Browser igra: Football identity

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

elninho_resTO
Kontakt:

Re: Browser igra: Football identity

Post Postao/la elninho_resTO » 13 jul 2010, 01:15

neznam sta da ti kazem,cjeli dan na netu,sve u redu u 7 sati otkazuje konekcija i u 11 tek pocinje da radi,dotad sam sjdio pred kompom restartovo je i radio jos mnogo stvari,znam samo da je onaj lik dao 5 golova i asistenciju,i iako smo pisali adminima da pomocnog trneera prebaci na glavnog tj da ce neko odma dobit otkaz sve dok taj ne postane ,oni odgovore al oept neki lik dobije poso,al u roku sat vremena dobio je otkaz,i tako ce svaki dobijat ,dok ovaj nezauzme mjesto,o tekmi nemogu prcita jer nisam bio ni gledo,sto prije dodje ovaj menager,prije ce krenut bolji dani za nas klub,pojacanja su spremna,al nebi se cudio da likovi odustanu kolko cekaju,a radi se o extar igracima,jos sad pocinju ljudi ic na godisnji,tako da je menager neophodan da realiizuje transfere,makar su nam sljedece dvije lagane,mada ako nedobijemo menagera,nebi se cudio i da kiksamo protiv vuvuzela

MAJKA:kace doc ponuda zatebe,rekli smo nije problem pusticemo te za izmedju 500 i 600 samo posaljite ponudu
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 13 jul 2010, 01:29

meni je zao kamikaza pravo.. sjecam ste imali ste 10 bodova na samom pocetku i najavljivali borbu za 1. mjesto.. eto sta manageri urade.. samo me strah da vi lagano ne pocnete odustajati i da neki promjene sredine..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 13 jul 2010, 01:37

necemo mjenjat sredinu,jer smo u kontaktu s likom koji je extra,igra vec godinu dana,al sad hoce da bude mneager pa mu ja rating 0,takvih ideja mi jos nismo vidjeli,i veliki napredak je za ocekivat,cim on dodje ,jes da smo propali ovu sezonu,al lik igra vec godinu i ima zelju da igra jos makar3 sezone sanama,mozemo uc u top3 ako on dodje,jer kako sma vec reko imamo dogovor sa extra igracima (3do4 su u pitanju) koji ce promjenit tok kluba,al treba to realizovat,a dok on nedodje na mjesto menagera to nemozemo ucinit,i zato ko god se prijavi i dobije poso,moze se javit iste sekunde u tim,moze bit luis van gal,al odam otkaz
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 13 jul 2010, 01:44

to neki lik koji pravi novi karakter? ima takav u bratovom klubu.. sa pravim karakterom igra u ligi prvaka, napadac.. u grupnoj fazi.. i napravio novi kao side defender i momak melje.. zna materiju.. sa srecom i da sad kad su tu JuveBalkan i Vuvuzele se pojacale i vi Kamikaze se vratite..

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 13 jul 2010, 09:52

Italia je napisao/la:kad vec neco niko da se javi ja cu.. danas pobjeda moje ekipe 2:0 nad ljiljanima.. svaka im cast dobri su! ali razumite da ni Manchester ne moze igrati bez Rooneya tj. bez pravog napadaca.. jer realno Krle je Secunda Punta, onaj koji ce asistirati jer je wf i nema bas skilove za sutanje i tako.. dok je Hamzinjo to sve kod nas..

cls ti si ono krilo.. svaka ti cast, dobar si igrac i imas vrijednost.. ali nije bgm. da se sad izvlacim, svako ima jednu losu noc.. to je moja danas bila.. otkako igram fid ovo mi je najlosija ocjena 7.5, prvu tekmu sam imao 7.7.. pa vi vidite kako sam odigrao.. nije to sad da sam grijesio, ali svaki moj tackle prije ljiljana je znacio oduzeta lopta ja sam danas napravio faul i 1-2 puta nisam uspio uzeti loptu? par puta u borbi nisam dobio loptu, ili bi me preletila.. ne znam stvarno sta da kazem.. igrao sam sa dobrim krilima i opet sam bio normalan, ali danas ocjajan.. a i mogli ste mi vidjeti na kraju pasove, covjece u sezoni mi 94% i to nije dodavanja izmedju defanzivaca vec important pasovi sve koje imam 1.3 po match tako nesto.. i onda odjednom u ovoj tekmi mi pocnu luda nekakva dodavanja, namjestim na igraca ono ode bukvalno u out.. :?

