hahahahahahahaDylan Dog je napisao/la:"Ko voli Real voli i fekalije"-Paja
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
To je autohtona izjava cikcange, a paja je samo kopirao
nema potpisa
- -Paja
- Kontakt:
Ne sjecam se da sam ja ikada to i napisao. To je djelo po meni najboljeg forumasa u historiji ovog foruma velikog i istinskog topnika cikcange...
Dio Arsenala
Moj Paja sjećaš li se ti ičega?
Cime se pametan stidi,budala se ponosi.I jos mu drago,ali nije mu smijesno ako se odvali sta od njegova ledja.Cartman je napisao/la:harishp je napisao/la:Ti mu dao prilikuCartman je napisao/la:
Odma sam bio skeptican. Ali dao sam mu priliku, pokazao je da nema pojma i sad ga ne mogu ocima gledat.Izvini Suljo, nismo te prepoznali.
A ovo brate i nije smjesno, ali eto.![]()
Nego sam primjetio da ima u ovoj temi dosta "duela" izmedju mene i zlatne kante (vec na prvoj stranici ima). Mogli bi napravit show. Haris vs Haris.
P.S Ti si Curtman Curtmo''kontejner'' acidentalno pregoren u mikrovalnoj.Prilikom ''suncanja''
Kakav Haris kakve trice.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
+1-Paja je napisao/la:Ne sjecam se da sam ja ikada to i napisao. To je djelo po meni najboljeg forumasa u historiji ovog foruma velikog i istinskog topnika cikcange...
nema potpisa
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:+1-Paja je napisao/la:Ne sjecam se da sam ja ikada to i napisao. To je djelo po meni najboljeg forumasa u historiji ovog foruma velikog i istinskog topnika cikcange...
je li živ ciki?
ne piše više na forumu
Otkako su Njemci izbacili njegove Engleze okoncao je forumasku karijeru na svim forumima gdje je bio aktivan
Ja bi volio da se opet vrati
nema potpisa
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:Otkako su Njemci izbacili njegove Engleze okoncao je forumasku karijeru na svim forumima gdje je bio aktivan![]()
![]()
čuo sam da je zbog te tekme okončao karijeru
U sta bi ovo trebalo svrstati,mozda u crni humorspajz je napisao/la:daboda svi pomrli mater vam **** ustastu
mrs iz BiH **** vam sve
jedva cekam dan da vas sve pokoljem mamu li vam ustasku **** u picku
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Dylan Dog je napisao/la:U sta bi ovo trebalo svrstati,mozda u crni humorspajz je napisao/la:daboda svi pomrli mater vam **** ustastu
mrs iz BiH **** vam sve
jedva cekam dan da vas sve pokoljem mamu li vam ustasku **** u picku
nacionalizam,šta drugo
-
Čak Noris
Sta je ovdje smijesnoOTNYS_YNWA je napisao/la:hahahahahahahaDylan Dog je napisao/la:"Ko voli Real voli i fekalije"-Paja
harishp je napisao/la:Kad si ti takav uspio upaliti,onda nije problem nikom.Cartman je napisao/la:Pa vjerujem da ne zna upalit kompjuter, tako da...brazzo je napisao/la: ee za njega je United of Manchester preveliki izazov a Manchester United nebi mogao ni na FM-u voditi
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Frutek je napisao/la:Pušiću ODLAZI
jeste da je momak sa ''zajedničke'' teme (FK Sloboda) ali ipak je ovo zaStrauss je napisao/la:U stanju si ga i popusiti samo kako bi otisao. Ti si bas radikalan po tom pitanju ?
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
hahahahahhabrazzo je napisao/la:Frutek je napisao/la:Pušiću ODLAZIjeste da je momak sa ''zajedničke'' teme (FK Sloboda) ali ipak je ovo zaStrauss je napisao/la:U stanju si ga i popusiti samo kako bi otisao. Ti si bas radikalan po tom pitanju ?![]()
nadam se da neće zamjeriti
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Da sam htio pušiti k´o duhan napis´o bi PUŠIT ĆU ODLAZI

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Vaud je napisao/la:Ima! Za bezvizno putovanje je potreban BIOMETRIJSKI pasos koji je Blekicu zbog velicine glave nemoguce izdat, za njega treba GEOMETRIJSKI:.TRIP je napisao/la:jel ovo napuštanje uprave sarajeva ima veze sa ukidanjem viznog režima?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Najjaci do sadElegant je napisao/la:Vaud je napisao/la:Ima! Za bezvizno putovanje je potreban BIOMETRIJSKI pasos koji je Blekicu zbog velicine glave nemoguce izdat, za njega treba GEOMETRIJSKI:.TRIP je napisao/la:jel ovo napuštanje uprave sarajeva ima veze sa ukidanjem viznog režima?
Za zivot cijeli!
NE MOGU DA VJERUJEM HAHAHHAHAHAAHHAAHAHAHAHAHElegant je napisao/la:Vaud je napisao/la:Ima! Za bezvizno putovanje je potreban BIOMETRIJSKI pasos koji je Blekicu zbog velicine glave nemoguce izdat, za njega treba GEOMETRIJSKI:.TRIP je napisao/la:jel ovo napuštanje uprave sarajeva ima veze sa ukidanjem viznog režima?
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Dobro je sad necemo u detalje,poslije pusenja nema kajanja.Frutek je napisao/la:Da sam htio pušiti k´o duhan napis´o bi PUŠIT ĆU ODLAZI![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.