Sportski komentatori

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la Mirza_Hordas » 18 feb 2010, 22:09

defender je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:u utakmici milan - manchester united najjače mi je bilo kad je marjan pričao o nekom fudbaleru (mislim da je to bio fudbaler milana) kaže ovako: igrao je za mnogo klubova a ima ženu i troje djece, dakle aktivan je na svim poljima :lol: :lol:
ahhaha koliko se sjecam to je bilo za sedorfa i mislim da je rekao 4 djece :mrgreen:
ma koliko god da djece ima glavno je da je aktivan na svakom polju :lol: :lol:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 18 feb 2010, 22:10

Welcome to Wayne World :mrgreen:
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 18 feb 2010, 22:12

ma ne moze niko zamjeniti sabahudina sasu vugdalica, evo gledam panathinaikos- roma na obn- u, ma lik ubija komentarima :D

pun je bisera :D

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 18 feb 2010, 22:12

Keza ohooooohoooohoooooooooooo hahahahahah

Sasa vugdalic car :D
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 19 feb 2010, 22:31

VFCB je napisao/la:ma ne moze niko zamjeniti sabahudina sasu vugdalica, evo gledam panathinaikos- roma na obn- u, ma lik ubija komentarima :D

ja bih njega maknuo zauvijek sa TV, boze moj :roll:
Dragon Town

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 19 feb 2010, 22:39

zmaj_Bosne je napisao/la:
VFCB je napisao/la:ma ne moze niko zamjeniti sabahudina sasu vugdalica, evo gledam panathinaikos- roma na obn- u, ma lik ubija komentarima :D

ja bih njega maknuo zauvijek sa TV, boze moj :roll:

idiot.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 feb 2010, 11:00

tri NAJgora komentatora na ovim prostorima a i šire su Marijan Mijajlovic,Saša Vugdalic i onaj Kemal Ahmetovic....ovo su boemi bh novinarstva nedao bog nikome :D ....
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 feb 2010, 15:34

Ocete da kazete da je Marijan los komentator :? ,Uz duzno postovanje prema ostalima dok je prenosio na SK tekme bio je najbolji komentator na ovim prostorima.Toliko informacija u toku jedne utakmice ne bi mogao sada cuti kada bi se svi komentatori koji sada prenose utakmice sastali i svako napisao sto je on nasao na netu.Jednom sam ga gledao prije mozda 2 godine kada je prenosio Manchester i uopste mi se nije cinilo da navija za njih.Meni se vise cini da covek navija za svaki klub koji dobro igra,dakle iskljucivo je pobornik fudbala,jer kada god neko da neki pravo lep gol on ga hvali na sva usta i zbog toga se cini da navija za taj tim.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 23 feb 2010, 15:39

Saurman je napisao/la:tri NAJgora komentatora na ovim prostorima a i šire su Marijan Mijajlovic,Saša Vugdalic i onaj Kemal Ahmetovic....ovo su boemi bh novinarstva nedao bog nikome :D ....
Idi objesi se, dat' ću ti ja špagu ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 23 feb 2010, 15:43

Pa rekao je Marijan vise puta za koga navija, sta se tu ima polemisati - Jena je njegov tim :lol:

Jel veceras on takodjer prenosi? Hoce li Ibrakovic biti gost komentator ili to je bilo samo jednu utakmicu, hvala :D
Support Velez, It's logical! ★

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 feb 2010, 15:51

Marjan navija za Jenu i Galatu...neznam odakle vam da navija za UTD...moguce da ga je simpatisao protiv Milana,ali je lud za ova dva pomenuta kluba...

Naravno veceras komentarise 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 feb 2010, 15:55

Kad veceras bude Barca dala gol neki ce ovde reci ma ne mogu ja gledati Marijana samo za Barcu navija. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 23 feb 2010, 16:00

Devil je napisao/la:Kad veceras bude Barca dala gol neki ce ovde reci ma ne mogu ja gledati Marijana samo za Barcu navija. :mrgreen:
pa treba pustiti covjeka sto se navijanja tice, nek navija za kog hoce, ja samo znam da je pravi uzitak gledati tekmu kad je on komentator....
LIK JE LEGENDA

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 23 feb 2010, 18:24

kemal ahmetovic tito .sto se tice ostalih bolje slusat vugdalica nego zorana suknu kako pametuje i smara sa pametovanjem o EPL :roll:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 23 feb 2010, 20:39

pa koja je ova ftv jadna televizija,pa da na državnoj televiziji tekmu prenosi komentator koji govori srpskim jezikom,pa **** ovo nije normalno,nema veze što je srbin ali šta bi da na hrt prenosi utakmicu netko srpskim,slovenskim jezikom...

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 23 feb 2010, 20:57

Steve Urkel je napisao/la:pa koja je ova ftv jadna televizija,pa da na državnoj televiziji tekmu prenosi komentator koji govori srpskim jezikom,pa **** ovo nije normalno,nema veze što je srbin ali šta bi da na hrt prenosi utakmicu netko srpskim,slovenskim jezikom...
nidje veze, meni ne smeta isto ko sto mi ne bi smetalo da na HRTu neko prica slovenski

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 23 feb 2010, 21:00

Steve Urkel je napisao/la:pa koja je ova ftv jadna televizija,pa da na državnoj televiziji tekmu prenosi komentator koji govori srpskim jezikom,pa **** ovo nije normalno,nema veze što je srbin ali šta bi da na hrt prenosi utakmicu netko srpskim,slovenskim jezikom...
pa mislim da malkice nisi u pravu. Ne znam o kojem se komentatoru radi niti mogu gledat FTV, ali u BiH je i srpski jedan od sluzbenih jezika. Pa i naš Ivo Andrić je pričao i pisao na srpskom ;)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 23 feb 2010, 21:42

Hrvatski,srpski,bosanski sasvim nebitno, bitno da je čovjek dobar komentator. A i Ibrakoviću svaka čast, doktor je za onog kloca Tulića. :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 23 feb 2010, 21:45

Ma Marijan najjaci..pricajte sta hocete :D :D :D :D :D
mB!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 feb 2010, 22:15

tanzla je napisao/la:Hrvatski,srpski,bosanski sasvim nebitno, bitno da je čovjek dobar komentator. A i Ibrakoviću svaka čast, doktor je za onog kloca Tulića. :D
Zašto je Tulić kloc? Jesi li ti slušao njegove komentare kada je Liga prvaka? Čovjek je apsolutno uvijek sve pogodio, čak je na poluvremenima predviđao šta će se dešavati i skoro uvijek je bio u pravu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.