ali meni zao kamikaza.. sta se desava ljudi?
hehe ja sam taj :) 11 ljiljana, hvala na pohvalama, sto se tebe tice dobra utakmica nema ti se sta prigovoriti par dobrih i vaznih presjecenih lopti, upravu si sto se tice tih preskocenih ja se jos pitam kako nas je obojicu par puta preskocila lopta iako nije bila jaka al eto :) i zanimljivo bi bilo da nas je bilo 11 vs 11 online mislim da bi bilo svega. Ona 4 vasa je prebrza svaka momku cast :) Uglavno kao sto na vasem forumu rekao odma poslije utakmice, svaka vam cast i zasluzena pobjeda.....zasluzeno prvo mjesto, a sto se tice nas mi se borimo da budemo medju 5 i nadam se da hocemo :D
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 13 jul 2010, 09:59

Italia je napisao/la:kad vec neco niko da se javi ja cu.. danas pobjeda moje ekipe 2:0 nad ljiljanima.. svaka im cast dobri su! ali razumite da ni Manchester ne moze igrati bez Rooneya tj. bez pravog napadaca.. jer realno Krle je Secunda Punta, onaj koji ce asistirati jer je wf i nema bas skilove za sutanje i tako.. dok je Hamzinjo to sve kod nas..

cls ti si ono krilo.. svaka ti cast, dobar si igrac i imas vrijednost.. ali nije bgm. da se sad izvlacim, svako ima jednu losu noc.. to je moja danas bila.. otkako igram fid ovo mi je najlosija ocjena 7.5, prvu tekmu sam imao 7.7.. pa vi vidite kako sam odigrao.. nije to sad da sam grijesio, ali svaki moj tackle prije ljiljana je znacio oduzeta lopta ja sam danas napravio faul i 1-2 puta nisam uspio uzeti loptu? par puta u borbi nisam dobio loptu, ili bi me preletila.. ne znam stvarno sta da kazem.. igrao sam sa dobrim krilima i opet sam bio normalan, ali danas ocjajan.. a i mogli ste mi vidjeti na kraju pasove, covjece u sezoni mi 94% i to nije dodavanja izmedju defanzivaca vec important pasovi sve koje imam 1.3 po match tako nesto.. i onda odjednom u ovoj tekmi mi pocnu luda nekakva dodavanja, namjestim na igraca ono ode bukvalno u out.. :?

ali meni zao kamikaza.. sta se desava ljudi?
Daffy znas li ti da je doping zabranjen :mrgreen: mislim da nisam igro protiv brzeg covjeka nijednom do sada, ja sam zadovoljan sa onim sto sam uradio u utakmici jer bolje nisam mogao, presjeko par lopti medju dosta ljudi poslo par pasova ali vise nisam mogao. Cestitke vama odlicna utakmica, mada sam mislio da cete i bolje odigrati, ali nije ono sto ti rece bila vasa noc :D.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 13 jul 2010, 10:32

Italia je napisao/la:to neki lik koji pravi novi karakter? ima takav u bratovom klubu.. sa pravim karakterom igra u ligi prvaka, napadac.. u grupnoj fazi.. i napravio novi kao side defender i momak melje.. zna materiju.. sa srecom i da sad kad su tu JuveBalkan i Vuvuzele se pojacale i vi Kamikaze se vratite..
aha,i ovaj igra ligu prvaka,i bas melje :D ,al treba preuzet klub sto prije,ovaj vrijedi oko 12 miliona,klauzula mu 50 :mrgreen:
"BEEN THERE WON THAT"

