GNK Dinamo Zagreb
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
Ma nemojte se obazirati na retarde, šta vam je? Jednostavno nema smisla.

Hayley <3
kako necu brate , svi tako pisu
nenormalno .

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Pravi primjer kakav je narod iz BiH ! SRAMOTA
Novac ti nije ono najvaznije , kazes Dinamo je tvoj projekat .
Nije li se taj projekat mogao zvati : Reprezentacija Bosne i Hercegovine ?
A znao si napadat Ciru, znao si plakat kako ti je kuca srusena, da su ti trazili glavu i sta sve ne !?
Bas ti lijepo sahovnica stoji ali nemoj plakati......
Novac ti nije ono najvaznije , kazes Dinamo je tvoj projekat .
Nije li se taj projekat mogao zvati : Reprezentacija Bosne i Hercegovine ?
A znao si napadat Ciru, znao si plakat kako ti je kuca srusena, da su ti trazili glavu i sta sve ne !?
Bas ti lijepo sahovnica stoji ali nemoj plakati......
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Pa ti glupi BBB-i su protiv svakoga. Njima ne odgovara nista. Sta bi oni, da im klub vodi neko od njih? Da im klubom sefuje neko od njih?jacky09 je napisao/la:Nebudi lud. Mamić daje plaću, Mamić šefuje.VanBasten je napisao/la:Mamić je sebi zabio svojevrstan autogol dovođenjem Vahe. No biće dobro za Dinamo. Konačno će trener da sastavlja prvih 11, a ne Mamić.Pirke je napisao/la:Pa eto... stigao je Vaha...
Godišnja plaća Vahi je 700.000 € a potpisao je ugovor na 2 godine. Došao čovjek pokupit pare jer je ostao bez angažmana.
Evo čitam na forumu udruge navijača dinamo, oni su protiv Vahe..
Pa nisu oni nogometna sila pa da mogu igrati u Evropi. Glupani to ne mogu shvatiti jer su huligani koji nemaju ni skole ni zivota, il su djeca koja slusaju i vjeruju u svaku koju ti idioti zbore
Jako neprirodan korak Halilhodzica.
BBB imaju respekt od mene jer se ne ulizuju nikom. Grobari i Delije isto, pa i Torcida... Dok ovi nasi neki Manijaci,Horde ili sta vec prave se neko i nesto a vodje se kupe za par stoja. Klub popusi petardu, trener kaze moglo je i gore i svi to ponavljaju. Kao dobro je, bice NAFAKE
.
JADNO i SRAMOTNO ! Bas kao i vecina naseg naroda, i taj Vaha je prava slika...poslije svega on ide da vodi Dinamo, da na prsa stavi sahovnicu.
Imam vise respekta za Hrvate i Srbe nego svoj narod, jer je bez svoje JA, bez cilja, bez icega bolje receno narod koji je izgubljen u vremenu i prostoru. Narod koji nema buducnost, Vaha je obicni kreten, kao i narod koji stedi cijelu godinu da bi mogli napuniti hrvatsku obalu tokom ljeta. JADNO, JADNO i JADNO !

JADNO i SRAMOTNO ! Bas kao i vecina naseg naroda, i taj Vaha je prava slika...poslije svega on ide da vodi Dinamo, da na prsa stavi sahovnicu.
Imam vise respekta za Hrvate i Srbe nego svoj narod, jer je bez svoje JA, bez cilja, bez icega bolje receno narod koji je izgubljen u vremenu i prostoru. Narod koji nema buducnost, Vaha je obicni kreten, kao i narod koji stedi cijelu godinu da bi mogli napuniti hrvatsku obalu tokom ljeta. JADNO, JADNO i JADNO !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Daj Kongo suti matere ti. Ti bi za 50% od onoga sto ce Vaha dobiti za godinu dana otrcao tamo i prekrstio se. Neces 100.000 bosanaca poslati u Neum kad nemaju ni mjesta za 10.000
ili će sam otići nakon polusezone ili će ga ona 2-ca otjerati, nemoguće je da mijenjaju toliko trenera a nikako da nprave nešto u EU i to još dok su imali i modrića i vukojevića, ćorluku a sve su izmjenjali samo mamići ostali i još nisu shvatili da su oni ti koji smetaju iako su stvorili kapital i novac ali ne može se u lošoj atmosferi ništa napraviti promjeri od naše repke sad i Srbije do Reala itd.bistrikboy je napisao/la:Valja mu sada trpiti onog papka da ulijece u svlacionice i yebe igracima sve po spisku,nije mu ovo trebalo nikako...
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Neću moći gledati svoj Dinamo na TV-u jer će se Hajduk prenositi na jugu a Dinamo u sjevernoj Hrvatskoj. Stvarno sramota
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Znaci sramota je ako se prenosi Hajduk koji igra bolje, a nije sramota ako se prenosi neki klub koji je u totalnom raskolu u posljednje vrijeme
Pa nek bude kombinirani prijenos
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Stvarno , mislio sam da neki NAVIJACI DINAMA , ili HRVATI imaju bar imalo morala .
ali , sam vidio da je to toliko nacionalno i da su neki s foruma tamo pisali , no nebitno
A , sto se toga tice HAJDUK Bar jos respketujem .
ali , sam vidio da je to toliko nacionalno i da su neki s foruma tamo pisali , no nebitno

A , sto se toga tice HAJDUK Bar jos respketujem .

