FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

borcev_navijac
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la borcev_navijac » 26 apr 2010, 17:13

ne razumijem neke koji glorificiraju zeljeznicar sad. Jeste dobri su, stvorili su cvrstu i kompaktnu ekipu, ali daleko je to od toga da mozes reci bolji su od nas. ja opet kazem tu je to u par deka. Ono sto bih ja izdvojio kao najvecu prednost zeljeznicara u stvari je veca klupa i siri izbor igraca, medjutim, nikad ne znas ni ko ce kod nas da proradi, i kod nas je kajkut do prije tri utakmice igrao lose jako, a sad zadnje tri je najbolji na terenu. Nasa je nesreca samo sto niakko da nam se poklopi da svi igraju u top formi. Npr kad je proradio kajkut malo su pali vukelja i stevanovic, i tako nas vim pozicijama.
A zamisli sad, vukelja u top formi, stevanovic u top formi, kajkut u top formi, ovoj dvojici treba samo da se malo vrate, a kajkut je tu , pa to je strasan napad.

Pa onda Puzigaca nikako da proradi a svi znamo koliko on moze, al evo zara proigro, vezni red, stanceki po meni igra dobro, ne znam da li gaje neko kritikovao cini mi se da jeste, ali on je lavovski dio posla uradio juce, radilica je on velika u sredini, ima taj problem malo sa napadom ali moze ni on da proradi i u tom segmentu igre.

Ne znam, na klupi nam je i onaj stanic koji je pokazao da moze , pa na kraju krajeva i taj mali petrovic koji ima cudnu mirnocu da postigne gol, ali isto tako treba da prevazidje strah od duel igre, i to bi bio odlican igrac kad bi jos malo poradio na sebi,

Mislim da cemo sigurno uzeti jedan pod trofeja, a ni oba nisu bas toliko daleko koliko neki pesimisti misle :)

Sad ako napravimo posaop u tuzli pa ......... bio bi to pravi posao :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 26 apr 2010, 17:17

Jedina vasa sansa da osvojite titulu je da vam se neko skloni da ga pobijedite ili da vam sudija svira penal u 94.toj.
Zeljo je za klasu bolji od Borca i to smo vidjeli na Grbavici, i da Borac ne radi sa sudijama sve bi vec gotovo bilo. Pa ljudi, vi Rudar i Travnik jedva dobijete kuci a hocete Sarajevo i Slobodu u gostima? ccccc :oops:
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 26 apr 2010, 17:19

ko o cemu, navijac zelje o postenju :roll: ...ne kontam ih nikako !!!

cestitke borcu na pobjedi !

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 26 apr 2010, 17:21

Strumph_tm87 je napisao/la:Jedina vasa sansa da osvojite titulu je da vam se neko skloni da ga pobijedite ili da vam sudija svira penal u 94.toj.
Zeljo je za klasu bolji od Borca i to smo vidjeli na Grbavici, i da Borac ne radi sa sudijama sve bi vec gotovo bilo. Pa ljudi, vi Rudar i Travnik jedva dobijete kuci a hocete Sarajevo i Slobodu u gostima? ccccc :oops:
ne lupaj gluposti, cuj za klasu bolji, u ovoj ligi ne postoji niko za kloasu bolji od nekog, nijanse su u pitanju od prvog do zadnjeg ti je sve u 20% .
Tinama nasao da kazes da radimo sa sudijama, vec me nervirate s tom rpicoom, reci mi bilo koju neregularnost borca, izuev togfa da su golovi u sudijskog nadoknadi jer i to je dio igre, i da je juce svirao penal jer svi objektivni čak i željovci su potvrdili da je penal juče čist ko suza

A onda se osvrni, na penal protiv slavije npr nesudjeni slaviji protiv vas, penal prootiv rudara , pa da ne nabrajam vise
TREĆI PUT ČASTIMO !

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 26 apr 2010, 17:21

He he, svi ce nam se i skloniti do kraja samo da Vi ne budete prvi :D

Sa 1- 0 se osvajaju titule (Slavoljub Muslin prvi mandat u Zvezdi)
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 26 apr 2010, 17:23

Strumph_tm87 je napisao/la:Jedina vasa sansa da osvojite titulu je da vam se neko skloni da ga pobijedite ili da vam sudija svira penal u 94.toj.
Па % " не $ у ? $ сте & $? Ова ? је & $ ' ? ? " " на врху " " на $ ?, & ' & $, % " $, % $ терену, % на -... "?" сте ' зато % " $ ? $ ?, ? ево & $ нас.
"" ПУТ ""

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 26 apr 2010, 17:25

BrigateBL je napisao/la:He he, svi ce nam se i skloniti do kraja samo da Vi ne budete prvi :D

Sa 1- 0 se osvajaju titule (Slavoljub Muslin prvi mandat u Zvezdi)
MA stvarno nerviraju s tom prepotentnoscu , mislim da idu na zivce svima , i onda kad padnu polupaju nos bice im djavo kriv za razocarenje ( cast izuzecima svuda pa i na forumu )

VFCB hvala
TREĆI PUT ČASTIMO !

