu 2-1 i onda oni izjednace. U nekim utakmica jest bilo "srece" (pobjednickog mentaliteta), ali imali ste i vi isto tako. I kad ste dosli na Old Trafford sanse niste stvorili. Realno.

Nego iskreno vam cestitam na pobjedi protiv bagre. Ako Bog da Birmingham u Wankership sljedece sezone.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 02 jan 2011, 13:18

Cartman je napisao/la:
cala je napisao/la:manchester ima srece, samo je pitanje vremena kad ce ih sreca napustit
Pa covjece dragi, kakva sreca? Jesi li gledao utakmice protiv Birminghama, Fulhama i Evertona? Protiv Birminghama neregularan gol primljen u 90. minuti, protiv Evertona 2 u 90. minuti, protiv Fulhama Nani promasi penal na rezultatu 2-1 i onda oni izjednace. U nekim utakmica jest bilo "srece" (pobjednickog mentaliteta), ali imali ste i vi isto tako. I kad ste dosli na Old Trafford sanse niste stvorili. Realno.

Nego iskreno vam cestitam na pobjedi protiv bagre. Ako Bog da Birmingham u Wankership sljedece sezone.
ma de ba budi realan, onaj mali cicarito il kako vec vas izvlaci u 16 ove sezone, rooney kurcu nevalja sad, berbatov jednu tekmu dobar drugu nema ga ni na mapi, nani sebican, pljunuti ronaldo sve oce sam lik, a posteno to za tekmu Man.Utd-Arsenal, to je postena pobjeda, nasi, sto ti kazes, nisu napada kako treba imali, mada je onaj gol cista sreca

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 jan 2011, 13:20

cala je napisao/la:
Cartman je napisao/la:

ma de ba budi realan, onaj mali cicarito il kako vec vas izvlaci u 16 ove sezone, rooney kurcu nevalja sad, berbatov jednu tekmu dobar drugu nema ga ni na mapi, nani sebican, pljunuti ronaldo sve oce sam lik, a posteno to za tekmu Man.Utd-Arsenal, to je postena pobjeda, nasi, sto ti kazes, nisu napada kako treba imali, mada je onaj gol cista sreca
Ako tebi ima logike da u ekipi koja je prva u najjacoj ligi nema igraca da valja i da je jedini razlog za uspjeh sreca, onda nisi normalan.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.