FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

drinin vuk
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la drinin vuk » 27 apr 2011, 18:35

28TAGOE je napisao/la:Ode Šćepović u Fiorentinu.
Postade Fiorentina legija Grobara. :)

Šališ se ili ? :o
& $ - & " - & - &
ФСРС

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 27 apr 2011, 18:37

drinin vuk je napisao/la:
28TAGOE je napisao/la:Ode Šćepović u Fiorentinu.
Postade Fiorentina legija Grobara. :)

Šališ se ili ? :o
Mrtav ozbiljan :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kako piše ''Korijere delo Sport'' Marko Šćepović na meti kluba iz Firence. Fiorentina zainteresovana još od prošlog leta.
Prema pisanju "Korijere delo Sport"-a, mladi napadač Partizana, Marko Šćepović, na meti je Fiorentine.

Uprava kluba iz Firence još prošle sezone bila je zainteresovana za ovog mladog fudbalera, ali je Šćepović tada potpisao profesionalni ugovor sa crno-belima.

U Fiorentini nisu izgubili interesovanje za mladog Šćepovića, pa se nadaju da će dobri odnosi sa upravom Partizana biti nastavljeni. Inače, Falji Ramadani, Šćepovićev agent zastupa i Stevana Jovetića, člana ''ljubičastih'', što bi mogla da bude još jedna olakšavajuća okolnost oko dovođenja Šćepovića u Firencu.
LARISSA RIQUELME!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 28 apr 2011, 13:47

Golman Partizana će naslednika vaspitavati u duhu Partizana u kome je doživeo puno lepih trenutaka ove sezone.
Stojković je "Sportskom Žurnalu" rekao da je dolazak u Partizan bio potez karijere.

"Seljakao sam se po klubovima, bio na pozajmicama, nigde nisam dobio pravu šansu. Golmanu je potrebno da ga istrpe, da brani u kontinuitetu", kaže nekadašnji prvi golman Srbije.

On je i dalje uz reprezentaciju.

"Iako sam van nje, neću da remetim mir u državnom timu, želim da pomognem, kao navijač", poručio je Stojković.

Početkom maja postaće otac.

"Lav će biti pravi Grobar. Vaspitavaću ga u duhu ovog kluba u kome sam doživeo puno lepih stvari", dodao je golman crno - belih.
slika :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 apr 2011, 16:01

Scepovic u Fiorentini. :?
Veliko pitanje,sa jedne strane apsolutno ne verujem da ce Fiorentina da ukenja taj moguci transfer van EU radi jednog igraca koji jos nije formiran,i koji nema utakmica u nogama.
Ali opet ako gledaju u buducnost onda im je to dobar potez.

Sa druge strane Scepovic ima talenat,po meni veci nego brat ali njega koci to sto nema jednostavno prosotra u Partizanu,prvo mu je tu "smetao" Cleo,a sada Tagoe,i jednostavno nema utakmica dovoljno.
No ako pogledamo njegovu statistiku,videcemo da za minute provedene u igri ima i vise nego dobru.Ne mogu sada da se setim i mrzi me da ustajem po novine,ali mislim da je u Zurnalovom Grad Prixu za najboljeg igraca sezone po statistici na 6.mestu,tj ubraja se broj golova,asistencija,iznudjenih penala i za to se dobijaju bodovi,a oduzimaju se za kartone.Ispred njega su iz Partizana samo Iliev,Cleo i Petrovic.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 28 apr 2011, 16:51

Golman Partizana će naslednika vaspitavati u duhu Partizana u kome je doživeo puno lepih trenutaka ove sezone.
Stojković je "Sportskom Žurnalu" rekao da je dolazak u Partizan bio potez karijere.

"Seljakao sam se po klubovima, bio na pozajmicama, nigde nisam dobio pravu šansu. Golmanu je potrebno da ga istrpe, da brani u kontinuitetu", kaže nekadašnji prvi golman Srbije.

"Iako sam van nje, neću da remetim mir u državnom timu, želim da pomognem, kao navijač", poručio je Stojković.

"Lav će biti pravi Grobar. Vaspitavaću ga u duhu ovog kluba u kome sam doživeo puno lepih stvari", dodao je golman crno - belih.
slika :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jedino ako se sa ovim složi lavov biološki otac :mrgreen:
"Indija,Pakistan..."

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 28 apr 2011, 16:54

Ništa čudno od strane cigana forumaša,al ajd, jbg nije lako ove godine gledat dominaciju SD Partizan u svim mogućim sportovima.
LARISSA RIQUELME!