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 26 apr 2010, 17:26

borcev_navijac je napisao/la:
ne lupaj gluposti, cuj za klasu bolji, u ovoj ligi ne postoji niko za kloasu bolji od nekog, nijanse su u pitanju od prvog do zadnjeg ti je sve u 20% .
Tinama nasao da kazes da radimo sa sudijama, vec me nervirate s tom rpicoom, reci mi bilo koju neregularnost borca, izuev togfa da su golovi u sudijskog nadoknadi jer i to je dio igre, i da je juce svirao penal jer svi objektivni čak i željovci su potvrdili da je penal juče čist ko suza

A onda se osvrni, na penal protiv slavije npr nesudjeni slaviji protiv vas, penal prootiv rudara , pa da ne nabrajam vise

Sloboda Vama tri(3) boda u Tuzli,a Modrica Slobodi i to je to!

pajkan85
Kontakt:

Post Postao/la pajkan85 » 26 apr 2010, 17:26

-zakon velikih brojeva,tj činjenica je teško stalno držati visok nivo forme,tj da bi Željo trebao pasti u igri a mi proigrati

To je to,vidjećemo ko će bolje sakriti svoje mane a iskoristiti svoje prednosti.[/quote]

E ja mislim da bi ovo moglo odluciti, isto tako da bi i Borac morao negdje dobiti u gostima konacno...;)

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 26 apr 2010, 17:28

cena je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la:

Sloboda Vama tri(3) boda u Tuzli,a Modrica Slobodi i to je to!
Ti si moj idol ;)
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 26 apr 2010, 18:03

$ зна ? " % је са " " ' $? ? ова сезона за њега готова?
"" ПУТ ""

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 26 apr 2010, 18:37

Schlager je napisao/la:Prednosti Željezničara
-uigranija i kompaktnija ekipa
-duža klupa
-veća euforija u gradu i među navijačima (mada poslije ovoga sinoć više nisam siguran)
-bolji trener
- osjetno jača logistika u Savezu oličena u liku i djelu Nijaza Brkovića

Prednosti Borca
-dosta bolji raspored,konkretno lakša domaćinstva i činjenica da protivnicima gostujemo nakon Željezničara,kad bi naši domaćini trebali imati rješeniji status
-bod prednosti (bolji međusobni odnos)
-manji pritisak javnosti i činjenica da malo ko vjeruje u titulu
-zakon velikih brojeva,tj činjenica je teško stalno držati visok nivo forme,tj da bi Željo trebao pasti u igri a mi proigrati

To je to,vidjećemo ko će bolje sakriti svoje mane a iskoristiti svoje prednosti.
Tri zadnje utakmice Borca u BL. Poništen gol Slavije, nedosuđen penal za Slaviju, crveni karton za Travnik i smiješan penal protiv Travnika. Uozbilji se malo :mrgreen:

Da se razumijemo, moj stav ostaje kao i prije par kola. Borac ima više sansi za titulu. To je moj sud.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 26 apr 2010, 18:40

nikad_izvini je napisao/la: Tri zadnje utakmice Borca u BL. Poništen gol Slavije, nedosuđen penal za Slaviju, crveni karton za Travnik i smiješan penal protiv Travnika. Uozbilji se malo :mrgreen:

Da se razumijemo, moj stav ostaje kao i prije par kola. Borac ima više sansi za titulu. To je moj sud.
Ajde dobro,mi krademo,Dodik nam je platio vec tri prvenstva,i dva kupa,u sljedecih 6 godina.Ajd sad budi covjek pa reci,je l Nijaz vama kupio nesto?
Treci put castimo

