OKK Spars
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: OKK Spars
Moze li mi neko objasniti kako ste ovo uspjeli?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
I mene zanimaEthel je napisao/la:Moze li mi neko objasniti kako ste ovo uspjeli?

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ovo je samo logičan slijed događaja nakon amaterskog vođenja ekipe od strane bivšeg stručnog štaba. Novi trener je samo naslijedio probleme u ekipi.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
ovaj Brown vam je jedan od najgorih što sam ikad gledao na Pecari
Široki sa nikakvim sastavom bez problema dobije Sparse, a eo sad i Sloboda
je li do trenera ili ipak to nije snaga
ja sam računao da ćete bez poraza biti do sada
inače, loša košarka skroz u ovoj ligi, tuga
Široki sa nikakvim sastavom bez problema dobije Sparse, a eo sad i Sloboda
je li do trenera ili ipak to nije snaga
ja sam računao da ćete bez poraza biti do sada
inače, loša košarka skroz u ovoj ligi, tuga
Dok se Sparsi ne otjeraju Hodzica,Zahiragica,Micica, Basica i jos par igraca nema od njih nista, bolje da klinci igraju nego ovi "propali" talenti
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
- 7aprildomemoj
Čim je Menso zvani Treća četvrtina došao za šefa stručnog štaba znao sam da od vas nema hada. Propali trener od vas će napraviti prosječnu ekipu 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Vjerovatno je do novog trenera.
A ako "klinci" budu igrali onda će pogotovo teško pobjeđivati.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Koji klinci...? Sve što je valjalo je otišlo.Bassha je napisao/la:Dok se Sparsi ne otjeraju Hodzica,Zahiragica,Micica, Basica i jos par igraca nema od njih nista, bolje da klinci igraju nego ovi "propali" talenti
Kao sto rekoh, Menso zvani treća četvrtina. Ubica mladih igrača i košarkaški grobar. Cim prije otjerat levata.bhsport je napisao/la:Ključ u bravu eto Mense...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Sani,Gegic i Mangafic su ostali sto vrijede ali imaju para neka dovedu Durmu i CerkezovicaSteph je napisao/la:Koji klinci...? Sve što je valjalo je otišlo.Bassha je napisao/la:Dok se Sparsi ne otjeraju Hodzica,Zahiragica,Micica, Basica i jos par igraca nema od njih nista, bolje da klinci igraju nego ovi "propali" talenti
Usput

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Kasno je sad da dovodis Cerkezovica jer bi morali platiti ogroman novac za nase prilike ili bi zavrsio kao Pilavdzic bez ispisnice.Bassha je napisao/la:Sani,Gegic i Mangafic su ostali sto vrijede ali imaju para neka dovedu Durmu i CerkezovicaSteph je napisao/la:Koji klinci...? Sve što je valjalo je otišlo.Bassha je napisao/la:Dok se Sparsi ne otjeraju Hodzica,Zahiragica,Micica, Basica i jos par igraca nema od njih nista, bolje da klinci igraju nego ovi "propali" talenti
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Gegić kroz čitavu sezonu dokazuje koliko NE vrijedi... Najtragičniji trenutak sinoćnje tekme je bio 40s do kraja kada ga namjerno ostaviše samog na trojci, jer je i budali bilo jasno da će promašiti. A para u Sparsima baš i nema, no otom potom.
I sinoćnji procenat slobodnih bacanja svih košarkaša
Al' ne može ovaj poraz iznenaditi nikoga ko prati Sparse ove sezone, ovako je svako tekmu... Samo je prije tu bio Peršić pa se moglo nešto na njegov i Bajramovićev individualni kvalitet. Organizovana igra ne postoji od početka godine.
I sinoćnji procenat slobodnih bacanja svih košarkaša

Al' ne može ovaj poraz iznenaditi nikoga ko prati Sparse ove sezone, ovako je svako tekmu... Samo je prije tu bio Peršić pa se moglo nešto na njegov i Bajramovićev individualni kvalitet. Organizovana igra ne postoji od početka godine.
Pa dobro ja kako sam primjetio Campara nije igrao nesto kod bivseg trenera, a jucer je imao zavidnu minutazu.
Njega i treba gurati jer onaj Brown svakako veze nema. Sve što je uspio ove sezone je povezati par trica.
Mada iskreno sumnjam u njegovu seniorsku karijeru, al' neka me demantuje.
Mada iskreno sumnjam u njegovu seniorsku karijeru, al' neka me demantuje.

Evo citam kako je Muminovic dosao na mjesto asistenta Bajramovicu, kontam vec komentarisete od tome, kad ono niko nista jos 

Bolje da je on glavni trener, više Menso od njega može naučiti. Opet dolaze Zeničani u Sparse 

Međunarodni košarkaski turnir za selekcije U-18
8 vrhunskih mladih timova iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Turske.
Grupna faza se igra u dvoranama Ramiz Salčin i KSC Ilidža 15. i 16. Januara
Borba za trofeje u hramu košarke Skenderiji 17. Januara
GRUPA A
¤ CRVENA ZVEZDA
¤ ŠIROKI
¤ SPARS
¤ SPLIT
GRUPA B
¤ BOSNA ROYAL
¤ GALATASARAY
¤ PARTIZAN
¤ JOLLY
8 vrhunskih mladih timova iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Turske.
Grupna faza se igra u dvoranama Ramiz Salčin i KSC Ilidža 15. i 16. Januara
Borba za trofeje u hramu košarke Skenderiji 17. Januara
GRUPA A
¤ CRVENA ZVEZDA
¤ ŠIROKI
¤ SPARS
¤ SPLIT
GRUPA B
¤ BOSNA ROYAL
¤ GALATASARAY
¤ PARTIZAN
¤ JOLLY
SARAJEVO
Hoce li biti stream ovog turnira?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ne znam još ništa, ako saznam napisat ću na temiAndroid je napisao/la:Hoce li biti stream ovog turnira?
SARAJEVO
Utakmice grupe B te sve finalne utakmice ćete biti u prilici gledati putem YouTube kanala portala ****
SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 16 gostiju.