Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ma to je sudija htio malo da opere onaj prvi crveni.edina je napisao/la:Bogami, dobro zagutiše! Šteta što Spaha ne zna dobro taj francuski, sad bi trebao biti kapiten. Stvarno i loše od Jeunechampsa da dobije crveni na takav glup način...![]()
![]()
![]()
![]()
edina nam je ocigledno vatreni navijac repke i monpeljea i bolji poznavalac fudbala od pola nas forumasaedina je napisao/la:Ajoooj, primiše MHSC gol u prvim sekundama od Le Mans-a...Srećom, Ait Fana je izjednačio...
Ma nije zbog njega, već to mislim da je bolje za tim danas, on im je najiskusniji jer im je i Pitau suspendovan večeras.harishp je napisao/la:Ma sta ce mu kapitenska traka,vise obaveza.Ima je u repci.
Ma Francuski je zaeban dok ga nauci ode on u penziju.A i bolje je sto manje prica a vise igra.I za ekipu a i za njega.edina je napisao/la:Ma nije zbog njega, već to mislim da je bolje za tim danas, on im je najiskusniji jer im je i Pitau suspendovan večeras.harishp je napisao/la:Ma sta ce mu kapitenska traka,vise obaveza.Ima je u repci.
Trudim se-Barcelona- je napisao/la:edina nam je ocigledno vatreni navijac repke i monpeljea i bolji poznavalac fudbala od pola nas forumasa
Dzodic se vraca slijedecu utakmicu, a istina je da igraju sa 13 igraca od pocetka sezone, bice tesko liga uefa bi trbala biti osigurana a uz malo sportske srece i kvalifikacije za LPedina je napisao/la:Trudim se-Barcelona- je napisao/la:edina nam je ocigledno vatreni navijac repke i monpeljea i bolji poznavalac fudbala od pola nas forumasa![]()
imam još puno naučiti.
![]()
Ne mogu biti zadovoljna ovim rezultatom... Nadala sam se 3 poena protiv ovog slabijeg tima... šteta... A na Cyrila J. sam kivna još od prije 2 sedmice kad je zeznuo ofsajd klopku pa primiše gol bez veze... i sad ga nema slijedeći vikend a ja ne znam ko će ga zamijeniti. To je problem ove ekipe, nemaju široku trupu... Zato se bojim da na kraju neće izdržati na vrhu ali nada posljednja umire...![]()
![]()
P.S. Napredak je da su bar počeli zabijati iz penala
Spahina greska kod drugog gola.Inace prva njegova greska u cjeloj sezoni.Mirza_Hordas je napisao/la:kako je spaha danas odigrao![]()
Kraj Spahe su jos dvojica stajali. Onaj crnac je prosao kraj sve trojice. Tako bas i nije bas njegova greska, nemoze on sve sam.harishp je napisao/la:Spahina greska kod drugog gola.Inace prva njegova greska u cjeloj sezoni.Mirza_Hordas je napisao/la:kako je spaha danas odigrao![]()
Spaha je imao i jedan šut na gol s nekih 25 m... Evo L´Equipe-ovih ocjena za jučerašnju utakmicu:Mirza_Hordas je napisao/la:kako je spaha danas odigrao![]()
edina je napisao/la:@monolog: u pravu si. Pogledaj trenutni poredak prema L´Equipe: