NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Kako Bucksi sutaju 
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Slabo mi je od ovakvih iznuđivanja tri slobodna. Mirotić se doslovno bacio u desno u svom "pokušaju" trice i tako izborio slobodna.
Ne fulaju Bucksi.
Al imaju i sudjenje za pozelit.
Al imaju i sudjenje za pozelit.
Bukvalno faul u napadu, yebem ti ovu dishonest košarku višebreelem je napisao/la:Slabo mi je od ovakvih iznuđivanja tri slobodna. Mirotić se doslovno bacio u desno u svom "pokušaju" trice i tako izborio slobodna.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kako glup faul lik svira za 3 slobodna. Ove bi ja kaznjavao, hajde Curry i ekipa bar ide napred, ali lik doslovno skocio kukom udesno u igraca i faul.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
O cemu se ovdje prica ja ne mogu da vjerujem?
Jel ovo faul na Miroticu po pravilima?Jeste!!
Da li bi trebalo izbaciti ovakvo iznudjivanje slobodnih iz igre?Definitivno bi trebalo,ali cuditi se zasto je faul,dok je u pravilima je neobjasnjivo.
Da li bi trebalo izbaciti ovakvo iznudjivanje slobodnih iz igre?Definitivno bi trebalo,ali cuditi se zasto je faul,dok je u pravilima je neobjasnjivo.
Kako je ovo pogano postalo, ovo iznudjivanje slobodnih, bacanje u igraca, a strah me da ovo sve veci trend postaje, ne vjerujem da ce ovi bogalji iz lige ovome stati u krajbreelem je napisao/la:Slabo mi je od ovakvih iznuđivanja tri slobodna. Mirotić se doslovno bacio u desno u svom "pokušaju" trice i tako izborio slobodna.
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Ja razumijem da je faul kad igrac padne na to i kad skoci tacno ispred igraca, ali Powell skocio pola metra pored Mirotica i ovaj kukom u desno prema njemu. Kako je to faulNEZALAGANJE je napisao/la:O cemu se ovdje prica ja ne mogu da vjerujem?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Po pravilima jeste,zato sto je Mirotic iskusno iznudio kontakt i iskoristio i pravila i nemoc defanzivca kad se odlijepi od parketa.nerkolfc je napisao/la:Ja razumijem da je faul kad igrac padne na to i kad skoci tacno ispred igraca, ali Powell skocio pola metra pored Mirotica i ovaj kukom u desno prema njemu. Kako je to faulNEZALAGANJE je napisao/la:O cemu se ovdje prica ja ne mogu da vjerujem?
Na kraju neće niko smijeti ni skočiti jer će svako tako iznuditi kontakt. Pogotovo na tricama je to sad trend. Bojim se da je ovo jedna siva zona u kojoj se ne može odrediti šta je čiji položaj pa se tako i pušta.NEZALAGANJE je napisao/la: Po pravilima jeste,zato sto je Mirotic iskusno iznudio kontakt i iskoristio i pravila i nemoc defanzivca kad se odlijepi od parketa.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Liga treba samo uvesti pravilo da igrac koji sutira mora imati svoju prirodnu sutersku mehaniku i to je to.Rijesen problem.sljivo je napisao/la:Na kraju neće niko smijeti ni skočiti jer će svako tako iznuditi kontakt. Pogotovo na tricama je to sad trend. Bojim se da je ovo jedna siva zona u kojoj se ne može odrediti šta je čiji položaj pa se tako i pušta.NEZALAGANJE je napisao/la: Po pravilima jeste,zato sto je Mirotic iskusno iznudio kontakt i iskoristio i pravila i nemoc defanzivca kad se odlijepi od parketa.
Sto se tice toga da defanzivac ne smije skociti,nepisano pravilo koji svaki trener kaze defanzivcu na perimetru je da nikad ne skace dok se ofanzivni igrac ne odlijepi od parketa.Problem u tome je sto je jako tesko ostati disciplinovan u takvim situacijama.
Koliko se kvalitetnija kosarka igra na istoku u playoffu ove godine u odnosu na zapad. Pogotovo od polufinala.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Meni je GSW Hou bilo najbolje polufinale. Toronto i Phila blizu, Denver Portland je definitivno bilo bolje od Bucksa i Kelti. Ne znam po cemu je tebi bolji istok.Justin je napisao/la:Koliko se kvalitetnija kosarka igra na istoku u playoffu ove godine u odnosu na zapad. Pogotovo od polufinala.
Ako je bilo rezultatski neizvjesnije ne znaci i da je kvalitet kosarke bio veci. MIL-BOS je bila jaca serija od DEN-POR.nerkolfc je napisao/la:Meni je GSW Hou bilo najbolje polufinale. Toronto i Phila blizu, Denver Portland je definitivno bilo bolje od Bucksa i Kelti. Ne znam po cemu je tebi bolji istok.Justin je napisao/la:Koliko se kvalitetnija kosarka igra na istoku u playoffu ove godine u odnosu na zapad. Pogotovo od polufinala.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Svidila ti se kosarka na hou-gsw?nerkolfc je napisao/la:Meni je GSW Hou bilo najbolje polufinale. Toronto i Phila blizu, Denver Portland je definitivno bilo bolje od Bucksa i Kelti. Ne znam po cemu je tebi bolji istok.Justin je napisao/la:Koliko se kvalitetnija kosarka igra na istoku u playoffu ove godine u odnosu na zapad. Pogotovo od polufinala.
23
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Grk 6TO.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Pa brate ono sto je Boston odigrao je uzasno, rekao bih da su najlosija ekipa od svih polufinalista i da bi ispali od svakog sa bilo koje strane.Justin je napisao/la:Ako je bilo rezultatski neizvjesnije ne znaci i da je kvalitet kosarke bio veci. MIL-BOS je bila jaca serija od DEN-POR.nerkolfc je napisao/la:Meni je GSW Hou bilo najbolje polufinale. Toronto i Phila blizu, Denver Portland je definitivno bilo bolje od Bucksa i Kelti. Ne znam po cemu je tebi bolji istok.Justin je napisao/la:Koliko se kvalitetnija kosarka igra na istoku u playoffu ove godine u odnosu na zapad. Pogotovo od polufinala.
A ma Houston GSW mi je bila najzanimljivja, od pocetka do kraja napeti mečevi, ljudi se bukvalno mrze i sve se vidjelo na praketu plus su igrali i najbolji igraci lige tu u seriji.
Uzasno staticni Raptorsi u napadu. Ne izgleda dobro.
Pa šta Toronto radi brate dragi 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Tako je to kad ti je leonard vodja navale.Mago je napisao/la:Uzasno staticni Raptorsi u napadu. Ne izgleda dobro.
23
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.