FC Schalke 04 Gelsenkirchen

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Dokle će Schalke dogurati u EL?

Neće proći grupnu fazu
5
9%
1/16 finala
4
7%
1/8 finala
10
18%
1/4 finala
10
18%
1/2 finala
3
5%
Finale
2
4%
Schalke osvaja titulu!
22
39%

Ukupno glasova: 56

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen

Post Postao/la geronimo » 19 sep 2010, 20:55

Na predstojećoj utakmici između Freiburga i Schalkea meni odgovara svaki rezultat osim neriješenog. :mrgreen:

Mogu li ja birati avatar? :?
Vom Jäger zum Gejagten

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 sep 2010, 21:02

Uh, Cvajta vas zove k sebi. Nemam riječi. Stvarno nemam riječi. Nit' igre, nit' rezultata. Tako se najbolje mogu okarakterisati ova 4 kola Bundeslige kada je Schalke u pitanju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 sep 2010, 21:16

Dici ce se Schalke kad tad, ali problem je ako to bude prekasno i ako prodju svi vozovi koji vode u Europska takmicenja. Naime, Schalke ce ovaj tim tesko zadrzati ako ne dodju do LP, jer su ogromni novci u pitanju, a poznato je da su plavi vec u dugovima koji su sanirani koliko toliko ove sezone, a vec bi sljedece moglo biti drugacije, ali ko ce znati, neka me demantuju.

Nisam ih gledao protiv Dortmunda, ali sam zato cekao pregled i ono sto sam vidio apsolutno ne moze zadovoljiti apetite navijaca iz Gelsenkirchena.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 19 sep 2010, 22:29

geronimo je napisao/la:Na predstojećoj utakmici između Freiburga i Schalkea meni odgovara svaki rezultat osim neriješenog. :mrgreen:

Mogu li ja birati avatar? :?
Nije problem paša. :lol:

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 21 sep 2010, 11:14

SCHELKE 04 IST DIE MACHT :!: :!: :!: Neka doće Magath na svoje,polako ljudi. :D
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 sep 2010, 13:50

Pustiti Kuranya,Westermana,Rafinhu,Bordona...tek tako a da prave zamjene nisu dovedene...sad se tek to "vraca" :roll: :roll:

Pogotovo ova prva dvojica,Kuranyi je Schalkeu mogao dati vise od Raula i davao je kroz sve ove godine,dvocifren broj golova svake sezone,Raul ima godisnju platu 5-6 miliona sto je previsoko za igraca njegovih godina koji je vec godinu-dvije van forme realno(pa jbt ni Del Piero u Juveu nema toliku platu iako na odnosu raula cvijeta i igra fantasticno),sto je previse previse je...mogli su Kevinu dat vecu platu i ostavit ga...sigurno da bi mnogo bolji od raula bio uz duzno postovanje prema velikom spancu,on je samo marketinski potez...sto neko rece ne moze on ni srcem igrat za Schalke kao Kuranyi recimo,bolje da su nekog Nijemca doveli umjesto raula....a nece Schalke zadugo imat igraca kao sto je Kevin bio

Westerman je posebna prica...to je tragedija,najuniverzalniji igrac BL da ode dzaba i to u rivalski klub,to je zaista tragedija...sta je Maghat mislio prodajom Westermana samo on zna.....ja dan danas ne kontam tu odluku

Rafinha i Bordon..sa Westermanom cinili uzu odbranu Schalkea koja je u danasnjoj ekipi najlosiji dio tima a da prave zamjene za njih nisu stigle...metzelder je smijesno pojacanje,covjek vise ne igra nego sto igra.....pa westerman je sam drzao odbranu schalkea jer nema koju poziciju nije igro...on i howedes su bili strasan tandem..ostala "pojacanja" necu koemtarisat

ma da ne pricam...poptuno promasena transfer politika :| :evil:

Ne mogu da vjerujem u 4 kola 4 poraza :roll: :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 21 sep 2010, 17:13