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 26 apr 2010, 18:47

Po mojoj procjeni, zakinuta je Slavija za penal na Grbavici i Zvijezda gdje nam je golman dobio žuti umjesto crveni karton. Velež se bunio zbog crvenih kartona na Grbavici al ako je **** sudiji familije u tunelu opravdano **** onda.
Nađi moj post gdje sam spomenuo Dodika, kupljenu ligu ili nešto slično. Šlagera prozivam jer od početka piše/priča nebuloze kako mi imamo lobi u NS a Borac zdrav-prav. Niđe veze rekao bi naš narod. To su dvije utakmice. Ruda riz Prijedora nam je uzeo bod, pošteno, nikakvih penala, poništenih golova, ofsajda ili sumnjivih naših golova. Oni su se bunili jer nam se pokvario semafor u toku utakmice :roll: U gostima da ne pričam. Ko se bunio od Laktaša, Olimpika, Čelika, Širokog, Zrinjskog, Rudara P, Travnika, Slavije. Niko.
Kad su se ovi moji upalili ja nisam, tako da vam neću spamati temu. Još 5 kola je do kraja, po meni, Borac ima više šanse za titulom. Davno sam to napisao i stojim i dalje iza toga. Vidjećemo šta će biti nakon Mostara odnosno Tuzle.

Pozdrav
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 26 apr 2010, 18:50

''Fudbalski klub Borac je nekoliko puta na pravdi boga izbacen iz Premijer lige BiH.Sada se Banjalucanima sve vraca jer su zasluzili to poslije velikih nepravdi.'' Husref Musemic

Jesmo zasluzili!
Treci put castimo

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 26 apr 2010, 18:53

Pazi, ne priča niko da niste zasužili. AKo ništa zbog igara u prvom dijelu prvenstva. Samo odgovaram na Šlagerove nebuloze.

O našim odnosima i Zepču sam davno sve napisao, zašto i kako se sve desilo. NIje to bilo bezveze. Da ne spamam dalje.

Pozdrav

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 26 apr 2010, 19:13

Moram vas razocarati: Milinovic je povrijedio ledja i igra protiv Slobode najvjerovatnije nije ozbiljna povreda :cry:
TREĆI PUT ČASTIMO

volim te ZELJO
Kontakt:

Post Postao/la volim te ZELJO » 26 apr 2010, 19:29

Koliko god vi mislili da igrate dobro i da ste bolji od ŽELJE pogledajte bolan kako ste dobili ove zadnje tri utakmice. Stvarno je to smijesno i kad odete u kup uefa izofiracete se ko niko jer tamo nema kupovanja sudija :D

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 26 apr 2010, 19:43

borac_sampion je napisao/la:Moram vas razocarati: Milinovic je povrijedio ledja i igra protiv Slobode najvjerovatnije nije ozbiljna povreda :cry:
Onda mijenjam svoju prognozu za X u Tuzli...Glavasu je dovoljno samo da naredi svojim igracima da centriraju u nas peterac i masakrirace nas njihovi centarhalfovi iz prekida koje ce Dominkovic svirati svaki cas oko naseg sesnaesterca.

Bitno je samo da se neko ne povrijedi za Kup.

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 26 apr 2010, 19:51

Schlager je napisao/la:Prednosti Željezničara
-uigranija i kompaktnija ekipa
-duža klupa
-veća euforija u gradu i među navijačima (mada poslije ovoga sinoć više nisam siguran)
-bolji trener
- osjetno jača logistika u Savezu oličena u liku i djelu Nijaza Brkovića

Prednosti Borca
-dosta bolji raspored,konkretno lakša domaćinstva i činjenica da protivnicima gostujemo nakon Željezničara,kad bi naši domaćini trebali imati rješeniji status
-bod prednosti (bolji međusobni odnos)
-manji pritisak javnosti i činjenica da malo ko vjeruje u titulu

To je to,vidjećemo ko će bolje sakriti svoje mane a iskoristiti svoje prednosti.
Neke stvari si napisao onako kako i ja mislim da jeste, a neke su plod tvog misljenja sto naravno podrzavam, ali na kraju cemo vidjeti kako ce sve ovo proci...
Prednosti Zelje
- Uigranija i kompletnija ekipa - ( OK )
- Duza klupa - ( OK - mada na zadnjoj domacoj utakmici po rijecima sefa izmjene nisu zadovoljile )
- Veca euforija u gradu i medju navijacima ( OK - i nije se promjenilo od sinoc jer mi samo sebi krojimo sudbinu i utakmice igramo za sebe a ne za vas, tako da ako zasluzimo i pobjedimo osvojit cemo titulu a ako ne onda ce je osvojiti Borac, tako da ne vidim nikakav ali bas nikakav razlog za smanjenje euforije, cak mislim da ce bas protiv Laktasa biti stadion nikad puniji... )
- Bolji trener ( OK )
- Osjetna jaca logistika u savezu olicena u liku u djelu Nijaza Brkovica - ( OK ) - ali ne znam po kojem si osnovu ovo zakljucio, jer Nijaz Brkovic ne igra i ne zabija golove, a ja ti garantujem i mogu ruku sada staviti da mutnih radnji sa njegove strane i cijele uprave ZELJE nema, jer da ima, mi bi iz Tuzle dosli neporazeni i u proljetnom dijelu prvenstva nebi prosipali bodove na Grbavici nego bi tada pobjedjivali, a ovaj proljetni dio, i ova forma je plod dobrih priprema i boljeg poznanstva medju igracima kao i autoriteta trenera Osima.

