KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Crvena Zvezda Beograd
Moze nam se. Jbg, drzavni projekat.
Potpisao Raško Katić, Milutinović vjerovatno odlazi, čeka se plej
Rasko dobrodosao ponovo na staro mesto.
Ja sam zadovoljan ovom opcijom.Vrlo iskusan centar,sjajan timski igrac,solidnog napada,skoka,odlicne odbrane.Za back-up centra odlicno resenje.Plus sto je koliko sam saznao smesno placen.Svi uslovi da mu pozelim kvalitetnu dobrodoslicu.Jedino me nervira sto cu morati da gledam u nasem dresu one visoke carape.
Sa Andrejom ce verovatno da bude raskinut ugovor,mada ne bi me cudilo da Covic u poslednjem trenutku utopi za neku kintu ovog igraca.
Cvele ode u RFMP.
Steta,mada tamo ce da dobije veliku minutazu i onda se valjda vrati kada malo ocvrsne,jer sada igrac po kome je FMP dobio ime ipak mora da ima prostora u ekipi. 
Ja sam zadovoljan ovom opcijom.Vrlo iskusan centar,sjajan timski igrac,solidnog napada,skoka,odlicne odbrane.Za back-up centra odlicno resenje.Plus sto je koliko sam saznao smesno placen.Svi uslovi da mu pozelim kvalitetnu dobrodoslicu.Jedino me nervira sto cu morati da gledam u nasem dresu one visoke carape.

Sa Andrejom ce verovatno da bude raskinut ugovor,mada ne bi me cudilo da Covic u poslednjem trenutku utopi za neku kintu ovog igraca.
Cvele ode u RFMP.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Devil je napisao/la: Cvele ode u RFMP.Steta,mada tamo ce da dobije veliku minutazu i onda se valjda vrati kada malo ocvrsne,jer sada igrac po kome je FMP dobio ime ipak mora da ima prostora u ekipi.
Jes vala. Mora cale da kupi igracku sinu i da rastera drugu decicu, da bi junior imao mesta za igranje.
Vama ne treba konkurencija, jer ste dovoljni sami sebi.

Od minutaže u toj presmiješnoj ligi neće imati ništa, bar ne do drugog dijela kad se priključe ova 3 tima iz ABA lige. Sramotna odluka predsjednika, jer sam uvjeren da Lazić nije imao ništa sa njom.Devil je napisao/la: Cvele ode u RFMP.Steta,mada tamo ce da dobije veliku minutazu i onda se valjda vrati kada malo ocvrsne,jer sada igrac po kome je FMP dobio ime ipak mora da ima prostora u ekipi.
Proteklih par dana sam se pokusavao natjerati da napisem jedan dugacak post, ali nije sudbina bila
Bolje Cvetkovicu i u Radnickom, nego da igra po 10 minuta i da ima zadatak da spusti loptu za Browna ili da je preda Igoru. Nadam se da cu to uspjeti prije ABA-e napisati sve

Bolje Cvetkovicu i u Radnickom, nego da igra po 10 minuta i da ima zadatak da spusti loptu za Browna ili da je preda Igoru. Nadam se da cu to uspjeti prije ABA-e napisati sve

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Samo pisi.
To si rekao i za Miljenovica i Megu, pa eno ga toliko je napredovao da ce biti treci plej u Partizanu.
To si rekao i za Miljenovica i Megu, pa eno ga toliko je napredovao da ce biti treci plej u Partizanu.

Ma ne, Zvezda je prosle godina napala titulu. O, da. Opet si zaboravio kako sam sve pogodio. A to kao dobar potez sto Filip mora da igra, a da se Cvele susi. Isto kao sto je prosle godine bio dobar potez sa Nedovicem, jer Kari zna sta radi.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ne kontam te. Niti sam zaboravio, niti sam napisao išta vezano za to.
Kažeš da je bolje Cvetkoviću u Radničkom a ja te podsjećam da si isto rekao kad je Miljenović poslat u Megu pa vidi koliko je sad napredovao, biće treća opcija u Partizanu.
Isto tako nisam rekao da Filip mora da igra, već da je sramota što je on ostavljen a Cvele vraćen u FMP.
Kažeš da je bolje Cvetkoviću u Radničkom a ja te podsjećam da si isto rekao kad je Miljenović poslat u Megu pa vidi koliko je sad napredovao, biće treća opcija u Partizanu.
Isto tako nisam rekao da Filip mora da igra, već da je sramota što je on ostavljen a Cvele vraćen u FMP.

Stefan Markovic nam je prvi plej, sve je vec dogovoreno, samo se ceka zvanicna objava. Po meni odlican posao, super defanzivni igrac, u napadu je dosta napredovao u odnosu na prosle sezone. Sve u svemu, paklen prelazni rok i odlicna ekipa na kraju.
Po zimi ,kisi ,suncu ,snegu ili kosavi!
Izvor?
Ko je Stefan? Ja znam Stevanabraoolyo je napisao/la:Izvor?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
- Kontakt:
Pa vjerovatno zato što nisi baš najbolje upučen u košarkaškuDANTES je napisao/la:Ko je Stefan? Ja znam Stevanabraoolyo je napisao/la:Izvor?

$ ? $ ? ? " " ".
DANTES je napisao/la:Ko je Stefan? Ja znam Stevanabraoolyo je napisao/la:Izvor?

Genius, outrageous, the best ever! RF!
Pa reprezentativni plej.DANTES je napisao/la:Ko je Stefan? Ja znam Stevanabraoolyo je napisao/la:Izvor?

Kako ja citam po forumimam i kako likovi spominju neke izvore Stefan je pred potpisom.
Valjda je i Tepic trebao potpisat, ali sada pisu da nece.
Samo prenosim sta sam citao, koliko je tacno ostaje da se vidi
Valjda je i Tepic trebao potpisat, ali sada pisu da nece.

Samo prenosim sta sam citao, koliko je tacno ostaje da se vidi
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Moja graška, bio sam skroz siguran da mu je Stevan ime...Devil je napisao/la:Pa reprezentativni plej.DANTES je napisao/la:Ko je Stefan? Ja znam Stevanabraoolyo je napisao/la:Izvor?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
nista od markovica trazi previse para, ali zato ganjate tea papalukasa 

KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Mediji prepisuju jedni od drugih,ja ne mogu da dobijem frenda na mob da vidim da li je istina.Ali ipak i sama pomisao da se Teo dovodi u vezu sa Zvezdom je **** predobra. 

Trenutno korisnika/ca: galia95, invincible1921 i 5 gostiju.