Sjetimo se da je Wolfsburg nakon prvog dijela igrao katastrofalno i imao zaostatak od desetak bodova za prvim pa je na kraju osvojio titulu.Mislim da je došlo vrijeme da očepi i Schalke.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 21 sep 2010, 18:50

FRANK RIBERY je napisao/la:Sjetimo se da je Wolfsburg nakon prvog dijela igrao katastrofalno i imao zaostatak od desetak bodova za prvim pa je na kraju osvojio titulu.Mislim da je došlo vrijeme da očepi i Schalke.
Druže ti mi uvijek nekako pametno zboriš. :)
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 sep 2010, 22:02

Magathu svaka cast pored Thomasa Schaafa najbolji Njemacki trener, ali kojeg djavola izvali 14 miliona eura za tzv. playmakera, a jedan Holtby se posudjuje u razne klubove, a najbolji asistent Bundeslige, i najbolji scorer. Stvarno ovaj potez necu nikad shvatiti. Holtby ce biti veliki igrac samo mu treba ukazati povjerenje, i on ce nekako biti koristan ekipi, sto trenutno Tuchel pokazuje.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 22 sep 2010, 06:21

ovo sa holtbijem sto se desava(momak razvaljuje) je samo dokaz da je magath puko ko fosna...momka odmah vec na polusezoni sa posudbe vratit....**** ga i jurado i raul...zbog raula se farfan muci na neodgovarajucoj poziciji a raul se ev vec 5 tekmi s loptom sastavio nije....scmitz,pa kako je moguce da onaj kloc sarpei igra prije njega,,,boze sacuvaj **** ti ciru sta je magath postao ,sigurno ga je neko nadrogirao ili je postao mason pa mu radili one rituale gdje te udaraju cekicem po glavi

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 22 sep 2010, 09:01

Vratiti Holtby-a, a sa Zambranom riješiti problem odbrane.Schmitz i Uchida moraju igrati u prvoj ako želi popraviti trenutno stanje kao i Jurado.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 sep 2010, 22:45

Sta je ovo, niko ne slavi prvu pobjedu Schalkea? 8-) 8-)

Ono sto mene najvise raduje je ona opklada. @Gero, brzo proslijedi avatar gubitniku. :D :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 22 sep 2010, 22:50

Napokon :) polahko cemo da stignemo Bavcare :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 22 sep 2010, 23:34

Gdje je onaj sto je izgubio opkladu? :D
nema potpisa

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 22 sep 2010, 23:38

Cekamo historijski momenat i prvi post sa avatarom od Bayerna. :D

Inace, cestitke za prvu pobjedu. Mnogo je vaznija od 3 boda, jer ovo je pobjeda za povratak samopouzdanja.
#divovi

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 sep 2010, 23:49

Nek mi Zdena kaže ko mu je najmrži od ovih iz "rukovodeči kadra", pa da mu ga zalijepim za jednu heftu.
Sad protiv M'gladbacha nastaviti niz i okrenuti leđa krizi.
Vom Jäger zum Gejagten

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 22 sep 2010, 23:52

Ja mislim da se on moli Bogu samo da mu ne posaljes Ulija. :)
I ja mislim da bi to bilo previse. :D
#divovi

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 22 sep 2010, 23:54

Pa ja biram avatar, a to ce da bude dortmund. ja bayern ocima ne mogu gledat, pa mi jos samo jedan avatar vishe fali :evil:
nema potpisa

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 sep 2010, 23:56

Zdena 04 jos u soku i ne moze da vjeruje sta se desilo, pa zato ga nema na temi. Sada dolazi ludi Gladbach gdje je sve moguce. :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 sep 2010, 23:57

Admir_Sa je napisao/la:Pa ja biram avatar, a to ce da bude dortmund. ja bayern ocima ne mogu gledat, pa mi jos samo jedan avatar vishe fali :evil:
Zdena rekao Gero, zato odbij. :mrgreen: :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.