ja kol'ko sam vidio, s Lulicem je pricaoDylan Dog je napisao/la:Jel ovo Karagunis prica sa Dzekom dok izlaze sa terena a Suko govori "ovo je dobro,Lulic i Karagunis,ipak je to sport"

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ja kol'ko sam vidio, s Lulicem je pricaoDylan Dog je napisao/la:Jel ovo Karagunis prica sa Dzekom dok izlaze sa terena a Suko govori "ovo je dobro,Lulic i Karagunis,ipak je to sport"
Hasagic - Mravac, Pandza, Spahic, Salihovic - Mujdza, Zahirovic, Medunjanin, Lulic - Zec, Dzeko.TKC je napisao/la:sta nam je bio starting lineup..?,
Ma nije bolan bio je Lulic.Ma fino nasi igraju s obzirom koliko nas fali.Meni nekako i pokretljivije izgledaju ,i brzi smo po krilima.Sto apsolutno nije slucaj kada su u postavi Pjanic i Miske.Dylan Dog je napisao/la:Jel ovo Karagunis prica sa Dzekom dok izlaze sa terena a Suko govori "ovo je dobro,Lulic i Karagunis,ipak je to sport"
nije valjda da zec igra nisam ga primjetio..?sajo10 je napisao/la:Hasagic - Mravac, Pandza, Spahic, Salihovic - Mujdza, Zahirovic, Medunjanin, Lulic - Zec, Dzeko.TKC je napisao/la:sta nam je bio starting lineup..?,
Dok je Lulic igr'o na lijevoj strani, 100 puta ga je zamijenio sa Salihovicemsoccerfan je napisao/la:Sa nasim komentatorima brate to me nebi ni malo zacudiloDylan Dog je napisao/la:Jel ovo Karagunis prica sa Dzekom dok izlaze sa terena a Suko govori "ovo je dobro,Lulic i Karagunis,ipak je to sport"
Pa može, prošao je iftar.Bosnier je napisao/la:Ja sam cuo Susica kako govori 'Piccka materina'
U svakom slucaju ja vise vjerujem u njega nego Mravca! Samo cekam igranje rukom i penalMegamon je napisao/la:Zahirovic razbijac,lopta moze proci al' igrac ne.Bit ce od njega nesto.
hvalaLjepoje je napisao/la:Live Prijenos BHTV 1 > http://www.veetle.com/index.php/channel ... 2929cdd7d1" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.