Gojko Cimirot
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Gojko Cimirot
Ne ide Zelji, nego menadzerima cijelih 400.000 evra, ako bude za 1 milion prodat. 

Znam da ti je teško i da ti je muka ali zaboravit češ na ovo brzoSWRA1921 je napisao/la:Hoce, al' malo sutra.Denvald je napisao/la:1M eura,20-25% posto od sljedećeg transfera,Cimiju 400K eura godišnje plata ako se sve dobro završi.Čitav iznos će ići Sarajevu.![]()

Jeste, rijesila se, odrekli se obojica 400.000 eura za dobrobit Sarajeva. HAAHAHA
Ma brate ovdje vidis kakve komplekse imaju. Ne znaju sta ce od muke pa broje koliko ce Sarajevo dobiti hiljada eura.
Cim su se unervozili znaci da smo na pravom putu.

Cim su se unervozili znaci da smo na pravom putu.

1946
Plitak si,uživaj mitomane.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma ide Zelji 100% pomenuti procenat. Cisto onako radi solidarnosti i sadake, jer se treba nagraditi ovolika briga navijaca Zelje za transferom igraca Sarajeva i parama koje ce dobiti Sarajevo od transfera.SWRA1921 je napisao/la:Ne ide Zelji, nego menadzerima cijelih 400.000 evra, ako bude za 1 milion prodat.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- Gabon
- Kontakt:
Koliko god da je sve ide u đep amiđe Tin Tana 

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Nema potrebe, ima Zeljo od koga zaraditi sebi pare. Samo je bezveze da lazete i busate se u prsa lazima.
I pare dobija utrpani, kakvo Sarajevo.

Gabon je napisao/la:Koliko god da je sve ide u đep amiđe Tin Tana

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Možda da je zakonom moguće to.Jedini lažovi,mitomani ste vi kao što i nadimak vaš govori.Mislim da imate o nečemu ozbiljnijem razgovarati,recimo da li da se stavi Džeko tamo gdje stoji Generalni sponzor. 

- Gabon
- Kontakt:
:lolda:uNbx je napisao/la:Gabon je napisao/la:Koliko god da je sve ide u đep amiđe Tin Tana

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Pare idu za restauraciju Sejine statue, radice se i na pravljenju pogodne hortikulture i cijelog envajrmenta. Pare od transfera ce, po svemu sudeci, doprinijeti tome da to poprimi svojstva hodocasca.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Amidza pere pare preko Sarajeva.
Kad se spomenuo prvi put Tan pisali su da je to imaginaran lik i da nema nista od toga, znali oni provjereno kad ono prc. Obicni mitomani. Njihovi igraci idu za milione i sve ide njima.
Samo ne znam kao je tako gdje su ti silni novci, rentanje Grbavice, Zukanovic, Dzeko, Visca, Sehic, Bekic, Adilovic, Stilic, Bajic, Kvesic i ostali. Za svakog su uzeli maximalno love a na svakom koraku kukaju kako nemaju marke. Pa gdje su onda te pare.
Sarajevo daje dzaba sve igrace, nismo prodali nikog(po njihovoj prici) a imamo bruku para, milione. I ono sto je najvaznije ne kukamo!

Kad se spomenuo prvi put Tan pisali su da je to imaginaran lik i da nema nista od toga, znali oni provjereno kad ono prc. Obicni mitomani. Njihovi igraci idu za milione i sve ide njima.
Samo ne znam kao je tako gdje su ti silni novci, rentanje Grbavice, Zukanovic, Dzeko, Visca, Sehic, Bekic, Adilovic, Stilic, Bajic, Kvesic i ostali. Za svakog su uzeli maximalno love a na svakom koraku kukaju kako nemaju marke. Pa gdje su onda te pare.

Sarajevo daje dzaba sve igrace, nismo prodali nikog(po njihovoj prici) a imamo bruku para, milione. I ono sto je najvaznije ne kukamo!
1946
O kolicini kompleksa koju posjedujes govori kolicina podataka o Zelji na Gojkarinoj temi.
HAHAHAH
A budzet Zelje svake godine je oko 100.000 KM pa nam uvijek ostane para koje se rastale, a nije od 2 do 4 miliona KM, kako koje sezone.

A budzet Zelje svake godine je oko 100.000 KM pa nam uvijek ostane para koje se rastale, a nije od 2 do 4 miliona KM, kako koje sezone.

Nauči definicije,odrasti.
- adriano_leite
- Kontakt:
O kakvom kompleksu ti pricas nekome? Visis na temi reprezentativca raspravljajuci o parama koje ce dobiti Sarajevo za njega. Razumio bih da je u pitanju tvoj klub, ali ...SWRA1921 je napisao/la:O kolicini kompleksa koju posjedujes govori kolicina podataka o Zelji na Gojkarinoj temi.HAHAHAH
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Zabrinute kone vol. 438589598495.Visio je i na temi Sarajeva ali što je najgore on konta neko drugi kompleksaš 

Virtu4l je napisao/la:Zbog svega toga će svaki ugovor u FKS proći reviziju, ako se to već nije desilo, jer je bilo dosta nelogičnosti i nepravilnosti. Nećemo sad o tome, neka se Gojko proda, dečko je zaslužio da ode negdje gdje će napredovati jer ovu ligu je prerastao. Kad se to završi, onda ćemo o svim lažima kojima nas je Ibrakovićeva mašinerija pumpala u proteklih godinu dana.

Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
500.000 odmah, te ostatak u dvije rate po 250.000).
iskusno....treba uciti na tudjim greskama
iskusno....treba uciti na tudjim greskama
-
Ako dobiju 0.5 mil eura za Cimirota, neka skacu od srece.
Price o milionu su ublehe, ovo me podsjeca na transfer TSS u Inter, lete milioni, smisljaju se modeli placanja...pa corak.
Price o milionu su ublehe, ovo me podsjeca na transfer TSS u Inter, lete milioni, smisljaju se modeli placanja...pa corak.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 28 gostiju.