Ermin Bičakčić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Ermin Bičakčić
brota najvise pratim bundesligu uz EPL. Kako je imao dosta gresaka u rep. Srbije, tako je imao i u Dortmundu. Stagnira on najmanje godinu dana, vjeruj mi. Zadnja tekma Dortmunda ti sve govori, vidi kad ga je Klop izvadio iz igre
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
svakome se desi loš dan, odbrana Dortmunda generalno nije na nivou kao u sezonama kad su osvajali Bundesligu .. ali neozbiljno je reći da je Solomon na istom nivou kao Subotić .. njegov naredni korak bi trebao biti odlazak u neki od najvećih klubova jer ima kapacitet za tako nešto, dok Solomon tek treba u veći klub od sadašnjeg
HSV, Gladbach, Stuttgart, Frankfurt, Werder, Wolfsburg, Hannover .. mislim da će u nekom od ovih naredne sezone igrati Solomon, jer ne vjerujem da će doći do Schalkea, Leverkusena, Dortmunda, prije svega jer svi imaju stopere
s obzirom da će Braunschweig najvjerovatnije ispasti, na njemu je da se pokaže ove sezone i napravi transfer u klub iz sredine tabele, odnosno u klub koji će se boriti za evropska takmičenja
HSV, Gladbach, Stuttgart, Frankfurt, Werder, Wolfsburg, Hannover .. mislim da će u nekom od ovih naredne sezone igrati Solomon, jer ne vjerujem da će doći do Schalkea, Leverkusena, Dortmunda, prije svega jer svi imaju stopere
s obzirom da će Braunschweig najvjerovatnije ispasti, na njemu je da se pokaže ove sezone i napravi transfer u klub iz sredine tabele, odnosno u klub koji će se boriti za evropska takmičenja
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ne pratis ocito Nevena ko ja
njemu se to u zadnjih barem pola godine precesto desava. Jedan je od glavnih krivaca za poraz Srbije na Maksimiru.
A kad je Subotic dosao u BVB, oni su (u tom momentu) bili u rangu sadasnjeg Eintrachta. Mada su oni uvijek bili veliki klub naravno, drugi najveci u Njemackoj svih vremena. Ali to su one godine kad su izlazili iz krize.

A kad je Subotic dosao u BVB, oni su (u tom momentu) bili u rangu sadasnjeg Eintrachta. Mada su oni uvijek bili veliki klub naravno, drugi najveci u Njemackoj svih vremena. Ali to su one godine kad su izlazili iz krize.
ali sve to ne mjenja činjenicu da Solomon nema i neće imati kapacitet koji ima Subotić .. volim Solomona, to sam rekao i na drugim temama kad su pisali da nije za početnog sastava u repki, tako da ne obezvrjeđujem njega, nego jednostavno je Subotić kvalitetniji igrač i to je to
dabogda Solomon zaigrao za Dortmund ili Schalke, ali daj Bože
dabogda Solomon zaigrao za Dortmund ili Schalke, ali daj Bože

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
NeHvenko je vec svoje otprdio.A uostalom vazda je bio guzni krivac kad su ga Vedo i Salihovic kao i onaj drugi tandem Misimovic dzeko tarabili,to jest njegovu ekipu.JTS je napisao/la:svakome se desi loš dan, odbrana Dortmunda generalno nije na nivou kao u sezonama kad su osvajali Bundesligu .. ali neozbiljno je reći da je Solomon na istom nivou kao Subotić .. njegov naredni korak bi trebao biti odlazak u neki od najvećih klubova jer ima kapacitet za tako nešto, dok Solomon tek treba u veći klub od sadašnjeg
Sad se i ''svoje''Srbije(iako je samo preko televizije do tada vidio) odrekao,ko fol da napreduje aha kako da ne.
Solomon nek igra svoju igru,a kako stvari stoje nebi se iznenadio da gs Bobic tivra i skonta da se zestoko zayebao sa Gazama i Mazama a ovog budzasto dao.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 sep 2013, 01:14, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nije puno ispred Ermina, ybga, Ermin je nas, ali necemo se previse ni lagati. Subotic pored sebe ima Hummelsa, Schmelzera, Bendera, Weidenfellera.
A primijetio sam da se Ermin cesto nalazi u prilikama poslije prekida. Koliko sam vidio, nastavio je sa tim iz cvajte jos. A i dobar je tehnicar, bas kao i Subotic. To je moderni stoper, ja vjerujem da ce od Ermina biti nesto
A primijetio sam da se Ermin cesto nalazi u prilikama poslije prekida. Koliko sam vidio, nastavio je sa tim iz cvajte jos. A i dobar je tehnicar, bas kao i Subotic. To je moderni stoper, ja vjerujem da ce od Ermina biti nesto