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 13 jul 2010, 13:20

el ninho, moj drug se prijavio za poso kod vas samo da bi mogli da posaljemo ponudu za mene, jer nemozemo poslati ponudu kad je minimum 2,5 miliona, nemojte ga odma otpustati dok nestigne ponuda pa ga onda otpustite, a ponuda ce stici veceras ako on dobije poso 100% a ovi tvoji mene krive za poraz i napaduje u sred tekme da sam ja drugi micron i slicno, ali nema veze molim te samo sacekajte dok ponuda stigne i odma ga mozete otpustiti.
Tracy McGrady!!!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 13 jul 2010, 13:33

zanimljivo za to 4.. mozda ti se ucinilo jer je kod vas Micron cini mi se igrao na krilu a on ima penale na skilove.. jer 4 ima speed 51.. deseti kod nas po brzini.. istina sto kazes, jos ja gledam kako cu stati uvijek ispred tebe jer ako sam ispred tebe ja imam puno vece sanse da dobijem loptu.. jos mi bili na kraju linije kad preleti onda.. pa onda kad sam se vracao ti uze loptu a ne ja.. ti si napadac vjerovatno pa imas skilove za borbu, snagu i tako, a ja jedan slabasni bek :D .. ali bgm. nije mi jasno kako ni jedan od moja 3 tackle-a nije uspio.. ne mogu sebi da dodjem :lol: ..

armine, :lol: speed je bio jedino sto mi je valjalo juce.. jest da sam prestao speed trenirati, treniram akceleraciju odnedavno :D

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 13 jul 2010, 14:51

Italia je napisao/la:zanimljivo za to 4.. mozda ti se ucinilo jer je kod vas Micron cini mi se igrao na krilu a on ima penale na skilove.. jer 4 ima speed 51.. deseti kod nas po brzini.. istina sto kazes, jos ja gledam kako cu stati uvijek ispred tebe jer ako sam ispred tebe ja imam puno vece sanse da dobijem loptu.. jos mi bili na kraju linije kad preleti onda.. pa onda kad sam se vracao ti uze loptu a ne ja.. ti si napadac vjerovatno pa imas skilove za borbu, snagu i tako, a ja jedan slabasni bek :D .. ali bgm. nije mi jasno kako ni jedan od moja 3 tackle-a nije uspio.. ne mogu sebi da dodjem :lol: ..

armine, :lol: speed je bio jedino sto mi je valjalo juce.. jest da sam prestao speed trenirati, treniram akceleraciju odnedavno :D
e onda mi nije jasno, to se tice 4, znam da Micron ima puno vecu brzinu od njega al u napadu kada je Micron povukao loptu ovaj ga stigao sa centra :) jos mu mi govorimo brza 4 :D al eto sada mi nije jasno kako je uspio da ga stignem :D ja sam sm :) al igram ofanzivnije :)
Pa sam poslije reko tata

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 13 jul 2010, 15:00

ma to je zato sto igra na neprirodnoj poziciji.. jos ja svojim kazem "ovaj ce sve sam, nista ne brinite" kad fkt. :lol:

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 13 jul 2010, 15:57

Italia je napisao/la:ma to je zato sto igra na neprirodnoj poziciji.. jos ja svojim kazem "ovaj ce sve sam, nista ne brinite" kad fkt. :lol:
Ma mi smo mu i rekli vuci je radi tog sto je brz i kontali kontra cista al et sranje bi. Nije to nimalo realno jer jbg neki od najboljih bekova svijeta, npr. Dani Alves, Philip Lahm itd. su jako ofanzivni i znaju povuci loptu u napad te centrirati al et nadam se da ce na fid to da srede, naravno ako je samo to razlog zasto je micron spor bio :).
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 13 jul 2010, 17:41

majka jestel normalni,pa imamo menagera,al ste se vi morali prijavit,i vjerovatmno je neki vas dobio poso(mujic?) pa lik nam je poludio,pise adminima sve i svasta,jert se 3 dana prijavljuje i nista,otkaz ce odma dobit,ako uspji ,bice vam super al zasad fali jos jedan lik da dodje i otkaz,**** nemozete sve u svoje ruke uzet,za tekmu neznam sto su te napadali nisam bio,al koji **** ste se prijavljivali,i nije mi jasno kako nemozete polsat ponudu,ema veze kolka je release,vi mozete ponudit kolko hocete i mi mozemo prihvatit ili ne,al ako ponudite release onda nemorate ni pricat snama,al nisi svjestan kolko ste loseg napravili,jos ako je vas ovaj mujic,mnogo ste odmogli,i mnogo smo poludili,timske kolege inekako al menager puca,nebime cudilo da ga banuju admini
"BEEN THERE WON THAT"

