Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
evo mahmutovic opet pogodio, po meni,ozbiljan konkurent za reprezentaciju s obzirrom na napadace kojima raspolazemo.
Sent from my Commodore 64
Zna li neko ima li neki nas igrac u Poljskoj ligi, pored Stilica ? Mislim da igra u Wisli Kraov ? 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Zna li neko ima li neki nas igrac u Poljskoj ligi, pored Stilica ? Mislim da igra u Wisli Kraov ?
Znam za ovog Gordana Bunozu koji je timski kolega Stilicu.Inace momak je 88 godiste i igra na poziciji stopera.Zanimljivo je da ima zavidnu visinu za tu poziciju (1.95),mogao bi uskoro okusati se u repci.
EDIT:Moja greska.Bunoza je clan Wisle.
Zadnja izmjena: Blue_He4rt, dana/u 20 sep 2011, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.
Chelsea F.C.
bunoza i igra u wisli... sa stilicem je golman buric...Blue_He4rt je napisao/la:Elegant je napisao/la:Zna li neko ima li neki nas igrac u Poljskoj ligi, pored Stilica ? Mislim da igra u Wisli Kraov ?
Znam za ovog Gordana Bunozu koji je timski kolega Stilicu.Inace momak je 88 godiste i igra na poziciji stopera.Zanimljivo je da ima zavidnu visinu za tu poziciju (1.95),mogao bi uskoro okusati se u repci.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/bunoza- ... resa/55059Blue_He4rt je napisao/la:Elegant je napisao/la:Zna li neko ima li neki nas igrac u Poljskoj ligi, pored Stilica ? Mislim da igra u Wisli Kraov ?
nije rekao ni da ne zeli bih dres......legitimno ,decko je i hrvat i bosanac, ko ga prije pozove igrace.
Ma ni pričat dalje o ovom igraču!sony_91 je napisao/la:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/bunoza- ... resa/55059
Mladje reprezentacije su pune takvih igraca. Srecom A repka nema potrebe da koristi takve igrace, pa ih ima malo il skoro nikako, sve sto je manje takvih to je bolji tim, veca srcanost, bolja uigranost i atmosfera u ekipi. Svi za jednog jedan za sve.
Mladje selekcije ce uvijek imati problema sa ovim jer je masa onih kojih zele napraviti karijeru preko nase reprezentacije.
Mladje selekcije ce uvijek imati problema sa ovim jer je masa onih kojih zele napraviti karijeru preko nase reprezentacije.
Ja bih to rekao ovako.Masa je onih poput Bunoze koji su zahvaljujući dobroj zaleđini došli do repke ,a da uopšte nisu
igrali za svoje klubove.Po meni ovog Mahmutovića treba bar na prijateljsku pozvati jer često čitam da daje golove i odlično igra.Evo naš Ahmetović(špic) ima daleko veću minutažu od odličnog Zahirovića ali nema nekoga da ga progura do repke.ili nekoga ko je dobar sa ljudima iz saveza.
igrali za svoje klubove.Po meni ovog Mahmutovića treba bar na prijateljsku pozvati jer često čitam da daje golove i odlično igra.Evo naš Ahmetović(špic) ima daleko veću minutažu od odličnog Zahirovića ali nema nekoga da ga progura do repke.ili nekoga ko je dobar sa ljudima iz saveza.
Hoćeš reći da Zaha ima ljude u Savezu?!deset je napisao/la: igrali za svoje klubove.Po meni ovog Mahmutovića treba bar na prijateljsku pozvati jer često čitam da daje golove i odlično igra.Evo naš Ahmetović(špic) ima daleko veću minutažu od odličnog Zahirovića ali nema nekoga da ga progura do repke.ili nekoga ko je dobar sa ljudima iz saveza.

Ne možeš poredit Ahmetovića koji igra napad i Zahirovića koji igra defanzivnog veznog...

Za napad imamo dosta opcija, dok za Adnanovu poziciju nemamo... Rahimić, pa nekako Bešić i Cocalić bi mogli...
Molio bih te da ponovo pročitaš ,šta sam napisao.O Zahi sve naj najbolje mislim.
Mislim dsa Mahmutovic iz Teplica zasluzuje poziv u repku,u zadnje vrijeme imamo problema sa napadacima,a on bi nam dobro dosao,u formi je,odlican igrac,mnogo cijenjen u Ceskoj .Bar je poziv zasluzio,ako nista drugo...
12.9.2009.
Ali po tvom ispada da Zaha ima ljude u savezu.I da ima svaka im cast.Pogodili su u sridu.deset je napisao/la:Molio bih te da ponovo pročitaš ,šta sam napisao.O Zahi sve naj najbolje mislim.

P.S Mahmutovica,Ljevakovica izgleda bas cijene u Ceskoj.''Nedaju'' im mrdnuti iz Teplica vec godinama.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 23 sep 2011, 17:00, ukupno mijenjano 3 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
ne radi se vise o tome koliko je dobar,a jeste dobar, radi se o cinjenici da boljeg nemamo. raja se postavlja u folu, imamo 7-8 vrsnih napadaca ,pa nam ne treba tamo neko iz ceske!?ZEno.T. je napisao/la:Mislim dsa Mahmutovic iz Teplica zasluzuje poziv u repku,u zadnje vrijeme imamo problema sa napadacima,a on bi nam dobro dosao,u formi je,odlican igrac,mnogo cijenjen u Ceskoj .Bar je poziv zasluzio,ako nista drugo...
cinjenica je da je uz dzeku,prakticno, jedini napadac na kog mozmo racunati,a koji igra i postize golove.
pa docice mahmutovic u to netreba sumnjati samo je pitanje trenutka kada ce biti pozvan,ako iskoristi taj poziv mozda zavrsi bar upola kao dzeko .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Zato nisam ni htio odgovarat... Ako on ne zna šta je napis'o, nema dalje...harishp je napisao/la:Ali po tvom ispada da Zaha ima ljude u savezu.I da ima svaka im cast.Pogodili su u sridu.deset je napisao/la:Molio bih te da ponovo pročitaš ,šta sam napisao.O Zahi sve naj najbolje mislim.
P.S Mahmutovica,Ljevakovica izgleda bas cijene u Ceskoj.''Nedaju'' im mrdnuti iz Teplica vec godinama.
Dario Damjanović, bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine (17 nastupa za A reprezentaciju i 2 pogotka), potpisao za Čelik!

Bravo za novu Upravu!

Bravo za novu Upravu!
OGNJEN VRANJES !!
zgembo89 je napisao/la:OGNJEN VRANJES !!
POTENCIJALAC!
Boga mi on nije potencijal on je vec dokazan na svojoj poziciji i vec izgradzen i odlican fudbaler...Ljepoje je napisao/la:zgembo89 je napisao/la:OGNJEN VRANJES !!
POTENCIJALAC!

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Proximic i 14 gostiju.