Baš takosamoposteno je napisao/la: ↑01 feb 2023, 21:16Pustite ljude iz kluba neka zavrse zapocete pregovore i ne dijelite sa fake stranica vec samo sa zvanicne
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!
Dobar intervju
Evo i komentatora smo dobili i to kvalitetnog
emisija na proljece svasta nesto. Upravo i svi koji su dio ovog projekta naravno i igraci
SVAKA CAST!!!
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
-
dinodino2019
- Kontakt:
Šteta za Salkića, motor ekipe, pod hitno zamjenu naci..
Šteta za Salkića,lijepo je bilo gledati ga na zelenom terenu
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
-
RubikovaKocka
- Kontakt:
Hvala Salkicu za sve. No, nama trebaju igraci koji ce biti u treningu 100% i isto toliko posveceni Celiku pogotovo sada kad sve postaje ozbiljnije. Vjerujem da cemo na njegovoj poziciji naci adekvatnu zamjenu. Samo Celik !
-
dinodino2019
- Kontakt:
Salkic ove sezone najgori igrac, nema ga na treninzima, nije fokusiran samo na veliki nogomet i ovo je bilo ocekivano
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Steta. Da je malo bio fokusiraniji, mogao je dogurati cak i do Premijer lige. Medjutim, tesko je uklopiti posao i ove pripreme. U futsalu nece toga imati, pa ce mu biti lakse.
Celik!3,2,2.
Bas mi je zao sto Salkic vise nece igrat za Celik, dobar fudbaler i osjetila se razlika u utakmicama kad nije igrao. Nadam se da ce mo uspjeti naci zamjenu u ovom kratkom periodu a Sukiju hvala na svemu i zelim sve najbolje.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
-
PonosniSmogovci
- Kontakt:
Salkić ne igra već pola godine tako da mi tu ništa i ne gubimo
Zadnja izmjena: PonosniSmogovci, dana/u 02 feb 2023, 12:58, ukupno mijenjano 1 put.
-
dinodino2019
- Kontakt:
Ne moze na sve covjek stici posao u bolnici, futsal Neinari, turniri u futsalu plus veliki nogomet
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Znaci sad nam pored beka i krila, treba i vezni igrac. Hvala Salkicu 
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Jel ovo ludi četvrtak Fujke uplatio pare
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
Crno-crveni! 
Jeste li spremni za ludi četvrtak?
I da jeste, niste!
Stay tuned, obavještavamo vas uskoro.
Jeste li spremni za ludi četvrtak?
I da jeste, niste!
Stay tuned, obavještavamo vas uskoro.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Ko ce sad docekat' cetvrtak?

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Marketing menadzer NAPOLJE!
Fakat bezveze. Hajd reci danas za sutra, al za cetvrtak, osim ako to bas nije danas
Fakat bezveze. Hajd reci danas za sutra, al za cetvrtak, osim ako to bas nije danas
Celik!3,2,2.
Pa i ja sad to bas kontam.Dugo brate bas,jedino ako nije danas.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑02 feb 2023, 14:16Marketing menadzer NAPOLJE!
Fakat bezveze. Hajd reci danas za sutra, al za cetvrtak, osim ako to bas nije danas![]()
Ionako su me s.ebali sa terminom Kupa, jos ako ovo ne bude danas, idem u proteste pred Istok!!!!AllGunsBlazing je napisao/la: ↑02 feb 2023, 14:16Marketing menadzer NAPOLJE!
Fakat bezveze. Hajd reci danas za sutra, al za cetvrtak, osim ako to bas nije danas![]()
Whos with me?
Hahaha SVI !!!! pa valja čekat čovječe ako bude iduci cetvrtak.Pa niko nece dobro spavati 7 dana.phillies je napisao/la: ↑02 feb 2023, 14:21Ionako su me s.ebali sa terminom Kupa, jos ako ovo ne bude danas, idem u proteste pred Istok!!!!AllGunsBlazing je napisao/la: ↑02 feb 2023, 14:16Marketing menadzer NAPOLJE!
Whos with me?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.