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 13 jul 2010, 17:50

Italia je napisao/la:zanimljivo za to 4.. mozda ti se ucinilo jer je kod vas Micron cini mi se igrao na krilu a on ima penale na skilove.. jer 4 ima speed 51.. deseti kod nas po brzini.. istina sto kazes, jos ja gledam kako cu stati uvijek ispred tebe jer ako sam ispred tebe ja imam puno vece sanse da dobijem loptu.. jos mi bili na kraju linije kad preleti onda.. pa onda kad sam se vracao ti uze loptu a ne ja.. ti si napadac vjerovatno pa imas skilove za borbu, snagu i tako, a ja jedan slabasni bek :D .. ali bgm. nije mi jasno kako ni jedan od moja 3 tackle-a nije uspio.. ne mogu sebi da dodjem :lol: ..

ma to mene cudi daffac a nisam mogo imal blokade zat sto sam igrao vbeka jbg
mozda je do acc jer mio je ona 40 a sped 60 mad nezz jbg sta je bilo ilo je

a za ovog sto ga porede sa mnom boli te kita ba seru likovi bio sam im jedan od bolji pa mozda i najbolji
a oni nek pricaju sta hoce boli me kita
kad skontam najvise sam se za tim trudio
gledo igrace P-forum itd........... ali nas **** menageri iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sad liljani :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 13 jul 2010, 18:31

nema sanse da si igrao kao bek.. bio si krilo.. i radi toga dobijes penale na skilove..

nije uopste glupo, ovo je realno.. jer ne moze tek tako se neko prilagoditi novoj pozciji.. samo sta je fazon i sto meni smeta, sto bekovi ne mogu biti ofanzivni.. ali razumijem, jer je kretanje takvo da se mi ne mozemo brzo vratiti u popuniti svoju liniju.. ;)

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 13 jul 2010, 19:05

Italia je napisao/la:nema sanse da si igrao kao bek.. bio si krilo.. i radi toga dobijes penale na skilove..

nije uopste glupo, ovo je realno.. jer ne moze tek tako se neko prilagoditi novoj pozciji.. samo sta je fazon i sto meni smeta, sto bekovi ne mogu biti ofanzivni.. ali razumijem, jer je kretanje takvo da se mi ne mozemo brzo vratiti u popuniti svoju liniju.. ;)
beka igro ba samo sam igro ofanzivno zat sto ovaj na mojoj strani nije izlazio stojo na 16

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 13 jul 2010, 19:18

onda ne bi trebalo da imas problema.. znam da ne bi trebalo biti problema.. ne mogu brate da te onako broj 4 stigao, nema sanse.. jos njemu jedva Mediocre speed, a tebi Means Buissines.. :shock:

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 13 jul 2010, 22:10

a sat vuvuzele uradise :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: neofiirno :D :D :D
"BEEN THERE WON THAT"

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 14 jul 2010, 00:04

elninho_resTO je napisao/la:a sat vuvuzele uradise :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: neofiirno :D :D :D
sto sta je bilo, vidim ovaj tvoj gornji post pa mi sada nis nije jasno :)
Pa sam poslije reko tata

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 14 jul 2010, 00:14

CLS je napisao/la:
elninho_resTO je napisao/la:a sat vuvuzele uradise :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: neofiirno :D :D :D
sto sta je bilo, vidim ovaj tvoj gornji post pa mi sada nis nije jasno :)
odes na bih i ona prva tema obavjestenja ja mislim,tamo iams sve dokaze,ja se samo nasmijo,haj brzo pogledaj pa javi vamo da se smijemo zajedno
"BEEN THERE WON THAT"

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.