pobjednik je nas narod,bosannci i hercegovci.
ponosan san na nas narod,mada bih i volio da su nasi tukli,ali sta ces.
uglavnom mi smo pokazali skandinaviji kako se navija za svoju drzavu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Siguran sam da ce tako i biti- samo smatram da nema mjesta za muratovica(vise), nemoguce da pjanic bude na klupi i gledao sam tekmu na tv- nisam u potpunosti siguran ali mislim da je mravac odigrao poprilicno dobro za razliku od pandže.hz1987 je napisao/la:Sastav koji treba izvesti protiv Njemačke je sljedeći:
-------------------------------------------Begovic------------------------------------------------
----------------Pandza------------------Nadarevic--------------------Spahic-------------------
-----------------------------Muratovic--------------------Rahimic------------------------------
Jahic------------------------------------------------------------------------------------Salihovic
-------------------------------Ibricic---------------------Misimovic------------------------------
---------------------------------------------Dzeko------------------------------------------------
Zadnju liniju mu trebaju igrati Pandza-Nadarevi-Spahic
Ispred njih postaviti u zadnju veznu liniju Muratovic i Rahimica
Jahic i Salihovic po bokovima od 16 do 16 (da probijaju i da pomazu odbrani)
Naprijed Ibricic i Misimovic i u napadu samo Dzeko
Jednostavno nemamo sredine i bokova i preopterecena nam je zadnja linija i protivnik brzo dodje do gola.
Sa dva napadaca se treba igrati samo onda kad ganjas rezultat ili kad igras protiv slabijih, jer jaci zna iskoristiti igraca manje na terenu kad igramo sa 2 napadaca.
ima mali milion kombinacija da utakmica moze da se nastavi i ovako sa 3 izmjene:
-------------------------------------------Begovic------------------------------------------------
----------------Pandza------------------Nadarevic--------------------Spahic-------------------
-------------------------------Jahic----------------------Rahimic--------------------------------
Ibricic------------------------------------------------------------------------------------Salihovic
-------------------------------------------Misimovic----------------------------------------------
--------------------------Ibisevic (Muslimovic)--------------Dzeko-----------------------------
Protiv svaba moramo i trebamo igrati samo s jednim napadacem, a klati se na sredini terena!
I meni ovo nije jasno, prijateljske sluze za uigravanje opcija, a nama je jedan od kljucnih igraca i dalje salihovic koji nece igrati pola kvalifikacija i pape na sve to kaze "Pa nemamo tu bas puno izbora". Pa moj Pape neces ni imati jer nisi nikoga tu ni isprobao, al zato si juce izmjenjao trojicu na desnom beku. Jel mislis da ce se ta situacija sama rijesiti?Principatus je napisao/la:Mene licno najvise brine ova stvar na ljevom beku. Salihovic odigra vec dva puta po 90 minuta, a i odigrace i protiv Njemacke 100%, jer nam tu nema druge, vremena za eksperimentisanje tek ce biti protiv Katara ponovo. Samo se pitam, sta smo sad iz toga saznali i sta ce nam to donijeti u kvalifikacijama, kad ne budemo imali Salihovica preko 4 utakmice na raspolaganju? Dakle vec ako su to bile utakmice za isprobati, sta smo toliko iz njih naucili, posebno na tim zeznutim pozicijama? Ako se ne varam, procitao sam negdje izjavu Bunoze da je tu dosta fleksibilan, i da bi mogao igrati i na toj ljevoj strani, ali nikako da je nadjem ponovo na net-u, mozda me alzheimer uhvatio.
Za_raju je napisao/la:Ma ljudi na vidjelo se da je pola repke bilo na Karibima u glavi kakva tekma i klinac nije ono juce nikakav pokazatelj...
Mi smo najaci kad je najpotrebnije i kad nas svi vec otpisu...
Mislim da ce mo pobjediti Njemce ne mislim nego sam siguran,jer ce se nasi malo trznuti da poprave ono protiv Sweda a i motivacija je veca protiv Svaba
svaka cast tebe za onovog selektora..bih joj sto me nerviraju ovi "strucnjaci"....ajde druze smiri see...Necromacer je napisao/la:FALE NAM BEKOVI I ZADNJI VEZNI DA BUDEMO PRAVA REPREZENTACIJA...hvala Bogu sto smo 4 komada primili da malo spustimo na zemlju VAS LOZIONICARE,koji mislite da smo mi neki kvalitet aman zaman....da smo kvalitet igrali bi do sada negdje...necu nikoga da plujem ali i protiv Gane kada ste svi pricali da je Susic genijalac ja sam rekao da pojma covijek nema...danas se to potvrdilo.
Sranje od ekipe, ko ce igrati odbranu ovdje ? Dzeko, Ibisevic, Misimovic, Pjanic, Ibricic ? Malo morgne, ni jedan od njih ne moze potrcati za igracem, izuzev mozda Ibricica . . . Vidjelo se jucer fino, kako nas vezni red u par dodira ispadne i onda lopta na stranu i "brisani prostor" je tu . . . A to je iz razloga sto bekovi krenu naprijed, tj. oni koji trce da sprijece dodavanja i onda pozadi ostaje supljina, zasto ? Pa zato sto vezni red ne moze trcati u onakvom sastavu. Susicu, ako zelis u ekipi drzati Pjanica i Misimovica, odnosno da obojica igraju i prvih 11, onda igraj formaciju s jednim napadacem, Dzekom, drugacije ne moze . . . 4:2:3:1 je nesto sto bi nama itekako odgovaralo, nadam se da cemo protiv Njemacke odigrati upravo tu formaciju. Njemci su trkacki sposobniji od nas, i bit ce jos vise supljina, ukoliko bude slican sastav kao protiv Svedamiralem444 je napisao/la:sastav protiv njemaca ce btionaj nas standardni mislim ko protiv gane.
.......................hasagic(begovic)..............................
.jahic..........nadarevic...........spahic.........salihovic.......
........................rahimic......................................
.......pjanic................................ibricic..................
........................misimovic...................................
........dzeko ..........................ibisevic......................
i vidjet cete potpuno drugu bih nego ono sinoc....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.