Što, sviđa ti se? "Nemoj te da stavim tačku na svu braću zagrebačku."L-Train je napisao/la:@Hemuli-kakva je to pjesma

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Što, sviđa ti se? "Nemoj te da stavim tačku na svu braću zagrebačku."L-Train je napisao/la:@Hemuli-kakva je to pjesma
Ovo ti nije istina 100%. On vjerojatno nece igrat zato sta nije u formi a i ozljeđen je bio prije prvenstva, mozda odigra par minuta ali samo ako bude bilo potrebno. On je tu kao neka vrsta moralne potpore, nebi bilo isto bez njega.ultraCP je napisao/la:Balić neće igrat po svemu sudeći danasNavodno narušeni su odnosi i na sinoćnjem treningu je došlo do svadje sa selktorom Golužom,živi bili pa vidjeli šta će biti večeras kada je u pitanju nastup kapitena hr reprezentacije.
inače (nemojmo ići u neke druge vode) moram napisat stidi se srpska policijo,stidi se Dačiću,stidi se Tadiću!
Tritolone je napisao/la:Ovo ti nije istina 100%. On vjerojatno nece igrat zato sta nije u formi a i ozljeđen je bio prije prvenstva, mozda odigra par minuta ali samo ako bude bilo potrebno. On je tu kao neka vrsta moralne potpore, nebi bilo isto bez njega.ultraCP je napisao/la:Balić neće igrat po svemu sudeći danasNavodno narušeni su odnosi i na sinoćnjem treningu je došlo do svadje sa selktorom Golužom,živi bili pa vidjeli šta će biti večeras kada je u pitanju nastup kapitena hr reprezentacije.
inače (nemojmo ići u neke druge vode) moram napisat stidi se srpska policijo,stidi se Dačiću,stidi se Tadiću!
Ja mislim da se varašDevil je napisao/la:Bravo komsije.![]()
Peto mesto na EP,osigurane kvalifikacije za OI,ako se ne varam i SP sledece godine,tako da je ovo veliki uspeh za Makedonce.
Slovenci promasise zadnji napad iako su imali cistu situaciju za gol.
Neka se ponovi ovo i ja zadovoljan veceras.
ok.Drago mi je da na počektu smo razriješili,dakle ne spadam u onaj tip ljudi koji postaju eto samo da bi nešta napisali,naročito ne kad se radi o nekim osjetljivim temama,a ovaj forum kolko sam vidio ima opuštajućih gomilu pa tamo se može lafinatTritolone je napisao/la:@ UltraCP - Ma znam samo ti govorim![]()
Iskreno moje misljenje je da atmosfera u nasoj svlacionici nikad nije bila bolja, jedino taj nesporazum Zrnic-Goluza na pocetku ali i to je proslo.
Drugacije bi bilo da smo izgubili od Francuza onda bi vec bilo optuzivanja sa 100 strana
Treba pripremit tablete za veceras, nece bit dobro![]()
Sad vidim ipak sam lose procitao,istripovao sam se da pise da i peti ide na SP,idu od 5-12 samo u polvasteni sesir kvalifikacija.legenda reala je napisao/la:Ja mislim da se varašDevil je napisao/la:Bravo komsije.![]()
Peto mesto na EP,osigurane kvalifikacije za OI,ako se ne varam i SP sledece godine,tako da je ovo veliki uspeh za Makedonce.
Slovenci promasise zadnji napad iako su imali cistu situaciju za gol.
Neka se ponovi ovo i ja zadovoljan veceras.![]()
Prve tri sa ovog prvenstva idu na SP direktno![]()
+ domaćin Španija i Francuska aktuelni prvak svijeta.
Pošto su Španci u polufinalu ,na SP idu Srbi,Hrvati i Danci ne ovisno o rezultatu![]()
Za OI ,vjerovatno će biti neke pozivnice za velikane![]()
EHF je to
Da, mislim da je bio nas najbolji strijelac na zadnjem prvenstvu, ali imas Cupica koji je uvijek odlican u reprezentaciji i Horvata koji je jedan od najboljih igraca Zagreba.ŠB.TRN je napisao/la:Je da smo pokriveni na Zrnićevoj poziciji,ali on je čini mi se na zadnjem svj.prvenstvu bio u sedmorci prvenstva,ipak to nesto znaci!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.