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Treba da bude prijenos samo Hajduka a ne kombinirani prijenos. To su najgluplje stvari koje postoje. Malo gledas jednu, malo drugu.Ted Mosby je napisao/la:Pa nek bude kombinirani prijenos
Dinamo nije zasluzio da ga se prenosi, a ionako ce ih Gyor rasuti
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
E moj Vahide Halilhodzicu,gospodin si ti covjek.Pojma nemam zasto si se odlucio na "Harakiri".Ali eto ,tvoja karijera ,tvoja odluka.A kada treba da preuzmes Bosansku reprezentaciju,hiljadu(tisucu) ti qraca nekih fali.
BosnaE
Brnjoo je napisao/la:
Pa ti glupi BBB-i su protiv svakoga. Njima ne odgovara nista. Sta bi oni, da im klub vodi neko od njih? Da im klubom sefuje neko od njih?
Pa nisu oni nogometna sila pa da mogu igrati u Evropi. Glupani to ne mogu shvatiti jer su huligani koji nemaju ni skole ni zivota, il su djeca koja slusaju i vjeruju u svaku koju ti idioti zbore
Slažem se jednim djelom. Ali BBB ne mrze svakoga. Oni nevole profitere.
Ljubitelj BBB bio je Josip Kuže pa je zbog toga potjeran, bio je Velimir Zajec... nisu imali ništa protiv nijednog trenera do sada (u bližoj povijesti).
Dinamo igra u Europi konstantno već par godina tako da ti to ne stoji.
Ovo za prijenos..
Ne prenose oni Dinamo radi Dinama, ili Hajduk radi Hajduka, već radi gledatelja. Nemate se šta ljutiti ako vam je tolika želja pravac Poljud, ili malo teže pravac Mađarska. Kombinirani prijenos po meni nije neka solucija, svaki čast se mjenja utakmica..
...što je više lome to je volim jače...
znate li ko najvize zali sto je dosao Vaha na Maksimir?
Bazdarevic, .. vidim niko se nije ni okrznuo o tihoj patnji Bazdarevica da dodje u Zagreb, covjeku dosadile planine oko Grenobla.
nemojte se toliko paliti na djecije nacionalisticke komentare,.. uz malo srece proce Dinamo dalje, pa ce se sve zaboraviti,
ko je mogao naslutiti da ce tamnoputi Eduardo da postane prava hrvatina,.. nemam namjeru da vrijedjam koga samo karikiram, ...
Crni Eduardo je postao ponos Hrvatske, sto bi bilo prije 10 godina nezamislivo, vremena se mijenjaju pa ta ko i ljudi
Bazdarevic, .. vidim niko se nije ni okrznuo o tihoj patnji Bazdarevica da dodje u Zagreb, covjeku dosadile planine oko Grenobla.
nemojte se toliko paliti na djecije nacionalisticke komentare,.. uz malo srece proce Dinamo dalje, pa ce se sve zaboraviti,
ko je mogao naslutiti da ce tamnoputi Eduardo da postane prava hrvatina,.. nemam namjeru da vrijedjam koga samo karikiram, ...
Crni Eduardo je postao ponos Hrvatske, sto bi bilo prije 10 godina nezamislivo, vremena se mijenjaju pa ta ko i ljudi
Šteta mogli su i Dialiba i Baiano ako me pamćenje sluzi nesto slicno u BiH.K.R.C je napisao/la:znate li ko najvize zali sto je dosao Vaha na Maksimir?
...što je više lome to je volim jače...
-
- Kontakt:
nisam nacionalista..nisam provokator..ali moram da odgovorim provokatoru @Kongo..kad uspijes ziv i zdrav da se prosetas u dresu BiH kroz Neum..javi mi seBrnjoo je napisao/la:Daj Kongo suti matere ti. Ti bi za 50% od onoga sto ce Vaha dobiti za godinu dana otrcao tamo i prekrstio se. Neces 100.000 bosanaca poslati u Neum kad nemaju ni mjesta za 10.000

Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
- majestic24
- Kontakt:
Prohodati cu ja i u dresu od Saudijske Arabije pa sta...mogu me poljubiti u dupeeLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:nisam nacionalista..nisam provokator..ali moram da odgovorim provokatoru @Kongo..kad uspijes ziv i zdrav da se prosetas u dresu BiH kroz Neum..javi mi seBrnjoo je napisao/la:Daj Kongo suti matere ti. Ti bi za 50% od onoga sto ce Vaha dobiti za godinu dana otrcao tamo i prekrstio se. Neces 100.000 bosanaca poslati u Neum kad nemaju ni mjesta za 10.000
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
majestic24 je napisao/la:Prohodati cu ja i u dresu od Saudijske Arabije pa sta...mogu me poljubiti u dupeeLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:nisam nacionalista..nisam provokator..ali moram da odgovorim provokatoru @Kongo..kad uspijes ziv i zdrav da se prosetas u dresu BiH kroz Neum..javi mi seBrnjoo je napisao/la:Daj Kongo suti matere ti. Ti bi za 50% od onoga sto ce Vaha dobiti za godinu dana otrcao tamo i prekrstio se. Neces 100.000 bosanaca poslati u Neum kad nemaju ni mjesta za 10.000

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.