Prednosti Borca :
- Dosta bolji raspored, konkretno laksa domacinstva i cinjenica da protivnicima gostujemo nakon Zeljeznicara, kada bi nasi domacini imali rjeseniji status ( OK - samo ne znam koliko je ovo dobro a koliko lose, jer sam ubjedjen da je drugacije ZELJI igrati protiv Sarajeva na Kosevu nego Borcu, iz vise razloga, sto vama treba prevaliti ogroman put, pa onda istrcati na teren, a Zelji preci samo preko ulice i eto te na stadionu, druga stvar ako bude sa navijacima nas na Kosevu ce biti preko 8 000 a vas 200 u vrh glave, sto znaci podrska sa tribina, a treca stvar sto imamo nerascicene racune sa Sarajevom jos iz novembra prosle godine kada su nas dobili na Grbavici i sto ce biti jos veci motiv igracima da grizu na terenu... Velez ce objektivno do zadnjeg kola biti u borbi za evropu, a isto tako i Sloboda u borbi za opstanak, jer gledajuci na tabelu razlika izmedju zadnjeg Modrice i desetog na tabeli je svega 5-6 bodova sto nije nedostizno... A to koliko moze biti dobro sto gostujete ekipama poslije nas cemo vdijeti, jer mi u neku ruku imamo za nijansu lakse gostovanje od vas i to u Trebinju, gdje se po nekoj mojoj procjeni moze igrati i doci do bod-ova a to je pokazao Velez, tako da uz korektno sudjenje ocekujem dobru utakmicu.

- Bod prednosti ( OK - svakako, prednost zbog boljeg medjusobnog duela, ali sam misljenja da ce se jedna od ove dvije ekipe odlijepiti bar za bod prednosti tako da ovom boljem medjusobnom duelu ne dajem previse sansi )

- Manji pritisak javnosti, malo ko vjeruje u titulu ( - Ovdje se nebi bas slozio sa tobom jer je Borac od starta prvenstva bio favorit, po igrama i rezultatima jos u jesenjem dijelu tabele, dok je Zeljo igrao podredjenu ulogu i explodirao na proljece, a nama navijacima je ispunjeno dato obecanje izaska u evropu tako da sam ja i sa drugim mjestom prezadovoljan, kao i mnogi drugi, i mislim da je isti pritisak i na Borcu i na Zelji sto se tice osvajanja ovih trofeja )

-zakon velikih brojeva,tj činjenica je teško stalno držati visok nivo forme,tj da bi Željo trebao pasti u igri a mi proigrati ( Ne znam sada sta si mislio ovim da kazes, ali ako si mislio da smo mi pali u formi nisam bas siguran, jer poslije tog poraza od Slobode koji je dosao u pravo vrijeme Zeljo nije podcjenio Modricu nego je igrao nesto slabijim tempom ali se vidjelo da GO visi u zraku, a to da je Modrica slaba nije tacno, jer ces vidjeti i sam kada budu gostovali kod vas u Banja luci )

Sve u svemu, bespostedna borba do samog kraja, sanse 50 : 50 %, za osvajanje titule dok za kup moze a i ne mora biti presudan taj drugi susret na Grbavici... Drago mi je sto se Borac i Zeljo bore za oba ova trofeja nakon silnih odbacivanja i nas i vas od strane drugih klubova, tipa " kako cete vi pasti u formi u proljetnom dijelu, kako mi necemo moci izboriti ni evropu, kako cemo ispasti i iz kupa... i tako te gluposti " dok su ekipe koje su svrstavane u sami vrh tabele sada u grcevitoj borbi za evropu i sa debelim zaostatkom za prvim dvojcem " ZELJOM I BORCEM...
Pozdrav

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.