nađe se čestu u prilikama, ali ga neće gol .. bi'će da je do frizure
ma dobro, ima on potencijala sigurno, 23 godine tek, bitno je da odigra dobru sezonu i napravi transfer u jači klub, a nakon toga ako Bog da u još jači, tj. ove što se bore za titulu i LP (Dortmund, Schalke, Leverskuen)
primjetio sam da šalje dobre lopte prema napadačima .. a u odbrani nerjetko izleti previše naprijed

primjetio sam da šalje dobre lopte prema napadačima .. a u odbrani nerjetko izleti previše naprijed

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ma tako ti je u svim segmentima drustva. Na momka su neki ovdje sasuli i drvlje i kamenje nakon poluvremena protiv amerike, gdje je on kao debitant morao komandovat odbranom u kojoj su bili Sunjic i Avdaga, Nakon Slovacke izmisljaju se greske, kao upad'o na glavu, momak imao samo jednu gresku, podletio pod loptu, i nismo primili gol. Vranjesa nakon poluvremena portiv Grcke razapeli. Svi zaboravljaju da su to momci od 22,23 godine, kakav je bio Spaha sa 23- nikakav, Spahic je poceo pravo igrati tek sa 28, zato treba istrpit momka, vidi se ida ima kvalitet i nevjerovatnu smirenost kod primanja i iznosenja lopte, ako nastavi ovako prekucat ce Spahuimperator10 je napisao/la:Mozambik, potpuno se slažem s tobom, i mene su uzasno iznervirali ovi qrcosvirači koji još od utakmice sa USA iznose svoje bogato fudbalsko znanje na ovoj temi.Te je li on pogriješio za gol Braunschweiga, te spor je, te ovo, te ono.Treba biti sretan što smo dobili igrača za kojeg znas da će dati sve od sebe svaku utakmicu, koji je svakako podigao kvalitet na veći nivo.
Ta bajna srpska odbrana se pokazala u ovom ciklusu, po imenima imaju medju najboljim odbranama u Evropi. Ovaj ciklus ih nije pobjedio onaj ko nije igr'o s njima,Bosniacum Lilium je napisao/la:nije puno ispred Ermina, ybga, Ermin je nas, ali necemo se previse ni lagati. Subotic pored sebe ima Hummelsa, Schmelzera, Bendera, Weidenfellera.

-
- Kontakt:
Koji mu je qrac?

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Primi bico komada 2
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Bico pusti se swaga djece t'
Ovaj Braunschweig se sjeti u drugom poluvremenu da trebaju igrati fudbal

Ovaj Braunschweig se sjeti u drugom poluvremenu da trebaju igrati fudbal

Partija za zaborav...
Ovi lete iz prve lige k'o fišek....
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hajde, svakako je Stuttgart bez kvalitetnog stopera, na ljeto bi on mogao ponovo u staro jato. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- HazardEden
- Kontakt:
Ovi koga pobjede nek se odmah pakuje za druge lige 

-
- Kontakt:
Chuck Norris 

Ronaldo - Isco - Bale
Ma pogledajte tabelu i jos se niko nije odmakao ili ostao na dnu..
Ima jos puno da se igra,jedna pobjeda bi im dobro legla..
Ima jos puno da se igra,jedna pobjeda bi im dobro legla..
Iako mislim da je Bicakcic jedan od njihovih najboljih igraca, nije se lako prodat iz kluba koji ce vjerovatno zavrsit ubjedljivo zadnji. A pogotovo nije lako dobro izgledat kao odbrambeni igrac u takvoj ekipi gdje je totalni haos u odbrani. Za njega ce bit vrlo vazno odigrat dobro SP (ako odemo ako Bog da), jer onda se vrlo lako moze prodat u prvoligasa. A ocekujem da ce on bit prvi izbor zajedno sa Spahom. Zukan sa svojim igrama u reprezentaciji nije zasluzio prvih 11.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ne mozes reci da Zukan nije zasluzio,momak je sasvim ok..
Cak sta vise djeluje mi dosta siguran u odnosu na mnoge,jako pametno izgleda na terenu..
Cak sta vise djeluje mi dosta siguran u odnosu na mnoge,jako pametno izgleda na terenu..
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Mahalasi, Shogun, signalidunapark i 40 gostiju.