16.11.2014 Izrael - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 16.11.2014 Izrael - BiH
Ako je istina ono što sam pročitao po portalima, Lulić će igrati naprijed. Što znači da ce Hadžić igrato lijevog beka. Spahić i Šunjić će biti štoperski par, pošto po njemu Bičakčić nije standaran u svom klubu. Desno Mujdža. Dakle DM će biti Bešić i Pjanić, pošto sumnjam da će odustati od 4231 formacije koju je planirao igrati bez Ibiševića (ali ko zna...). Nadam se da će Lulić igrati lijevo kriloa ne špica... Medunjanin na 10ku i sada ne znam ko može igrati desno i špicu. Hajrović bi mogao igrati naprijed u toj formaciji pošto je brz i najjači od Kvržića i Višče...
Ne znam stvarno, da imamo bilo kakvog pravog centarfora ne bi bilo loše igrati i sa Đurićem koji bi mogao igrati ulogu target mana...
Ne znam stvarno, da imamo bilo kakvog pravog centarfora ne bi bilo loše igrati i sa Đurićem koji bi mogao igrati ulogu target mana...
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 11 nov 2014, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kod nas covjek ne odigra 2 utakmice i odmah nije standardan. Kad se sjetim sta je onaj bolesnik govorio za Pjanica

Celik!3,2,2.
Ma to po njegovim kriterijima, ne po mojim....AllGunsBlazing je napisao/la:Kod nas covjek ne odigra 2 utakmice i odmah nije standardan. Kad se sjetim sta je onaj bolesnik govorio za Pjanica![]()
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Bravo Vedade Šurkoviću:
DVIJE lažne devetke.
Ovom cirkusu stvarno nema kraja.
I da, hvala medijima što su svi redom prihvatili i što prenose tezu kako je remi uspjeh. Sjajno.
DVIJE lažne devetke.

Ovom cirkusu stvarno nema kraja.
I da, hvala medijima što su svi redom prihvatili i što prenose tezu kako je remi uspjeh. Sjajno.
- Goalgetter
- Kontakt:
I ja sad krenuo napisati, dvije lazne devetke?
Je li moguce?

Je li moguce?

Uspon i Pad Safeta Sušića dokumentarni program urednik Avdo Avdić
veliki je hendicep sto dzeko ne igra jer se oni njega boje
a na drugu stranu mozda je i dobro sto neigra jer tako nece forsirat jednog igraca u napadu nego imaju dvojicu brzih igraca koji mogu uletit u kazneni prostor (visca i hajrovic) ako im pjanic odigra kakav genialni pas posto covjek ima "nos" za takve stvari, i to dokazuje iz sedmice u sedmicu
primer:
kad dzeko igra samo se forsira on da da gol i da napravi nesto, a protivnicke ekipe to brzo svate i zacas to sprijece jer se svi koncentrisu na njega , kad neide udaraju se visoke lopte ne bil dzeko glavom drmno loptu
iskreno mislim da cemo dobit **** sa rezultatom 0:2 strijelci
Medunjanin, Pjanic (neki prekid)
a na drugu stranu mozda je i dobro sto neigra jer tako nece forsirat jednog igraca u napadu nego imaju dvojicu brzih igraca koji mogu uletit u kazneni prostor (visca i hajrovic) ako im pjanic odigra kakav genialni pas posto covjek ima "nos" za takve stvari, i to dokazuje iz sedmice u sedmicu
primer:
kad dzeko igra samo se forsira on da da gol i da napravi nesto, a protivnicke ekipe to brzo svate i zacas to sprijece jer se svi koncentrisu na njega , kad neide udaraju se visoke lopte ne bil dzeko glavom drmno loptu
iskreno mislim da cemo dobit **** sa rezultatom 0:2 strijelci
Medunjanin, Pjanic (neki prekid)
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Nasa ekipa je svakako puna laznih igraca, laznih strucnjaka i laznih patriota. Ima materijala za laznu devetku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ma ni u jednom jedinom scenariju, izostanak dzeke ne moze biti dobra stvar.
prije ce dzeko dati gol, iako ga cuvaju dvojica, nego li da visca sam izadje 4 puta na golmana.
prije ce dzeko dati gol, iako ga cuvaju dvojica, nego li da visca sam izadje 4 puta na golmana.
- Consigliere
- Kontakt:
Sta kazu sa FACE-a: Pobjeda prakticno nemoguca misija.... Gori su od Safeta, jbt.
Koliko sam ja upratio, samo je Pjanic do sada izjavio da je sve osim pobjede neuspjeh.
Koliko sam ja upratio, samo je Pjanic do sada izjavio da je sve osim pobjede neuspjeh.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Pjanic je jedini koju psihu iz Rome prenese u ovo lakrdiju od repke. Ostali svi dodju a igraju 3x gore.
Safet, bi i Hugha Hafnera bacio u depresiju i kad bi mu on doveo one zecice bi rekao: "Jesu ovo neke provokacije ? "
Safet, bi i Hugha Hafnera bacio u depresiju i kad bi mu on doveo one zecice bi rekao: "Jesu ovo neke provokacije ? "
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sajo bi njih oplodio laznom devetkom budi siguran 