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 28 apr 2011, 21:17

slika

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 28 apr 2011, 21:29

NukeR_G1970 je napisao/la:slika
Sve bi vi to dali i još mnogo više za :29.05.1991 i klemponju ;)
"Indija,Pakistan..."

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 28 apr 2011, 21:34

http://img.****.rs/uploads/tinymce/2 ... jkovic.jpg :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
;)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 apr 2011, 21:56

Samo F.K.S !! je napisao/la:

http://img.****.rs/uploads/tinymce/2 ... jkovic.jpg :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
;)

[youtube][/youtube]

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 28 apr 2011, 22:06

slika
"Indija,Pakistan..."

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 29 apr 2011, 10:39

soba 39 je napisao/la:slika

Teški su to kompleksi,vaša budućnost se svodi na jednu stvar,a nažalost po vas tudju dominaciju nikako ne možete podnijeti,još malo ćete i nestat sa sportske mape.
A tim peharom se možete hvaliti nekim sportskim društvima poput Javora.
Pogledajte malo u sadašnjost,pustite se prošlosti,velika većina vas nije bila tad ni rodjena,pogledajte malo sve moguće statistike u zadnjih 20 godina,postoji samo jedno ime,postoji samo PARTIZAN!
LARISSA RIQUELME!

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 29 apr 2011, 12:11

28TAGOE je napisao/la:
soba 39 je napisao/la:slika

Teški su to kompleksi,vaša budućnost se svodi na jednu stvar,a nažalost po vas tudju dominaciju nikako ne možete podnijeti,još malo ćete i nestat sa sportske mape.
A tim peharom se možete hvaliti nekim sportskim društvima poput Javora.
Pogledajte malo u sadašnjost,pustite se prošlosti,velika većina vas nije bila tad ni rodjena,pogledajte malo sve moguće statistike u zadnjih 20 godina,postoji samo jedno ime,postoji samo PARTIZAN!
Ne spominji zadnjih 20 godina,sačekaj bar još jedan mjesec ,tačno. :lol:
"Indija,Pakistan..."

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 29 apr 2011, 13:43

& је ¥," " $ јест,? & јест $ - $ " на $ $ " " за $,$ ' $ " је $ - ?!
& $ - & " - & - &
ФСРС

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 29 apr 2011, 15:27

drinin vuk je napisao/la:& је ¥," " $ јест,? & јест $ - $ " на $ $ " " за $,$ ' $ " је $ - ?!
:lol: ŠtaŠ kad nas je mnogo pa smo u stanju napuniti sve stadione u Srbiji odjednom
"Indija,Pakistan..."

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 29 apr 2011, 16:00

soba 39 je napisao/la:
drinin vuk je napisao/la:& је ¥," " $ јест,? & јест $ - $ " на $ $ " " за $,$ ' $ " је $ - ?!
:lol: ŠtaŠ kad nas je mnogo pa smo u stanju napuniti sve stadione u Srbiji odjednom

" - " $ се $ о ',$ " " " " резервне " у ? неуспјеха,па се & " " за ? " за $,$,&,?,$,$.$....
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 apr 2011, 16:05

soba 39 je napisao/la:

" - " $ се $ о ',$ " " " " резервне " у ? неуспјеха,па се & " " за ? " за $,$,&,?,$,$.$....
Sta,treba da nastavim niz. :lol: :P
Paok,Steaua,CSKA,Slovan,Slavia,Milan,Lazio,Bolton,Braga...............

Joj @vucko stvarno si mi najjaci,jesi to poverovao u ovo.Pazi samo ovu recenicu
"Biće krcato, vlada veliko interesovanje. Pomoći će nam navijači Zvezde koji su zakupili severnu tribinu
Zakupili severnu tribinu,jbt k'o da je svadba. :mrgreen:

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 29 apr 2011, 18:49

soba 39 je napisao/la:

...Novaka Đokovića :lol:
"Indija,Pakistan..."

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 29 apr 2011, 21:05

Cigosi razumem vas u potpunosti,jbg teško je ovih dana bit navijač kone,puno teško,vjerovatno ni sami ne znaju da li da slave druga ili treća mjesta,al dobro.

p.s. Sjećam se toga dana,slavio se projekat Evropske ciganke,bi šta bi ostalo je sadašnjost. :D
[youtube][/youtube]
LARISSA RIQUELME!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 apr 2011, 21:10

Nije me mrzelo da sada pregledam postove nama dragog komicara Tejga,i u tome od njegovih 40 dosadasnjih postova u celih 26 se spominje nesta sto ima veze sa Zvezdom. :oops: :oops: :oops:
Tako se voli svoj klub i navija. ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.