28TAGOE je napisao/la:Ode Šćepović u Fiorentinu.
Postade Fiorentina legija Grobara.
Šališ se ili ?

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
28TAGOE je napisao/la:Ode Šćepović u Fiorentinu.
Mrtav ozbiljandrinin vuk je napisao/la:28TAGOE je napisao/la:Ode Šćepović u Fiorentinu.
Šališ se ili ?
Kako piše ''Korijere delo Sport'' Marko Šćepović na meti kluba iz Firence. Fiorentina zainteresovana još od prošlog leta.
Prema pisanju "Korijere delo Sport"-a, mladi napadač Partizana, Marko Šćepović, na meti je Fiorentine.
Uprava kluba iz Firence još prošle sezone bila je zainteresovana za ovog mladog fudbalera, ali je Šćepović tada potpisao profesionalni ugovor sa crno-belima.
U Fiorentini nisu izgubili interesovanje za mladog Šćepovića, pa se nadaju da će dobri odnosi sa upravom Partizana biti nastavljeni. Inače, Falji Ramadani, Šćepovićev agent zastupa i Stevana Jovetića, člana ''ljubičastih'', što bi mogla da bude još jedna olakšavajuća okolnost oko dovođenja Šćepovića u Firencu.
Golman Partizana će naslednika vaspitavati u duhu Partizana u kome je doživeo puno lepih trenutaka ove sezone.
Stojković je "Sportskom Žurnalu" rekao da je dolazak u Partizan bio potez karijere.
"Seljakao sam se po klubovima, bio na pozajmicama, nigde nisam dobio pravu šansu. Golmanu je potrebno da ga istrpe, da brani u kontinuitetu", kaže nekadašnji prvi golman Srbije.
On je i dalje uz reprezentaciju.
"Iako sam van nje, neću da remetim mir u državnom timu, želim da pomognem, kao navijač", poručio je Stojković.
Početkom maja postaće otac.
"Lav će biti pravi Grobar. Vaspitavaću ga u duhu ovog kluba u kome sam doživeo puno lepih stvari", dodao je golman crno - belih.
Jedino ako se sa ovim složi lavov biološki otacdrinin vuk je napisao/la:Golman Partizana će naslednika vaspitavati u duhu Partizana u kome je doživeo puno lepih trenutaka ove sezone.
Stojković je "Sportskom Žurnalu" rekao da je dolazak u Partizan bio potez karijere.
"Seljakao sam se po klubovima, bio na pozajmicama, nigde nisam dobio pravu šansu. Golmanu je potrebno da ga istrpe, da brani u kontinuitetu", kaže nekadašnji prvi golman Srbije.
"Iako sam van nje, neću da remetim mir u državnom timu, želim da pomognem, kao navijač", poručio je Stojković.
"Lav će biti pravi Grobar. Vaspitavaću ga u duhu ovog kluba u kome sam doživeo puno lepih stvari", dodao je golman crno - belih.![]()
![]()
![]()
Sve bi vi to dali i još mnogo više za :29.05.1991 i klemponjuNukeR_G1970 je napisao/la:
drinin vuk je napisao/la:http://img.****.rs/uploads/tinymce/2 ... jkovic.jpgGolman Partizana će naslednika vaspitavati u duhu Partizana u kome je doživeo puno lepih trenutaka ove sezone.
"Lav će biti pravi Grobar. Vaspitavaću ga u duhu ovog kluba u kome sam doživeo puno lepih stvari", dodao je golman crno - belih.![]()
![]()
Samo F.K.S !! je napisao/la:drinin vuk je napisao/la:http://img.****.rs/uploads/tinymce/2 ... jkovic.jpgGolman Partizana će naslednika vaspitavati u duhu Partizana u kome je doživeo puno lepih trenutaka ove sezone.
![]()
soba 39 je napisao/la:
Ne spominji zadnjih 20 godina,sačekaj bar još jedan mjesec ,tačno.28TAGOE je napisao/la:soba 39 je napisao/la:
Teški su to kompleksi,vaša budućnost se svodi na jednu stvar,a nažalost po vas tudju dominaciju nikako ne možete podnijeti,još malo ćete i nestat sa sportske mape.
A tim peharom se možete hvaliti nekim sportskim društvima poput Javora.
Pogledajte malo u sadašnjost,pustite se prošlosti,velika većina vas nije bila tad ni rodjena,pogledajte malo sve moguće statistike u zadnjih 20 godina,postoji samo jedno ime,postoji samo PARTIZAN!
drinin vuk je napisao/la:& је ¥," " $ јест,? & јест $ - $ " на $ $ " " за $,$ ' $ " је $ - ?!
soba 39 je napisao/la:drinin vuk je napisao/la:& је ¥," " $ јест,? & јест $ - $ " на $ $ " " за $,$ ' $ " је $ - ?!ŠtaŠ kad nas je mnogo pa smo u stanju napuniti sve stadione u Srbiji odjednom
Sta,treba da nastavim niz.drinin vuk je napisao/la:soba 39 je napisao/la:drinin vuk je napisao/la:& је ¥," " $ јест,? & јест $ - $ " на $ $ " " за $,$ ' $ " је $ - ?!ŠtaŠ kad nas je mnogo pa smo u stanju napuniti sve stadione u Srbiji odjednom
" - " $ се $ о ',$ " " " " резервне " у ? неуспјеха,па се & " " за ? " за $,$,&,?,$,$.$....
Zakupili severnu tribinu,jbt k'o da je svadba."Biće krcato, vlada veliko interesovanje. Pomoći će nam navijači Zvezde koji su zakupili severnu tribinu
...Novaka Đokovićadrinin vuk je napisao/la:soba 39 je napisao/la:drinin vuk je napisao/la:& је ¥," " $ јест,? & јест $ - $ " на $ $ " " за $,$ ' $ " је $ - ?!ŠtaŠ kad nas je mnogo pa smo u stanju napuniti sve stadione u Srbiji odjednom
" - " $ се $ о ',$ " " " " резервне " у ? неуспјеха,па се & " " за ? " за $,$,&,?,$,$.$....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.