Zadnja izmjena: Sabinho, dana/u 12 nov 2014, 01:04, ukupno mijenjano 1 put.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
"Mi moramo da pobijedimo u Izrealu, moramo vratiti tri boda iz prve utakmice. Oni su vrlo tehnička ekipa i bit će vrlo teško i velika borba će se voditi na terenu", izjavio je Medunjanin.Consigliere je napisao/la:Sta kazu sa FACE-a: Pobjeda prakticno nemoguca misija.... Gori su od Safeta, jbt.
Samo Susic i kvazi novinari najavljuju zadovoljstvo sa bodom. Igraci znaju koji rezultat nam treba. Susic bi izjavio sve zivo samo da gujicu na klupi jos do marta sacuva, ipak su tu jos 5 plata u pitanju.
Nije jedini. Medunjanin, Begovic, Spahic, Besic (i Kolasinac, mislim na Sea, koji je doduse i povrijedjen).Otelo je napisao/la:Pjanic je jedini koju psihu iz Rome prenese u ovo lakrdiju od repke. Ostali svi dodju a igraju 3x gore.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Ne vjerujem ni da se njima vise da slusati naredjenja ublehe.Pirke je napisao/la:Nije jedini. Medunjanin, Begovic, Spahic, Besic (i Kolasinac, mislim na Sea, koji je doduse i povrijedjen).Otelo je napisao/la:Pjanic je jedini koju psihu iz Rome prenese u ovo lakrdiju od repke. Ostali svi dodju a igraju 3x gore.
Pogotovo Medunjaninu koji se gusi zbog lose taktike. Begovicu od kojeg se "ocekuje" a pogotovo Spahi.
Besic jos nije upoznao Safeta kako treba.
U ponedjeljak novi izbornik

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Consigliere
- Kontakt:
Nisam vidio ostale izjave, i raduje me ovo
Igraci znaju sta se mora, da se ne hvatamo za glavu nekad u septembru 2015.

Fit Tony: I keep my friends close...
- Juventinisimo
- Kontakt:
Evo ga,samo sto nije.Njega cekate k'o ozeblo sunce.
Ili da opak uzmemo bilo koga,samo da Susic ode.
Treba ga probati kaparisati na patriJotsko srce.Pa vratite se onda, kada vam je tako lijepo u našem glavnom gradu. Patron, kako ste zvali Mamića starijeg, sigurno bi vas u svom stilu, nakon psovanja bliže rodbine, dočekao klečeći. I još ste sada slobodni?
"Mislim da nema šanse da se vratim u Dinamo. Uostalom, ja sam sada, nakon uspjeha s Alžirom na SP-u, jako skup trener."
Ali, niste bili jeftini ni kada ste bili u Dinamu?
"A ne ne, sada sam preskup."

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Mogu mislit kako je tim momcima, koji dnevno rade sa skolovanim trenerima, kad dodju u trening centar i rade sa ovim kvaziselektorom. U onoj utakmici protiv Kipra, a i protiv Belgije, moglo se vidjeti koliko je Pjanicu dojadilo. Ne mogu da vjerujem da Baljic nista ne moze ili nece da kaze, da prigovori selektru...Otelo je napisao/la:Ne vjerujem ni da se njima vise da slusati naredjenja ublehe.Pirke je napisao/la:Nije jedini. Medunjanin, Begovic, Spahic, Besic (i Kolasinac, mislim na Sea, koji je doduse i povrijedjen).Otelo je napisao/la:Pjanic je jedini koju psihu iz Rome prenese u ovo lakrdiju od repke. Ostali svi dodju a igraju 3x gore.
Pogotovo Medunjaninu koji se gusi zbog lose taktike. Begovicu od kojeg se "ocekuje" a pogotovo Spahi.
Besic jos nije upoznao Safeta kako treba.
U ponedjeljak novi izbornik
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Kristalno jasno poručio Mamiću da nema tih uslova pod kojima ga može dovesti, iako ga je novinar pokušao navesti da oprosti i psovanje balijske majke.Juventinisimo je napisao/la:Evo ga,samo sto nije.Njega cekate k'o ozeblo sunce.
Treba ga probati kaparisati na patriJotsko srce.Pa vratite se onda, kada vam je tako lijepo u našem glavnom gradu. Patron, kako ste zvali Mamića starijeg, sigurno bi vas u svom stilu, nakon psovanja bliže rodbine, dočekao klečeći. I još ste sada slobodni?
"Mislim da nema šanse da se vratim u Dinamo. Uostalom, ja sam sada, nakon uspjeha s Alžirom na SP-u, jako skup trener."
Ali, niste bili jeftini ni kada ste bili u Dinamu?
"A ne ne, sada sam preskup."![]()
Vaha je mogao birati između puno boljih projekata od Trabzona poslije onog uspjeha na SP, ali dao je svoju riječ ljudima u tom klubu još prije početka. A Vaha svoju riječ, kao što vidiš i sa Mamićem, ne gazi.
Što se patriotizma tiče, koji si ti kur.ac da bilo koga prozivaš na toj osnovi?
I Sušić je došao na čelo repke kad je skontao da ima igrače s kojima može imati rezultat. Što je najsmješnije, on je to javno rekao nekoliko puta. A nuđeno mu je i onda kad je Muzurović preuzeo, sigurno i ranije.
S Vahidom nisu ni razgovarali, kamoli stavili ponudu pred njega.
PS izvoli napiši sve na jedno mjesto o Vahi, popljuj kao što si krenuo jer misliš da barataš informacijama o njemu zato što znaš googlat

- akisarajevo92
- Kontakt:

Od onakvog tima pred SP, u samo nekoliko mjeseci dodjemo do ovog. Tuga.
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, jasmin10 i 24 gosta.